Opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:
KancelariaUltimatum.pl

opinie klientów Kancelaria Ultimatum


Całe postępowanie związane z windykacją należności można tak naprawdę podzielić na trzy etapy. Pierwszy etap to postępowanie przed egzekucyjne, drugi etap to postępowanie sądowe, natomiast trzeci obejmuje wszystkie czynności, jakie związane są z ostatecznym wyegzekwowaniem długu. Zawsze pierwszym etapem odzyskiwania od dłużnika należności jest postępowanie przedegzekucyjne, w czasie którego dłużnik ma szansę na polubowne załatwienie sprawy zwrotu zaciągniętych wcześniej należności.

Pierwszym krokiem jest nawiązanie kontaktu z dłużnikiem w celu przypomnienia mu, że termin spłaty zadłużenia właśnie minął. Jeśli nie jest on gotowy na spłatę zadłużenia, podejmowane są negocjacje w celu przedłużenia czasu na spłatę zaciągniętego długu lub rozłożeniu go na raty. Tak naprawdę wszystko zależy od woli dłużnika – jeżeli będzie się chciał on dogadać, z całą pewnością sprawę uda się załatwić bez potrzeby sądowej ingerencji i przymusowego ściągania zadłużenia przy pomocy sądu.

Drugi etap odzyskiwania należności wszczynany jest, gdy pierwsze polubowne próby załatwienia sprawy nie przynoszą oczekiwanych korzyści. Na tym etapie postępowania do sądu trafia stosowny wniosek, w którym pożyczkodawca domaga się zwrotu należności zaciągniętych przez dłużnika. Chodzi tu o to, aby w trakcie rozprawy uzyskać tytuł egzekucyjny, który niejako zmusiłby dłużnika do jak najszybszego, polubownego bądź nie zwrotu pożyczonych pieniędzy.

Trzeci etap to postępowanie egzekucyjne, które prowadzone jest już wyłącznie przez Komornika Sądowego. W takim przypadku postępowanie egzekucyjne obejmuje przeprowadzanie przez komornika czynności takich jak:
– prowadzenie ostatecznych negocjacji dotyczących zwrotu zaciągniętego długu,
– sporządzenie wniosku o wszczęcie przeciwko dłużnikowi postępowania egzekucyjnego,
– dołożenie wszelkich starań, aby sprawy zadłużenia zostały załatwione szybko i skutecznie,
– monitoring przez komornika wszystkich czynności, jakie zostają przeprowadzane w celu odzyskania należności jego klienta.

Windykacja Polska prezentujące najciekawsze opinie o firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum wystawione przez zweryfikowane osoby lub osoby, które wcześniej korzystały z usług. Jesteśmy firmą windykacyjną działającą na terenie całego kraju. Działamy na rynku od kilkunastu lat. Nasi pracownicy są w pełni profesjonalni i dyskretni. Znają dokładnie wszystkie przepisy prawne windykacji i prowadzą szczegółową dokumentacje. Przed podejściem do sprawy klient musi dostarczyć kopie dokumentów potrzebnych do rozpoczęcia czynności windykacyjnych.

Po przekazaniu tych dokumentów nasi specjaliści przygotowują plan działania i przedstawiają go klientowi. Załatwiają też wszystkie możliwe formalności aby klient nie musiał spędzać godzin w urzędach czy sądach. Do każdego podchodzimy z taką ogromnym przyłożeniem niezależnie od tego jaką kwotę zadłużenia mamy wyegzekwować. Na potwierdzenie moich słów mogą być tylko setki zadowolonych klientów i ich opinie o nas.

Oto kilka historii. Na początek pani Mari, jej mąż zostawił ją gdy urodziło im się drugie dziecko. Wyprowadził się do innego miasta i nie płacił alimentów. Po pewnym czasie postanowiła zgłosić tę sprawę do sądu. Tam przyznano jej 10 tys. zaległych alimentów których nie zapłacił jej mąż. Pomogliśmy jej odzyskać te pieniądze. Oto jej słowa:

„Myślałam że zostałam z tym sama i że nigdy nie odzyskam tych pieniędzy ale na szczęście znalazłam tą firmę, oni mi pomogli i teraz mam pieniądze na wychowanie mojego synka”.

Jest jeszcze pan Mariusz który dzięki nam odzyskał 25 tys. które pożyczył od niego znajomy.

„Nie chciał mi oddać pieniędzy, które pożyczył. Nie wiedziałem co robić. Dobrze że oni mi pomogli teraz odzyskuje swoje pieniądze stopniowo tyle na ile jest w stanie oddać mój znajomy”.

Jeszcze historia pani Natalii która odzyskała 5 tys. złotych.

„Jestem taka szczęśliwa, wreszcie odzyskałam swoje pieniądze”.

Takich historii są setki i to co je łączy to to że wszyscy klienci odzyskali swoje pieniądze. Świadczy to o tym że nasza opinia jest bardzo dobra a klienci wychodzą z naszego biura usatysfakcjonowani i szczęśliwi. Zaufało nam tak wielu zaufaj i ty.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z Kancelarią Ultimatum lub mailowego gdzie spokojnie rozwiążemy twoje problemy z dłużnikiem.

Opinie o Kancelarii Ultimatum:

Najnowsze recenzje o firmie windykacyjnej. Pomóż udoskonalać serwis przesyłają krótką opinię o naszej stronie, firmie, artykule i usługach.

 

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Mogę pochwalić Kancelarię Ultimatum za solidne wykonanie usługi windykacyjnej

Ocena: 6.12.2018

Opinia: Sprawa z grubsza wydawała się prosta i jak chciałam uzyskać wcześniej jakąkolwiek pomoc prawną jeszcze przed poznaniem Kancelarii Ultimatum od innych firm konkurencyjnych to nikt na starcie nie był świadomy złożoności sprawy. Chcieli zająć się sprawą wszyscy, a nikomu nie udawało się i dopiero znajoma poleciła mi Pana Rafała Jarockiego reprezentującego firmę Kancelaria Ultimatum, który bardzo mi pomógł i nie wymiękł jak inni „fachowcy” od siedmiu boleści. Zdecydowanie polecam!

- Marika09527

Zawsze po wykonanej usłudze przez firmę Kancelaria Ultimatum jest powód do celebrowania zwycięstwa - naprawdę dosłownie Zawsze!

Ocena: 5.11.2018

Opinia: Można liczyć na Was, dzięki wielkie za odzyskanie całej kwoty, jaką oszuści finansowi wyłudzili od pracownika naszej firmy, ale na policję już zostało to dawno temu zgłoszone i zasądzono oddanie pieniędzy, co naprawdę nie należało do najłatwiejszych czynności. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum nie powiedziała jak inne firmy windykacyjne „nie” tylko zabrała się w dniu zgłoszenia za niezbędne czynności mające na celu ściąganie pieniędzy. Bardzo dziękuję że nie musiałem jechać do Warszawy żeby wszystko załatwić tylko można było korespondencyjnie się porozumiewać. Mili i wyedukowani pracownicy po szkoleniach. Polecam wszystkim!!!!!

- Marionos

Wywiązali się z umowy przed czasem

Ocena: 7.10.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum mieszcząca na ulicy Złota 59, 00-120 Warszawa, gdzie można rozmawiać na temat problemu związanego z długiem. Ja miałem przyjemność rozmawiać z osobą, która mnie później prowadziła tj. panem o nazwisku Marcin Protaziński, który wraz adwokatem panem Pawłem Olszewskim zweryfikowali moją sprawę pozytywnie i przeszli do konkretnych działań. Dziękuję za odzyskanie całego długu wraz z odsetkami, które nawet nie wiedziałem, że mi się należą. Polecam jak najbardziej Kancelarię Ultimatum!

- Herbexo

usługa

Ocena: 4.8.2018

Opinia: Pełen profesjonalizm

- Grażyna

Pozytywna

Ocena: 4.8.2018

Opinia: Polecam

- Jakub

Pozytywna

Ocena: 4.8.2018

Opinia: Polecam

- Antoni

Godni polecenia

Ocena: 3.8.2018

Opinia: Taniej niż u konkurencji

- Szymon

Marexoss

Ocena: 3.8.2018

Opinia: Pokrywają częściowo opłaty sądowe

- Franciszek

OK

Ocena: 2.8.2018

Opinia: Bez zaliczek

- Jan

ok

Ocena: 2.8.2018

Opinia: ok

- Filip

Dobra firma z plusem

Ocena: 2.8.2018

Opinia: Wzorowi windykatorzy

- Aleksander

Pomocni

Ocena: 1.8.2018

Opinia: Zawsze jest u nich odpowiednie wybadanie tematu przez rozpoczęciem działań. Są bardzo pomocni na każdym etapie postępowania. Pozdrawiam Miki

- Mikołaj

Polecam

Ocena: 1.8.2018

Opinia: Uzyskałem pomoc na najwyższym poziomie!

- Wojciech

Porada za free

Ocena: 25.7.2018

Opinia: Można liczyć na darmową porad 🙂

- Kacper

Super

Ocena: 14.7.2018

Opinia: Wsparcie z ich strony jest na maxa

- Adam

Pozytywnie

Ocena: 8.7.2018

Opinia: Całość bardzo rzetelnie załatwiona.

- Michał

Super firma

Ocena: 7.7.2018

Opinia: Panowie w firmie Ultimatum stanęli na wysokości zadania i jestem zadowolony.

- Marcel

Polecam

Ocena: 6.7.2018

Opinia: Gorąco polecam Kancelarię Utimatum

- Stanisław

Skuteczność bez łamania kości 🙂

Ocena: 2.7.2018

Opinia: Sprytnie działają w firmie Kancelaria Ultimatum

- Wiktor

Są spoko

Ocena: 22.6.2018

Opinia: Jak ich wybierzesz to w sądzie nawet nie zdąży nic powiedzieć dłużnik a już będzie miał wezwanie do zapłaty.

- Piotr

ok

Ocena: 19.6.2018

Opinia: Wszystko Ok.

- Igor

Godni polecenia

Ocena: 15.6.2018

Opinia: Bardzo ale to bardzo pomogli mi finansowo w życiu.

- Leon

Mają u mnie dużego plusa

Ocena: 12.6.2018

Opinia: Błyskawicznie wpisali dłużnika w rejestr.

- Nikodem

Zadziałali konkretnie

Ocena: 3.6.2018

Opinia: Zrobili tak, że zadziałało skutecznie 🙂

- Mateusz

Dali radę

Ocena: 22.5.2018

Opinia: U mnie była sprawa z moją byłą wspólniczkom o udziały w spółce.

- Bartosz

Finansowo na plus

Ocena: 19.5.2018

Opinia: W kancelarii Ultimatum nie pobrali żadnych kosztów wstępnych ani innych opłat startowych.

- Maksymilian

Spłata na raty

Ocena: 14.5.2018

Opinia: Dług oddany w 10 ratach, więc można polecić.

- Miłosz

Super działanie

Ocena: 7.5.2018

Opinia: Rok temu uzyskałem pomoc i wygraliśmy z Kancelarią Ultimatum całe postępowanie.

- Tymon

Polecam

Ocena: 5.5.2018

Opinia: Jestem bardzo wdzięczna za udzieloną pomoc.

- Oliwier

Wszystko załatwione

Ocena: 23.4.2018

Opinia: Konkretna firma.

- Alan

Zawodowcy z krwi i kości tak jak zapewniała telewizja Polsat

Ocena: 22.4.2018

Opinia: Wszystko jak zwykle maksymalnie OK

- Ignacy

Polecam

Ocena: 15.4.2018

Opinia: Pozytywne odczucia

- Tymoteusz

Wielkie pozytywne zaskoczenie

Ocena: 14.4.2018

Opinia: Firma godna polecenia.

- Oskar

Totalne 0 zł opłaty wstępnej

Ocena: 12.4.2018

Opinia: Firma godna polecenia – bez żadnych zarzutów.

- Dawid

Polecam

Ocena: 23.3.2018

Opinia: Polecam

- Dominnik

Opinia o Kancelarii Ultimatum

Ocena: 23.3.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum pomogła mi w uzyskaniu zaległego długu z którym nie mogłem sobie poradzić.

- Karol

Świetne działanie

Ocena: 22.3.2018

Opinia: Można powiedzieć że jestem w 100% zadowolony dzięki Kancelarii Ultimatum.

- Maciej

Ok

Ocena: 12.3.2018

Opinia: Są wiarygodni

- Tomasz

Perfekcyjnie

Ocena: 23.2.2018

Opinia: Firma Ultimatum zna się na windykacji jak mało kto.

- Julian

Telewizja POLSAT mogła przedstawić jak dłużnik chce wmówić nieprawdę o firmie Ultimatum

Ocena: 19.2.2018

Opinia: Jak najbardziej można korzystać, znam z Polsatu i regularnie korzystamy jak jest taka potrzeba w firmie.

- Fabian

Dziękuję

Ocena: 16.2.2018

Opinia: Świetna robota Panowie z Ultimatum!

- Hubert

Polecam

Ocena: 14.2.2018

Opinia: Odzyskany dług w całości.

- Hubert

Szybkie ruchy

Ocena: 4.2.2018

Opinia: Pomogli mi szybko i skutecznie

- Natan

Prawdziwa znajomość prawa

Ocena: 29.1.2018

Opinia: Odznaczają się rewelacyjną znajomością prawa i posiadają portfel narzędzi pozwalający na szybsze wyegzekwowanie długu.

- Gabriel

Polecam Kancelarię Ultimatum

Ocena: 28.1.2018

Opinia: Super firma poznana w telewizji POLSAT i super ludzie w niej pracują.

- Paweł

Wszystko ok

Ocena: 27.1.2018

Opinia: Załatwili dłużnika tak, że sam oddał z odsetkami. Polecam

- Patryk

Dla mnie Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w całym kraju

Ocena: 24.1.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum to obowiązkowo zawsze miła atmosfera od początku aż do samego końca postępowania windykacyjnego.

- Ksawery

Jak najbardziej ok

Ocena: 23.1.2018

Opinia: Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum i muszę przyznać, że na swojej robocie znają się lepiej niż najlepiej.

- Kamil

Kancelaria Ultimatum to uczciwy i solidny partner biznesowy

Ocena: 22.1.2018

Opinia: Świadczą usługi na najwyższym poziomie!

- Kamil

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum

Ocena: 14.1.2018

Opinia: Moja opinia o firmie Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Dzięki Panowie

- Bartłomiej

Pomocni na maxa

Ocena: 7.1.2018

Opinia: Załatwili za mnie praktycznie wszystko.

- Bruno

Szybcy

Ocena: 5.1.2018

Opinia: Gotowi do działania są w Kancelarii Ultimatum niemalże od razu od zgłoszenia sprawy.

- Sebastian

Kancelaria Ultimatum jest ok

Ocena: 2.1.2018

Opinia: Jak dla mnie to idealna firma ponieważ obsługują kompleksowo inne firmy oraz osoby prywatne.

- Krystian

Dochodzenie długu przez firmę windykacyjną

Ocena: 19.12.2017

Opinia: Pomogli mi znaleźć dłużnika i załatwili całą papierologie związaną z odzyskaniem długu.

- Borys

Firma Ultimatum Kancelarią godną polecenia

Ocena: 9.11.2017

Opinia: Firma Ultimatum spełniła swoje zadanie i przyznaje, że jest bez zarzutów.

- Olaf

Zero opłat w Kancelarii Ultimatum

Ocena: 18.10.2017

Opinia: Dosłownie ani złotówki wpisowego i weryfikują sprawę z miejsca.

- Adrian

Bez kosztów wstępnych

Ocena: 8.9.2017

Opinia: Polecam z całego serca firmę windykacyjną Kancelaria Ultimatum.

- Kajetan

Zero opłat wstępnych przy chęci odzyskania długu

Ocena: 17.8.2017

Opinia: Brawurowa robota na każdym etapie postępowania.

- Kuba

Polecam firmę Ultimatum

Ocena: 7.7.2017

Opinia: Są naprawdę pomocni i znają się na literaturze prawa.

- Artur

Szybko załatwiają sprawę

Ocena: 16.6.2017

Opinia: Wygląda to tak że wysyła się dokumenty to szybko idzie.

- Grzegorz

Dziękuję i pozdrawiam

Ocena: 6.5.2017

Opinia: Kancelaria Ultimatum bardzo dużo mi pomogła 🙂

- Marcin

Polecam Ultimatum

Ocena: 15.4.2017

Opinia: Kancelaria godna uwagi!

- Błażej

Transport

Ocena: 2.4.2017

Opinia: Zlecenie transportowe- Rumunia sprzed roku, kasa nie do odzyskania, im się jakoś udało , polecam!!

- Gwidon

Dobra firma

Ocena: 5.3.2017

Opinia: Ultimatum to firma, której od dawna szukałem.

- Daniel

Odzyskany dług

Ocena: 14.2.2017

Opinia: W moim przypadku odzyskali dług w niespełna 3 miesiąca. Super Kancelaria.

- Łukasz

Korzystna współpraca

Ocena: 4.1.2017

Opinia: Zadzwoniłem do Kancelarii Ultimatum po poradę w związku z długiem i pomogli mi szybko.

- Cezary

Polecam

Ocena: 16.12.2016

Opinia: Pozytywne wrażenia.

- Tadeusz

Polecam

Ocena: 6.11.2016

Opinia: Wszystko ok

- Tobiasz

Kancelaria Ultimatum jest najlepsza

Ocena: 15.10.2016

Opinia: Dziękuję za to co dla mnie zrobiliście.

- Damian

Zadowolony

Ocena: 14.8.2016

Opinia: W 10 minut rozjaśnili mi całą sytuacje i zabrali się do pracy – po 3 miesiącach dług odzyskany.

- Robert

Kancelaria Ultimatum

Ocena: 4.7.2016

Opinia: W Kancelarii Ultimatum podpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inne firmy konkurencyjne chciały odpowiadać całymi dniami i za dużo pieniędzy…

- Robert

Polecam

Ocena: 13.6.2016

Opinia: Dziękuję droga Kancelario Ultimatum za trud, który włożyliście w moją sprawę.

- Przemysław

Pozytywna

Ocena: 3.5.2016

Opinia: Gorąco polecam tą kancelarię.

- Kornel

Ok

Ocena: 12.4.2016

Opinia: Usługi na wyższym poziomie w atrakcyjnej ofercie pod kątem cenowym.

- Radosław

Opinia o Kancelarii Ultimatum może być tylko jedna - specjaliści z krwi i kości

Ocena: 2.3.2016

Opinia: Błyskawicznie i niedrogo pomogli mi z moim długiem jak i z dłużnikiem.

- Olivier

Idealna współpraca - dług odzyskany

Ocena: 11.2.2016

Opinia: Całkowicie wydobyłem się z tarapatów i mogę w 100% polecić firmę Ultimatum.

- Konrad

Ocena firmy wg mnie to 5 gwiazdek!

Ocena: 1.1.2016

Opinia: Klient od wielu lat.

- Emil

Solidny partner biznesowy

Ocena: 28.12.2015

Opinia: Kancelaria Ultimatum była 4 firmą z którą współpracowałem i okazali się najskuteczniejsi, więc 5 gwiazdek obowiązkowo 🙂

- Mieszko

Zadowlony

Ocena: 15.11.2015

Opinia: Dłużnik znaleziony w 2 tygodnie i cały dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, więc polecam na maxa.

- Jerzy

Pomocni

Ocena: 24.10.2015

Opinia: Firma Ultimatum jest naprawdę bardzo pomocna przy załatwianiu papierów.

- Marek

Polecam

Ocena: 18.10.2015

Opinia: Zadowolony klient

- Milan

Chemia

Ocena: 8.10.2015

Opinia: FV za uslugi sprzed 4 -ech lat, pomimo ze przedawnione, przyjeli i po umieszczeniu dluznika w rejestrze zaczal splacac.Polecam Kancelarie Ultimatum.

- PPHU ROBCHAEM

Klient

Ocena: 26.9.2015

Opinia: Osobiście miałem przyjemność korzystać z usług tej uczciwej i skutecznej Kancelarii Ultimatum wielokrotnie.

- Henryk

Sprawdzona firma windykacyjna

Ocena: 12.9.2015

Opinia: Kancelaria Ultimatum potrafi zająć się sprawą najlepiej w kraju!

- Nataniel

Profesjonaliści

Ocena: 8.9.2015

Opinia: Podejście do klienta jest profesjonalne

- Stefan

OK

Ocena: 20.8.2015

Opinia: Raz korzystałem i jestem zadowolony.

- Marek

Polecam tą kancelarię prawną

Ocena: 5.8.2015

Opinia: Skuteczna windykacja należności można znaleźć ich po KRS ogólnodostępnym lub po numerze NIP.

- Alex

Beton

Ocena: 1.8.2015

Opinia: Kontrahent – brak kontaktu od pol roku, nie mailem juz nerwow wydzwaniac i sie prosic, polecil mi ich moj znajomy. Nie mam na razie zastrzezen.

- Ludwik FREd

Są niezawodni

Ocena: 1.7.2015

Opinia: Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach daje z siebie wszystko i ich skuteczność jest praktycznie stu procentowa.

- Kazimierz

Ceny są niskie

Ocena: 4.6.2015

Opinia: Oferta cenowa usług oferowanych w Kancelarii Ultimatum krs są przystępne dla każdej osoby.

- Józef

Zagraniczne sprawy

Ocena: 4.5.2015

Opinia: Polecam ponieważ Kancelaria Ultimatum przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i też zajmuje się spawami zagranicznymi.

- Gustaw

Wszystko poszło bez problemu

Ocena: 4.4.2015

Opinia: Można ich brać. Polecam Ultimatum

- Gracjan

Moja ulubiona firma windykacyjna

Ocena: 4.3.2015

Opinia: Bez Zaliczek działa Kancelaria Ultimatum krs i to już mówi samo za siebie 🙂 Wiedzą co robią!

- Ryszard

Kancelaria Ultimatum

Ocena: 4.2.2015

Opinia: Ultimatum nie pobiera opłat początkowych ani za analizowanie sprawy więc mega plus! To dla mnie było najważniejsze 🙂 Są znani i lubiani w całym kraju nawet telewizja Polsat emitował ich firmę Kancelaria windykacyjna.

- Konstanty

Są uczciwi po całości!

Ocena: 4.1.2015

Opinia: Polecam Ultimatum. Pozdrawiam

- Andrzej

Polecam

Ocena: 12.12.2014

Opinia: Pozytywne wrażenia z świadczonych przez nich usług.

- Alexander

Zadowolony klient z Poznania

Ocena: 8.11.2014

Opinia: Korzystałem i mogę z całego serca polecić.

- Juliujsz

Brawo !!!

Ocena: 4.10.2014

Opinia: Udało się 🙂 W końcu odzyskali mi dług po 3 miesiącach 🙂 Super! Dziękuję bardzo. Znaleziony namiar na stronie Polsat.

- Juliusz

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum nip

Ocena: 4.9.2014

Opinia: Opiniowana Kancelaria Ultimatum krs to najlepsza firma w kraju z jaką miałem do czynienia, która obsługuje nawet zagraniczne sprawy, co świadczy o jej skuteczności na rynku windykacyjnym w ściąganiu pieniędzy z oszustów.

- Jacek

Polecam - oszuści nie mają z nimi szans

Ocena: 4.8.2014

Opinia: Pieniądze odzyskane w niespełna 3 miesiące, gdzie ja i kilka innych firm męczyliśmy się bezskutecznie ze znalezieniem dłużnika. Można ich znaleźć wpisująć Kancelaria Ultimatum nip lub Firma Ultimatum krs, więc w max 1 minute powinniśmy uzyskać wszystkie dostępne metody komunikacji.

- Jędrzej

Piękna sprawa pod kątem finansowym

Ocena: 4.8.2014

Opinia: Trzeba wziąć pod uwagę, że w Kancelarii Ultimatum weryfikowane są sprawy windykacyjne bez opłat na wstępie, więc mamy pewność i skuteczność w jednym.

- Jeremi

Zadowolony Klient - uczciwie potraktowany

Ocena: 4.7.2014

Opinia: Do Ultimatum została wysłana kolejna sprawa – współpraca systematyczna i cykliczna w jednym. Polecam pod wieloma względami.

- Remigiusz

Kancelaria Ultimatum

Ocena: 4.7.2014

Opinia: Dłużnika Kancelaria Ultimatum sama znalazła w niespełna 3 tygodnie, gdzie trzeba zaznaczyć, że dłużnik znajdował się w Bułgarii.

- Feliks

Polecam

Ocena: 4.5.2014

Opinia: Firma godna polecenia bez znaczenia na złożoność sprawy.

- Albert

Opinie klientów Kancelaria Ultimatum krs

Ocena: 4.5.2014

Opinia: Zgadzam się ze wszystkimi opiniami klientów o Kancelarii Ultimatum Polsat, gdyż sam miałem przyjemność korzystania z usług tychże przemiłych Panów, którzy zawsze służą pomocą podczas tłumaczeniom oszustom w jakiej sytuacji obecnie znajdują się.

- Feliks

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum

Ocena: 22.4.2014

Opinia: Dzięki Kancelarii Ultimatum w ogóle nie musiałem się zajmować sprawą którą zleciłem do przeprowadzenia, która była związana z dużym długiem długiem.

- Norbert

Opinia o Kancelarii Ultimatum

Ocena: 1.3.2014

Opinia: Dzięki Kancelarii Ultimatum nie musiałem mieć kontaktu z tym pseudo przyjacielem, który ode mnie wyciągnął kasę na niby biznes, a wiadomo jak się stało…

- Seweryn

100% zadowolenia

Ocena: 8.2.2014

Opinia: Załatwili za mnie wszystko i jeszcze trochę

- Eryk

Zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum krs

Ocena: 4.1.2014

Opinia: Znakomity kontakt i wysokie kompetencje – to mi wystarczy 🙂 Dowiedziałem się o nich z telewizji POLSAT i to właśnie na Polsacie na programie Interwencja widziałem jak dłużnik che ich oczernić. Polecam już po odzyskaniu długu, dzięki Kancelarii Ultimatum krs.

- Samuel

Można korzystać!

Ocena: 15.12.2013

Opinia: Nie ma się do czego przyczepić w tej firmie a korzyści są naprawdę duże.

- Dorian

Wyższy poziom windykacji

Ocena: 16.9.2013

Opinia: Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum krs Polsat na najwyższym poziomie. Mieli kiedy biuro w Warszawie potem była kancelaria ultima podkowa leśna opinie miała rewelacyjne i jestem jednym z klientów, którzy odzyskali mi dług. Super kancelaria wierzytelności! Zadowolony klient 🙂

- Leonard

W Ultimatum obsługa ok

Ocena: 24.4.2013

Opinia: Cenowo – nie ma konkurencji w kraju.

- Brajan

Wszystko ok

Ocena: 5.1.2013

Opinia: Można do nich śmiało pisać, a bezpłatnie zweryfikują sprawę.

- Teodor

Koszty pokryte za mnie

Ocena: 3.9.2012

Opinia: Bez zaliczek, sprawa sfinalizowana po 48 dniach, więc na plusie. 5 gwiazdek obowiązkowo.

- Aleks

Super finał postępowania windykacyjnego

Ocena: 30.4.2012

Opinia: Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika i nasza firma znów może się rozwijać.

- Hydrulik

Współpraca przebiegła bez problemu

Ocena: 5.2.2012

Opinia: Korzystaliśmy raz i jak trzeba będzie to znów skorzystamy ponieważ jesteśmy usatysfakcjonowani.

- Arkadiusz

Pozytywnie

Ocena: 5.9.2011

Opinia: Polecam firmę windykacyjną Ultimatum.

- Witold

 

Ogólny wynik

55 z 5 ocen (na podstawie 117 ocen)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%

 

Windykacja-Polska.pl

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

Warszawa

Kategoria: Windykacja należności
Dział: Windykacyjny

+48 605 448 944