Opinie o Kancelarii Ultimatum:

Najnowsze recenzje o firmie windykacyjnej. Pom├│┼╝ udoskonala─ç serwis przesy┼éaj─ů kr├│tk─ů opini─Ö o naszej stronie, firmie, artykule i us┼éugach.

 

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Firma Budowlana

Ocena: 12.9.2019

Opinia: Bez zastrze┼╝e┼ä. Profesjonalnie Kancelaria Ultimatum zaj─Ö┼éa sie moim d┼éu┼╝nikiem, be zop┼é─ůt wstepnych w rekawiczkach i skutecznie.

- bogdan wn─Ök

Dzi─Ökuj─Ö za profesjonaln─ů i fachow─ů pomoc!

Ocena: 13.1.2019

Opinia: Jestem wdzi─Öczny za pomoc w odzyskaniu pieni─Ödzy od firmy w kt├│rej kiedy┼Ť pracowa┼éem, a nie chcieli mi wyp┼éaci─ç ostatniej wyp┼éaty i ekwiwalentu za niewykorzystany urlop! DZI─śKUJ─ś ULTIMATUM!!!

- Przemek

Długo szukałam takiego skutecznego biura jak Kancelaria Ultimatum

Ocena: 12.1.2019

Opinia: Bardzo fachowe i rzeczowe podej┼Ťcie do ka┼╝dej osoby bez znaczenia na wysoko┼Ť─ç d┼éugu. Ekspresowo i sprawnie oraz dodam jeszcze doskona┼éy kontakt praktycznie przez ca┼éy tydzie┼ä, najszybciej wszystko mo┼╝na za┼éatwi─ç mailowo, ale telefonicznie te┼╝ wyt┼éumacz─ů co i jak. Na pewno wr├│c─Ö to tej firmy.

- Bogna z Wielunia

Si─Ö znaj─ů Panowie windykatorzy z Kancelarii Ultimatum na robocie i praktykuj─ů nowoczesne metody, kt├│re s─ů bardzo skuteczne

Ocena: 7.1.2019

Opinia: Kancelaria Ultimatum to nie tylko zwykli ludzie i przeci─Ötna firma jak by mog┼éo si─Ö zdawa─ç my┼Ťl─ůc o kancelarii windykacyjnej, ale jest ca┼ékiem inaczej!!! Nie my┼Ťl─ů jak zarobi─ç na poszkodowanym, ale o tym jak mu pom├│c – nie potraktowali mnie jako klienta tylko cz┼éowieka. Wyr─Öczyli mnie z mozolnej kompletacji dokument├│w dowodowych, faktur itp. oraz reprezentowali mnie w s─ůdzie jak i pisali mn├│stwo pism do d┼éu┼╝nika – dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre, bo inaczej ci─Ö┼╝ko wybra─ç w dzisiejszych czasach solidn─ů firm─Ö zajmuj─ůc─ů si─Ö ┼Ťciganiem d┼éu┼╝nik├│w. Mi Kancelaria Ultimatum, a dok┼éadnie ekspert windykacyjny pom├│g┼é odzyska─ç 100% d┼éugu wraz z odsetkami, a teraz d┼éu┼╝nik pluje sobie w gard┼éo, ┼╝e m├│g┼é wcze┼Ťniej odda─ç szmal to by unikn─ů┼é zb─Ödnych i niema┼éych odsetek, ale ja mam mu tylko jedno do powiedzenia z tym, ┼╝e nie b─Öd─Ö brzydko pisa┼é na takich forach internetowych jak tutaj. Polecam serdecznie!!!!!

- Mateusz z Gawrońca

Perpetuum mobile windykacji tak w┼éa┼Ťnie nazywamy firm─Ö Kancelaria Ultimatum szczyc─ůc─ů si─Ö ┼Ťwietn─ů opini─ů w┼Ťr├│d odbiorc├│w ich us┼éug w┼é─ůcznie ze mn─ů

Ocena: 18.12.2018

Opinia: Kas─Ö potrafi KANCELARIA ULTIMATUM ┼Ťci─ůgn─ů─ç z ka┼╝dego rodzaju d┼éu┼╝nika tzn. nie wa┼╝ne jaki ma kolor sk├│ry, nie wa┼╝ne jak─ů religi─Ö wyznaje, nie wa┼╝ne kim jest i ile zalega to KANCELARIA ULTIMATUM na ┼╝yczenie klienta znajdzie i wyci─ůgnie z takiego oszusta finansowego d┼éug co do z┼éot├│wki. I za to w┼éa┼Ťnie ceni─Ö sobie firm─Ö Ultimatum, kt├│ra ju┼╝ wielokrotnie wybawi┼éa moj─ů rodzin─Ö z opresji.

- Gabriel

Mogę pochwalić Kancelarię Ultimatum za solidne wykonanie usługi windykacyjnej

Ocena: 6.12.2018

Opinia: Sprawa z grubsza wydawa┼éa si─Ö prosta i jak chcia┼éam uzyska─ç wcze┼Ťniej jak─ůkolwiek pomoc prawn─ů jeszcze przed poznaniem Kancelarii Ultimatum od innych firm konkurencyjnych to nikt na starcie nie by┼é ┼Ťwiadomy z┼éo┼╝ono┼Ťci sprawy. Chcieli zaj─ů─ç si─Ö spraw─ů wszyscy, a nikomu nie udawa┼éo si─Ö i dopiero znajoma poleci┼éa mi Pana reprezentuj─ůcego firm─Ö Kancelaria Ultimatum, kt├│ry bardzo mi pom├│g┼é i nie wymi─Ök┼é jak inni „fachowcy” od siedmiu bole┼Ťci. Zdecydowanie polecam!

- Marika09527

Zawsze po wykonanej usłudze przez firmę Kancelaria Ultimatum jest powód do celebrowania zwycięstwa - naprawdę dosłownie Zawsze!

Ocena: 5.11.2018

Opinia: Mo┼╝na liczy─ç na Was, dzi─Öki wielkie za odzyskanie ca┼éej kwoty, jak─ů oszu┼Ťci finansowi wy┼éudzili od pracownika naszej firmy, ale na policj─Ö ju┼╝ zosta┼éo to dawno temu zg┼éoszone i zas─ůdzono oddanie pieni─Ödzy, co naprawd─Ö nie nale┼╝a┼éo do naj┼éatwiejszych czynno┼Ťci. Dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum nie powiedzia┼éa jak inne firmy windykacyjne „nie” tylko zabra┼éa si─Ö w dniu zg┼éoszenia za niezb─Ödne czynno┼Ťci maj─ůce na celu ┼Ťci─ůganie pieni─Ödzy. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ┼╝e nie musia┼éem jecha─ç do Warszawy ┼╝eby wszystko za┼éatwi─ç tylko mo┼╝na by┼éo korespondencyjnie si─Ö porozumiewa─ç. Mili i wyedukowani pracownicy po szkoleniach. Polecam wszystkim!!!!!

- Marionos

Wywi─ůzali si─Ö z umowy przed czasem

Ocena: 7.10.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum mieszcz─ůca na ulicy Z┼éota 59, 00-120 Warszawa, gdzie mo┼╝na rozmawia─ç na temat problemu zwi─ůzanego z d┼éugiem. Ja mia┼éem przyjemno┼Ť─ç rozmawia─ç z osob─ů, kt├│ra mnie p├│┼║niej prowadzi┼éa wraz adwokatem panem Paw┼éem Olszewskim zweryfikowali moj─ů spraw─Ö pozytywnie i przeszli do konkretnych dzia┼éa┼ä. Dzi─Ökuj─Ö za odzyskanie ca┼éego d┼éugu wraz z odsetkami, kt├│re nawet nie wiedzia┼éem, ┼╝e mi si─Ö nale┼╝─ů. Polecam jak najbardziej Kancelari─Ö Ultimatum!

- Herbexo

usługa

Ocena: 4.8.2018

Opinia: Pełen profesjonalizm

- Gra┼╝yna

Pozytywna

Ocena: 4.8.2018

Opinia: Polecam

- Jakub

Pozytywna

Ocena: 4.8.2018

Opinia: Polecam

- Antoni

Godni polecenia

Ocena: 3.8.2018

Opinia: Taniej ni┼╝ u konkurencji

- Szymon

Marexoss

Ocena: 3.8.2018

Opinia: Pokrywaj─ů cz─Ö┼Ťciowo op┼éaty s─ůdowe

- Franciszek

OK

Ocena: 2.8.2018

Opinia: Bez zaliczek

- Jan

ok

Ocena: 2.8.2018

Opinia: ok

- Filip

Dobra firma z plusem

Ocena: 2.8.2018

Opinia: Wzorowi windykatorzy

- Aleksander

Pomocni

Ocena: 1.8.2018

Opinia: Zawsze jest u nich odpowiednie wybadanie tematu przez rozpocz─Öciem dzia┼éa┼ä. S─ů bardzo pomocni na ka┼╝dym etapie post─Öpowania. Pozdrawiam Miki

- Mikołaj

Polecam

Ocena: 1.8.2018

Opinia: Uzyskałem pomoc na najwyższym poziomie!

- Wojciech

Porada za free

Ocena: 25.7.2018

Opinia: Mo┼╝na liczy─ç na darmow─ů porad ­čÖé

- Kacper

Super

Ocena: 14.7.2018

Opinia: Wsparcie z ich strony jest na maxa

- Adam

Pozytywnie

Ocena: 8.7.2018

Opinia: Ca┼éo┼Ť─ç bardzo rzetelnie za┼éatwiona.

- Michał

Super firma

Ocena: 7.7.2018

Opinia: Panowie w firmie Ultimatum stan─Öli na wysoko┼Ťci zadania i jestem zadowolony.

- Marcel

Polecam

Ocena: 6.7.2018

Opinia: Gor─ůco polecam Kancelari─Ö Utimatum

- Stanisław

Skuteczno┼Ť─ç bez ┼éamania ko┼Ťci ­čÖé

Ocena: 2.7.2018

Opinia: Sprytnie dzia┼éaj─ů w firmie Kancelaria Ultimatum

- Wiktor

S─ů spoko

Ocena: 22.6.2018

Opinia: Jak ich wybierzesz to w s─ůdzie nawet nie zd─ů┼╝y nic powiedzie─ç d┼éu┼╝nik a ju┼╝ b─Ödzie mia┼é wezwanie do zap┼éaty.

- Piotr

ok

Ocena: 19.6.2018

Opinia: Wszystko Ok.

- Igor

Godni polecenia

Ocena: 15.6.2018

Opinia: Bardzo ale to bardzo pomogli mi finansowo w ┼╝yciu.

- Leon

Maj─ů u mnie du┼╝ego plusa

Ocena: 12.6.2018

Opinia: Błyskawicznie wpisali dłużnika w rejestr.

- Nikodem

Zadziałali konkretnie

Ocena: 3.6.2018

Opinia: Zrobili tak, ┼╝e zadzia┼éa┼éo skutecznie ­čÖé

- Mateusz

Dali rad─Ö

Ocena: 22.5.2018

Opinia: U mnie by┼éa sprawa z moj─ů by┼é─ů wsp├│lniczkom o udzia┼éy w sp├│┼éce.

- Bartosz

Finansowo na plus

Ocena: 19.5.2018

Opinia: W kancelarii Ultimatum nie pobrali żadnych kosztów wstępnych ani innych opłat startowych.

- Maksymilian

Spłata na raty

Ocena: 14.5.2018

Opinia: Dług oddany w 10 ratach, więc można polecić.

- Miłosz

Super działanie

Ocena: 7.5.2018

Opinia: Rok temu uzyska┼éem pomoc i wygrali┼Ťmy z Kancelari─ů Ultimatum ca┼ée post─Öpowanie.

- Tymon

Polecam

Ocena: 5.5.2018

Opinia: Jestem bardzo wdzi─Öczna za udzielon─ů pomoc.

- Oliwier

Wszystko załatwione

Ocena: 23.4.2018

Opinia: Konkretna firma.

- Alan

Zawodowcy z krwi i ko┼Ťci tak jak zapewnia┼éa telewizja Polsat

Ocena: 22.4.2018

Opinia: Wszystko jak zwykle maksymalnie OK

- Ignacy

Polecam

Ocena: 15.4.2018

Opinia: Pozytywne odczucia

- Tymoteusz

Wielkie pozytywne zaskoczenie

Ocena: 14.4.2018

Opinia: Firma godna polecenia.

- Oskar

Totalne 0 zł opłaty wstępnej

Ocena: 12.4.2018

Opinia: Firma godna polecenia – bez ┼╝adnych zarzut├│w.

- Dawid

Polecam

Ocena: 23.3.2018

Opinia: Polecam

- Dominnik

Opinia o Kancelarii Ultimatum

Ocena: 23.3.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum pomogła mi w uzyskaniu zaległego długu z którym nie mogłem sobie poradzić.

- Karol

Świetne działanie

Ocena: 22.3.2018

Opinia: Mo┼╝na powiedzie─ç ┼╝e jestem w 100% zadowolony dzi─Öki Kancelarii Ultimatum.

- Maciej

Ok

Ocena: 12.3.2018

Opinia: S─ů wiarygodni

- Tomasz

Perfekcyjnie

Ocena: 23.2.2018

Opinia: Firma Ultimatum zna się na windykacji jak mało kto.

- Julian

Telewizja POLSAT mogła przedstawić jak dłużnik chce wmówić nieprawdę o firmie Ultimatum

Ocena: 19.2.2018

Opinia: Jak najbardziej mo┼╝na korzysta─ç, znam z Polsatu i regularnie korzystamy jak jest taka potrzeba w firmie.

- Fabian

Dzi─Ökuj─Ö

Ocena: 16.2.2018

Opinia: Świetna robota Panowie z Ultimatum!

- Hubert

Polecam

Ocena: 14.2.2018

Opinia: Odzyskany d┼éug w ca┼éo┼Ťci.

- Hubert

Szybkie ruchy

Ocena: 4.2.2018

Opinia: Pomogli mi szybko i skutecznie

- Natan

Prawdziwa znajomo┼Ť─ç prawa

Ocena: 29.1.2018

Opinia: Odznaczaj─ů si─Ö rewelacyjn─ů znajomo┼Ťci─ů prawa i posiadaj─ů portfel narz─Ödzi pozwalaj─ůcy na szybsze wyegzekwowanie d┼éugu.

- Gabriel

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum

Ocena: 28.1.2018

Opinia: Super firma poznana w telewizji POLSAT i super ludzie w niej pracuj─ů.

- Paweł

Wszystko ok

Ocena: 27.1.2018

Opinia: Załatwili dłużnika tak, że sam oddał z odsetkami. Polecam

- Patryk

Dla mnie Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w całym kraju

Ocena: 24.1.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum to obowi─ůzkowo zawsze mi┼éa atmosfera od pocz─ůtku a┼╝ do samego ko┼äca post─Öpowania windykacyjnego.

- Ksawery

Jak najbardziej ok

Ocena: 23.1.2018

Opinia: Korzysta┼éem z us┼éug Kancelarii Ultimatum i musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e na swojej robocie znaj─ů si─Ö lepiej ni┼╝ najlepiej.

- Kamil

Kancelaria Ultimatum to uczciwy i solidny partner biznesowy

Ocena: 22.1.2018

Opinia: ┼Üwiadcz─ů us┼éugi na najwy┼╝szym poziomie!

- Kamil

Polecam w 100% Kancelari─Ö Ultimatum

Ocena: 14.1.2018

Opinia: Moja opinia o firmie Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Dzi─Öki Panowie

- Bartłomiej

Pomocni na maxa

Ocena: 7.1.2018

Opinia: Załatwili za mnie praktycznie wszystko.

- Bruno

Szybcy

Ocena: 5.1.2018

Opinia: Gotowi do dzia┼éania s─ů w Kancelarii Ultimatum niemal┼╝e od razu od zg┼éoszenia sprawy.

- Sebastian

Kancelaria Ultimatum jest ok

Ocena: 2.1.2018

Opinia: Jak dla mnie to idealna firma poniewa┼╝ obs┼éuguj─ů kompleksowo inne firmy oraz osoby prywatne.

- Krystian

Dochodzenie d┼éugu przez firm─Ö windykacyjn─ů

Ocena: 19.12.2017

Opinia: Pomogli mi znale┼║─ç d┼éu┼╝nika i za┼éatwili ca┼é─ů papierologie zwi─ůzan─ů z odzyskaniem d┼éugu.

- Borys

Firma Ultimatum Kancelari─ů godn─ů polecenia

Ocena: 9.11.2017

Opinia: Firma Ultimatum spełniła swoje zadanie i przyznaje, że jest bez zarzutów.

- Olaf

Zero opłat w Kancelarii Ultimatum

Ocena: 18.10.2017

Opinia: Dos┼éownie ani z┼éot├│wki wpisowego i weryfikuj─ů spraw─Ö z miejsca.

- Adrian

Bez koszt├│w wst─Öpnych

Ocena: 8.9.2017

Opinia: Polecam z ca┼éego serca firm─Ö windykacyjn─ů Kancelaria Ultimatum.

- Kajetan

Zero opłat wstępnych przy chęci odzyskania długu

Ocena: 17.8.2017

Opinia: Brawurowa robota na ka┼╝dym etapie post─Öpowania.

- Kuba

Polecam firm─Ö Ultimatum

Ocena: 7.7.2017

Opinia: S─ů naprawd─Ö pomocni i znaj─ů si─Ö na literaturze prawa.

- Artur

Szybko za┼éatwiaj─ů spraw─Ö

Ocena: 16.6.2017

Opinia: Wygl─ůda to tak ┼╝e wysy┼éa si─Ö dokumenty to szybko idzie.

- Grzegorz

Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam

Ocena: 6.5.2017

Opinia: Kancelaria Ultimatum bardzo du┼╝o mi pomog┼éa ­čÖé

- Marcin

Polecam Ultimatum

Ocena: 15.4.2017

Opinia: Kancelaria godna uwagi!

- Błażej

Transport

Ocena: 2.4.2017

Opinia: Zlecenie transportowe- Rumunia sprzed roku, kasa nie do odzyskania, im si─Ö jako┼Ť uda┼éo , polecam!!

- Gwidon

Dobra firma

Ocena: 5.3.2017

Opinia: Ultimatum to firma, której od dawna szukałem.

- Daniel

Odzyskany dług

Ocena: 14.2.2017

Opinia: W moim przypadku odzyskali d┼éug w niespe┼éna 3 miesi─ůca. Super Kancelaria.

- Łukasz

Korzystna współpraca

Ocena: 4.1.2017

Opinia: Zadzwoni┼éem do Kancelarii Ultimatum po porad─Ö w zwi─ůzku z d┼éugiem i pomogli mi szybko.

- Cezary

Polecam

Ocena: 16.12.2016

Opinia: Pozytywne wra┼╝enia.

- Tadeusz

Polecam

Ocena: 6.11.2016

Opinia: Wszystko ok

- Tobiasz

Kancelaria Ultimatum jest najlepsza

Ocena: 15.10.2016

Opinia: Dzi─Ökuj─Ö za to co dla mnie zrobili┼Ťcie.

- Damian

Zadowolony

Ocena: 14.8.2016

Opinia: W 10 minut rozja┼Ťnili mi ca┼é─ů sytuacje i zabrali si─Ö do pracy – po 3 miesi─ůcach d┼éug odzyskany.

- Robert

Kancelaria Ultimatum

Ocena: 4.7.2016

Opinia: W Kancelarii Ultimatum podpowiedzieli najlepsze rozwi─ůzanie gdzie inne firmy konkurencyjne chcia┼éy odpowiada─ç ca┼éymi dniami i za du┼╝o pieni─Ödzy…

- Robert

Polecam

Ocena: 13.6.2016

Opinia: Dzi─Ökuj─Ö droga Kancelario Ultimatum za trud, kt├│ry w┼éo┼╝yli┼Ťcie w moj─ů spraw─Ö.

- Przemysław

Pozytywna

Ocena: 3.5.2016

Opinia: Gor─ůco polecam t─ů kancelari─Ö.

- Kornel

Ok

Ocena: 12.4.2016

Opinia: Us┼éugi na wy┼╝szym poziomie w atrakcyjnej ofercie pod k─ůtem cenowym.

- Radosław

Opinia o Kancelarii Ultimatum mo┼╝e by─ç tylko jedna - specjali┼Ťci z krwi i ko┼Ťci

Ocena: 2.3.2016

Opinia: Błyskawicznie i niedrogo pomogli mi z moim długiem jak i z dłużnikiem.

- Olivier

Idealna współpraca - dług odzyskany

Ocena: 11.2.2016

Opinia: Całkowicie wydobyłem się z tarapatów i mogę w 100% polecić firmę Ultimatum.

- Konrad

Ocena firmy wg mnie to 5 gwiazdek!

Ocena: 1.1.2016

Opinia: Klient od wielu lat.

- Emil

Solidny partner biznesowy

Ocena: 28.12.2015

Opinia: Kancelaria Ultimatum by┼éa 4 firm─ů z kt├│r─ů wsp├│┼épracowa┼éem i okazali si─Ö najskuteczniejsi, wi─Öc 5 gwiazdek obowi─ůzkowo ­čÖé

- Mieszko

Zadowlony

Ocena: 15.11.2015

Opinia: D┼éu┼╝nik znaleziony w 2 tygodnie i ca┼éy d┼éug odzyskany po zaledwie kilku miesi─ůcach, wi─Öc polecam na maxa.

- Jerzy

Pomocni

Ocena: 24.10.2015

Opinia: Firma Ultimatum jest naprawdę bardzo pomocna przy załatwianiu papierów.

- Marek

Polecam

Ocena: 18.10.2015

Opinia: Zadowolony klient

- Milan

Chemia

Ocena: 8.10.2015

Opinia: FV za uslugi sprzed 4 -ech lat, pomimo ze przedawnione, przyjeli i po umieszczeniu dluznika w rejestrze zaczal splacac.Polecam Kancelarie Ultimatum.

- PPHU ROBCHAEM

Klient

Ocena: 26.9.2015

Opinia: Osobi┼Ťcie mia┼éem przyjemno┼Ť─ç korzysta─ç z us┼éug tej uczciwej i skutecznej Kancelarii Ultimatum wielokrotnie.

- Henryk

Sprawdzona firma windykacyjna

Ocena: 12.9.2015

Opinia: Kancelaria Ultimatum potrafi zaj─ů─ç si─Ö spraw─ů najlepiej w kraju!

- Nataniel

Profesjonali┼Ťci

Ocena: 8.9.2015

Opinia: Podej┼Ťcie do klienta jest profesjonalne

- Stefan

OK

Ocena: 20.8.2015

Opinia: Raz korzystałem i jestem zadowolony.

- Marek

Polecam t─ů kancelari─Ö prawn─ů

Ocena: 5.8.2015

Opinia: Skuteczna windykacja nale┼╝no┼Ťci mo┼╝na znale┼║─ç ich po KRS og├│lnodost─Öpnym lub po numerze NIP.

- Alex

Beton

Ocena: 1.8.2015

Opinia: Kontrahent – brak kontaktu od pol roku, nie mailem juz nerwow wydzwaniac i sie prosic, polecil mi ich moj znajomy. Nie mam na razie zastrzezen.

- Ludwik FREd

S─ů niezawodni

Ocena: 1.7.2015

Opinia: Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach daje z siebie wszystko i ich skuteczno┼Ť─ç jest praktycznie stu procentowa.

- Kazimierz

Ceny s─ů niskie

Ocena: 4.6.2015

Opinia: Oferta cenowa us┼éug oferowanych w Kancelarii Ultimatum krs s─ů przyst─Öpne dla ka┼╝dej osoby.

- J├│zef

Zagraniczne sprawy

Ocena: 4.5.2015

Opinia: Polecam poniewa┼╝ Kancelaria Ultimatum przyjmuje zlecenia zar├│wno krajowe jak i te┼╝ zajmuje si─Ö spawami zagranicznymi.

- Gustaw

Wszystko poszło bez problemu

Ocena: 4.4.2015

Opinia: Mo┼╝na ich bra─ç. Polecam Ultimatum

- Gracjan

Moja ulubiona firma windykacyjna

Ocena: 4.3.2015

Opinia: Bez Zaliczek dzia┼éa Kancelaria Ultimatum krs i to ju┼╝ m├│wi samo za siebie ­čÖé Wiedz─ů co robi─ů!

- Ryszard

Kancelaria Ultimatum

Ocena: 4.2.2015

Opinia: Ultimatum nie pobiera op┼éat pocz─ůtkowych ani za analizowanie sprawy wi─Öc mega plus! To dla mnie by┼éo najwa┼╝niejsze ­čÖé S─ů znani i lubiani w ca┼éym kraju nawet telewizja Polsat emitowa┼é ich firm─Ö Kancelaria windykacyjna.

- Konstanty

S─ů uczciwi po ca┼éo┼Ťci!

Ocena: 4.1.2015

Opinia: Polecam Ultimatum. Pozdrawiam

- Andrzej

Polecam

Ocena: 12.12.2014

Opinia: Pozytywne wra┼╝enia z ┼Ťwiadczonych przez nich us┼éug.

- Alexander

Zadowolony klient z Poznania

Ocena: 8.11.2014

Opinia: Korzystałem i mogę z całego serca polecić.

- Juliujsz

Brawo !!!

Ocena: 4.10.2014

Opinia: Uda┼éo si─Ö ­čÖé W ko┼äcu odzyskali mi d┼éug po 3 miesi─ůcach ­čÖé Super! Dzi─Ökuj─Ö bardzo. Znaleziony namiar na stronie Polsat.

- Juliusz

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum nip

Ocena: 4.9.2014

Opinia: Opiniowana Kancelaria Ultimatum krs to najlepsza firma w kraju z jak─ů mia┼éem do czynienia, kt├│ra obs┼éuguje nawet zagraniczne sprawy, co ┼Ťwiadczy o jej skuteczno┼Ťci na rynku windykacyjnym w ┼Ťci─ůganiu pieni─Ödzy z oszust├│w.

- Jacek

Polecam - oszu┼Ťci nie maj─ů z nimi szans

Ocena: 4.8.2014

Opinia: Pieni─ůdze odzyskane w niespe┼éna 3 miesi─ůce, gdzie ja i kilka innych firm m─Öczyli┼Ťmy si─Ö bezskutecznie ze znalezieniem d┼éu┼╝nika. Mo┼╝na ich znale┼║─ç wpisuj─ů─ç Kancelaria Ultimatum nip lub Firma Ultimatum krs, wi─Öc w max 1 minute powinni┼Ťmy uzyska─ç wszystkie dost─Öpne metody komunikacji.

- J─Ödrzej

Pi─Ökna sprawa pod k─ůtem finansowym

Ocena: 4.8.2014

Opinia: Trzeba wzi─ů─ç pod uwag─Ö, ┼╝e w Kancelarii Ultimatum weryfikowane s─ů sprawy windykacyjne bez op┼éat na wst─Öpie, wi─Öc mamy pewno┼Ť─ç i skuteczno┼Ť─ç w jednym.

- Jeremi

Zadowolony Klient - uczciwie potraktowany

Ocena: 4.7.2014

Opinia: Do Ultimatum zosta┼éa wys┼éana kolejna sprawa – wsp├│┼épraca systematyczna i cykliczna w jednym. Polecam pod wieloma wzgl─Ödami.

- Remigiusz

Kancelaria Ultimatum

Ocena: 4.7.2014

Opinia: Dłużnika Kancelaria Ultimatum sama znalazła w niespełna 3 tygodnie, gdzie trzeba zaznaczyć, że dłużnik znajdował się w Bułgarii.

- Feliks

Polecam

Ocena: 4.5.2014

Opinia: Firma godna polecenia bez znaczenia na z┼éo┼╝ono┼Ť─ç sprawy.

- Albert

Opinie klient├│w Kancelaria Ultimatum krs

Ocena: 4.5.2014

Opinia: Zgadzam si─Ö ze wszystkimi opiniami klient├│w o Kancelarii Ultimatum Polsat, gdy┼╝ sam mia┼éem przyjemno┼Ť─ç korzystania z us┼éug tych┼╝e przemi┼éych Pan├│w, kt├│rzy zawsze s┼éu┼╝─ů pomoc─ů podczas t┼éumaczeniom oszustom w jakiej sytuacji obecnie znajduj─ů si─Ö.

- Feliks

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum

Ocena: 22.4.2014

Opinia: Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum w og├│le nie musia┼éem si─Ö zajmowa─ç spraw─ů kt├│r─ů zleci┼éem do przeprowadzenia, kt├│ra by┼éa zwi─ůzana z du┼╝ym d┼éugiem d┼éugiem.

- Norbert

Opinia o Kancelarii Ultimatum

Ocena: 1.3.2014

Opinia: Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum nie musia┼éem mie─ç kontaktu z tym pseudo przyjacielem, kt├│ry ode mnie wyci─ůgn─ů┼é kas─Ö na niby biznes, a wiadomo jak si─Ö sta┼éo…

- Seweryn

100% zadowolenia

Ocena: 8.2.2014

Opinia: Załatwili za mnie wszystko i jeszcze trochę

- Eryk

Zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum krs

Ocena: 4.1.2014

Opinia: Znakomity kontakt i wysokie kompetencje – to mi wystarczy ­čÖé Dowiedzia┼éem si─Ö o nich z telewizji POLSAT i to w┼éa┼Ťnie na Polsacie na programie Interwencja widzia┼éem jak d┼éu┼╝nik che ich oczerni─ç. Polecam ju┼╝ po odzyskaniu d┼éugu, dzi─Öki Kancelarii Ultimatum krs.

- Samuel

Mo┼╝na korzysta─ç!

Ocena: 15.12.2013

Opinia: Nie ma si─Ö do czego przyczepi─ç w tej firmie a korzy┼Ťci s─ů naprawd─Ö du┼╝e.

- Dorian

Wy┼╝szy poziom windykacji

Ocena: 16.9.2013

Opinia: Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum krs Polsat na najwy┼╝szym poziomie. Mieli kiedy biuro w Warszawie potem by┼éa kancelaria ultima podkowa le┼Ťna opinie mia┼éa rewelacyjne i jestem jednym z klient├│w, kt├│rzy odzyskali mi d┼éug. Super kancelaria wierzytelno┼Ťci! Zadowolony klient ­čÖé

- Leonard

W Ultimatum obsługa ok

Ocena: 24.4.2013

Opinia: Cenowo – nie ma konkurencji w kraju.

- Brajan

Wszystko ok

Ocena: 5.1.2013

Opinia: Mo┼╝na do nich ┼Ťmia┼éo pisa─ç, a bezp┼éatnie zweryfikuj─ů spraw─Ö.

- Teodor

Koszty pokryte za mnie

Ocena: 3.9.2012

Opinia: Bez zaliczek, sprawa sfinalizowana po 48 dniach, wi─Öc na plusie. 5 gwiazdek obowi─ůzkowo.

- Aleks

Super finał postępowania windykacyjnego

Ocena: 30.4.2012

Opinia: Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika i nasza firma znów może się rozwijać.

- Hydrulik

Współpraca przebiegła bez problemu

Ocena: 5.2.2012

Opinia: Korzystali┼Ťmy raz i jak trzeba b─Ödzie to zn├│w skorzystamy poniewa┼╝ jeste┼Ťmy usatysfakcjonowani.

- Arkadiusz

Pozytywnie

Ocena: 5.9.2011

Opinia: Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum.

- Witold

 

Og├│lny wynik

55 z 5 ocen (na podstawie 122 ocen)
Znakomite opinie98%
Bardzo dobre1%
Zadowalaj─ůce1%
Mizerne0%
Słabe0%

 

 

opinie klient├│w Kancelaria Ultimatum


Ca┼ée post─Öpowanie w firmie Kancelaria Ultimatum opinie maj─ůca wzorowe i jest zwi─ůzana z windykacj─ů nale┼╝no┼Ťci mo┼╝na tak naprawd─Ö podzieli─ç na trzy etapy. Pierwszy etap to post─Öpowanie przed egzekucyjne, drugi etap to post─Öpowanie s─ůdowe, natomiast trzeci obejmuje wszystkie czynno┼Ťci, jakie zwi─ůzane s─ů z ostatecznym wyegzekwowaniem d┼éugu. Zawsze pierwszym etapem odzyskiwania od d┼éu┼╝nika nale┼╝no┼Ťci w Kancelaria Ultimatum jest post─Öpowanie przedegzekucyjne, w czasie kt├│rego d┼éu┼╝nik ma szans─Ö na polubowne za┼éatwienie sprawy zwrotu zaci─ůgni─Ötych wcze┼Ťniej nale┼╝no┼Ťci.

Pierwszym krokiem w Kancelarii Ultimatum┬áopinie┬ájest nawi─ůzanie kontaktu z d┼éu┼╝nikiem w celu przypomnienia mu, ┼╝e termin sp┼éaty zad┼éu┼╝enia w┼éa┼Ťnie min─ů┼é. Je┼Ťli nie jest on gotowy na sp┼éat─Ö zad┼éu┼╝enia, podejmowane s─ů negocjacje w celu przed┼éu┼╝enia czasu na sp┼éat─Ö zaci─ůgni─Ötego d┼éugu lub roz┼éo┼╝eniu go na raty. Tak naprawd─Ö wszystko zale┼╝y od woli d┼éu┼╝nika – je┼╝eli b─Ödzie si─Ö chcia┼é on dogada─ç, z ca┼é─ů pewno┼Ťci─ů spraw─Ö uda si─Ö za┼éatwi─ç bez potrzeby s─ůdowej ingerencji i przymusowego ┼Ťci─ůgania zad┼éu┼╝enia przy pomocy s─ůdu.

Sprawd┼║ koniecznie KANCELARIA ULTIMATUM opinie RANKING FIRM┬áwypr├│buj mo┼╝liwo┼Ťci spo┼éeczno┼Ťci r├│wnie┼╝ w kwestiach windykacyjnych.

Drugi etap odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci wszczynany jest, gdy pierwsze polubowne pr├│by za┼éatwienia sprawy nie przynosz─ů oczekiwanych korzy┼Ťci. Kancelaria Ultimatum na tym etapie post─Öpowania do s─ůdu trafia stosowny wniosek, w kt├│rym po┼╝yczkodawca domaga si─Ö zwrotu nale┼╝no┼Ťci zaci─ůgni─Ötych przez d┼éu┼╝nika. Chodzi tu o to, aby w trakcie rozprawy uzyska─ç tytu┼é egzekucyjny, kt├│ry niejako zmusi┼éby d┼éu┼╝nika do jak najszybszego, polubownego b─ůd┼║ nie zwrotu po┼╝yczonych pieni─Ödzy.

Trzeci etap to post─Öpowanie egzekucyjne, kt├│re prowadzone jest ju┼╝ wy┼é─ůcznie przez Komornika S─ůdowego. W takim przypadku post─Öpowanie egzekucyjne obejmuje przeprowadzanie przez komornika czynno┼Ťci takich jak:
– prowadzenie ostatecznych negocjacji w biurze firmy Kancelaria Ultimatum opinie dotycz─ůcych zwrotu zaci─ůgni─Ötego d┼éugu,
– sporz─ůdzenie wniosku o wszcz─Öcie przeciwko d┼éu┼╝nikowi post─Öpowania egzekucyjnego,
– do┼éo┼╝enie wszelkich stara┼ä, aby sprawy zad┼éu┼╝enia zosta┼éy za┼éatwione szybko i skutecznie,
– monitoring przez komornika wszystkich czynno┼Ťci, jakie zostaj─ů przeprowadzane w celu odzyskania nale┼╝no┼Ťci jego klienta.

Windykacja Polska prezentuj─ůce najciekawsze opinie o firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum wystawione przez zweryfikowane osoby lub osoby, kt├│re wcze┼Ťniej korzysta┼éy z us┼éug. Jeste┼Ťmy firm─ů windykacyjn─ů dzia┼éaj─ůc─ů na terenie ca┼éego kraju. Kancelaria Ultimatum dzia┼éa na rynku od kilkunastu lat. Nasi pracownicy s─ů w pe┼éni profesjonalni i dyskretni. Znaj─ů dok┼éadnie wszystkie przepisy prawne windykacji i prowadz─ů szczeg├│┼éow─ů dokumentacje. Przed podej┼Ťciem do sprawy klient musi dostarczy─ç kopie dokument├│w potrzebnych do rozpocz─Öcia czynno┼Ťci windykacyjnych.

Po przekazaniu tych dokument├│w nasi specjali┼Ťci w Kancelaria Ultimatum opinie przygotowuj─ů plan dzia┼éania i przedstawiaj─ů go klientowi. Za┼éatwiaj─ů te┼╝ wszystkie mo┼╝liwe formalno┼Ťci, aby klient nie musia┼é sp─Ödza─ç godzin w urz─Ödach czy s─ůdach. Do ka┼╝dego podchodzimy z tak─ů ogromnym przy┼éo┼╝eniem niezale┼╝nie od tego jak─ů kwot─Ö zad┼éu┼╝enia mamy wyegzekwowa─ç. Na potwierdzenie moich s┼é├│w mog─ů by─ç tylko setki zadowolonych klient├│w i ich opinie o nas.

Omawiana Kancelaria Ultimatum opinie PKT ma w znanych serwisach na kt├│rych s─ů tylko zweryfikowani autorzy opinii.

Oto kilka historii z ┼╝ycia Kancelarii Ultimatum opinie ma sprawdzone. Na pocz─ůtek pani Mari, jej m─ů┼╝ zostawi┼é j─ů gdy urodzi┼éo im si─Ö drugie dziecko. Wyprowadzi┼é si─Ö do innego miasta i nie p┼éaci┼é aliment├│w. Po pewnym czasie postanowi┼éa zg┼éosi─ç t─Ö spraw─Ö do s─ůdu. Tam przyznano jej 10 tys. zaleg┼éych aliment├│w kt├│rych nie zap┼éaci┼é jej m─ů┼╝. Pomogli┼Ťmy jej odzyska─ç te pieni─ůdze. Oto jej s┼éowa:

„My┼Ťla┼éam ┼╝e zosta┼éam z tym sama i ┼╝e nigdy nie odzyskam tych pieni─Ödzy ale na szcz─Ö┼Ťcie znalaz┼éam t─ů firm─Ö, oni mi pomogli i teraz mam pieni─ůdze na wychowanie mojego synka”.

Jest jeszcze pan Mariusz który dzięki nam odzyskał 25 tys. które pożyczył od niego znajomy.

„Nie chcia┼é mi odda─ç pieni─Ödzy, kt├│re po┼╝yczy┼é. Nie wiedzia┼éem co robi─ç. Dobrze ┼╝e oni mi pomogli teraz odzyskuje swoje pieni─ůdze stopniowo tyle na ile jest w stanie odda─ç m├│j znajomy”.

Jeszcze historia pani Natalii która odzyskała 5 tys. złotych.

„Jestem taka szcz─Ö┼Ťliwa, wreszcie odzyska┼éam swoje pieni─ůdze”.

Takich historii s─ů setki i to co je ┼é─ůczy to to ┼╝e wszyscy klienci odzyskali swoje pieni─ůdze. ┼Üwiadczy to o tym ┼╝e nasza opinia Kancelarii wierzytelno┼Ťci Ultimatum z zweryfikowanymi opiniami jest bardzo dobra a klienci wychodz─ů z naszego biura usatysfakcjonowani i szcz─Ö┼Ťliwi. Zaufa┼éo nam tak wielu zaufaj i ty.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z Kancelari─ů Ultimatum lub mailowego gdzie spokojnie rozwi─ů┼╝emy twoje problemy z d┼éu┼╝nikiem.

 

Windykacja-Polska.pl

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamkni─Öte

Warszawa

Kategoria: Windykacja nale┼╝no┼Ťci
Dział: Windykacyjny

+48 605 448 944