Kancelaria Ultimatum -  Warszawa


kancelaria ultimatum oferteo

Opinie o Kancelarii Ultimatum:

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Kancelaria Ultimatum stosuje innowacyjne metody windykacyjne, co pozwala skrócić czas potrzebny do odzyskania należności. Ich podejście oparte na nowoczesnych rozwiązaniach technologicznych jest zdecydowanie wyróżniające. Polecam Kancelarię Ultimatum każdemu, kto szuka profesjonalnej pomocy w sprawach windykacyjnych - naprawdę potrafią pomóc.

5,0 rating
28 stycznia 2024

Zespół Kancelarii Ultimatum potrafi doskonale zrozumieć specyfikę sytuacji finansowej klienta, co pozwala na skuteczne opracowanie strategii odzyskiwania długu. To firma, na której można polegać. Precyzyjne ustalanie sytuacji finansowej dłużników przed wszczęciem postępowania windykacyjnego. Szybkość reakcji na zmiany w sytuacji dłużnika była dla mnie kluczowa. Firma windykacyjna potrafiła dostosować strategię niemal natychmiast, minimalizując ryzyko dla moich interesów. Szybka reakcja na sytuacje kryzysowe, takie jak upadłość dłużnika. Doświadczenia z Kancelarią Ultimatum są dla mnie bardzo pozytywne. Ich zespół jest zaangażowany, a skuteczność w odzyskiwaniu należności przekracza oczekiwania.

Wiktor

Doświadczenie i wysoka wiedza praktyczna pracowników Kancelarii Ultimatum są niezaprzeczalnym atutem. Dzięki temu, firma potrafi skutecznie radzić sobie z różnorodnymi sytuacjami i problemami windykacyjnymi. Kancelaria Ultimatum działa zgodnie z prawem i zawsze respektuje prawa klienta, co sprawia, że można jej zaufać.

5,0 rating
25 stycznia 2024

Kancelaria Ultimatum działa rzetelnie, z poszanowaniem prawa i etyki biznesowej. Ich profesjonalne podejście oraz skuteczność w windykacji sprawiają, że stanowią solidnego partnera dla firm i przedsiębiorstw. Skrupulatność w sprawach związanych z odzyskiwaniem długów z tytułu umów licencyjnych. Zdecydowanie polecam tę firmę windykacyjną wszystkim przedsiębiorcom, którzy szukają partnera o wysokim poziomie kompetencji, profesjonalizmu i skuteczności. Precyzyjne analizowanie ryzyka przed wszczęciem postępowania sądowego. Korzystanie z usług Kancelarii Ultimatum było dla mnie strzałem w dziesiątkę. Profesjonalizm, terminowość i skuteczność sprawiają, że polecam tę firmę każdemu potrzebującemu wsparcia w windykacji.

Julian

Klientom Kancelarii Ultimatum zapewniana jest kompleksowa obsługa, obejmująca nie tylko odzyskiwanie długów, ale także profesjonalne doradztwo w zakresie zarządzania finansami. To dodatkowy atut, który przekonuje do wyboru tej renomowanej firmy windykacyjnej. Dzięki Kancelarii Ultimatum udało mi się uporać z trudnościami finansowymi i zacząć na nowo - jestem im za to bardzo wdzięczny.

5,0 rating
20 stycznia 2024

Kancelaria Ultimatum to profesjonalna firma windykacyjna, która cechuje się skutecznością i rzetelnością w swoich działaniach. Współpraca z nimi to gwarancja profesjonalizmu na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do windykacji długów związanych z leasingiem nieruchomości. Przejrzystość w stosunku do klienta to jedna z największych zalet tej firmy. Brak ukrytych kosztów i jasne wyjaśnienia każdego etapu procesu windykacyjnego sprawiają, że można im zaufać. Doskonała znajomość technik psychologicznych w negocjacjach z dłużnikami. Kancelaria Ultimatum w pełni zasługuje na pozytywną opinię. Ich podejście do klienta jest indywidualne, a skuteczność w odzyskiwaniu długów imponuje. Gorąco polecam!

Lucjan

Kancelaria Ultimatum to profesjonalna firma windykacyjna, która wykazała się skutecznością w odzyskiwaniu należności. Dzięki ich zaangażowaniu i doświadczeniu udało im się rozwiązać sprawy w sposób szybki i zadowalający. Usługi Kancelarii Ultimatum są warte każdej wydanej złotówki - potrafią naprawdę skutecznie rozwiązać problemy finansowe.

5,0 rating
17 stycznia 2024

Korzystając z usług Kancelarii Ultimatum, doświadczyłem indywidualnego podejścia do mojej sytuacji finansowej. Zawsze czułem się wsłuchanym i zrozumianym. Szybka reakcja na sytuacje, w których dłużnicy próbują ukrywać swoje majątki za granicą. Skuteczność firmy w windykacji długów konsumenckich jest imponująca. Ich zrozumienie psychologii dłużników pozwala im podejść do spraw z indywidualnym podejściem, co przekłada się na sukcesy w windykacji. Skuteczność w egzekwowaniu należności w przypadku długów z umów leasingowych samochodów. Kancelaria Ultimatum cechuje się niezwykłym profesjonalizmem w obszarze windykacji. Ich zespół ekspertów doskonale zna się na branży i zawsze działa zgodnie z najwyższymi standardami etycznymi.

Sylwester

Zespół Kancelarii Ultimatum jest niezwykle kompetentny i świadczy usługi na najwyższym poziomie. Szybka reakcja na sytuacje oraz efektywne podejście do windykacji sprawiają, że warto z nimi współpracować. Kancelaria Ultimatum potrafi znaleźć rozwiązanie nawet w najbardziej skomplikowanych sytuacjach - są prawdziwymi specjalistami.

5,0 rating
8 stycznia 2024

Transparentność działań to jedna z największych zalet Kancelarii Ultimatum. Każdy krok w procesie windykacji jest jasno wyjaśniony, co buduje zaufanie do firmy. Kiedy moja firma miała do czynienia z trudnym dłużnikiem, firma windykacyjna zastosowała indywidualne podejście, starając się zrozumieć korzenie problemu. To zaowocowało szybszym i bardziej satysfakcjonującym rozwiązaniem. Profesjonalne doradztwo w zakresie minimalizacji ryzyka przedawnienia roszczeń było dla mnie niezwykle cenne. Firma działa z pełnym zrozumieniem dla czasu, co jest kluczowe w procesie windykacyjnym. Profesjonalne doradztwo w zakresie minimalizacji ryzyka przyszłych długów dla klientów. Firma ta wykazuje imponującą skuteczność w odzyskiwaniu należności. Działają sprawnie i efektywnie, co przekłada się na zadowolenie klientów.

Leon

Kancelaria Ultimatum cechuje się transparentnością w działaniu. Klienci są regularnie informowani o postępach w procesie windykacyjnym, co buduje zaufanie i eliminuje niepewność związana z odzyskiwaniem długów. Obsługa klienta w Kancelarii Ultimatum zasługuje na najwyższe pochwały - zawsze są gotowi pomóc i udzielić fachowej porady.

5,0 rating
31 grudnia 2023

Kancelaria Ultimatum doskonale radzi sobie z różnorodnymi przypadkami windykacyjnymi, niezależnie od branży czy rodzaju długu. Ich elastyczność i umiejętność dostosowywania się do indywidualnych potrzeb klientów zasługują na pochwałę. Skuteczność w windykacji należności od dłużników korporacyjnych. Firma ta jest niezwykle zaangażowana w edukację klienta. Regularne spotkania informacyjne i szkolenia pomogły mi zrozumieć proces windykacji i uczyniły współpracę bardziej efektywną. Ochrona przed próbami ukrywania majątku przez dłużników. Zdecydowanie polecam Kancelarię Ultimatum każdemu, kto potrzebuje wsparcia w odzyskiwaniu długów. Ich podejście jest profesjonalne, a rezultaty mówią same za siebie.

Feliks

Współpraca z Kancelarią Ultimatum to gwarancja terminowości i rzetelności w działaniu. Zawsze można polegać na ich profesjonalizmie i skrupulatności, co przekłada się na skuteczność działań. Profesjonalizm i zaangażowanie pracowników Kancelarii Ultimatum sprawiają, że czujesz się pewnie, oddając swoje sprawy w ich ręce.

5,0 rating
23 grudnia 2023

Profesjonalizm, skrupulatność i pełne zaangażowanie to cechy, które wyróżniają Kancelarię Ultimatum na rynku windykacyjnym. Zdecydowanie polecamy ich usługi. Profesjonalne podejście do windykacji długów z tytułu umów leasingu sprzętu. Współpraca z tą firmą była jak oddelegowanie zespołu specjalistów bezpośrednio do mojego przedsiębiorstwa. Ich zaangażowanie było tak duże, że momentami czułem się, jakbym miał dedykowanego partnera do obsługi windykacyjnej. Skrupulatność w monitorowaniu zmian w regulacjach prawnych dotyczących windykacji. Kancelaria Ultimatum to firma, na którą zawsze można liczyć. Świetna komunikacja, transparentne warunki współpracy i skuteczna windykacja to ich mocne strony.

Ludwik

Kancelaria Ultimatum oferuje konkurencyjne stawki za swoje usługi, co sprawia, że są one dostępne dla szerokiego grona klientów. Dostępność i elastyczność cenowa to zdecydowany atut tej firmy. Kancelaria Ultimatum potrafi podejść do każdego klienta indywidualnie, co sprawia, że czujesz się zauważony i zrozumiany.

5,0 rating
12 grudnia 2023

Korzystając z usług Kancelarii Ultimatum, doświadczyliśmy efektywnego i sprawnego odzyskiwania należności. Są partnerem godnym zaufania w dziedzinie windykacji. Doskonała znajomość procedur i regulacji windykacyjnych dla firm z sektora energetycznego. Działania tej firmy są zawsze zgodne z najnowszymi przepisami prawnymi, co daje klientowi pewność, że ich strategie są solidnie oparte na aktualnych normach prawnych. Profesjonalne zarządzanie procesem windykacyjnym przy zachowaniu optymalnego tempa postępowania. Jestem bardzo zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum. Ich podejście do klienta jest indywidualne, a proces windykacyjny przebiega sprawnie i zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Bernard

Bardzo cenimy sobie szybkość reakcji Kancelarii Ultimatum na nasze potrzeby. Zarówno na etapie konsultacji, jak i w trakcie samej windykacji, firma działa sprawnie i skutecznie. Jestem bardzo zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum - dzięki nim udało mi się uregulować swoje zobowiązania finansowe.

5,0 rating
4 grudnia 2023

Kancelaria Ultimatum jest doskonałym przykładem etyki zawodowej w branży windykacyjnej. Ich podejście do klienta oraz skuteczność w realizacji zadań są niepodważalne. Skuteczność w odzyskiwaniu należności od dłużników z sektora e-commerce. Profesjonalizm firmy przejawia się również w ich zdolności do efektywnej windykacji międzynarodowej. Odnoszę wrażenie, że nie ma dla nich granic, a każde wyzwanie traktują jako szansę na rozwój. Skuteczna windykacja długów spółek cywilnych i partnerskich. Kancelaria Ultimatum potrafi skutecznie negocjować i dochodzić swoich roszczeń. To solidny partner, który dba o interesy klienta, a jednocześnie działa z pełnym poszanowaniem prawa.

Romuald

Kancelaria Ultimatum imponuje nie tylko szybkością działania, ale także skutecznością w rozwiązywaniu spraw. Ich zespół dedykowany klientowi potrafi skutecznie i sprawnie prowadzić sprawę, co pozwala na błyskawiczne osiągnięcie pozytywnego rezultatu.

5,0 rating
29 listopada 2023

Z przyjemnością wyrażam moje zachwyty dotyczące Kancelarii Ultimatum, która niezwłocznie podjęła się mojej sprawy, a zanim zorientowałem się, pieniądze już wróciły na moje konto. Jednym z największych atutów tej firmy jest doskonałe podejście do klienta, gdzie z determinacją starają się pomóc każdemu zleceniodawcy. Wszyscy pracownicy są nie tylko mili i uprzejmi, ale również łatwo nawiązuje się z nimi kontakt.
Podsumowując, jedynie mogę w samych superlatywach wypowiedzieć się na temat Kancelarii Ultimatum. To firma, która nie tylko skutecznie działa, ale również zdobywa zaufanie klientów poprzez przyjazne i pomocne podejście. Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Ultimatum każdemu, kto potrzebuje profesjonalnej pomocy w rozwiązywaniu spraw finansowych.

Marianna

Z pełnym przekonaniem chciałbym polecić Kancelarię Ultimatum wszystkim, którzy poszukują profesjonalnej pomocy w odzyskaniu wszelkich należności od dłużników. Działania w tej firmie są niezwykle sprawnie zorganizowane, a ich zespół potrafi skutecznie radzić sobie nawet z najtrudniejszymi sytuacjami. Co istotne, zawsze znajdują wyjście z problematycznych kwestii i konsekwentnie doprowadzają sprawę do końca.

5,0 rating
27 listopada 2023

To, co wyróżnia Kancelarię Ultimatum, to nie tylko profesjonalizm, ale także wyjątkowa troska o zadowolenie klienta. Podczas mojej współpracy z nimi zdałam sobie sprawę, że dla nich najważniejsze jest osiągnięcie satysfakcji klienta. Działają z pełnym zaangażowaniem, dbając o to, aby każda sprawa została skutecznie rozwiązana.
Warto podkreślić, że Kancelaria Ultimatum potrafi dostosować się do indywidualnych potrzeb klienta, co czyni całą współpracę jeszcze bardziej satysfakcjonującą. Dzięki ich zaangażowaniu i profesjonalizmowi można mieć pewność, że sprawa zostanie załatwiona z najwyższą starannością.
Podsumowując, polecam Kancelarię Ultimatum z całego serca. To solidny partner, który skutecznie pomaga w odzyskiwaniu należności, dbając o zadowolenie klienta na każdym etapie współpracy.

Jolanta

Dzisiaj mogę z radością podzielić się fantastyczną wiadomością – udało mi się odzyskać całą kwotę długu! To niewątpliwie zasługa niezwykle skutecznych działań prawników z Kancelarii Ultimatum.

5,0 rating
24 listopada 2023

Finalnie, dłużnik dokonał przelewu na moje konto wczoraj, a dziś mogłam ujrzeć wpływ środków na własne oczy. Jestem ogromnie wdzięczna za profesjonalizm oraz skuteczność Kancelarii Ultimatum.
Przez ponad rok poszukiwałam wsparcia w wielu biurach windykacyjnych, zanim trafiłam na Kancelarię Ultimatum. To właśnie tutaj znalazłam niezastąpione rozwiązanie mojego problemu związane z odzyskaniem pieniędzy. Ich podejście do sprawy, zaangażowanie oraz skuteczność są nie do przecenienia. Mimo wielu prób w innych miejscach, to Kancelaria Ultimatum okazała się jedyną, która skutecznie poradziła sobie z moją sytuacją.
Polecam z całego serca skorzystanie z usług Kancelarii Ultimatum każdej osobie, która boryka się z problemem odzyskania należności. To pełna profeska! Dziękuję za pomoc i skuteczną współpracę.

Stanisława

Profesjonalizm i skuteczność, z jaką Kancelaria Ultimatum przeprowadziła moją sprawę, są dla mnie bezcenne. Cenię także fakt, że biuro jest gotowe dostosować się do potrzeb klienta, umożliwiając elastyczne podejście do rozwiązywania problemów.

5,0 rating
19 listopada 2023

Przypadło mi zlecić Kancelarii Ultimatum pewną sprawę, i muszę przyznać, że cały proces został załatwiony nie tylko sprawnie i szybko, ale przede wszystkim – co jest dla mnie kluczowe – bardzo skutecznie. Co ważne, z uwagi na moją aktualną lokalizację, udało się wszystko załatwić zdalnie. Dzięki temu nie musiałam fatygować się do biura Kancelarii Ultimatum, a cała komunikacja odbywała się online. To nie tylko ułatwiło mi życie, ale również pozwoliło zaoszczędzić sporo cennego czasu.
Współpraca z nimi była nie tylko efektywna, ale również wygodna, co w dzisiejszych czasach, kiedy zdalne rozwiązania stają się coraz bardziej popularne, jest niewątpliwym atutem.
Zdecydowanie polecam współpracę z Kancelarią Ultimatum. To doświadczenie było dla mnie pozytywnym doświadczeniem, a efekty ich pracy są godne podkreślenia. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za profesjonalizm oraz skuteczność.

Bożena

W Kancelarii Ultimatum mogę zdecydowanie liczyć na pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta oraz elastyczność, co sprawia, że współpraca jest nie tylko efektywna, ale także czystą przyjemnością. To biuro windykacyjne wykazuje się wysoką jakością usług, a ich zaangażowanie zapewnia pewność osiągnięcia zamierzonego celu.

5,0 rating
15 listopada 2023

W moim przypadku specjaliści z Kancelarii Ultimatum zaskoczyli mnie pozytywnie, odzyskując pełną kwotę zadłużenia wraz z odsetkami w niespełna miesiąc.
To, co szczególnie doceniam, to nie tylko skuteczność, ale także szybkość działania. Profesjonaliści z tego biura windykacyjnego potrafią sprawnie zareagować na trudne sytuacje, mając jednocześnie zrozumienie dla indywidualnych potrzeb klienta. Ich podejście jest elastyczne, co czyni współpracę nie tylko efektywną, ale również komfortową.
Jestem pod ogromnym wrażeniem wyników oraz zaangażowania Kancelarii Ultimatum. Polecam ich usługi każdemu, kto poszukuje solidnego partnera w dziedzinie windykacji. Dla mnie to doświadczenie było nie tylko satysfakcjonujące, ale także gwarantujące pełne bezpieczeństwo finansowe.

Helena

Jeśli chodzi o moje wrażenia związane z współpracą z Kancelarią Ultimatum, chciałbym wyrazić jak najbardziej pozytywne zdanie i przyznać im ocenę 5/5 gwiazdek. Zespół pracowników z tego biura windykacyjnego wykazuje doskonałą wiedzę i umiejętności w zakresie skutecznego dochodzenia należności, nawet w przypadku złożonych sytuacji z udziałem nieuczciwych dłużników.

5,0 rating
11 listopada 2023

Pracownicy Kancelarii Ultimatum doskonale rozumieją specyfikę przypadków, z którymi się zetkli, a ich podejście jest skoncentrowane na skuteczności i profesjonalizmie. Są w stanie skutecznie radzić sobie z nawet najbardziej wybiegłymi dłużnikami, co świadczy o ich wysokim poziomie kompetencji.
Co szczególnie warto podkreślić, to zdolność Kancelarii do skutecznego egzekwowania należności finansowych w sytuacjach, gdzie wymagane jest wieloletnie doświadczenie. Ich zaawansowane umiejętności oraz skrupulatne podejście do każdego przypadku sprawiają, że zdecydowanie można polegać na profesjonalizmie Kancelarii Ultimatum.
Wnioski wyciągnięte z mojej współpracy z tym biurem są wyłącznie pozytywne, a ich skuteczność oraz zaangażowanie zasługują na najwyższą ocenę. Zdecydowanie polecam Kancelarię Ultimatum wszystkim, którzy poszukują solidnego partnera w dziedzinie windykacji finansowej.

Bogdan

Cieszę się, że Twoje doświadczenia z Kancelarią Ultimatum były tak pozytywne. Bez wątpienia, fakt, że prawnicy tej firmy mogą zweryfikować sprawę bez konieczności ponoszenia dodatkowych opłat, stanowi ważny atut, który doceniasz. To, że firma oferuje bezpłatną analizę sytuacji, daje klientom pewność co do możliwości odzyskania środków finansowych.

5,0 rating
6 listopada 2023

Zdecydowanie warto podkreślić, że możliwość zweryfikowania sprawy bez konieczności ponoszenia dodatkowych opłat to rzecz niezwykle istotna i budująca zaufanie. Bez wątpienia, taka transparentność i chęć pomocy klientowi od samego początku procesu świadczy o profesjonalizmie Kancelarii Ultimatum. Przenikliwość prawników, którzy są gotowi przeprowadzić bezpłatną analizę sytuacji, pozwala klientowi na dokładne zrozumienie możliwości odzyskania środków finansowych.
Twój opis tego, jak szybko i efektywnie Kancelaria Ultimatum podjęła się rozpatrzenia Twojego zlecenia, jest znaczący. Redukcja czasu oczekiwania na odzyskanie pieniędzy jest niezwykle ważna, a fakt, że firma działała błyskawicznie, jest godny uwagi. Wielu klientów doceniłoby zdolność Kancelarii Ultimatum do natychmiastowego działania, co z pewnością wpływa na pozytywne doświadczenia z współpracy.
Twoja entuzjastyczna rekomendacja Kancelarii Ultimatum jest z pewnością mocnym świadectwem ich kompetencji i skuteczności w obszarze odzyskiwania środków finansowych. Dziękuję za podzielenie się swoją pozytywną historią i polecam Kancelarię Ultimatum jako godną zaufania firmę windykacyjną. Mam nadzieję, że ich profesjonalizm nadal spełni Twoje oczekiwania w przyszłości.

Irena

Cieszę się, że Twoje doświadczenia z Kancelarią Ultimatum były pozytywne i doceniasz ich profesjonalizm. Przyspieszona, sprawnie przeprowadzana i przede wszystkim skuteczna współpraca z biurem windykacyjnym z pewnością jest kluczowa w tego typu sytuacjach.

5,0 rating
1 listopada 2023

W kontekście moich wcześniejszych doświadczeń z innymi firmami windykacyjnymi, współpraca z Kancelarią Ultimatum to dla mnie prawdziwa rewelacja. To, co wyróżnia to biuro, to nie tylko szybkość działania, ale także niewątpliwie skuteczność oraz profesjonalizm w podejściu do sprawy.
Zauważalna jest różnica między Kancelarią Ultimatum a innymi firmami pod względem dynamiki działań. Szybkość, z jaką biuro podejmuje się sprawy, sprawia, że klient może być pewien, że jego kwestie są traktowane priorytetowo. Jednak to, co jeszcze bardziej imponuje, to skuteczność w osiąganiu pozytywnych rezultatów.
Warto podkreślić, że skuteczność w obszarze windykacji jest kluczowym elementem, zwłaszcza w sytuacjach finansowych. Kancelaria Ultimatum nie tylko oferuje swoje usługi szybko i sprawnie, ale także udowadnia, że potrafi skutecznie egzekwować należności. To zdecydowanie czyni ich wyjątkowymi w branży.
Na podstawie moich doświadczeń, zdecydowanie polecam Kancelarię Ultimatum każdemu, kto poszukuje profesjonalnego podejścia, skuteczności i szybkości w odzyskiwaniu środków finansowych. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za profesjonalizm.

Halina

Skorzystałem z pomocy prywatnie i nie zawiodłem się na Kancelarii Ultimatum. Nawet nie trzeba w tej firmie wpłacać zaliczki ani opłaty wstępnej żeby zajęli się sprawą. Bardzo ucziwi są i widać to na każdym kroku.

5,0 rating
20 sierpnia 2023

To, co Kancelarię Ultimatum wyróżnia, to pełen profesjonalizm. Moja sprawa została załatwiona błyskawicznie, co sprawiło ogromne zadowolenie z mojej strony. Bez wątpienia widać, że posiadają wieloletnie doświadczenie w branży windykacyjnej. Moim zdaniem są niekwestionowanym liderem na rynkufirm odzyskujących długi. Ich wiedza i umiejętności są niezrównane. Współpraca przebiegła jasno i efektywnie, dokładnie tak, jak tego oczekiwałem. Szczerze polecam ich usługi wszystkim, którzy potrzebują skutecznego wsparcia w kwestiach związanych z rozliczaniem dłużnika, a na pewno nikt się nie zawiedzie na Kancelarii Ultimatum.

Krzysztof

Udało się załatwić problem i to jeszcze szybciej niż się tego wstępnie spodziewałem. Kancelaria Ultimatum spisała się na medal wykazując się wiedzą oraz wieloletnim doświadczeniem w ściąganiu nalezności od dłużników. Polecam firmę.

5,0 rating
14 sierpnia 2023

Wzorowo przeprowadzony proces windykacji nalezności – profesjonalnie, pewnie, z poszanowaniem obydwóch stron. Odzyskanie należnej płatności zajęło raptem kilka dni gdzie ja sam się męczyłem kilka miesięcy żeby namierzyć dłużnika co się okazało bezskuteczne. Kancelaria Ultimatum bez marnowania czasu zabrała się do działania i na drugi dzień od zgłoszenia się do niej wiedzieliśmy już gdzie jest dłużnik a dalej było już tylko z górki i zanim się zorientowałem pieniędze od zadłużonej osoby wróciły na moje konto bankowe. Dziękuję za wszystko i na pewno będę polecał każdemu usługi świadczone przez to biuro windykacyjne.

Mietek

Rzadko kiedy ktoś ma takie podejście do tematu windykowania należności jak prawnicy reprezentujący Kancelarię Ultimatum. Osoby które tutaj pracują to najlepsi fachowcy od ściągania długów, którzy mogą się pochwalić 100% skutecznością w swoich działaniach. U mnie poradzili sobie z rozliczeniem dłużnika bardzo szbko za co jestem niezmiernie wdzięczny.

5,0 rating
10 sierpnia 2023

Na duży plus oceniam zaangażowanie mojego opiekuna a dokładnie mojej sprawy, który zawsze mnie o wszystkim na bieżąco informował. Cały czas miałem pewność, że sprawą zajmuje się odpowiednia osoba z kompetencjami pozwalającymi na jak najlepsze i tym samym jak najszybsze sfinalizowanie postępowania windykacyjnego. Nie mam uwag ani zastrzeżeń co do współpracy i gdybym miał drugi raz wybierać firmę windykacyjną to z pełną odpowiedzialnością znowu zdecydowałabym się skorzystać z wachlarza usług jakie ma do zaoferowania Kancelaria Ultimatum.

Krzysztof

Muszę pochwalić tą firmę bo sprawnie odzyskała dla mnie w miesiąc pieniądze od przebiegłego dłużnika, który okazał się być zwykłym oszustem finansowym. Jeśli chodzi o współpracę z Kancelarią Ultimatum to w moim przypadku skuteczność była na poziomie 100%. Wielkie dzięki za wszystko i pozdrawiam.

5,0 rating
4 sierpnia 2023

Otrzymałem namiary na Kancelarię Ultimatum dzięki poleceniu od moich znajomych, którzy zostali przez tąfirmę obsłużeni. Z pełnym przekonaniem polecam usługi świadczone przez owe biuro windykacyjne. W rzeczywistości jest to o wiele lepsze rozwiązanie niż kierowanie sprawy do sądu i oczekiwanie, które może trwać bardzo długo. W moim przypadku dłużnik zdecydował się uregulować swoje zobowiązania już po pierwszym kontakcie z firmą. Warto było wykonać pierwszy krok i zgłosić się do Kancelarii Ultimatum. Polecam

Andrzej

Gorąco polecam Kancelarię Ultimatum wszystkim osobom i firmom, które są niezdecydowane w kwestii wyboru. Ta firma posiada ogromne doświadczenie w odzyskiwaniu pieniędzy, a efekty działań prawników reprezentujących to biuro windykacyjne są widoczne już po krótkim czasie. W mojej sprawie wszystko zostało wykonane doskonale, dlatego z przyjemnością przyznaję tej firmie maksymalną, pozytywną ocenę 5/5 gwiazdek. Polecam serdecznie.

5,0 rating
28 czerwca 2023

Współpraca z Kancelarią Ultimatum od samego początku do końca była profejonalna, a ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Ich skuteczność działań windykacyjnych jest niezaprzeczalna, potrafią sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających zleceniodawców. Perfekcyjnie opanowali tematy związane z windykcją należności, dlatego pragnę wyrazić ogromne uznanie dla wszystkich profesjonalistów z tej firmy. Mi pomogli szybko i przede wszystkim skutecznie, bo nie stanowiło dla nich najmniejszego wyzwania odzyskać moje 60 tysięcy złotych, co uczynili w mgnieniu oka. Serdeczne pozdrowienia dla osób, które zajmowały się moją sprawą.

Wiesława

Bezpłatność usług na wstępie stanowi niebywały atut Kancelarii Ultimatum. Jest to ogromny plus, ponieważ w przeciwieństwie do innych firm, które żądały ode mnie opłacenie usług z góry, ta kancelaria pobiera swoje honorarium od samego dłużnika po odzyskaniu należności. Choć niektórym może się to wydawać drobiazgiem, dla osób, które nie dysponują wystarczającymi środkami na takie fundamentalne opłaty, taka firma jak Kancelaria Ultimatum jest bez wątpienia zbawieniem.

5,0 rating
25 czerwca 2023

Fachowcy z tej firmy prawniczej wykazują niezwykłą skuteczność w dziedzinie windykacji. Skorzystanie z usług, które oferuje Kancelaria Ultimatum, okazało się dla mnie najlepszym doświadczeniem w życiu, i jedynym, czego żałuję, to tego, że wcześniej nie miałam do nich namiaru. Ich fenomenalna metodyka podejmowanych działań związanych z odzyskiwaniem długów zasługuje na pełne uznanie i owacje na stojąco. Serdecznie dziękuję za możliwość współpracy, ponieważ moje pieniądze zostały szybko odzyskane od dłużnika, nawet szybciej, niż początkowo się spodziewałam. Duży plus za to, że na samym początku, firma ta nie pobiera żadnej opłaty za świadczenie usługi, co było bardzo pozytywnym zaskoczeniem. W innym przypadku, pewien Pan z innej kancelarii żądał odemnie kilku tysięcy złotych już na etapie początkowym a w Kancelarii Ultimatum nic nie trzeba a zajmą się wszystkim.

Joanna

Jak najbardziej polecam usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum ponieważ mimo że miałam wiele pytań przed rozpoczęciem współpracy, firma bezpłatnie udzieliła odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Byłam bardzo zadowolona z ich profesjonalnego podejścia i gotowości do udzielenia wszelkich informacji. To dowodzi ich zaangażowania w zapewnienie pełnego zrozumienia i komfortu klientom. Dlatego też gorąco rekomenduję tę firmę.

5,0 rating
21 czerwca 2023

Kancelaria Ultimatum wyróżnia się ogromnym profesjonalizmem i zaangażowaniem w każdą sprawę, co czyni ją unikalną wśród innych firm windykacyjnych. Regularnie zlecam im rozliczanie zaległych faktur za towary pobierane z naszej hurtowni przez naszych kontrahentów, którzy nie wykazują zbytniej chęci do uregulowania należności. Prawnicy w tej kancelarii działają szybko, sprawnie i przede wszystkim skutecznie. Niezawodność i skuteczność są ich znakiem rozpoznawczym. Współpracuję z Kancelarią Ultimatum od kilku lat i do tej pory poradzili sobie z każdym zleceniem. Jest to najlepszym dowodem na to, że warto korzystać z usług tych specjalistów, których szczerze polecam każdej osobie.

Katarzyna

W moim przypadku Kancelaria Ultimatum przeprowadziła bezpłatną weryfikację stanu majątkowego zadłużonej osoby, aby sprawdzić, czy nie ukrywa ona żadnych majątkowych środków. Dzięki ich profesjonalizmowi i doświadczeniu, szybko ujawniły się nieprawidłowości. Fachowcy z Kancelarii Ultimatum są najlepsi w całym kraju w swoim zawodzie. Nie było żadnych wpadek ani niedociągnięć podczas procesu odzyskiwania długu - wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Współpraca z nimi była bez zarzutu.

5,0 rating
15 czerwca 2023

Kancelaria Ultimatum oferuje usługi windykacyjne na najwyższym poziomie profesjonalizmu, a szybkie rezultaty ich działań są bezcenne w tej branży. Dzięki wsparciu, jakiego doświadczyłam podczas współpracy z tym biurem, w końcu udało mi się odzyskać pieniądze od dłużnika. Dodatkowo, otrzymałam odsetki za opóźnienie w spłacie, co tylko jeszcze bardziej poprawiło moją sytuację finansową. Skuteczność i szybkość realizacji zleceń sprawiają, że wybór Kancelarii Ultimatum był strzałem w dziesiątkę. Gdy ponownie stanę przed problemem odzyskania pieniędzy, na pewno zwrócę się do nich ponownie. Z całego serca polecam tę firmę w 100%.

Beata

Współpraca z Kancelarią Ultimatum to przyjemność w czystej postaci. To profesjonaliści i można liczyć na ich dyskrecję. Działają szybko i fachowo. Pomogli mi odzyskać sporo pieniędzy.

5,0 rating
26 kwietnia 2023

Jestem bardzo wdzięczny za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od byłej żony. Osoby pracujące w Kancelarii Ultimatum to fachowcy znający się na swojej pracy tak dobrze jak nikt innych. Z ogromną przyjemnością rekomenduję to biuro windykacyjne i tym samym oceniam je maksymalnie wysoko dając 5/5 gwiazdek. Współpraca przebiegła doskonale. Pozdrawiam

Wojtek

Firma konkretna! Ekspresowo rozliczają dłużników i odznacza się Kancelaria Ultimatum na tle konkurencji tym, że ma wysoką skuteczność w swoich działaniach. Oceniam 5/5

5,0 rating
24 kwietnia 2023

W moim przypadku współpraca z tą firmą windykacyjną przebiegła bardzo sprawnie i owocnie. Prawnicy reprezentujący Kancelarię Ultimatum szybko i skutecznie rozwiązali mój problem dotyczący rozliczenia się z dłużnikiem. Jestem bardzo zadowolony z efektów i serdecznie mogę polecić tych fachowców każdej osobie, która potrzebuje profesjonalnego wsparcia.

Jacek

Duży plus dla Kancelarii Ultimatum za konkretność i rzeczowość. Odzyskanie długu od klienta zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo. Polecam

5,0 rating
18 kwietnia 2023

W ciągu miesiąca KANCELARIA ULTIMATUM odzyskała dla mnie 35 000 zł, co uważam za ogromny sukces ponieważ mi nie udało się odzyskać złamanego grosza przez pół roku jak próbowałem rozliczyć się na własną rękę dłużnikiem, który jedyne co robił to mnie unikał i myślał, że zapomnę o sprawie. Gdy zgłosiłem się do Kancelarii Ultimatum to sprawy momentalnie nabrały pędu i działania windykacyjne przyniosły zamierzony rezultat w postaci pojawienia się pieniędzy na moim koncie bankowym od zadłużonej osoby. Pełen profesjonalizm oraz rzetelność.

Eugeniusz

Kancelaria Ultimatum bardzo dobrze zajęła sie odzyskaniem pieniędzy od dłużnika. Jestem zadowolony ze współpracy. Profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzenie sprawy to standard w tym biurze windykacyjnym.

5,0 rating
13 kwietnia 2023

Kancelaria Ultimatum działa profesjonalnie i dzięki nim nie straciłem sporej kwoty pieniędzy za co jestem osobom z tego biura windykacyjnego bardzo wdzięczny. Mają doświadczenie i pomogli mi uporać się z nieuczciwym kontrahentem. Dzięki ich pomocy w końcu udało mi się dojść swoich racji. Nie ma lepszych profesjonalistów niż prawnicy z Kancelarii Ultimatum. Wiedzą doskonale jak zabrać się do każdego zlecenia i odznacza ich stuprocentowa skuteczność jeśli chodzi o działania windykacyjne. Polecam

Stefan

Bardzo polecam Kancelarię Ultimatum. Działają szybko i sprawnie. Moją sprawa została załatwiona w ekspresowym tempie.

5,0 rating
26 lutego 2023

Rekomenduję usługi tej firmy każdemu kto szuka fachowego wsparcia z zakresu windykowania należności finansowych. Kontakt przed i po wykonaniu usługi z klientem na najwyższym poziomie. Sprawy załatwione mailowo lub telefonicznie bez najmniejszego problemu. Korzystne warunki współpracy, brak wpłacania zaliczki czy też innych opłat wstępnych na starcie. W moim przypadku ściągnięcie 100% wartości faktury bez najmniejszej zwłoki czasowej. Prawnicy z Kancelarii Ultiamtum prowadzący moją sprawę zasługują na słowa pochwały. Dziękuję za wszystko.

Dawid

Polecam firmę. Pełen profesjonalizm w podejściu do spraw, które sfinalizowane były zawsze w 100% szybciej niż się tego spodziewałem.

5,0 rating
23 lutego 2023

Bardzo dobra komunikacja przed przystąpieniem do działań jak i w trakcie windykacji należności zasługuje na słowa pochawały dla Kancelarii Ultimatum. W moim przypadku 100% skuteczność i tym samym profesjonalne podejście do tematu. Wszystkie sprawy jakie im zleciłem zostały sfinalizowane z sukcesem, a było ich naprawdę sporo. Polecam usługi oferowane przez Kancelarię Ultimatum.

Emilian

Wyegzekwowała dla mnie Kancelaria Ultimatum pieniądze od oszusta finansowego za co jestem im wdzięczny. Bardzo mi pomogli. Polecam i pozdrawiam.

5,0 rating
20 lutego 2023

Błyskawiczne i skuteczne działanie to niepodważalne atuty jakimi odznacza się Kancelaria Ultimatum na tle innych firm windykacyjnych. Wszystkie formalności załatwiane są mailowo, co usprawnia współpracę i przyspiesza działania pozwalające na odzyskanie środków finansowych. Sprawa została załatwiona w tydzień, a to mówi samo za siebie czy warto się do nich zgłosić. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi tej firmy nawet wybrednym zledeniodawcom, którzy znaleźli się w podobnej sytuacji co ja, a na pewno nikt się nie zawiedzie na tych profesjonalistach.

Klaudiusz

Bardzo fachowe podejście do sprawy. Sprawne działanie. Konkretna propozycja pomocy. Polecam Kancelarię Ultimatum.

5,0 rating
14 lutego 2023

Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza – tego właśnie oczekuję od firmy windykacyjnej zajmującej się wierzytelnościami. Do tego szybkie działanie w przypadku Kancelarii Ultimatum sprawia, że nie zamieniłbym tego biura egzekwującego należności finansowe na żadną inną firmę. Nie mam zastrzeżeń co do współpracy i śmiało mogę ich polecić każdemu kto szuka fachowego wsparcia dotyczącego pomocy w odzyskaniu pieniędzy.

Igor

Szczerze polecam Kancelarię Ultimatum. Pomogli mi odzyskać pieniądze i dodatkowo udało się im wyegzekwować od dłużnika odsetki za nieterminowe rozliczenie się ze mną, więc współpraca wyszła bardzo owocnie.

5,0 rating
28 stycznia 2023

Polecam firmę i daję ocenę 5/5 gwiazdek. Dług został odzyskany szybciej niż wstępnie zakładano, a to między innymi dzięki temu, że Kancelaria Ultimatum świetnie włada literaturą prawa i udowodnili to już na pierwszym spotkaniu. Jako jedyna firma windykacyjna spośród wielu z jakimi współpracowałem odznaczała się tak wysokim profesjonalizmem i niespotykanie wysoką organizacją w wykonywaniu czynności związanych z ściągnięciem pieniędzy od dłużnika. Rekomenduję wachlarz ich możlowości pod każdym względem każdej osobie.

Henryk

Jak najbardziej polecam Kancelarię Ultimatum. Są szybcy w swoich działaniach i nie trzeba długo czekać na efekty ich pracy. Najlepsi fachowcy w odzyskiwaniu pieniędzy.

5,0 rating
27 stycznia 2023

Na własnej skórze przekonałem się o skuteczności z jaką Kancelaria Ultimatum odzyskuje pieniądze dla swoich klientów nawet od najbardziej przebiegłych dłużników. Mają sprawdzone techniki egzekwowania należności finansowych co w efekcie pozwala zaoszczędzić czas potrzebny do ściągnięcia całej kwoty zobowiązani. Obsługują zarówno osoby prywatne jak i firmy, co sprawia, że nie ma dla nich sprawy windykacyjnej z którą by sobie mogli nie poradzić i każdy może się do nich zgłosić. Dziękuję za zaangażowanie i chęć pomocy mojej osobie w najlepszy możliwy sposób.

Krzysztof

Współpracuję z firmą już chyba kilkanaście lat i dotąd nie zawiodła mnie Kancelaria Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach. Zawsze wykazują się chęcią pomocy mojej osobie i odzyskują dług w bardzo krótkim czasie.

5,0 rating
28 grudnia 2022

Od 15 lat korzystam z usług Kancelarii Ultimatum w trudnych przypadkach kiedy nie mogę sama na własną rękę odzyskać pieniędzy i jestem zadowolona z ich metodyki działania. Bardzo dobry kontakt, wysoka skuteczność. Zawsze mogę liczyć na konkrety a nie ciągnące się latami kosztowne procesy sądowe jak to bywa w innych pseudo firmach odzyskując pieniądze. Zdecydowanie polecam usługi windykacyjne jakie oferuje Kancelaria Ultimatum.

Józefa

Wreszcie jakaś porządna firma, która faktycznie jeździ po dłużnikach i próbuje odzyskać wierzytelności na każdy możliwy sposób włącznie z ponagleniami do zapłaty, które są wysyłane dłużnikowi aż do skutku.

5,0 rating
23 grudnia 2022

Bardzo rzadko wypowiadam się w internecie jako człowiek starej daty, ale chciałabym państwa firmę wyróżnić na tle innych biur windykacyjnych gdyż pomogliście mi w tych trudnych dla mnie chwilach i pomogliście z odzyskaniem pieniędzy maksymalnie dobrze jak tylko było możliwe. Moja sprawa była z gatunku trudniejszych i została spartaczona przez pewną znaną firmę, która nie tylko dała plamę, ale też zmarnowała mój czas. Gdy Kancelaria Ultimatum zajęła się tematem wystarczył miesiąc żeby odzyskać 100% zadłużenia za co bardzo dziękuję.

Alina

Kontakt bardzo dobry, skuteczność na najwyższym poziomie, rzetelna i miła obsługa klienta to tylko jedne z wielu atutów jakimi może poszczycić się Kancelaria Ultimatum, którą pod każdym względem polecam.

5,0 rating
18 grudnia 2022

Myślę, że mogę z czystym sumieniem polecić Kancelarię Ultimatum każdemu kto znalazł się w nieprzyjemnej sytuacji wymagającej interwencji firmy windykacyjnej. Widok mojego dłużnika przepraszającego mnie na ulicy i przysięgającego oddać wszystko, co do grosza, zostanie w moim zimnym sercu na zawsze. Jestem tak bardzo zadowolona z działań przeprowadzonych przez Kancelarię Ultimatum, że aż brakuje mi słów żeby to opisać.

Mirosława

Profesjonalizm, ogromna wiedza a zarazem ich skuteczność w odzyskiwaniu długów bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, dlatego z miłą chęcią wystawiam Kancelarii Ultimatum pozytywną rekomendację.

5,0 rating
13 grudnia 2022

Odzyskali wierzytelność po innej firmie windykacyjnej więc za to duży plus, a mówiły osoby z tego poprzedniego biura, że jest to trudna sprawa, a okazało się po rozpoczęciu współpracy z Kancelarią Ultimatum, że wystarczy dobrze zorganizować działania żeby uzyskać zamierzony cel z czym poprzednicy sobie nie poradzili. Do każdej sprawy podchodzą indywidualnie i w pełni profesjonalnie. Sama się zastanawiam czasami w jaki sposób odzyskują należności.

Aleksandra

Doskonale sobie radzą w Kancelarii Ultimatum nawet przy naprawdę ciężkich sprawach związanych z długami gdzie trudno wyegzekwować samemu należność finansową od dłużnika. Korzystałam z ich usług i śmiało mogę polecić to biuro windykacyjne.

5,0 rating
6 grudnia 2022

Dowiedziałam się już na pierwszym spotkaniu w biurze windykacyjnym już na początku współpracy, że nie pobierają zaliczek ani innych opłat wstępnych, więc zdecydowałam się skorzystać z ich pomocy i z perspektywy czasu uważam, że na lepszych fachowców nie mogłam trafić.

Władysława

Mają wiedzę na temat windykacji i wypracowane przez dwie dekady działalności zaplecze prawne, które pozwala odzyskiwać długi nawet od przebiegłych oszustów finansowych. Kancelaria Ultimatum zdała przy mojej sprawie egzamin wzorowo i pokazali się z jak najlpeszej strony, dlatego na ich konto wpada ode mnie pozytywna opinia.

5,0 rating
8 listopada 2022

Pomagają w Kancelarii Ultimatum osobom poszkodowanym od A do Z czyli kompleksowo świadczą usługi windykacyjne począwszy od kompletacji dokumentów związanych z długiem aż po odnalezienie dłużnika o ile tak osoba ukrywa się poza miejscem swojego zamieszkania. Można też liczyć na pomoc w zakresie reprezentowaniem klienta w sądzie oraz różnego rodzaju urzędach czy też instytucjac. Osobiście u mnie pokazali się z bardzo dobrej strony i gdybym miała jeszcze razz wybierać to z całą pewnością ponownie powierzyłabym odzyskanie długu Kancelarii Ultimatum. Z całego serca polecam tych fachowców i pozdrawiam osoby z tego biura, które zajmowały się moją sprawą. Pozdrawiam

Bogusia

Szczerze polecam KancelarięUltimatum. Rozwiązali mój problem najlepiej jak to tylko było możliwe. Powierzyłam im sprawę odzyskania dość sporego długu i do tematu podeszli w sposób profesjonalny z dużym zaangażowaniem. Jak się okazało w moim przypadku wystarczyło wystosować kilka odpowiednich pism, dzięki którym dłużnik wiedział już w jakiej jest sytuacji. Jestem zadowolona ze współpracy i wystawiam pozytywnąa opinie dla tego biura windykacyjnego.

5,0 rating
7 listopada 2022

U mnie dopiero co kończyła się sprawa dotycząca odzyskania długu i muszę pochwalić Kancelarię Ultimatum. Znają się na swym fachu bardzo dobrze i można to wyczuć na każdym kroku. Znalazłam opinie o ich firmie w internetcie i wszystko się potwierdziło. Bardzo szybko działają i w ekspresowym tempie odzyskują pieniądze bez znaczenia na kwotę długu. Chwalę sobie współpracę z ludźmi reprezentującymi to biuro windykacyjne. Inne firmy odzyskujące długi patrzyły tylko na pieniądze, a Kancelaria Ultimatum najpierw dokładnie zweryfikowała sprawę, oceniła możliwości i przedstawiła warianty działania co pozytywnie wpłynęło na dalszy los postępowania. Polecam i pozdrawiam.

Izka

W Kancelarii Ultimatum nie pobierają ani zaliczek ani opłat startowych tylko dopiero jak będzie pozytywny finał sprawy windykacyjnej i dłużnik odda pieniądze to rozliczenie jest na zasadzie prowizyjnym i wynosi zaledwie kilka procent, więc jak jak za darmo, więc idealny układ. OPINIA POZYTYWNA. POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM

5,0 rating
5 listopada 2022

Super kontakt na każdym etapie prowadzonego postępowania sprawia, że szczerze mogę polecić poczynania Kancelarii Ultimatum, które oceniam na poziomie godnym profesjonalistów z prawdziwego zdarzenia. Dbają o to żeby wyegzekwować dla klienta jak najszybciej pieniądze informując cały czas co w danej chwili się dzieje. Podejście do klienta na wysokim poziomie – wszystko fachowo zostało załatwione i bardzo rzeczowo, więc gdybym miała jeszcze raz wybierać biuro windykacyjne z całą pewnością ponownie decyzja padłaby właśnie na specjalistów reprezentujących Kancelarię Ultimatum. Polecam jako zadowolona klientka.

Emilka

Kancelaria Ultimatum ma całkowity brak opłat wstępnych, a to duży plus w tego typu usługach - opłata jest jedynie za finalny rezultat działań windykacyjnych czyli każdy może sobie pozwolić na współpracę z nimi, a są naprawdę efektywni i bardzo mili. Sprawa zakończona pełnym sukcesem. Po współpracy z tymi fachowcami już wiem czemu Kancelaria Ultimatum opinie ma aż tak dobre.

5,0 rating
3 listopada 2022

Postępowanie windykacyjne zostało bardzo sprawnie załatwione jak do akcji wkroczyli prawnicy z Kancelarii Ultimatum i co najważniejsze to fakt, iż wszystko pozytywnie się zakończyło. Kontakt z tym biurem jest dosłownie świetny tzn. są uchwytni każdego dnia pod telefonem i odpisują na maile nawet kilka razy dziennie, więc oprócz tego, że odzyskali moje pieniądze to muszę dodać, że współpracowało mi się z nimi bardzo dobrze. Z perspektywy czasu wiem, że trafiłam na najlepszych zawowodowców w branży windykowania należności finansowych. Polecam przez duże P i zachęcam do zapoznania się z ich ofertą.

Łucja

Oceniam pozytywnie Kancelarię Ultimatum, która doprowadziłaa sprawę do samego końca jak przystało na fachowców z prawdziwego zdarzenia. Dłużnik spłacił całe zadłużenie w błyskawicznym tempie, a wrecz zaczęło mu na tym zależeć po interwencji prawników z tego biura windykacyjnego. Prowizja stosunkowo niewielka, a jakość świadczonych usług na najwyższym poziomie. Polecam!

5,0 rating
1 listopada 2022

Należy się ogromny pozytyw dla Kancelarii Ultimatum za to że swoją prowizję również ściągają z dłużnika, co pozwala na zminimalizowanie kosztów prowadzenia postępowania windykacyjnego do minimum – klient nic nie musi wpłacać Kancelarii Ultimatum żeby móc rozpocząć współpracę z tymi fachowcami, a ponadto obowiązuje u nich zawsze indywidualne podejście do każdej sprawy, co powoduje, że są maksymalnie skuteczni. Jestem zadowolona z usług i będę polecała to biuro wszystkim moim znajomym gdyż wiem, że mogę za nich ręczyć. Pełen profesjonalizm na każdym etapie prowadzonego postępowania windykacyjnego. Dokładnie na takiej współpracy mi zależało.

Gabriela

Jak dla mnie KANCELARIA ULTIMATUM to bez dwóch zdań najlepsza firma windykacyjna jaką znam. Skutecznie odzyskali moje pieniądze bez najmniejszej zwłoki czasowej.

5,0 rating
20 sierpnia 2022

Bardzo dobra komunikacja oraz skuteczność w odzyskiwaniu długów sprawia, że współpraca z tym biurem windykacyjnym to przyjemność i gwarancja należycie wykonanej usługi w możliwie najkrótszym czasie. Merytoryczne podejście do tematu i bardzo dobra organizacja działań. Z powierzonego zlecenia firma wywiązała się terminowo i rzetelnie. Duży plus za ściągnięcie kosztów windykacji od dłużnika. Nie mam zastrzeżeń i gdy będę miał w przyszłości znowu podobny problem to od razu zgłoszę się do Kancelarii Ultimatum gdyż wiem, że jest najlepsza na rynku.

Edmund

Bardzo sprawnie działająca firma windykacyjna. Szybka pomoc na wysokim poziomie w sprawie, która wydawała mi się na początku nie do rozwiązania.

5,0 rating
17 sierpnia 2022

Działają bez pardonu i skrupułów. Odzyskali pieniądze ze strych nakazów z którymi wcześniej nawet komornicy nie dali sobie rady. Osoby które tutaj pracują mają wiedzę na wysokim poziomie i można na nich polegać. Jako jedyna firma na rynku Kancelaria Ultimatum nie pobiera opłat wstępnych za zajęcie się sprawą, co w moim przypadku było znaczącym udogodnieniem gdyż nie miałem pieniędzy w tamtym okresie przez to, że dłużnik miał cały mój majątek. Po zgłoszeniu się do tego biura wystarczyło przekazać dokumenty, a oni już dalej zajęli się sprawą. Oczywiście całą należność ściągnęli co do złotówki. Polecam

Marcin

Rzetelna firma windykacyjna, którabez owijania w bawełnę powiedziała co można zrobić żeby odzyskać od dłużnika pieniądze i ile będzie mniej więcej trwało całe postępowanie.

5,0 rating
15 sierpnia 2022

Nie wiem jak to robią ale są skuteczni. Pracują tutaj bardzo kompetentne, profesjonalne osoby z wiedzą prawniczą, która pozwala osiągną cel w możliwie najlepszy sposób. W końcu trafiłem na biuro windykacyjne, które potrafi odzyskać pieniądze, a nie tylko grać na czas jak to bywa w innych firmach. Uzyskałem w Kancelarii Ultimatum wsparcie na jakie liczyłem i odzyskanie pieniędzy okazało się być prostsze niż się tego wstępnie spodziewałem.

Lech

Już po wstępnych rozmowach widać było, że mam do czynienia z profesjonalistami i przeczucie mnie nie myliło gdyż niespełna miesiąc później cała kwota zadłużenia zostałą w stu procentach odzyskana.

5,0 rating
12 sierpnia 2022

Ze zlecenia wywiązali się w 100%. Piszę tą opinię przede wszystkim dlatego, że jest to firma godna polecenia i każdy kto szuka fachowego wsparcia związanego z odzyskaniem pieniędzy powinien w pierwszej kolejności zgłosić się do tych specjalistów, a na pewno nikt nie zawiedzie się na kompetencjach pracujących tutaj osób, które nie mają sobie równych w wykonywanej przez siebie profesji. Oceniam pozytywnie Kancelarię Ultimatum jako zadowolony zleceniodawca.

Karol

Od wielu lat Kancelaria Ultimatum odzyskuje dla mnie należności wynikające z niezapłaconych faktur i robi to bardzo dobrze. Mam świetny kontakt z osobami prowadzącymi sprawy i do tego można w tej firmie licznyć na doskonały stosunek jakości usług do ceny.

5,0 rating
9 sierpnia 2022

Niezwykle kontaktowi ludzie tutaj pracują z mnóstwem pozytywnej energii do działania. Już po pierwszym spotkaniu z przedstawicielem firmy byłem pewny, że odzyskanie pieniędzy jest pewne i pozostaje jedynie kwestią czasu i od tamtego czasu nieustannine współpracuję z tymi fachowcami. Dla mających wątpliwości co do zlecenia windykacji doradzam jak najszybsze wysłanie dokumentów, a zostanie sprawa bezpłatnie przeanalizowana i zweryfikowana. Rozpoczęcie działań windykacyjnych również nie wymaga wpłacania pieniędzy, więc nie ma się nic do stracenia. Polecam skorzystać z usług tej firmy.

Arkadiusz

Kancelaria Ultimatum ma ogromne doświadczenie w ściąganiu długów i bardzo dyskretnie działa zawsze walcząc na maxa skutecznie w imieniu klienta. Pomogą każdemu kto się do nich zgłosi tak jak i miało to miejsce w moim przypadku

5,0 rating
29 lipca 2022

Niekiedy potrzeba pomocy z nieuczciwymi krętaczami którzy nie chcą oddać pieniędzy i w takich sprawach zgłaszam się do Kancelarii Ultimatum wiedząc, że uzyskam w tym biurze windykacyjnym pomoc jakiej oczekuje. Ta firma zawsze mi pomogła w odzyskaniu pieniedzy od dłużnika i nigdy nie musiałam długo czekać na rezultaty działań z ich strony. Współpraca z prawnikami reprezentującymi Kancelarię Ultimatum to zaszczyt dla mnie.

Natalia

Świetna firma windykacyjna i na pewno najlepsza z jaką kiedykolwiek współpracowałam. Dzięki Kancelarii Ultimatum odzyskałam pieniądze w krótkim czasie na czym mi bardzo zależało. Było cieżko ponieważ dłużnik ukrywał swoje prawdziwe dochody, ale summa summarum finalnie się udało uzyskać zamierzony cel.

5,0 rating
27 lipca 2022

Śmiało mogę polecić tych specjalistów, którzy doskonale sobie poradzili z realizacją powierzonego przeze mnie zadania. Kancelaria Ultimatum pomaga mi w batalii z dłużnikiem i spisali się fenomenalnie w swoich działaniach windykacyjnych. Dyskretna pomoc na miarę XXI wieku. Pomogli mi odzyskać utracone pieniądze i dodatkowo wywalczyli jeszcze dla mnie odsetki od dłużnika za spóźnione rozliczenie się. Polecam w 100%

Celina

Kompetentni fachowcy którzy rzetelnie podchodzą do realizacji zlecenia i wszystkie czynności przeprowadzają z dbałością o najmniejsze szczegóły. Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
25 lipca 2022

Jest to bardzo profesjonalna firma windyacyjna, w której pracują osoby doskonale znający się na swojej pracy. Poradzą sobie bez trudu z kazdą sytuacją. U mnie wywiązali sie z mojego zlecenia bardzo sprawnie i w ekspresowym tempie. Osobiście jestem zadowolona ze współpracy i szczerze rekomenduję usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum każdemu kto ma problem z odzyskaniem pieniędzy od zadłużonej osoby czy też firmy.

Ilona

Szybkie i skuteczne działania windykacyjne to domena Kancelarii Ultimatum i z tego co zaobserowałam radzą sobie bezproblemowo nawet z beznadziejnymi oraz skomlikowanymi sprawami.

5,0 rating
22 lipca 2022

Zawsze w Kancelarii Ultimatum specjaliści do spraw egzekwowania należności finansowych robią wszystko co w ich mocy żeby ruszyć z miejsca sprawę i zmotywować zadłużoną osobę do współpracy. Uświadamiają kombinatorów którzy są zwykłymi oszustami finansowymi w jakiej znajdują się sytuacji i jakie konsekwencje im grożą za uchylanie się od obowiązku spłaty zadłużenia, a potem jest już tylko kwestią czasu kiedy środki spływają na konto bankowe zleceniodawców prosto od dłużników. Jak dla mnie Kancelaria Ultimatum jest niepodważalnie najlepszą firmą windykacjną w całym kraju.

Wiktoria

Polecam przede wszystkim ze względu na szybkość działania i podejmowania właściwych kroków mających na zelu wyegzekwowanie należności finansowych od zadłużonych firm czy też osób prywatnych.

5,0 rating
19 lipca 2022

Jak ktoś nie chce tracić czasu i nerwów na droczenie się z dłużnikiem to polecam odezwać się do Kancelarii Ultimatum i skorzystać z wachlarza usług jakie ma w swojej ofercie, a zapewniam, że nikt nie zawiedzie się na tych fachowcach, którzy mają przeszło dwadzieścia lat doświadczenia w rozliczeniu dłużników. Działają w całym kraju, więc każdy może się do nich zgłosić. Oceniam pozytywnie współpracę.

Olga

Dziś mija rok od mojej współpracy z firmą i nie mam nic do zarzucenia, współpraca przebiega bardzo sprawnie i pozytywnie. Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum.

5,0 rating
30 czerwca 2022

Osoby zajmujące się moją sprawą wywiązali się z obietnicy i w mniej niż miesiąc odzyskali moje pieniądze od dłużnika. Absolutni profesjonaliści. Serdecznie polecam współpracę z Kancelarią Ultimatum. Bardzo dobra analiza stanu majątkowego mojego dłużnika i skuteczne działanie sprawiło, że odzyskanie długu było tylko formalnością. Wcześniej korzystałem z usług innej firmy windykacyjnej jednak nic nie udało im się odzyskać. Dla odmiany Kancelaria Ultimatum ściągnęła od nieuczciwego dłużnika całość zadłużenia.

Seweryn

Proces sciągania długów z dłużników przebieg sprawnie. W Kancelarii Ultimatum pracują sami eksperci, którzy wiedzą co robią w dosłownym sensie tego znaczenia. Rekomenduje firmę.

5,0 rating
17 czerwca 2022

Jeśli mam problem z dłużnikiem od razu zgłaszam się do Kancelarii Ultimatum gdyż jest to najlepszy sposób na odzyskanie pieniędzy. Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia, osoby zajmujące się sprawą robią wszystko, żeby odzyskać pieniądze zleceniodawcy najszybciej jak to tylko możliwe. Osobiście korzystałam z ich pomocy już kilka razy i nigdy się nie zawiodłem. Warto wysłać im mailem dokumenty i skorzystać z bezpłatnej weryfikacji, a szybko uzyska się odpowiedź. Oceniam firmę 10/10.

Herbert

W Kancelarii Ultimatum zawsze można liczyć na profesjonalizm, fachowość i konkretne podejście do klienta o czym mogłem się osobiście przekonać podczas współpracy z tymi specjalistami.

5,0 rating
30 maja 2022

Polecam Kancelarię Ultimatum w której zawsze na pierwszym miejscu jest klient i jego dobro. Powierzona przeze mnie tej firmie sprawa została zrealizowana najlepiej jak to tylko było możliwe w pełnym znaczeniu tego słowa. Pieniądze zostały odzyskane sprawnie i przede wszystkim szybko. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie.

Kazimierz

Kontakt z Kancelarią Ultimatum na najwyższym poziomie. Pracują tutaj miłe i kompetentne osoby, które za wszelką cenę stawiają dobro swoich zleceniodawców. Polecam

5,0 rating
27 maja 2022

Wszystkie przekazane Kancelarii Ultimatum dokumenty zostały zweryfikowane bez żadnej zwłoki czasowej, dzięki czemu szybko wiedziałem na czym stoję. Prawnicy z tego biura dali pokaz swoich możliwości i odzyskali moje pieniądze od dłużnika w ekspresowym tempie. Od początku aż do samego końca współpracy mogłem liczyć na uczciwe podejście do mojej osoby.

Marek

Rekomenduje usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum i zapewniam, że nikt nie zawiedzie się na skuteczności jaką odznacza się to biuro windykacyjne.

5,0 rating
25 maja 2022

Fachowo i bardzo rzeczowo działają w tej firmie, a na dodatek nie pobierają w Kancelarii Ultimatum opłat na początku współpracy tylko dopiero jak ściągną dług, więc jam by nie patrzyć mają niezwykle uczciwe podejście do swoich klientów. Osobiście jestem skłonny jak najbardziej polecić oferowane usługi w tym miejscu.

Marian

Kancelaria Ultimatum profesjonalnie podeszła do powierzonego przeze mnie zlecenia, co przyczyniło się do odzyskania pieniędzy bez najmniejszych problemów po drodze w możliwie najkrótszym czasie.

5,0 rating
23 maja 2022

Po odzyskaniu moich pieniędzy od dłużnika jednoznacznie mogę stwierdzić, że specjaliści z tej firmy znają się na wykonywanej przez siebie profesji. Kancelaria Ultimatum kojarzy mi się z profesjonalizmem i skutecznymi działaniami windykacyjnymi. Z mojej strony owa firma zasługuje na jak najbardziej pozytywną ocenę. Polecam w 100%

Piotr

Mają w Kancelarii Ultimatum swoje autorskie sposoby na odzyskiwanie długów i z tego co zauważyłem ich metody są skuteczne a na rezultaty działań nie trzeba długo czekać.

5,0 rating
20 maja 2022

Jest to idealna firma żeby pozbyć się problemów związanych z brakiem rozliczenia ze strony zadłużonej osoby. Mi pomogła Kancelaria Ultimatum w znaczącym stopniu gdyż odzyskali od dłużnika dokładnie w 27 dni trzydzieści tysięcy złotych plus odsetki, więc jak by nie patrzeć ściągnęli całą kwotę i do tego sprawnie sobie poradzili ze sprawą oszczędzając moje nerwy, których już mi brakowało. Zdecydowanie polecam to biuro.

Janusz

Odzyskują pieniądze praktycznie od ręki specjaliści reprezentujący Kancelarię Ultimatum. Przy mojej sprawie nie minął nawet miesiąc, a cała kwota wróciła od dłużnika na moje konto.

5,0 rating
17 maja 2022

Po udaniu się do Kancelarii Ultimatum z kompletem dokumentów przeanalizowali sprawę i powiedzieli, że dług będzie ściągnięty w nie dłuższym czasie jak 1-2 miesiące co się potwierdziło, bo właśnie tyle czekałem na finał całego postępowania windykacyjnego. Pracują tutaj prawnicy, którzy nie mają równych sobie w wykonywanym przez siebie zawodzie. POLECAM

Władysław

Jak najbardziej pozytywnie wspominam współpracę z Kancelarią Ultimatum i polecam wachlarz ich możliwości każdej osobie.

5,0 rating
14 maja 2022

Specjaliści do spraw windykowania należności reprezentujący Kancelarię Ultimatum to prawdziwi fachowcy i nie trzeba długo czekać na efekty działań z ich strony. Kancelaria Ultimatum potrafi już w kilka dni sprawić że rzeczy niemożliwe stają się na wyciągnięcie ręki o czym mogłem się sam przekonać kiedy cały dług został odzyskany w 2 tygodnie od zgłoszenia się do tego biura. Oceniam 5/5

Adam

Z czystym sumieniem wystawiam Kancelarii Ultimatum pozytywną ocenę i szczerze polecam to biuro windykacyjnie każdemu kto chce odzyskać swoje pieniądze.

5,0 rating
11 maja 2022

Po wstępnych konsultacjach nawiązałem współpracę z Kancelarią Ultimatum i z perspektywy czasu cieszę się, bo w niedługim czasie zadzwonił do mnie działu windykacyjnego tego biura i oświadczył, że dłużnik chce się spotkać i oddać pieniądze, co stało się faktem i sprawa zakończyła się powodzeniem.

Wiesław

Kancelaria Ultimatum bardzo szybko a wręcz bym powiedział, że z zamkniętymi oczami rozgryzła dłużnika i w ekspresowym tempie zmotywowali delikwenta do rozliczenia się ze mną.

5,0 rating
8 maja 2022

Profesjonalne podejście do sprawy od początku współpracy. Wykwalifikowany zespół fachowców którzy egzekwują należności finansowe w tej firmie sprawia, że Kancelaria Ultimatum radzi sobie iście perfekcyjnie z odzyskaniem dosłownie każdego długu nawet takiego gdzie wydaje się na pierwszy rzut oka nie do ściągnięcia. Gorąco polecam.

Zdzisław

Współpraca z Kancelarią Ultimatum układała się bardzo dobrze. Regularnie korzystam z ich usług i nigdy się nie zawiodłem na tej firmie.

5,0 rating
4 maja 2022

Korzystam kilka razy w roku z wachlarza usług Kancelarii Ultimatum jeśli chodzi o rozliczania zaległości wynikających z nieopłaconych faktur na czas przez moich kontrahentów za produkty jakie ode mnie pobierają i dzięki skutecznym działaniom ze strony tego biura windykacyjnego nie mam na chwilę obecną ani jednej przeterminowanej faktury w swojej firmie za co jestem niezmiernie wdzięczny. Szczerze polecam i serdecznie pozdrawiam.

Edward

Pełen profesjonalizm i skuteczność na bardzo wysokim poziomie. Polecam Kancelarię Ultimatum.

5,0 rating
29 marca 2022

Kancelaria godna polecenia. Skutecznie i szybko załatwienie sprawy. Wszystko profesjonalnie załatwione. Uczciwe warunki współpracy, uprzejma obsługa. Jak dla mnie Kancelaria Ultimatum nie ma sobie równych jeśli chodzi o odzyskiwanie długów o czym mogłam się osobiście przekonać.

Bożena

Indywidualne podejść do klienta, ogromna wiedza ze strony osób zajmujących się moją sprawią i przede wszystkim ludzkie podejście sprawia, że z chęcią polecam to biuro windykacyjne.

5,0 rating
25 marca 2022

Nie mam zastrzeżeń co do współpracy z Kancelarią Ultimatum i uważam, że lepiej trafić nie mogłam. Są to zawodowcy, którzy wiedzą jak zabrać się do każdej sprawy związanej z odzyskaniem pieniędzy. Szybko działają i cały czas informują na jakim etapie jest obecnie sprawa. Polecam

Danuta

Polecam współpracę ze specjalistami ds. egzekwowani należności finansowych, którzy reprezentują Kancelarię Ultimatum. Są bardzo konkretni, zawsze dostępni i przede wszystkim skuteczni.

4,0 rating
21 marca 2022

Maksymalnie skuteczna windykacja. Konkretna i fachowa pomoc w odzyskaniu długu. U mnie sprawa toczyła się o odzyskanie 27000 zł od dłużnika, który przebywał za granicą i myślałam, że już nigdy nie zobaczę swoich pieniędzy, ale po przekazaniu do weryfikacji dokumentów Kancelarii Ultimatum wystarczył miesiąc żeby sprowadzić kombinatora na ziemię i uświadomić w jakiej jest sytuacji po czym rozliczyć go co do złotówki z zobowiązania finansowego jakie na nim ciążyło. POLECAM FIRMĘ !!!

Halina

Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Ultimatum i bez chwili zastanowienia daję maksymalnie pozytywną ocenę tej firmie windykacyjnej.

5,0 rating
16 marca 2022

Rzadko się zdarza trafić na firmę dla której priorytetem nie są pieniądze, a uczciwe i skuteczne wykonanie usługi. Osoby prowadzące moją sprawę za wszelką cenę chciały mi pomóc, a nie potraktować mnie jako kolejnego klienta. Wysłuchano mnie i już wiedziałam po pierwszej rozmowie, że w końcu ktoś mnie zrozumiał. Gdyby było więcej takich firm jak Kancelaria Ultimatum to świat byłby lepszy.

Irena

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum pomimo trudności i ogromu pracy jaką musieli włożyć w powierzoną im sprawę odzyskali całą należną mi kwotę w bardzo krótkim czasie.

5,0 rating
13 marca 2022

Bardzo szybka reakcja na zgłoszeni i tym samym ekspresowe przejście do działania sprawiło, że współpraca z Kancelarią Ultimatum już od samego początku była na satysfakcjonującym poziomie. Nie było marnowania czasu, obiecywanek i filozofowania tylko od razu prawnicy przeszli do działania i zanim się zorientowała pieniądze zostały w 100% odzyskane.

Ewa

Jestem zadowolona z wyboru Kancelarii Ultimatum, która sprawnie poradziła sobie z odzyskanie moich pieniędzy. Bardzo polecam, sprawa załatwiona szybko i skutecznie.

5,0 rating
9 marca 2022

Firma windykacyjna, która nie ma dla siebie konkurencji w całym kraju. Po prostu specjaliści z Kancelarii Ultimatum są najlepsi. Dałam im dokumenty żeby zweryfikowali sprawę, która wydawała się być beznadziejna, a okazało się, że jest do rozwiązania i na efekty działań z ich strony nie musiałam długo czekać gdyż już po 2 tygodniach pieniądze pojawiły się na na moim koncie bankowym.

Małgorzata

Dziękujemy serdecznie za pomoc, wspaniałe doradztwo i ogrom poświęconego dla nas czasu. Pozdrawiam

4,0 rating
6 marca 2022

Kancelaria Ultimatum nie pobiera ani 1 grosza za przeanalizowanie sprawy i rozliczenie jest na zasadzie znikomej prowizji od wygranej sprawy a jak będzie problem z dłużnikiem to nie trzeba im płacić dosłownie nic, więc nie ma się nic do stracenia czy też zaryzykowania nawiązując z nimi współpracę. Jak dla mnie finalnie koszty były bardzo niskie w porównaniu do jakości jaką Kancelaria Ultimatum oferuje.

Helena

Indywidualne podejście do sprawy i tym samym klienta, ogromna wiedza i doświadczenie sprawia, że współpraca z Kancelarią Ultimatum to przyjemność w czystej postaci.

5,0 rating
2 marca 2022

Nie życzę sobie być kolejny raz oszukaną przez dłużnika, ale jeśli tak się stanie to z całą pewnością ponownie zdecyduję się na współpracę z Kancelarią Ultimatum ponieważ mają ofertę i znają się na swoim fachu jak nikt inny. Zasługują na gromkie brawa i owacje na stojąco za działania windykacyjne jakie przeprowadzają dla swoich klientów.

Maria

Kancelaria Ultimatum podjęła się działań w celu odzyskania długu od trudnego kontrahenta i udało się pozytywnie sfinalizować sprawę, a pieniądze wróciły na konto naszej firmy

5,0 rating
26 listopada 2021

Współpraca z Kancelarią Ultimatum to zaszczyt i jednoczenie przyjemność. Odzyskali dług w przeciągu kilku tygodni od problematycznego kontrahenta i to na etapie polubownym, więc spisali się rewelacyjnie. Polecam firmę jako rzetelną, profesjonalną i co najważniejsze skuteczną.

Mieczysław

Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wierzytelności ściągane są ze stuprocentową skutecznością i w bardzo szybkim tempie.

5,0 rating
25 listopada 2021

Wystarczyło kilka tygodni, aby pieniądze z nieopłaconych faktur wróciły na konto mojej firmy. Kancelaria Ultimatum jest godna współpracy i polecenia. Wymagają minimum formalności, a oferują maksimum skute znośności. Gdyby było więcej takich firm na rynku jak Kancelaria Ultimatum to z całą pewnością byłoby mniej dłużników, kombinatorów i oszustów finansowych, którzy chcą wykorzystać innych.

Roman

Solidna firma windykacyjna. Bardzo dobry kontakt. Szybkie załatwienie sprawy. Bardzo polecam Kancelarię Ultimatum. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam.

5,0 rating
22 listopada 2021

Polecam Kancelarię Ultimatum jako bardzo rzetelną, wiarygodną i skuteczną firmę. Kontakt i informacje z tym biurem windykacyjnym to nieukrywana satysfakcja. Firma w całości odzyskała należną kwotę w przeciągu kilki tygodni. Kompetencja, wiedza, solidność to atuty Kancelarii Ultimatum, która jest liderem na rynku firm egzekwujących należności.

Mirosław

Osobiście polecam usługi oferowane przez Kancelarię Ultimatum z którą współpracujemy już od kilku miesięcy i z uwagi na kompetencje, rzetelność oraz na szybkie działania przynoszące zadowalające efekty.

5,0 rating
19 listopada 2021

Wszystkie działania podjęte przez Kancelarię Ultimatum są zawsze szybie, skuteczne i na bardzo wysokim poziomie. Polecam wszystkim, którzy mają problemy z odzyskaniem swoich należności, a na pewno nie zawiodą się na tej firmie windykacyjnej, która jest Numerem Jeden w całym kraju jeśli chodzi o odzyskiwanie długów.

Grzegorz

Pragnę zarekomendować Kancelarię Ultimatum jako godnego polecenia partnera z którym warto współpracować wiedząc, że poradzą sobie bez najmniejszego problemu z odzyskaniem wszelakich zadłużeń

5,0 rating
17 listopada 2021

Z ogromnym sukcesem Kancelaria Ultimatum pomogła mi odzyskać należności od zagranicznego dłużnika. Zdecydowanie polecam ich usługi wachlarz możliwości. Wierzytelność została spłacona w ciągu jednego miesiąca od podpisania umowy przy czym firma winna mi pieniądze co chwila robiła po drodze problemy, ale na prawnikach z Kancelarii Ultimatum nie robiło to większego wrażenia i zawsze byli o krok do przodu przed dłużnikiem.

Czesław

Kancelaria Ultimatum ma bardzo skuteczne metody windykowania należności, dlatego radzą sobie z każdym dłużnikiem bez najmniejszego problemu

5,0 rating
16 listopada 2021

Bardzo dobry kontakt z osobami zajmującymi się moją sprawą pozwalał mi koordynować działania windykacyjne jakie były prowadzone przez Kancelarię Ultimatum. Mogłem na każdym etapie postępowania dowiedzieć się telefonicznie lub mailowo jakie kroki są podejmowane w celu odzyskania moich pieniędzy i jakie kroki dłużnik podejmuje, a Kancelaria Ultimatum przez cały czas mnie informowała o wszystkim, co uważam za ogromny atut w tego typu usługach.

Dariusz

Profesjonalizm, wiedza a zarazem skuteczność w odzyskiwaniu długów bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, dlatego pod każdym względem mogę polecić to biuro windykacyjne

5,0 rating
13 listopada 2021

Polecam z czystym sumieniem Kancelarię Ultimatum. Panowie bardzo konkretni. Nie było mowy o marnowaniu czasu i w momencie kiedy odwiedziłem ich biuro zabrali się od razu do pracy. Szybki przegląd sytuacji i wnikliwa weryfikacja sprawy pozwoliła sprawnie przejść do właściwych działań windykacyjnych, a realizacja odzyskania pożyczonych pieniędzy w znacznej kwocie była jedynie kwestią czasu dla takich doświadczonych specjalistów. Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum.

Wojciech

W Kancelarii Ultimatum mają wgląd w wiele miejsc gdzie ja nie miałam, dlatego łatwiej było ustalić wiele kwestii związanych z dłużnikiem

5,0 rating
22 września 2021

Kancelaria Ultimatum sprawdziła majątek dłużnika i okazało się że znaleźli kilka nieruchomości jakie zataił na sprawie sądowej mówiąc, że jest bankrutem. Dzięki sprawnym i efektywnym działaniom tego biura windykacyjnego odzyskanie pieniędzy było tylko i wyłącznie kwestią czasu. Mają ogromne doświadczenie i wiedzę z zakresu prawa, co pozwala na skuteczne działanie oraz odzyskanie pieniędzy w możliwie najkrótszym czasie.

Aleksandra

Bez ukrytych kosztów i zaliczki. Szybko i skutecznie. Pozytywna opinia. Polecam Kancelarię Ultimatum.

5,0 rating
20 września 2021

Dużym ich plusem w Kancelarii Ultimatum jest to, że nie pobierają żadnych opłat wstępnych za zajęcie się dłużnikiem. Byłam wcześniej ze swoja sprawą w innej firmie windykacyjnej, więc mam porównanie i Kancelaria Ultimatum ma naprawdę dużą przewagę jeśli chodzi o jakość świadczonych usług, dlatego z ogromną przyjemnością mogę ich polecić.

Władysława

Firma godna zaufania z którą aż chce się współpracować i polecić oferowane przez nich usługi windykacyjne

5,0 rating
18 września 2021

Przeanalizowali moją sytuację i dostałam szybko odpowiedź oznajmiającą, że zajmą się moją sprawą – oczywiście wszystko bezpłatnie. Kompleksowo obsługują w Kancelarii Ultimatum firmy i osoby prywatne stąd mają duże doświadczenie w odzyskiwaniu długów i zawsze osiągają zamierzony cel jakim jest odzyskanie pieniędzy dla ich zleceniodawcy. Polecam!

Henryka

Bardzo dobrzy specjaliści windykacyjni dla których nie ma długu którego by nie odzyskali

5,0 rating
16 września 2021

Widać już po ich pierwszych ruchach, że znają się na rzeczy w Kancelarii Ultimatum. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Trzeba zdawać sobie sprawę, że oszuści finansowi nie mają szans z tymi specjalistami ds. windykowania należności. Pozdrawiam.

Czesława

W Kancelarii Ultimatum pomagają każdej osobie w potrzebie i na dodatek nie pobierają zaliczek za zajęcie się sprawą

5,0 rating
14 września 2021

Wszystko mają w Kancelarii Ultimatum bardzo dobrze zorganizowane i cały proces odzyskiwania długu przebiega w ekspresowym tempie. Polecam wszystkim tym którzy walczą na własną rękę z dłużnikiem i nie mogą zbyt wiele wskórać. Wybór tego biura windykacyjnego jest najlepszym wyborem z wszystkich możliwych. Zdecydowanie rekomenduję usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum.

Regina

Najlepsi w kraju

5,0 rating
29 sierpnia 2021

Cała kasa odzyskana w miesiąc!!!

Firma Budtor

Uzyskałam pomoc od Kancelarii Ultimatum, a także cenne porady oraz miłe słowo i wsparcie, a dalej było już tylko z górki jak zaczęliśmy ze sobą współpracować

5,0 rating
2 lipca 2020

Wszystko bardzo rzetelnie wykonane było przez Kancelarię Ultimatum aż byłem zaskoczony z jaką dbałością o najmniejsze szczegóły zajęli się sprawą. Całe postępowanie trwało aż 3 tygodnie i Kancelaria Ultimatum odzyskała całą kwotę należności – obyło się bez sądu i bardzo dobrze za co jestem bardzo wdzięczny Kancelarii Ultimatum. Będę ich każdemu w potrzebie polecał.

Kajetan

Kancelaria Ultimatum odpowiednie i umiejętnie wybadała powierzoną im sprawę, aby jak najszybciej wyegzekwować całą kwotę zadłużenia i udało się

4,0 rating
29 czerwca 2020

Zadawali dużo pytań panowie z Kancelarii Ultimatum – widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc. Od pierwszego dnia kiedy zgłosiłem się do nich przeanalizowali sprawę i szanse na realne odzyskanie długu bez obarczania mnie jakimikolwiek opłatami co było bardzo fair ze strony firmy KANCELARIA ULTIMATUM bo nie miałem zbytnio wtedy pieniędzy gdyż sam chciałem odzyskać pieniądze żeby przywrócić moją płynność finansową.

August

Wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie - mogę jak najbardziej polecić usługi oferowane przez firmę KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
27 czerwca 2020

Rzeczowość oraz dążenie do celu, a także dbałość maksymalne zadowolenie klienta to z pewnością największe atuty Kancelarii Ultimatum, ale też trzeba zaznaczyć, że mają spory bagaż doświadczeń zbieranych około 20 lat, więc Kancelaria Ultimatum doskonale wie jak zadziałać w każdym postępowaniu windykacyjnym. U mnie spisali się lepiej niż najlepiej, więc jeśli chodzi o Kancelarię Ultimatum jest ona dla mnie numerem jeden jeśli chodzi o dostępne na rynku firmy windykacyjne.

Dymitr

Bardzo dobrze wspominam współpracę z Kancelarią Ultimatum - znają się na windykowaniu należności najlepiej na świecie

5,0 rating
25 czerwca 2020

Jeśli mam w skrócie opowiedzieć o Kancelarii Ultimatum to na pewno działają w swym fachu bardzo profesjonalnie i co ważniejsze skutecznie. Kancelaria Ultimatum zawsze podchodzi do danej sprawy indywidualnie czyniąc z nich lidera na rynku firm windykacyjnych wygrywające wszystkie sprawy z dłużnikami.

Ksawery

Firma Budowlana

5,0 rating
12 września 2019

Bez zastrzeżeń. Profesjonalnie Kancelaria Ultimatum zajęła sie moim dłużnikiem, be zopłąt wstepnych w rekawiczkach i skutecznie.

bogdan wnęk

Dziękuję za profesjonalną i fachową pomoc!

3,0 rating
13 stycznia 2019

Jestem wdzięczny za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od firmy w której kiedyś pracowałem, a nie chcieli mi wypłacić ostatniej wypłaty i ekwiwalentu za niewykorzystany urlop! DZIĘKUJĘ ULTIMATUM!!!

Przemek

Długo szukałam takiego skutecznego biura jak Kancelaria Ultimatum

4,0 rating
12 stycznia 2019

Bardzo fachowe i rzeczowe podejście do każdej osoby bez znaczenia na wysokość długu. Ekspresowo i sprawnie oraz dodam jeszcze doskonały kontakt praktycznie przez cały tydzień, najszybciej wszystko można załatwić mailowo, ale telefonicznie też wytłumaczą co i jak. Na pewno wrócę to tej firmy.

Bogna z Wielunia

Się znają Panowie windykatorzy z Kancelarii Ultimatum na robocie i praktykują nowoczesne metody, które są bardzo skuteczne

5,0 rating
7 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum to nie tylko zwykli ludzie i przeciętna firma jak by mogło się zdawać myśląc o kancelarii windykacyjnej, ale jest całkiem inaczej!!! Nie myślą jak zarobić na poszkodowanym, ale o tym jak mu pomóc – nie potraktowali mnie jako klienta tylko człowieka. Wyręczyli mnie z mozolnej kompletacji dokumentów dowodowych, faktur itp. oraz reprezentowali mnie w sądzie jak i pisali mnóstwo pism do dłużnika – dobrze, że Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre, bo inaczej ciężko wybrać w dzisiejszych czasach solidną firmę zajmującą się ściganiem dłużników. Mi Kancelaria Ultimatum, a dokładnie ekspert windykacyjny pomógł odzyskać 100% długu wraz z odsetkami, a teraz dłużnik pluje sobie w gardło, że mógł wcześniej oddać szmal to by uniknął zbędnych i niemałych odsetek, ale ja mam mu tylko jedno do powiedzenia z tym, że nie będę brzydko pisał na takich forach internetowych jak tutaj. Polecam serdecznie!!!!!

Mateusz z Gawrońca

Perpetuum mobile windykacji tak właśnie nazywamy firmę Kancelaria Ultimatum szczycącą się świetną opinią wśród odbiorców ich usług włącznie ze mną

5,0 rating
18 grudnia 2018

Kasę potrafi KANCELARIA ULTIMATUM ściągnąć z każdego rodzaju dłużnika tzn. nie ważne jaki ma kolor skóry, nie ważne jaką religię wyznaje, nie ważne kim jest i ile zalega to KANCELARIA ULTIMATUM na życzenie klienta znajdzie i wyciągnie z takiego oszusta finansowego dług co do złotówki. I za to właśnie cenię sobie firmę Ultimatum, która już wielokrotnie wybawiła moją rodzinę z opresji.

Gabriel

Mogę pochwalić Kancelarię Ultimatum za solidne wykonanie usługi windykacyjnej

5,0 rating
6 grudnia 2018

Sprawa z grubsza wydawała się prosta i jak chciałam uzyskać wcześniej jakąkolwiek pomoc prawną jeszcze przed poznaniem Kancelarii Ultimatum od innych firm konkurencyjnych to nikt na starcie nie był świadomy złożoności sprawy. Chcieli zająć się sprawą wszyscy, a nikomu nie udawało się i dopiero znajoma poleciła mi Pana reprezentującego firmę Kancelaria Ultimatum, który bardzo mi pomógł i nie wymiękł jak inni „fachowcy” od siedmiu boleści. Zdecydowanie polecam!

Marika09527

Zawsze po wykonanej usłudze przez firmę Kancelaria Ultimatum jest powód do celebrowania zwycięstwa - naprawdę dosłownie Zawsze!

5,0 rating
5 listopada 2018

Można liczyć na Was, dzięki wielkie za odzyskanie całej kwoty, jaką oszuści finansowi wyłudzili od pracownika naszej firmy, ale na policję już zostało to dawno temu zgłoszone i zasądzono oddanie pieniędzy, co naprawdę nie należało do najłatwiejszych czynności. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum nie powiedziała jak inne firmy windykacyjne „nie” tylko zabrała się w dniu zgłoszenia za niezbędne czynności mające na celu ściąganie pieniędzy. Bardzo dziękuję że nie musiałem jechać do Warszawy żeby wszystko załatwić tylko można było korespondencyjnie się porozumiewać. Mili i wyedukowani pracownicy po szkoleniach. Polecam wszystkim!!!!!

Marionos

Wywiązali się z umowy przed czasem

5,0 rating
7 października 2018

Kancelaria Ultimatum mieszcząca na ulicy Złota 59, 00-120 Warszawa, gdzie można rozmawiać na temat problemu związanego z długiem. Ja miałem przyjemność rozmawiać z osobą, która mnie później prowadziła wraz adwokatem panem Pawłem Olszewskim zweryfikowali moją sprawę pozytywnie i przeszli do konkretnych działań. Dziękuję za odzyskanie całego długu wraz z odsetkami, które nawet nie wiedziałem, że mi się należą. Polecam jak najbardziej Kancelarię Ultimatum!

Herbexo

usługa

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Pełen profesjonalizm

Grażyna

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Jakub

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Antoni

Godni polecenia

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Taniej niż u konkurencji

Szymon

Marexoss

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Pokrywają częściowo opłaty sądowe

Franciszek

OK

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Bez zaliczek

Jan

ok

5,0 rating
2 sierpnia 2018

ok

Filip

Dobra firma z plusem

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Wzorowi windykatorzy

Aleksander

Pomocni

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Zawsze jest u nich odpowiednie wybadanie tematu przez rozpoczęciem działań. Są bardzo pomocni na każdym etapie postępowania. Pozdrawiam Miki

Mikołaj

Polecam

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Uzyskałem pomoc na najwyższym poziomie!

Wojciech

Porada za free

5,0 rating
25 lipca 2018

Można liczyć na darmową porad 🙂

Kacper

Super

5,0 rating
14 lipca 2018

Wsparcie z ich strony jest na maxa

Adam

Pozytywnie

5,0 rating
8 lipca 2018

Całość bardzo rzetelnie załatwiona.

Michał

Super firma

5,0 rating
7 lipca 2018

Panowie w firmie Ultimatum stanęli na wysokości zadania i jestem zadowolony.

Marcel

Polecam

5,0 rating
6 lipca 2018

Gorąco polecam Kancelarię Utimatum

Stanisław

Skuteczność bez łamania kości 🙂

5,0 rating
2 lipca 2018

Sprytnie działają w firmie Kancelaria Ultimatum

Wiktor

Są spoko

5,0 rating
22 czerwca 2018

Jak ich wybierzesz to w sądzie nawet nie zdąży nic powiedzieć dłużnik a już będzie miał wezwanie do zapłaty.

Piotr

ok

5,0 rating
19 czerwca 2018

Wszystko Ok.

Igor

Godni polecenia

5,0 rating
15 czerwca 2018

Bardzo ale to bardzo pomogli mi finansowo w życiu.

Leon

Mają u mnie dużego plusa

5,0 rating
12 czerwca 2018

Błyskawicznie wpisali dłużnika w rejestr.

Nikodem

Zadziałali konkretnie

5,0 rating
3 czerwca 2018

Zrobili tak, że zadziałało skutecznie 🙂

Mateusz

Dali radę

5,0 rating
22 maja 2018

U mnie była sprawa z moją byłą wspólniczkom o udziały w spółce.

Bartosz

Finansowo na plus

5,0 rating
19 maja 2018

W kancelarii Ultimatum nie pobrali żadnych kosztów wstępnych ani innych opłat startowych.

Maksymilian

Spłata na raty

5,0 rating
14 maja 2018

Dług oddany w 10 ratach, więc można polecić.

Miłosz

Super działanie

5,0 rating
7 maja 2018

Rok temu uzyskałem pomoc i wygraliśmy z Kancelarią Ultimatum całe postępowanie.

Tymon

Polecam

5,0 rating
5 maja 2018

Jestem bardzo wdzięczna za udzieloną pomoc.

Oliwier

Wszystko załatwione

5,0 rating
23 kwietnia 2018

Konkretna firma.

Alan

Zawodowcy z krwi i kości tak jak zapewniała telewizja Polsat

5,0 rating
22 kwietnia 2018

Wszystko jak zwykle maksymalnie OK

Ignacy

Polecam

5,0 rating
15 kwietnia 2018

Pozytywne odczucia

Tymoteusz

Wielkie pozytywne zaskoczenie

5,0 rating
14 kwietnia 2018

Firma godna polecenia.

Oskar

Totalne 0 zł opłaty wstępnej

5,0 rating
12 kwietnia 2018

Firma godna polecenia – bez żadnych zarzutów.

Dawid

Polecam

5,0 rating
23 marca 2018

Polecam

Dominnik

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 marca 2018

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w uzyskaniu zaległego długu z którym nie mogłem sobie poradzić.

Karol

Świetne działanie

5,0 rating
22 marca 2018

Można powiedzieć że jestem w 100% zadowolony dzięki Kancelarii Ultimatum.

Maciej

Ok

5,0 rating
12 marca 2018

Są wiarygodni

Tomasz

Perfekcyjnie

5,0 rating
23 lutego 2018

Firma Ultimatum zna się na windykacji jak mało kto.

Julian

Telewizja POLSAT mogła przedstawić jak dłużnik chce wmówić nieprawdę o firmie Ultimatum

5,0 rating
19 lutego 2018

Jak najbardziej można korzystać, znam z Polsatu i regularnie korzystamy jak jest taka potrzeba w firmie.

Fabian

Dziękuję

5,0 rating
16 lutego 2018

Świetna robota Panowie z Ultimatum!

Hubert

Polecam

5,0 rating
14 lutego 2018

Odzyskany dług w całości.

Hubert

Szybkie ruchy

5,0 rating
4 lutego 2018

Pomogli mi szybko i skutecznie

Natan

Prawdziwa znajomość prawa

5,0 rating
29 stycznia 2018

Odznaczają się rewelacyjną znajomością prawa i posiadają portfel narzędzi pozwalający na szybsze wyegzekwowanie długu.

Gabriel

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
28 stycznia 2018

Super firma poznana w telewizji POLSAT i super ludzie w niej pracują.

Paweł

Wszystko ok

5,0 rating
27 stycznia 2018

Załatwili dłużnika tak, że sam oddał z odsetkami. Polecam

Patryk

Dla mnie Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w całym kraju

5,0 rating
24 stycznia 2018

Kancelaria Ultimatum to obowiązkowo zawsze miła atmosfera od początku aż do samego końca postępowania windykacyjnego.

Ksawery

Jak najbardziej ok

5,0 rating
23 stycznia 2018

Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum i muszę przyznać, że na swojej robocie znają się lepiej niż najlepiej.

Kamil

Kancelaria Ultimatum to uczciwy i solidny partner biznesowy

5,0 rating
22 stycznia 2018

Świadczą usługi na najwyższym poziomie!

Kamil

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
14 stycznia 2018

Moja opinia o firmie Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Dzięki Panowie

Bartłomiej

Pomocni na maxa

5,0 rating
7 stycznia 2018

Załatwili za mnie praktycznie wszystko.

Bruno

Szybcy

5,0 rating
5 stycznia 2018

Gotowi do działania są w Kancelarii Ultimatum niemalże od razu od zgłoszenia sprawy.

Sebastian

Kancelaria Ultimatum jest ok

5,0 rating
2 stycznia 2018

Jak dla mnie to idealna firma ponieważ obsługują kompleksowo inne firmy oraz osoby prywatne.

Krystian

Dochodzenie długu przez firmę windykacyjną

5,0 rating
19 grudnia 2017

Pomogli mi znaleźć dłużnika i załatwili całą papierologie związaną z odzyskaniem długu.

Borys

Firma Ultimatum Kancelarią godną polecenia

5,0 rating
9 listopada 2017

Firma Ultimatum spełniła swoje zadanie i przyznaje, że jest bez zarzutów.

Olaf

Zero opłat w Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
18 października 2017

Dosłownie ani złotówki wpisowego i weryfikują sprawę z miejsca.

Adrian

Bez kosztów wstępnych

5,0 rating
8 września 2017

Polecam z całego serca firmę windykacyjną Kancelaria Ultimatum.

Kajetan

Zero opłat wstępnych przy chęci odzyskania długu

5,0 rating
17 sierpnia 2017

Brawurowa robota na każdym etapie postępowania.

Kuba

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
7 lipca 2017

Są naprawdę pomocni i znają się na literaturze prawa.

Artur

Szybko załatwiają sprawę

5,0 rating
16 czerwca 2017

Wygląda to tak że wysyła się dokumenty to szybko idzie.

Grzegorz

Dziękuję i pozdrawiam

5,0 rating
6 maja 2017

Kancelaria Ultimatum bardzo dużo mi pomogła 🙂

Marcin

Polecam Ultimatum

5,0 rating
15 kwietnia 2017

Kancelaria godna uwagi!

Błażej

Transport

5,0 rating
2 kwietnia 2017

Zlecenie transportowe- Rumunia sprzed roku, kasa nie do odzyskania, im się jakoś udało , polecam!!

Gwidon

Dobra firma

5,0 rating
5 marca 2017

Ultimatum to firma, której od dawna szukałem.

Daniel

Odzyskany dług

5,0 rating
14 lutego 2017

W moim przypadku odzyskali dług w niespełna 3 miesiąca. Super Kancelaria.

Łukasz

Korzystna współpraca

5,0 rating
4 stycznia 2017

Zadzwoniłem do Kancelarii Ultimatum po poradę w związku z długiem i pomogli mi szybko.

Cezary

Polecam

5,0 rating
16 grudnia 2016

Pozytywne wrażenia.

Tadeusz

Polecam

5,0 rating
6 listopada 2016

Wszystko ok

Tobiasz

Kancelaria Ultimatum jest najlepsza

5,0 rating
15 października 2016

Dziękuję za to co dla mnie zrobiliście.

Damian

Zadowolony

5,0 rating
14 sierpnia 2016

W 10 minut rozjaśnili mi całą sytuacje i zabrali się do pracy – po 3 miesiącach dług odzyskany.

Robert

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2016

W Kancelarii Ultimatum podpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inne firmy konkurencyjne chciały odpowiadać całymi dniami i za dużo pieniędzy…

Robert

Polecam

5,0 rating
13 czerwca 2016

Dziękuję droga Kancelario Ultimatum za trud, który włożyliście w moją sprawę.

Przemysław

Pozytywna

5,0 rating
3 maja 2016

Gorąco polecam tą kancelarię.

Kornel

Ok

5,0 rating
12 kwietnia 2016

Usługi na wyższym poziomie w atrakcyjnej ofercie pod kątem cenowym.

Radosław

Opinia o Kancelarii Ultimatum może być tylko jedna - specjaliści z krwi i kości

5,0 rating
2 marca 2016

Błyskawicznie i niedrogo pomogli mi z moim długiem jak i z dłużnikiem.

Olivier

Idealna współpraca - dług odzyskany

5,0 rating
11 lutego 2016

Całkowicie wydobyłem się z tarapatów i mogę w 100% polecić firmę Ultimatum.

Konrad

Ocena firmy wg mnie to 5 gwiazdek!

5,0 rating
1 stycznia 2016

Klient od wielu lat.

Emil

Solidny partner biznesowy

5,0 rating
28 grudnia 2015

Kancelaria Ultimatum była 4 firmą z którą współpracowałem i okazali się najskuteczniejsi, więc 5 gwiazdek obowiązkowo 🙂

Mieszko

Zadowlony

5,0 rating
15 listopada 2015

Dłużnik znaleziony w 2 tygodnie i cały dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, więc polecam na maxa.

Jerzy

Pomocni

5,0 rating
24 października 2015

Firma Ultimatum jest naprawdę bardzo pomocna przy załatwianiu papierów.

Marek

Polecam

5,0 rating
18 października 2015

Zadowolony klient

Milan

Chemia

5,0 rating
8 października 2015

FV za uslugi sprzed 4 -ech lat, pomimo ze przedawnione, przyjeli i po umieszczeniu dluznika w rejestrze zaczal splacac.Polecam Kancelarie Ultimatum.

PPHU ROBCHAEM

Klient

5,0 rating
26 września 2015

Osobiście miałem przyjemność korzystać z usług tej uczciwej i skutecznej Kancelarii Ultimatum wielokrotnie.

Henryk

Sprawdzona firma windykacyjna

5,0 rating
12 września 2015

Kancelaria Ultimatum potrafi zająć się sprawą najlepiej w kraju!

Nataniel

Profesjonaliści

5,0 rating
8 września 2015

Podejście do klienta jest profesjonalne

Stefan

OK

5,0 rating
20 sierpnia 2015

Raz korzystałem i jestem zadowolony.

Marek

Polecam tą kancelarię prawną

5,0 rating
5 sierpnia 2015

Skuteczna windykacja należności można znaleźć ich po KRS ogólnodostępnym lub po numerze NIP.

Alex

Beton

5,0 rating
1 sierpnia 2015

Kontrahent – brak kontaktu od pol roku, nie mailem juz nerwow wydzwaniac i sie prosic, polecil mi ich moj znajomy. Nie mam na razie zastrzezen.

Ludwik FREd

Są niezawodni

5,0 rating
1 lipca 2015

Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach daje z siebie wszystko i ich skuteczność jest praktycznie stu procentowa.

Kazimierz

Ceny są niskie

5,0 rating
4 czerwca 2015

Oferta cenowa usług oferowanych w Kancelarii Ultimatum krs są przystępne dla każdej osoby.

Józef

Zagraniczne sprawy

5,0 rating
4 maja 2015

Polecam ponieważ Kancelaria Ultimatum przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i też zajmuje się spawami zagranicznymi.

Gustaw

Wszystko poszło bez problemu

5,0 rating
4 kwietnia 2015

Można ich brać. Polecam Ultimatum

Gracjan

Moja ulubiona firma windykacyjna

5,0 rating
4 marca 2015

Bez Zaliczek działa Kancelaria Ultimatum krs i to już mówi samo za siebie 🙂 Wiedzą co robią!

Ryszard

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lutego 2015

Ultimatum nie pobiera opłat początkowych ani za analizowanie sprawy więc mega plus! To dla mnie było najważniejsze 🙂 Są znani i lubiani w całym kraju nawet telewizja Polsat emitował ich firmę Kancelaria windykacyjna.

Konstanty

Są uczciwi po całości!

5,0 rating
4 stycznia 2015

Polecam Ultimatum. Pozdrawiam

Andrzej

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2014

Pozytywne wrażenia z świadczonych przez nich usług.

Alexander

Zadowolony klient z Poznania

5,0 rating
8 listopada 2014

Korzystałem i mogę z całego serca polecić.

Juliujsz

Brawo !!!

5,0 rating
4 października 2014

Udało się 🙂 W końcu odzyskali mi dług po 3 miesiącach 🙂 Super! Dziękuję bardzo. Znaleziony namiar na stronie Polsat.

Juliusz

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum nip

5,0 rating
4 września 2014

Opiniowana Kancelaria Ultimatum krs to najlepsza firma w kraju z jaką miałem do czynienia, która obsługuje nawet zagraniczne sprawy, co świadczy o jej skuteczności na rynku windykacyjnym w ściąganiu pieniędzy z oszustów.

Jacek

Polecam - oszuści nie mają z nimi szans

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Pieniądze odzyskane w niespełna 3 miesiące, gdzie ja i kilka innych firm męczyliśmy się bezskutecznie ze znalezieniem dłużnika. Można ich znaleźć wpisująć Kancelaria Ultimatum nip lub Firma Ultimatum krs, więc w max 1 minute powinniśmy uzyskać wszystkie dostępne metody komunikacji.

Jędrzej

Piękna sprawa pod kątem finansowym

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Trzeba wziąć pod uwagę, że w Kancelarii Ultimatum weryfikowane są sprawy windykacyjne bez opłat na wstępie, więc mamy pewność i skuteczność w jednym.

Jeremi

Zadowolony Klient - uczciwie potraktowany

5,0 rating
4 lipca 2014

Do Ultimatum została wysłana kolejna sprawa – współpraca systematyczna i cykliczna w jednym. Polecam pod wieloma względami.

Remigiusz

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2014

Dłużnika Kancelaria Ultimatum sama znalazła w niespełna 3 tygodnie, gdzie trzeba zaznaczyć, że dłużnik znajdował się w Bułgarii.

Feliks

Polecam

5,0 rating
4 maja 2014

Firma godna polecenia bez znaczenia na złożoność sprawy.

Albert

Opinie klientów Kancelaria Ultimatum krs

5,0 rating
4 maja 2014

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami klientów o Kancelarii Ultimatum Polsat, gdyż sam miałem przyjemność korzystania z usług tychże przemiłych Panów, którzy zawsze służą pomocą podczas tłumaczeniom oszustom w jakiej sytuacji obecnie znajdują się.

Feliks

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
22 kwietnia 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum w ogóle nie musiałem się zajmować sprawą którą zleciłem do przeprowadzenia, która była związana z dużym długiem długiem.

Norbert

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
1 marca 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum nie musiałem mieć kontaktu z tym pseudo przyjacielem, który ode mnie wyciągnął kasę na niby biznes, a wiadomo jak się stało…

Seweryn

100% zadowolenia

5,0 rating
8 lutego 2014

Załatwili za mnie wszystko i jeszcze trochę

Eryk

Zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum krs

5,0 rating
4 stycznia 2014

Znakomity kontakt i wysokie kompetencje – to mi wystarczy 🙂 Dowiedziałem się o nich z telewizji POLSAT i to właśnie na Polsacie na programie Interwencja widziałem jak dłużnik che ich oczernić. Polecam już po odzyskaniu długu, dzięki Kancelarii Ultimatum krs.

Samuel

Można korzystać!

5,0 rating
15 grudnia 2013

Nie ma się do czego przyczepić w tej firmie a korzyści są naprawdę duże.

Dorian

Wyższy poziom windykacji

5,0 rating
16 września 2013

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum krs Polsat na najwyższym poziomie. Mieli kiedy biuro w Warszawie potem była kancelaria ultima podkowa leśna opinie miała rewelacyjne i jestem jednym z klientów, którzy odzyskali mi dług. Super kancelaria wierzytelności! Zadowolony klient 🙂

Leonard

W Ultimatum obsługa ok

5,0 rating
24 kwietnia 2013

Cenowo – nie ma konkurencji w kraju.

Brajan

Wszystko ok

5,0 rating
5 stycznia 2013

Można do nich śmiało pisać, a bezpłatnie zweryfikują sprawę.

Teodor

Koszty pokryte za mnie

5,0 rating
3 września 2012

Bez zaliczek, sprawa sfinalizowana po 48 dniach, więc na plusie. 5 gwiazdek obowiązkowo.

Aleks

Super finał postępowania windykacyjnego

5,0 rating
30 kwietnia 2012

Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika i nasza firma znów może się rozwijać.

Hydrulik

Współpraca przebiegła bez problemu

5,0 rating
5 lutego 2012

Korzystaliśmy raz i jak trzeba będzie to znów skorzystamy ponieważ jesteśmy usatysfakcjonowani.

Arkadiusz

Pozytywnie

5,0 rating
5 września 2011

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum.

Witold

Ogólny wynik

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 228 reviews)
Znakomite opinie96%
Bardzo dobre2%
Zadowalające1%
Mizerne1%
Słabe0%

opinie klientów Kancelaria Ultimatum


Całe postępowanie w firmie Kancelaria Ultimatum opinie mająca wzorowe i jest związana z windykacją należności można tak naprawdę podzielić na trzy etapy. Pierwszy etap to postępowanie przed egzekucyjne, drugi etap to postępowanie sądowe, natomiast trzeci obejmuje wszystkie czynności, jakie związane są z ostatecznym wyegzekwowaniem długu. Zawsze pierwszym etapem odzyskiwania od dłużnika należności w Kancelaria Ultimatum jest postępowanie przedegzekucyjne, w czasie którego dłużnik ma szansę na polubowne załatwienie sprawy zwrotu zaciągniętych wcześniej należności.

Pierwszym krokiem w Kancelarii Ultimatum opinie jest nawiązanie kontaktu z dłużnikiem w celu przypomnienia mu, że termin spłaty zadłużenia właśnie minął. Jeśli nie jest on gotowy na spłatę zadłużenia, podejmowane są negocjacje w celu przedłużenia czasu na spłatę zaciągniętego długu lub rozłożeniu go na raty. Tak naprawdę wszystko zależy od woli dłużnika – jeżeli będzie się chciał on dogadać, z całą pewnością sprawę uda się załatwić bez potrzeby sądowej ingerencji i przymusowego ściągania zadłużenia przy pomocy sądu.

Sprawdź koniecznie KANCELARIA ULTIMATUM opinie RANKING FIRM wypróbuj możliwości społeczności również w kwestiach windykacyjnych.

Drugi etap odzyskiwania należności wszczynany jest, gdy pierwsze polubowne próby załatwienia sprawy nie przynoszą oczekiwanych korzyści. Kancelaria Ultimatum na tym etapie postępowania do sądu trafia stosowny wniosek, w którym pożyczkodawca domaga się zwrotu należności zaciągniętych przez dłużnika. Chodzi tu o to, aby w trakcie rozprawy uzyskać tytuł egzekucyjny, który niejako zmusiłby dłużnika do jak najszybszego, polubownego bądź nie zwrotu pożyczonych pieniędzy.

Trzeci etap to postępowanie egzekucyjne, które prowadzone jest już wyłącznie przez Komornika Sądowego. W takim przypadku postępowanie egzekucyjne obejmuje przeprowadzanie przez komornika czynności takich jak:
– prowadzenie ostatecznych negocjacji w biurze firmy Kancelaria Ultimatum opinie dotyczących zwrotu zaciągniętego długu,
– sporządzenie wniosku o wszczęcie przeciwko dłużnikowi postępowania egzekucyjnego,
– dołożenie wszelkich starań, aby sprawy zadłużenia zostały załatwione szybko i skutecznie,
– monitoring przez komornika wszystkich czynności, jakie zostają przeprowadzane w celu odzyskania należności jego klienta.

Windykacja Polska prezentujące najciekawsze opinie o firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum wystawione przez zweryfikowane osoby lub osoby, które wcześniej korzystały z usług. Jesteśmy firmą windykacyjną działającą na terenie całego kraju. Kancelaria Ultimatum działa na rynku od kilkunastu lat. Nasi pracownicy są w pełni profesjonalni i dyskretni. Znają dokładnie wszystkie przepisy prawne windykacji i prowadzą szczegółową dokumentacje. Przed podejściem do sprawy klient musi dostarczyć kopie dokumentów potrzebnych do rozpoczęcia czynności windykacyjnych.

Po przekazaniu tych dokumentów nasi specjaliści w Kancelaria Ultimatum opinie przygotowują plan działania i przedstawiają go klientowi. Załatwiają też wszystkie możliwe formalności, aby klient nie musiał spędzać godzin w urzędach czy sądach. Do każdego podchodzimy z taką ogromnym przyłożeniem niezależnie od tego jaką kwotę zadłużenia mamy wyegzekwować. Na potwierdzenie moich słów mogą być tylko setki zadowolonych klientów i ich opinie o nas.

Omawiana Kancelaria Ultimatum opinie PKT ma w znanych serwisach na których są tylko zweryfikowani autorzy opinii.

Oto kilka historii z życia Kancelarii Ultimatum opinie ma sprawdzone. Na początek pani Mari, jej mąż zostawił ją gdy urodziło im się drugie dziecko. Wyprowadził się do innego miasta i nie płacił alimentów. Po pewnym czasie postanowiła zgłosić tę sprawę do sądu. Tam przyznano jej 10 tys. zaległych alimentów których nie zapłacił jej mąż. Pomogliśmy jej odzyskać te pieniądze. Oto jej słowa:

„Myślałam że zostałam z tym sama i że nigdy nie odzyskam tych pieniędzy ale na szczęście znalazłam tą firmę, oni mi pomogli i teraz mam pieniądze na wychowanie mojego synka”.

Jest jeszcze pan Mariusz który dzięki nam odzyskał 25 tys. które pożyczył od niego znajomy.

„Nie chciał mi oddać pieniędzy, które pożyczył. Nie wiedziałem co robić. Dobrze że oni mi pomogli teraz odzyskuje swoje pieniądze stopniowo tyle na ile jest w stanie oddać mój znajomy”.

Jeszcze historia pani Natalii która odzyskała 5 tys. złotych.

„Jestem taka szczęśliwa, wreszcie odzyskałam swoje pieniądze”.

Takich historii są setki i to co je łączy to to że wszyscy klienci odzyskali swoje pieniądze. Świadczy to o tym że nasza opinia Kancelarii wierzytelności Ultimatum z zweryfikowanymi opiniami jest bardzo dobra a klienci wychodzą z naszego biura usatysfakcjonowani i szczęśliwi. Zaufało nam tak wielu zaufaj i ty.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z Kancelarią Ultimatum lub mailowego gdzie spokojnie rozwiążemy twoje problemy z dłużnikiem.

Windykacja-Polska.pl

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

Warszawa

Kategoria: Windykacja należności
Dział: Windykacyjny

+48 605 448 944

www.KancelariaUltimatum.pl

Bieżący rejestr dłużników: Sprawdź

Polecamy sprawdzić opinie o biurze windykacyjnym KANCELARIA ULTIMATUM na pozostałych niezależnych serwisach informacyjnych na których można znaleźć rekomendacje o firmie dla której nie ma długu nie do odzyskania:

Kancelaria Ultimatum opinie nowe – kancelriaultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z Polski – windykacja-polska.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Warszawa – windykacja-polska.pl
Biuro Kancelaria Ultimatum opinie – windykacja-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – opinie-kancelaria-ultimatum.pl
Firma Kancelaria Ultimatum opinie – opinie-kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – kancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie klientów – kancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – sciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie firm – sciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie najnowsze – kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie kontrahentów – kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z 2020 roku – odzyskamydlug.pl
Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowane – ranking-windykacja.pl
Kancelaria Ultimatum opinie PKT – pkt.pl
Kancelaria Ultimatum opinie BiznesFinder – biznesfinder.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Facebook – facebook.com
Kancelaria Ultimatum opinie Oferteo – oferteo.com
Kancelaria Ultimatum opinie – google.com

SPRAWDŹ REKOMENDACJE I DOŁĄCZ DO GRONA ZADOWOLONYCH KLIENTÓW KANCELARII ULTIMATUM

☎ +48 605-448-944

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 15054 votes
Brand Name
Kancelaria Ultimatum ⭐
Product Name
Opinie o Kancelaria Ultimatum ⭐ Odzyskiwanie Długów