Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum
Orły Prawa - laureat konkursu 2020 Kancelaria Ultimatum

 

Opinie o Kancelarii Ultimatum:

 

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Uzyskałam pomoc od Kancelarii Ultimatum, a także cenne porady oraz miłe słowo i wsparcie, a dalej było już tylko z górki jak zaczęliśmy ze sobą współpracować

5,0 rating
2 lipca 2020

Wszystko bardzo rzetelnie wykonane było przez Kancelarię Ultimatum aż byłem zaskoczony z jaką dbałością o najmniejsze szczegóły zajęli się sprawą. Całe postępowanie trwało aż 3 tygodnie i Kancelaria Ultimatum odzyskała całą kwotę należności – obyło się bez sądu i bardzo dobrze za co jestem bardzo wdzięczny Kancelarii Ultimatum. Będę ich każdemu w potrzebie polecał.

Kajetan

Kancelaria Ultimatum odpowiednie i umiejętnie wybadała powierzoną im sprawę, aby jak najszybciej wyegzekwować całą kwotę zadłużenia i udało się

4,0 rating
29 czerwca 2020

Zadawali dużo pytań panowie z Kancelarii Ultimatum – widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc. Od pierwszego dnia kiedy zgłosiłem się do nich przeanalizowali sprawę i szanse na realne odzyskanie długu bez obarczania mnie jakimikolwiek opłatami co było bardzo fair ze strony firmy KANCELARIA ULTIMATUM bo nie miałem zbytnio wtedy pieniędzy gdyż sam chciałem odzyskać pieniądze żeby przywrócić moją płynność finansową.

August

Wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie - mogę jak najbardziej polecić usługi oferowane przez firmę KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
27 czerwca 2020

Rzeczowość oraz dążenie do celu, a także dbałość maksymalne zadowolenie klienta to z pewnością największe atuty Kancelarii Ultimatum, ale też trzeba zaznaczyć, że mają spory bagaż doświadczeń zbieranych około 20 lat, więc Kancelaria Ultimatum doskonale wie jak zadziałać w każdym postępowaniu windykacyjnym. U mnie spisali się lepiej niż najlepiej, więc jeśli chodzi o Kancelarię Ultimatum jest ona dla mnie numerem jeden jeśli chodzi o dostępne na rynku firmy windykacyjne.

Dymitr

Bardzo dobrze wspominam współpracę z Kancelarią Ultimatum - znają się na windykowaniu należności najlepiej na świecie

5,0 rating
25 czerwca 2020

Jeśli mam w skrócie opowiedzieć o Kancelarii Ultimatum to na pewno działają w swym fachu bardzo profesjonalnie i co ważniejsze skutecznie. Kancelaria Ultimatum zawsze podchodzi do danej sprawy indywidualnie czyniąc z nich lidera na rynku firm windykacyjnych wygrywające wszystkie sprawy z dłużnikami.

Ksawery

Firma Budowlana

5,0 rating
12 września 2019

Bez zastrzeżeń. Profesjonalnie Kancelaria Ultimatum zajęła sie moim dłużnikiem, be zopłąt wstepnych w rekawiczkach i skutecznie.

bogdan wnęk

Dziękuję za profesjonalną i fachową pomoc!

3,0 rating
13 stycznia 2019

Jestem wdzięczny za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od firmy w której kiedyś pracowałem, a nie chcieli mi wypłacić ostatniej wypłaty i ekwiwalentu za niewykorzystany urlop! DZIĘKUJĘ ULTIMATUM!!!

Przemek

Długo szukałam takiego skutecznego biura jak Kancelaria Ultimatum

4,0 rating
12 stycznia 2019

Bardzo fachowe i rzeczowe podejście do każdej osoby bez znaczenia na wysokość długu. Ekspresowo i sprawnie oraz dodam jeszcze doskonały kontakt praktycznie przez cały tydzień, najszybciej wszystko można załatwić mailowo, ale telefonicznie też wytłumaczą co i jak. Na pewno wrócę to tej firmy.

Bogna z Wielunia

Się znają Panowie windykatorzy z Kancelarii Ultimatum na robocie i praktykują nowoczesne metody, które są bardzo skuteczne

5,0 rating
7 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum to nie tylko zwykli ludzie i przeciętna firma jak by mogło się zdawać myśląc o kancelarii windykacyjnej, ale jest całkiem inaczej!!! Nie myślą jak zarobić na poszkodowanym, ale o tym jak mu pomóc – nie potraktowali mnie jako klienta tylko człowieka. Wyręczyli mnie z mozolnej kompletacji dokumentów dowodowych, faktur itp. oraz reprezentowali mnie w sądzie jak i pisali mnóstwo pism do dłużnika – dobrze, że Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre, bo inaczej ciężko wybrać w dzisiejszych czasach solidną firmę zajmującą się ściganiem dłużników. Mi Kancelaria Ultimatum, a dokładnie ekspert windykacyjny pomógł odzyskać 100% długu wraz z odsetkami, a teraz dłużnik pluje sobie w gardło, że mógł wcześniej oddać szmal to by uniknął zbędnych i niemałych odsetek, ale ja mam mu tylko jedno do powiedzenia z tym, że nie będę brzydko pisał na takich forach internetowych jak tutaj. Polecam serdecznie!!!!!

Mateusz z Gawrońca

Perpetuum mobile windykacji tak właśnie nazywamy firmę Kancelaria Ultimatum szczycącą się świetną opinią wśród odbiorców ich usług włącznie ze mną

5,0 rating
18 grudnia 2018

Kasę potrafi KANCELARIA ULTIMATUM ściągnąć z każdego rodzaju dłużnika tzn. nie ważne jaki ma kolor skóry, nie ważne jaką religię wyznaje, nie ważne kim jest i ile zalega to KANCELARIA ULTIMATUM na życzenie klienta znajdzie i wyciągnie z takiego oszusta finansowego dług co do złotówki. I za to właśnie cenię sobie firmę Ultimatum, która już wielokrotnie wybawiła moją rodzinę z opresji.

Gabriel

Mogę pochwalić Kancelarię Ultimatum za solidne wykonanie usługi windykacyjnej

5,0 rating
6 grudnia 2018

Sprawa z grubsza wydawała się prosta i jak chciałam uzyskać wcześniej jakąkolwiek pomoc prawną jeszcze przed poznaniem Kancelarii Ultimatum od innych firm konkurencyjnych to nikt na starcie nie był świadomy złożoności sprawy. Chcieli zająć się sprawą wszyscy, a nikomu nie udawało się i dopiero znajoma poleciła mi Pana reprezentującego firmę Kancelaria Ultimatum, który bardzo mi pomógł i nie wymiękł jak inni „fachowcy” od siedmiu boleści. Zdecydowanie polecam!

Marika09527

Zawsze po wykonanej usłudze przez firmę Kancelaria Ultimatum jest powód do celebrowania zwycięstwa - naprawdę dosłownie Zawsze!

5,0 rating
5 listopada 2018

Można liczyć na Was, dzięki wielkie za odzyskanie całej kwoty, jaką oszuści finansowi wyłudzili od pracownika naszej firmy, ale na policję już zostało to dawno temu zgłoszone i zasądzono oddanie pieniędzy, co naprawdę nie należało do najłatwiejszych czynności. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum nie powiedziała jak inne firmy windykacyjne „nie” tylko zabrała się w dniu zgłoszenia za niezbędne czynności mające na celu ściąganie pieniędzy. Bardzo dziękuję że nie musiałem jechać do Warszawy żeby wszystko załatwić tylko można było korespondencyjnie się porozumiewać. Mili i wyedukowani pracownicy po szkoleniach. Polecam wszystkim!!!!!

Marionos

Wywiązali się z umowy przed czasem

5,0 rating
7 października 2018

Kancelaria Ultimatum mieszcząca na ulicy Złota 59, 00-120 Warszawa, gdzie można rozmawiać na temat problemu związanego z długiem. Ja miałem przyjemność rozmawiać z osobą, która mnie później prowadziła wraz adwokatem panem Pawłem Olszewskim zweryfikowali moją sprawę pozytywnie i przeszli do konkretnych działań. Dziękuję za odzyskanie całego długu wraz z odsetkami, które nawet nie wiedziałem, że mi się należą. Polecam jak najbardziej Kancelarię Ultimatum!

Herbexo

usługa

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Pełen profesjonalizm

Grażyna

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Jakub

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Antoni

Godni polecenia

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Taniej niż u konkurencji

Szymon

Marexoss

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Pokrywają częściowo opłaty sądowe

Franciszek

OK

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Bez zaliczek

Jan

ok

5,0 rating
2 sierpnia 2018

ok

Filip

Dobra firma z plusem

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Wzorowi windykatorzy

Aleksander

Pomocni

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Zawsze jest u nich odpowiednie wybadanie tematu przez rozpoczęciem działań. Są bardzo pomocni na każdym etapie postępowania. Pozdrawiam Miki

Mikołaj

Polecam

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Uzyskałem pomoc na najwyższym poziomie!

Wojciech

Porada za free

5,0 rating
25 lipca 2018

Można liczyć na darmową porad 🙂

Kacper

Super

5,0 rating
14 lipca 2018

Wsparcie z ich strony jest na maxa

Adam

Pozytywnie

5,0 rating
8 lipca 2018

Całość bardzo rzetelnie załatwiona.

Michał

Super firma

5,0 rating
7 lipca 2018

Panowie w firmie Ultimatum stanęli na wysokości zadania i jestem zadowolony.

Marcel

Polecam

5,0 rating
6 lipca 2018

Gorąco polecam Kancelarię Utimatum

Stanisław

Skuteczność bez łamania kości 🙂

5,0 rating
2 lipca 2018

Sprytnie działają w firmie Kancelaria Ultimatum

Wiktor

Są spoko

5,0 rating
22 czerwca 2018

Jak ich wybierzesz to w sądzie nawet nie zdąży nic powiedzieć dłużnik a już będzie miał wezwanie do zapłaty.

Piotr

ok

5,0 rating
19 czerwca 2018

Wszystko Ok.

Igor

Godni polecenia

5,0 rating
15 czerwca 2018

Bardzo ale to bardzo pomogli mi finansowo w życiu.

Leon

Mają u mnie dużego plusa

5,0 rating
12 czerwca 2018

Błyskawicznie wpisali dłużnika w rejestr.

Nikodem

Zadziałali konkretnie

5,0 rating
3 czerwca 2018

Zrobili tak, że zadziałało skutecznie 🙂

Mateusz

Dali radę

5,0 rating
22 maja 2018

U mnie była sprawa z moją byłą wspólniczkom o udziały w spółce.

Bartosz

Finansowo na plus

5,0 rating
19 maja 2018

W kancelarii Ultimatum nie pobrali żadnych kosztów wstępnych ani innych opłat startowych.

Maksymilian

Spłata na raty

5,0 rating
14 maja 2018

Dług oddany w 10 ratach, więc można polecić.

Miłosz

Super działanie

5,0 rating
7 maja 2018

Rok temu uzyskałem pomoc i wygraliśmy z Kancelarią Ultimatum całe postępowanie.

Tymon

Polecam

5,0 rating
5 maja 2018

Jestem bardzo wdzięczna za udzieloną pomoc.

Oliwier

Wszystko załatwione

5,0 rating
23 kwietnia 2018

Konkretna firma.

Alan

Zawodowcy z krwi i kości tak jak zapewniała telewizja Polsat

5,0 rating
22 kwietnia 2018

Wszystko jak zwykle maksymalnie OK

Ignacy

Polecam

5,0 rating
15 kwietnia 2018

Pozytywne odczucia

Tymoteusz

Wielkie pozytywne zaskoczenie

5,0 rating
14 kwietnia 2018

Firma godna polecenia.

Oskar

Totalne 0 zł opłaty wstępnej

5,0 rating
12 kwietnia 2018

Firma godna polecenia – bez żadnych zarzutów.

Dawid

Polecam

5,0 rating
23 marca 2018

Polecam

Dominnik

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 marca 2018

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w uzyskaniu zaległego długu z którym nie mogłem sobie poradzić.

Karol

Świetne działanie

5,0 rating
22 marca 2018

Można powiedzieć że jestem w 100% zadowolony dzięki Kancelarii Ultimatum.

Maciej

Ok

5,0 rating
12 marca 2018

Są wiarygodni

Tomasz

Perfekcyjnie

5,0 rating
23 lutego 2018

Firma Ultimatum zna się na windykacji jak mało kto.

Julian

Telewizja POLSAT mogła przedstawić jak dłużnik chce wmówić nieprawdę o firmie Ultimatum

5,0 rating
19 lutego 2018

Jak najbardziej można korzystać, znam z Polsatu i regularnie korzystamy jak jest taka potrzeba w firmie.

Fabian

Dziękuję

5,0 rating
16 lutego 2018

Świetna robota Panowie z Ultimatum!

Hubert

Polecam

5,0 rating
14 lutego 2018

Odzyskany dług w całości.

Hubert

Szybkie ruchy

5,0 rating
4 lutego 2018

Pomogli mi szybko i skutecznie

Natan

Prawdziwa znajomość prawa

5,0 rating
29 stycznia 2018

Odznaczają się rewelacyjną znajomością prawa i posiadają portfel narzędzi pozwalający na szybsze wyegzekwowanie długu.

Gabriel

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
28 stycznia 2018

Super firma poznana w telewizji POLSAT i super ludzie w niej pracują.

Paweł

Wszystko ok

5,0 rating
27 stycznia 2018

Załatwili dłużnika tak, że sam oddał z odsetkami. Polecam

Patryk

Dla mnie Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w całym kraju

5,0 rating
24 stycznia 2018

Kancelaria Ultimatum to obowiązkowo zawsze miła atmosfera od początku aż do samego końca postępowania windykacyjnego.

Ksawery

Jak najbardziej ok

5,0 rating
23 stycznia 2018

Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum i muszę przyznać, że na swojej robocie znają się lepiej niż najlepiej.

Kamil

Kancelaria Ultimatum to uczciwy i solidny partner biznesowy

5,0 rating
22 stycznia 2018

Świadczą usługi na najwyższym poziomie!

Kamil

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
14 stycznia 2018

Moja opinia o firmie Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Dzięki Panowie

Bartłomiej

Pomocni na maxa

5,0 rating
7 stycznia 2018

Załatwili za mnie praktycznie wszystko.

Bruno

Szybcy

5,0 rating
5 stycznia 2018

Gotowi do działania są w Kancelarii Ultimatum niemalże od razu od zgłoszenia sprawy.

Sebastian

Kancelaria Ultimatum jest ok

5,0 rating
2 stycznia 2018

Jak dla mnie to idealna firma ponieważ obsługują kompleksowo inne firmy oraz osoby prywatne.

Krystian

Dochodzenie długu przez firmę windykacyjną

5,0 rating
19 grudnia 2017

Pomogli mi znaleźć dłużnika i załatwili całą papierologie związaną z odzyskaniem długu.

Borys

Firma Ultimatum Kancelarią godną polecenia

5,0 rating
9 listopada 2017

Firma Ultimatum spełniła swoje zadanie i przyznaje, że jest bez zarzutów.

Olaf

Zero opłat w Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
18 października 2017

Dosłownie ani złotówki wpisowego i weryfikują sprawę z miejsca.

Adrian

Bez kosztów wstępnych

5,0 rating
8 września 2017

Polecam z całego serca firmę windykacyjną Kancelaria Ultimatum.

Kajetan

Zero opłat wstępnych przy chęci odzyskania długu

5,0 rating
17 sierpnia 2017

Brawurowa robota na każdym etapie postępowania.

Kuba

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
7 lipca 2017

Są naprawdę pomocni i znają się na literaturze prawa.

Artur

Szybko załatwiają sprawę

5,0 rating
16 czerwca 2017

Wygląda to tak że wysyła się dokumenty to szybko idzie.

Grzegorz

Dziękuję i pozdrawiam

5,0 rating
6 maja 2017

Kancelaria Ultimatum bardzo dużo mi pomogła 🙂

Marcin

Polecam Ultimatum

5,0 rating
15 kwietnia 2017

Kancelaria godna uwagi!

Błażej

Transport

5,0 rating
2 kwietnia 2017

Zlecenie transportowe- Rumunia sprzed roku, kasa nie do odzyskania, im się jakoś udało , polecam!!

Gwidon

Dobra firma

5,0 rating
5 marca 2017

Ultimatum to firma, której od dawna szukałem.

Daniel

Odzyskany dług

5,0 rating
14 lutego 2017

W moim przypadku odzyskali dług w niespełna 3 miesiąca. Super Kancelaria.

Łukasz

Korzystna współpraca

5,0 rating
4 stycznia 2017

Zadzwoniłem do Kancelarii Ultimatum po poradę w związku z długiem i pomogli mi szybko.

Cezary

Polecam

5,0 rating
16 grudnia 2016

Pozytywne wrażenia.

Tadeusz

Polecam

5,0 rating
6 listopada 2016

Wszystko ok

Tobiasz

Kancelaria Ultimatum jest najlepsza

5,0 rating
15 października 2016

Dziękuję za to co dla mnie zrobiliście.

Damian

Zadowolony

5,0 rating
14 sierpnia 2016

W 10 minut rozjaśnili mi całą sytuacje i zabrali się do pracy – po 3 miesiącach dług odzyskany.

Robert

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2016

W Kancelarii Ultimatum podpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inne firmy konkurencyjne chciały odpowiadać całymi dniami i za dużo pieniędzy…

Robert

Polecam

5,0 rating
13 czerwca 2016

Dziękuję droga Kancelario Ultimatum za trud, który włożyliście w moją sprawę.

Przemysław

Pozytywna

5,0 rating
3 maja 2016

Gorąco polecam tą kancelarię.

Kornel

Ok

5,0 rating
12 kwietnia 2016

Usługi na wyższym poziomie w atrakcyjnej ofercie pod kątem cenowym.

Radosław

Opinia o Kancelarii Ultimatum może być tylko jedna - specjaliści z krwi i kości

5,0 rating
2 marca 2016

Błyskawicznie i niedrogo pomogli mi z moim długiem jak i z dłużnikiem.

Olivier

Idealna współpraca - dług odzyskany

5,0 rating
11 lutego 2016

Całkowicie wydobyłem się z tarapatów i mogę w 100% polecić firmę Ultimatum.

Konrad

Ocena firmy wg mnie to 5 gwiazdek!

5,0 rating
1 stycznia 2016

Klient od wielu lat.

Emil

Solidny partner biznesowy

5,0 rating
28 grudnia 2015

Kancelaria Ultimatum była 4 firmą z którą współpracowałem i okazali się najskuteczniejsi, więc 5 gwiazdek obowiązkowo 🙂

Mieszko

Zadowlony

5,0 rating
15 listopada 2015

Dłużnik znaleziony w 2 tygodnie i cały dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, więc polecam na maxa.

Jerzy

Pomocni

5,0 rating
24 października 2015

Firma Ultimatum jest naprawdę bardzo pomocna przy załatwianiu papierów.

Marek

Polecam

5,0 rating
18 października 2015

Zadowolony klient

Milan

Chemia

5,0 rating
8 października 2015

FV za uslugi sprzed 4 -ech lat, pomimo ze przedawnione, przyjeli i po umieszczeniu dluznika w rejestrze zaczal splacac.Polecam Kancelarie Ultimatum.

PPHU ROBCHAEM

Klient

5,0 rating
26 września 2015

Osobiście miałem przyjemność korzystać z usług tej uczciwej i skutecznej Kancelarii Ultimatum wielokrotnie.

Henryk

Sprawdzona firma windykacyjna

5,0 rating
12 września 2015

Kancelaria Ultimatum potrafi zająć się sprawą najlepiej w kraju!

Nataniel

Profesjonaliści

5,0 rating
8 września 2015

Podejście do klienta jest profesjonalne

Stefan

OK

5,0 rating
20 sierpnia 2015

Raz korzystałem i jestem zadowolony.

Marek

Polecam tą kancelarię prawną

5,0 rating
5 sierpnia 2015

Skuteczna windykacja należności można znaleźć ich po KRS ogólnodostępnym lub po numerze NIP.

Alex

Beton

5,0 rating
1 sierpnia 2015

Kontrahent – brak kontaktu od pol roku, nie mailem juz nerwow wydzwaniac i sie prosic, polecil mi ich moj znajomy. Nie mam na razie zastrzezen.

Ludwik FREd

Są niezawodni

5,0 rating
1 lipca 2015

Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach daje z siebie wszystko i ich skuteczność jest praktycznie stu procentowa.

Kazimierz

Ceny są niskie

5,0 rating
4 czerwca 2015

Oferta cenowa usług oferowanych w Kancelarii Ultimatum krs są przystępne dla każdej osoby.

Józef

Zagraniczne sprawy

5,0 rating
4 maja 2015

Polecam ponieważ Kancelaria Ultimatum przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i też zajmuje się spawami zagranicznymi.

Gustaw

Wszystko poszło bez problemu

5,0 rating
4 kwietnia 2015

Można ich brać. Polecam Ultimatum

Gracjan

Moja ulubiona firma windykacyjna

5,0 rating
4 marca 2015

Bez Zaliczek działa Kancelaria Ultimatum krs i to już mówi samo za siebie 🙂 Wiedzą co robią!

Ryszard

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lutego 2015

Ultimatum nie pobiera opłat początkowych ani za analizowanie sprawy więc mega plus! To dla mnie było najważniejsze 🙂 Są znani i lubiani w całym kraju nawet telewizja Polsat emitował ich firmę Kancelaria windykacyjna.

Konstanty

Są uczciwi po całości!

5,0 rating
4 stycznia 2015

Polecam Ultimatum. Pozdrawiam

Andrzej

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2014

Pozytywne wrażenia z świadczonych przez nich usług.

Alexander

Zadowolony klient z Poznania

5,0 rating
8 listopada 2014

Korzystałem i mogę z całego serca polecić.

Juliujsz

Brawo !!!

5,0 rating
4 października 2014

Udało się 🙂 W końcu odzyskali mi dług po 3 miesiącach 🙂 Super! Dziękuję bardzo. Znaleziony namiar na stronie Polsat.

Juliusz

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum nip

5,0 rating
4 września 2014

Opiniowana Kancelaria Ultimatum krs to najlepsza firma w kraju z jaką miałem do czynienia, która obsługuje nawet zagraniczne sprawy, co świadczy o jej skuteczności na rynku windykacyjnym w ściąganiu pieniędzy z oszustów.

Jacek

Polecam - oszuści nie mają z nimi szans

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Pieniądze odzyskane w niespełna 3 miesiące, gdzie ja i kilka innych firm męczyliśmy się bezskutecznie ze znalezieniem dłużnika. Można ich znaleźć wpisująć Kancelaria Ultimatum nip lub Firma Ultimatum krs, więc w max 1 minute powinniśmy uzyskać wszystkie dostępne metody komunikacji.

Jędrzej

Piękna sprawa pod kątem finansowym

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Trzeba wziąć pod uwagę, że w Kancelarii Ultimatum weryfikowane są sprawy windykacyjne bez opłat na wstępie, więc mamy pewność i skuteczność w jednym.

Jeremi

Zadowolony Klient - uczciwie potraktowany

5,0 rating
4 lipca 2014

Do Ultimatum została wysłana kolejna sprawa – współpraca systematyczna i cykliczna w jednym. Polecam pod wieloma względami.

Remigiusz

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2014

Dłużnika Kancelaria Ultimatum sama znalazła w niespełna 3 tygodnie, gdzie trzeba zaznaczyć, że dłużnik znajdował się w Bułgarii.

Feliks

Polecam

5,0 rating
4 maja 2014

Firma godna polecenia bez znaczenia na złożoność sprawy.

Albert

Opinie klientów Kancelaria Ultimatum krs

5,0 rating
4 maja 2014

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami klientów o Kancelarii Ultimatum Polsat, gdyż sam miałem przyjemność korzystania z usług tychże przemiłych Panów, którzy zawsze służą pomocą podczas tłumaczeniom oszustom w jakiej sytuacji obecnie znajdują się.

Feliks

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
22 kwietnia 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum w ogóle nie musiałem się zajmować sprawą którą zleciłem do przeprowadzenia, która była związana z dużym długiem długiem.

Norbert

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
1 marca 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum nie musiałem mieć kontaktu z tym pseudo przyjacielem, który ode mnie wyciągnął kasę na niby biznes, a wiadomo jak się stało…

Seweryn

100% zadowolenia

5,0 rating
8 lutego 2014

Załatwili za mnie wszystko i jeszcze trochę

Eryk

Zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum krs

5,0 rating
4 stycznia 2014

Znakomity kontakt i wysokie kompetencje – to mi wystarczy 🙂 Dowiedziałem się o nich z telewizji POLSAT i to właśnie na Polsacie na programie Interwencja widziałem jak dłużnik che ich oczernić. Polecam już po odzyskaniu długu, dzięki Kancelarii Ultimatum krs.

Samuel

Można korzystać!

5,0 rating
15 grudnia 2013

Nie ma się do czego przyczepić w tej firmie a korzyści są naprawdę duże.

Dorian

Wyższy poziom windykacji

5,0 rating
16 września 2013

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum krs Polsat na najwyższym poziomie. Mieli kiedy biuro w Warszawie potem była kancelaria ultima podkowa leśna opinie miała rewelacyjne i jestem jednym z klientów, którzy odzyskali mi dług. Super kancelaria wierzytelności! Zadowolony klient 🙂

Leonard

W Ultimatum obsługa ok

5,0 rating
24 kwietnia 2013

Cenowo – nie ma konkurencji w kraju.

Brajan

Wszystko ok

5,0 rating
5 stycznia 2013

Można do nich śmiało pisać, a bezpłatnie zweryfikują sprawę.

Teodor

Koszty pokryte za mnie

5,0 rating
3 września 2012

Bez zaliczek, sprawa sfinalizowana po 48 dniach, więc na plusie. 5 gwiazdek obowiązkowo.

Aleks

Super finał postępowania windykacyjnego

5,0 rating
30 kwietnia 2012

Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika i nasza firma znów może się rozwijać.

Hydrulik

Współpraca przebiegła bez problemu

5,0 rating
5 lutego 2012

Korzystaliśmy raz i jak trzeba będzie to znów skorzystamy ponieważ jesteśmy usatysfakcjonowani.

Arkadiusz

Pozytywnie

5,0 rating
5 września 2011

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum.

Witold

 

Ogólny wynik

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 128 reviews)
Znakomite opinie98%
Bardzo dobre2%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%

 

 

opinie klientów Kancelaria Ultimatum


Całe postępowanie w firmie Kancelaria Ultimatum opinie mająca wzorowe i jest związana z windykacją należności można tak naprawdę podzielić na trzy etapy. Pierwszy etap to postępowanie przed egzekucyjne, drugi etap to postępowanie sądowe, natomiast trzeci obejmuje wszystkie czynności, jakie związane są z ostatecznym wyegzekwowaniem długu. Zawsze pierwszym etapem odzyskiwania od dłużnika należności w Kancelaria Ultimatum jest postępowanie przedegzekucyjne, w czasie którego dłużnik ma szansę na polubowne załatwienie sprawy zwrotu zaciągniętych wcześniej należności.

Pierwszym krokiem w Kancelarii Ultimatum opinie jest nawiązanie kontaktu z dłużnikiem w celu przypomnienia mu, że termin spłaty zadłużenia właśnie minął. Jeśli nie jest on gotowy na spłatę zadłużenia, podejmowane są negocjacje w celu przedłużenia czasu na spłatę zaciągniętego długu lub rozłożeniu go na raty. Tak naprawdę wszystko zależy od woli dłużnika – jeżeli będzie się chciał on dogadać, z całą pewnością sprawę uda się załatwić bez potrzeby sądowej ingerencji i przymusowego ściągania zadłużenia przy pomocy sądu.

Sprawdź koniecznie KANCELARIA ULTIMATUM opinie RANKING FIRM wypróbuj możliwości społeczności również w kwestiach windykacyjnych.

Drugi etap odzyskiwania należności wszczynany jest, gdy pierwsze polubowne próby załatwienia sprawy nie przynoszą oczekiwanych korzyści. Kancelaria Ultimatum na tym etapie postępowania do sądu trafia stosowny wniosek, w którym pożyczkodawca domaga się zwrotu należności zaciągniętych przez dłużnika. Chodzi tu o to, aby w trakcie rozprawy uzyskać tytuł egzekucyjny, który niejako zmusiłby dłużnika do jak najszybszego, polubownego bądź nie zwrotu pożyczonych pieniędzy.

Trzeci etap to postępowanie egzekucyjne, które prowadzone jest już wyłącznie przez Komornika Sądowego. W takim przypadku postępowanie egzekucyjne obejmuje przeprowadzanie przez komornika czynności takich jak:
– prowadzenie ostatecznych negocjacji w biurze firmy Kancelaria Ultimatum opinie dotyczących zwrotu zaciągniętego długu,
– sporządzenie wniosku o wszczęcie przeciwko dłużnikowi postępowania egzekucyjnego,
– dołożenie wszelkich starań, aby sprawy zadłużenia zostały załatwione szybko i skutecznie,
– monitoring przez komornika wszystkich czynności, jakie zostają przeprowadzane w celu odzyskania należności jego klienta.

Windykacja Polska prezentujące najciekawsze opinie o firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum wystawione przez zweryfikowane osoby lub osoby, które wcześniej korzystały z usług. Jesteśmy firmą windykacyjną działającą na terenie całego kraju. Kancelaria Ultimatum działa na rynku od kilkunastu lat. Nasi pracownicy są w pełni profesjonalni i dyskretni. Znają dokładnie wszystkie przepisy prawne windykacji i prowadzą szczegółową dokumentacje. Przed podejściem do sprawy klient musi dostarczyć kopie dokumentów potrzebnych do rozpoczęcia czynności windykacyjnych.

Po przekazaniu tych dokumentów nasi specjaliści w Kancelaria Ultimatum opinie przygotowują plan działania i przedstawiają go klientowi. Załatwiają też wszystkie możliwe formalności, aby klient nie musiał spędzać godzin w urzędach czy sądach. Do każdego podchodzimy z taką ogromnym przyłożeniem niezależnie od tego jaką kwotę zadłużenia mamy wyegzekwować. Na potwierdzenie moich słów mogą być tylko setki zadowolonych klientów i ich opinie o nas.

Omawiana Kancelaria Ultimatum opinie PKT ma w znanych serwisach na których są tylko zweryfikowani autorzy opinii.

Oto kilka historii z życia Kancelarii Ultimatum opinie ma sprawdzone. Na początek pani Mari, jej mąż zostawił ją gdy urodziło im się drugie dziecko. Wyprowadził się do innego miasta i nie płacił alimentów. Po pewnym czasie postanowiła zgłosić tę sprawę do sądu. Tam przyznano jej 10 tys. zaległych alimentów których nie zapłacił jej mąż. Pomogliśmy jej odzyskać te pieniądze. Oto jej słowa:

„Myślałam że zostałam z tym sama i że nigdy nie odzyskam tych pieniędzy ale na szczęście znalazłam tą firmę, oni mi pomogli i teraz mam pieniądze na wychowanie mojego synka”.

Jest jeszcze pan Mariusz który dzięki nam odzyskał 25 tys. które pożyczył od niego znajomy.

„Nie chciał mi oddać pieniędzy, które pożyczył. Nie wiedziałem co robić. Dobrze że oni mi pomogli teraz odzyskuje swoje pieniądze stopniowo tyle na ile jest w stanie oddać mój znajomy”.

Jeszcze historia pani Natalii która odzyskała 5 tys. złotych.

„Jestem taka szczęśliwa, wreszcie odzyskałam swoje pieniądze”.

Takich historii są setki i to co je łączy to to że wszyscy klienci odzyskali swoje pieniądze. Świadczy to o tym że nasza opinia Kancelarii wierzytelności Ultimatum z zweryfikowanymi opiniami jest bardzo dobra a klienci wychodzą z naszego biura usatysfakcjonowani i szczęśliwi. Zaufało nam tak wielu zaufaj i ty.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z Kancelarią Ultimatum lub mailowego gdzie spokojnie rozwiążemy twoje problemy z dłużnikiem.

 

Windykacja-Polska.pl

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

Warszawa

Kategoria: Windykacja należności
Dział: Windykacyjny

+48 605 448 944

www.KancelariaUltimatum.pl

Bieżący rejestr dłużników: Sprawdź

 

 

Polecamy sprawdzić opinie o biurze windykacyjnym KANCELARIA ULTIMATUM na pozostałych niezależnych serwisach informacyjnych na których można znaleźć rekomendacje o firmie dla której nie ma długu nie do odzyskania:

Kancelaria Ultimatum opinie nowe – kancelriaultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z Polski – windykacja-polska.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Warszawa – windykacja-polska.pl
Biuro Kancelaria Ultimatum opinie – windykacja-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – opinie-kancelaria-ultimatum.pl
Firma Kancelaria Ultimatum opinie – opinie-kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – kancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie klientów – kancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – sciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie firm – sciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie najnowsze – kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie kontrahentów – kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z 2020 roku – odzyskamydlug.pl
Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowane – ranking-windykacja.pl
Kancelaria Ultimatum opinie PKT – pkt.pl
Kancelaria Ultimatum opinie BiznesFinder – biznesfinder.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Facebook – facebook.com
Kancelaria Ultimatum opinie Oferteo – oferteo.com
Kancelaria Ultimatum opinie – google.com

SPRAWDŹ REKOMENDACJE I DOŁĄCZ DO GRONA ZADOWOLONYCH KLIENTÓW KANCELARII ULTIMATUM

☎ +48 605-448-944

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 133 votes
Brand Name
Kancelaria Ultimatum
Product Name
Opinie o Kancelaria Ultimatum - Odzyskiwanie Długów