Opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:
KancelariaUltimatum.pl

opinie klientów Kancelaria Ultimatum


Całe postępowanie związane z windykacją należności można tak naprawdę podzielić na trzy etapy. Pierwszy etap to postępowanie przed egzekucyjne, drugi etap to postępowanie sądowe, natomiast trzeci obejmuje wszystkie czynności, jakie związane są z ostatecznym wyegzekwowaniem długu. Zawsze pierwszym etapem odzyskiwania od dłużnika należności jest postępowanie przedegzekucyjne, w czasie którego dłużnik ma szansę na polubowne załatwienie sprawy zwrotu zaciągniętych wcześniej należności.

Pierwszym krokiem jest nawiązanie kontaktu z dłużnikiem w celu przypomnienia mu, że termin spłaty zadłużenia właśnie minął. Jeśli nie jest on gotowy na spłatę zadłużenia, podejmowane są negocjacje w celu przedłużenia czasu na spłatę zaciągniętego długu lub rozłożeniu go na raty. Tak naprawdę wszystko zależy od woli dłużnika – jeżeli będzie się chciał on dogadać, z całą pewnością sprawę uda się załatwić bez potrzeby sądowej ingerencji i przymusowego ściągania zadłużenia przy pomocy sądu.

Drugi etap odzyskiwania należności wszczynany jest, gdy pierwsze polubowne próby załatwienia sprawy nie przynoszą oczekiwanych korzyści. Na tym etapie postępowania do sądu trafia stosowny wniosek, w którym pożyczkodawca domaga się zwrotu należności zaciągniętych przez dłużnika. Chodzi tu o to, aby w trakcie rozprawy uzyskać tytuł egzekucyjny, który niejako zmusiłby dłużnika do jak najszybszego, polubownego bądź nie zwrotu pożyczonych pieniędzy.

Trzeci etap to postępowanie egzekucyjne, które prowadzone jest już wyłącznie przez Komornika Sądowego. W takim przypadku postępowanie egzekucyjne obejmuje przeprowadzanie przez komornika czynności takich jak:
– prowadzenie ostatecznych negocjacji dotyczących zwrotu zaciągniętego długu,
– sporządzenie wniosku o wszczęcie przeciwko dłużnikowi postępowania egzekucyjnego,
– dołożenie wszelkich starań, aby sprawy zadłużenia zostały załatwione szybko i skutecznie,
– monitoring przez komornika wszystkich czynności, jakie zostają przeprowadzane w celu odzyskania należności jego klienta.

Windykacja Polska prezentujące najciekawsze opinie o firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum wystawione przez zweryfikowane osoby lub osoby, które wcześniej korzystały z usług. Jesteśmy firmą windykacyjną działającą na terenie całego kraju. Działamy na rynku od kilkunastu lat. Nasi pracownicy są w pełni profesjonalni i dyskretni. Znają dokładnie wszystkie przepisy prawne windykacji i prowadzą szczegółową dokumentacje. Przed podejściem do sprawy klient musi dostarczyć kopie dokumentów potrzebnych do rozpoczęcia czynności windykacyjnych.

Po przekazaniu tych dokumentów nasi specjaliści przygotowują plan działania i przedstawiają go klientowi. Załatwiają też wszystkie możliwe formalności aby klient nie musiał spędzać godzin w urzędach czy sądach. Do każdego podchodzimy z taką ogromnym przyłożeniem niezależnie od tego jaką kwotę zadłużenia mamy wyegzekwować. Na potwierdzenie moich słów mogą być tylko setki zadowolonych klientów i ich opinie o nas.

Oto kilka historii. Na początek pani Mari, jej mąż zostawił ją gdy urodziło im się drugie dziecko. Wyprowadził się do innego miasta i nie płacił alimentów. Po pewnym czasie postanowiła zgłosić tę sprawę do sądu. Tam przyznano jej 10 tys. zaległych alimentów których nie zapłacił jej mąż. Pomogliśmy jej odzyskać te pieniądze. Oto jej słowa:

„Myślałam że zostałam z tym sama i że nigdy nie odzyskam tych pieniędzy ale na szczęście znalazłam tą firmę, oni mi pomogli i teraz mam pieniądze na wychowanie mojego synka”.

Jest jeszcze pan Mariusz który dzięki nam odzyskał 25 tys. które pożyczył od niego znajomy.

„Nie chciał mi oddać pieniędzy, które pożyczył. Nie wiedziałem co robić. Dobrze że oni mi pomogli teraz odzyskuje swoje pieniądze stopniowo tyle na ile jest w stanie oddać mój znajomy”.

Jeszcze historia pani Natalii która odzyskała 5 tys. złotych.

„Jestem taka szczęśliwa, wreszcie odzyskałam swoje pieniądze”.

Takich historii są setki i to co je łączy to to że wszyscy klienci odzyskali swoje pieniądze. Świadczy to o tym że nasza opinia jest bardzo dobra a klienci wychodzą z naszego biura usatysfakcjonowani i szczęśliwi. Zaufało nam tak wielu zaufaj i ty.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z Kancelarią Ultimatum lub mailowego gdzie spokojnie rozwiążemy twoje problemy z dłużnikiem.

Opinie o Kancelarii Ultimatum:

Najnowsze recenzje o firmie windykacyjnej. Pomóż udoskonalać serwis przesyłają krótką opinię o naszej stronie, firmie, artykule i usługach.

 

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Wywiązali się z umowy przed czasem

7 października 2018

Kancelaria Ultimatum mieszcząca na ulicy Złota 59, 00-120 Warszawa, gdzie można rozmawiać na temat problemu związanego z długiem. Ja miałem przyjemność rozmawiać z osobą, która mnie później prowadziła tj. panem o nazwisku Marcin Protaziński, który wraz adwokatem panem Pawłem Olszewskim zweryfikowali moją sprawę pozytywnie i przeszli do konkretnych działań. Dziękuję za odzyskanie całego długu wraz z odsetkami, które nawet nie wiedziałem, że mi się należą. Polecam jak najbardziej Kancelarię Ultimatum!

Herbexo

usługa

4 sierpnia 2018

Pełen profesjonalizm

Grażyna

Pozytywna

4 sierpnia 2018

Polecam

Jakub

Pozytywna

4 sierpnia 2018

Polecam

Antoni

Godni polecenia

3 sierpnia 2018

Taniej niż u konkurencji

Szymon

Marexoss

3 sierpnia 2018

Pokrywają częściowo opłaty sądowe

Franciszek

OK

2 sierpnia 2018

Bez zaliczek

Jan

ok

2 sierpnia 2018

ok

Filip

Dobra firma z plusem

2 sierpnia 2018

Wzorowi windykatorzy

Aleksander

Pomocni

1 sierpnia 2018

Zawsze jest u nich odpowiednie wybadanie tematu przez rozpoczęciem działań. Są bardzo pomocni na każdym etapie postępowania. Pozdrawiam Miki

Mikołaj

Polecam

1 sierpnia 2018

Uzyskałem pomoc na najwyższym poziomie!

Wojciech

Porada za free

25 lipca 2018

Można liczyć na darmową porad 🙂

Kacper

Super

14 lipca 2018

Wsparcie z ich strony jest na maxa

Adam

Pozytywnie

8 lipca 2018

Całość bardzo rzetelnie załatwiona.

Michał

Super firma

7 lipca 2018

Panowie w firmie Ultimatum stanęli na wysokości zadania i jestem zadowolony.

Marcel

Polecam

6 lipca 2018

Gorąco polecam Kancelarię Utimatum

Stanisław

Skuteczność bez łamania kości 🙂

2 lipca 2018

Sprytnie działają w firmie Kancelaria Ultimatum

Wiktor

Są spoko

22 czerwca 2018

Jak ich wybierzesz to w sądzie nawet nie zdąży nic powiedzieć dłużnik a już będzie miał wezwanie do zapłaty.

Piotr

ok

19 czerwca 2018

Wszystko Ok.

Igor

Godni polecenia

15 czerwca 2018

Bardzo ale to bardzo pomogli mi finansowo w życiu.

Leon

Mają u mnie dużego plusa

12 czerwca 2018

Błyskawicznie wpisali dłużnika w rejestr.

Nikodem

Zadziałali konkretnie

3 czerwca 2018

Zrobili tak, że zadziałało skutecznie 🙂

Mateusz

Dali radę

22 maja 2018

U mnie była sprawa z moją byłą wspólniczkom o udziały w spółce.

Bartosz

Finansowo na plus

19 maja 2018

W kancelarii Ultimatum nie pobrali żadnych kosztów wstępnych ani innych opłat startowych.

Maksymilian

Spłata na raty

14 maja 2018

Dług oddany w 10 ratach, więc można polecić.

Miłosz

Super działanie

7 maja 2018

Rok temu uzyskałem pomoc i wygraliśmy z Kancelarią Ultimatum całe postępowanie.

Tymon

Polecam

5 maja 2018

Jestem bardzo wdzięczna za udzieloną pomoc.

Oliwier

Wszystko załatwione

23 kwietnia 2018

Konkretna firma.

Alan

OK

22 kwietnia 2018

Wszystko jak zwykle maksymalnie OK

Ignacy

Polecam

15 kwietnia 2018

Pozytywne odczucia

Tymoteusz

Wielkie pozytywne zaskoczenie

14 kwietnia 2018

Firma godna polecenia.

Oskar

Totalne 0 zł opłaty wstępnej

12 kwietnia 2018

Firma godna polecenia – bez żadnych zarzutów.

Dawid

Polecam

23 marca 2018

Polecam

Dominnik

Opinia o Kancelarii Ultimatum

23 marca 2018

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w uzyskaniu zaległego długu z którym nie mogłem sobie poradzić.

Karol

Świetne działanie

22 marca 2018

Można powiedzieć że jestem w 100% zadowolony dzięki Kancelarii Ultimatum.

Maciej

Ok

12 marca 2018

Są wiarygodni

Tomasz

Perfekcyjnie

23 lutego 2018

Firma Ultimatum zna się na windykacji jak mało kto.

Julian

Ok

19 lutego 2018

Jak najbardziej można korzystać

Fabian

Dziękuję

16 lutego 2018

Świetna robota Panowie z Ultimatum!

Hubert

Polecam

14 lutego 2018

Odzyskany dług w całości.

Hubert

Szybkie ruchy

4 lutego 2018

Pomogli mi szybko i skutecznie

Natan

Prawdziwa znajomość prawa

29 stycznia 2018

Odznaczają się rewelacyjną znajomością prawa i posiadają portfel narzędzi pozwalający na szybsze wyegzekwowanie długu.

Gabriel

Polecam Kancelarię Ultimatum

28 stycznia 2018

Super firma i super ludzie w niej pracują.

Paweł

Wszystko ok

27 stycznia 2018

Załatwili dłużnika tak, że sam oddał z odsetkami. Polecam

Patryk

Dla mnie Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w całym kraju

24 stycznia 2018

Kancelaria Ultimatum to obowiązkowo zawsze miła atmosfera od początku aż do samego końca postępowania windykacyjnego.

Ksawery

Jak najbardziej ok

23 stycznia 2018

Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum i muszę przyznać, że na swojej robocie znają się lepiej niż najlepiej.

Kamil

Kancelaria Ultimatum to uczciwy i solidny partner biznesowy

22 stycznia 2018

Świadczą usługi na najwyższym poziomie!

Kamil

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum

14 stycznia 2018

Moja opinia o firmie Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Dzięki Panowie

Bartłomiej

Pomocni na maxa

7 stycznia 2018

Załatwili za mnie praktycznie wszystko.

Bruno

Szybcy

5 stycznia 2018

Gotowi do działania są w Kancelarii Ultimatum niemalże od razu od zgłoszenia sprawy.

Sebastian

Kancelaria Ultimatum jest ok

2 stycznia 2018

Jak dla mnie to idealna firma ponieważ obsługują kompleksowo inne firmy oraz osoby prywatne.

Krystian

Dochodzenie długu przez firmę windykacyjną

19 grudnia 2017

Pomogli mi znaleźć dłużnika i załatwili całą papierologie związaną z odzyskaniem długu.

Borys

Firma Ultimatum Kancelarią godną polecenia

9 listopada 2017

Firma Ultimatum spełniła swoje zadanie i przyznaje, że jest bez zarzutów.

Olaf

Zero opłat w Kancelarii Ultimatum

18 października 2017

Dosłownie ani złotówki wpisowego i weryfikują sprawę z miejsca.

Adrian

Bez kosztów wstępnych

8 września 2017

Polecam z całego serca firmę windykacyjną Kancelaria Ultimatum.

Kajetan

Zero opłat wstępnych przy chęci odzyskania długu

17 sierpnia 2017

Brawurowa robota na każdym etapie postępowania.

Kuba

Polecam firmę Ultimatum

7 lipca 2017

Są naprawdę pomocni i znają się na literaturze prawa.

Artur

Szybko załatwiają sprawę

16 czerwca 2017

Wygląda to tak że wysyła się dokumenty to szybko idzie.

Grzegorz

Dziękuję i pozdrawiam

6 maja 2017

Kancelaria Ultimatum bardzo dużo mi pomogła 🙂

Marcin

Polecam Ultimatum

15 kwietnia 2017

Kancelaria godna uwagi!

Błażej

Transport

2 kwietnia 2017

Zlecenie transportowe- Rumunia sprzed roku, kasa nie do odzyskania, im się jakoś udało , polecam!!

Gwidon

Dobra firma

5 marca 2017

Ultimatum to firma, której od dawna szukałem.

Daniel

Odzyskany dług

14 lutego 2017

W moim przypadku odzyskali dług w niespełna 3 miesiąca. Super Kancelaria.

Łukasz

Korzystna współpraca

4 stycznia 2017

Zadzwoniłem do Kancelarii Ultimatum po poradę w związku z długiem i pomogli mi szybko.

Cezary

Polecam

16 grudnia 2016

Pozytywne wrażenia.

Tadeusz

Polecam

6 listopada 2016

Wszystko ok

Tobiasz

Kancelaria Ultimatum jest najlepsza

15 października 2016

Dziękuję za to co dla mnie zrobiliście.

Damian

Zadowolony

14 sierpnia 2016

W 10 minut rozjaśnili mi całą sytuacje i zabrali się do pracy – po 3 miesiącach dług odzyskany.

Robert

Kancelaria Ultimatum

4 lipca 2016

W Kancelarii Ultimatum podpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inne firmy konkurencyjne chciały odpowiadać całymi dniami i za dużo pieniędzy…

Robert

Polecam

13 czerwca 2016

Dziękuję droga Kancelario Ultimatum za trud, który włożyliście w moją sprawę.

Przemysław

Pozytywna

3 maja 2016

Gorąco polecam tą kancelarię.

Kornel

Ok

12 kwietnia 2016

Usługi na wyższym poziomie w atrakcyjnej ofercie pod kątem cenowym.

Radosław

Opinia o Kancelarii Ultimatum może być tylko jedna - specjaliści z krwi i kości

2 marca 2016

Błyskawicznie i niedrogo pomogli mi z moim długiem jak i z dłużnikiem.

Olivier

Idealna współpraca - dług odzyskany

11 lutego 2016

Całkowicie wydobyłem się z tarapatów i mogę w 100% polecić firmę Ultimatum.

Konrad

Ocena firmy wg mnie to 5 gwiazdek!

1 stycznia 2016

Klient od wielu lat.

Emil

Solidny partner biznesowy

28 grudnia 2015

Kancelaria Ultimatum była 4 firmą z którą współpracowałem i okazali się najskuteczniejsi, więc 5 gwiazdek obowiązkowo 🙂

Mieszko

Zadowlony

15 listopada 2015

Dłużnik znaleziony w 2 tygodnie i cały dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, więc polecam na maxa.

Jerzy

Pomocni

24 października 2015

Firma Ultimatum jest naprawdę bardzo pomocna przy załatwianiu papierów.

Marek

Polecam

18 października 2015

Zadowolony klient

Milan

Chemia

8 października 2015

FV za uslugi sprzed 4 -ech lat, pomimo ze przedawnione, przyjeli i po umieszczeniu dluznika w rejestrze zaczal splacac.Polecam Kancelarie Ultimatum.

PPHU ROBCHAEM

Klient

26 września 2015

Osobiście miałem przyjemność korzystać z usług tej uczciwej i skutecznej Kancelarii Ultimatum wielokrotnie.

Henryk

Sprawdzona firma windykacyjna

12 września 2015

Kancelaria Ultimatum potrafi zająć się sprawą najlepiej w kraju!

Nataniel

Profesjonaliści

8 września 2015

Podejście do klienta jest profesjonalne

Stefan

OK

20 sierpnia 2015

Raz korzystałem i jestem zadowolony.

Marek

Polecam

5 sierpnia 2015

Skuteczna windykacja należności.

Alex

Beton

1 sierpnia 2015

Kontrahent – brak kontaktu od pol roku, nie mailem juz nerwow wydzwaniac i sie prosic, polecil mi ich moj znajomy. Nie mam na razie zastrzezen.

Ludwik FREd

Są niezawodni

1 lipca 2015

Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach daje z siebie wszystko i ich skuteczność jest praktycznie stu procentowa.

Kazimierz

Ceny są niskie

4 czerwca 2015

Oferta cenowa usług oferowanych w Kancelarii Ultimatum są przystępne dla każdej osoby.

Józef

Zagraniczne sprawy

4 maja 2015

Polecam ponieważ Kancelaria Ultimatum przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i też zajmuje się spawami zagranicznymi.

Gustaw

Wszystko poszło bez problemu

4 kwietnia 2015

Można ich brać. Polecam Ultimatum

Gracjan

Moja ulubiona firma windykacyjna

4 marca 2015

Bez Zaliczek i to już mówi samo za siebie 🙂 Wiedzą co robią!

Ryszard

Kancelaria Ultimatum

4 lutego 2015

Ultimatum nie pobiera opłat początkowych ani za analizowanie sprawy więc mega plus! To dla mnie było najważniejsze 🙂

Konstanty

Są uczciwi po całości!

4 stycznia 2015

Polecam Ultimatum. Pozdrawiam

Andrzej

Polecam

12 grudnia 2014

Pozytywne wrażenia z świadczonych przez nich usług.

Alexander

Zadowolony klient z Poznania

8 listopada 2014

Korzystałem i mogę z całego serca polecić.

Juliujsz

Brawo !!!

4 października 2014

Udało się 🙂 W końcu odzyskali mi dług po 3 miesiącach 🙂 Super! Dziękuję bardzo.

Juliusz

Firma windykacyjna

4 września 2014

Opiniowana Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma w kraju z jaką miałem do czynienia, która obsługuje nawet zagraniczne sprawy, co świadczy o jej skuteczności na rynku windykacyjnym.

Jacek

Polecam

4 sierpnia 2014

Pieniądze odzyskane w niespełna 3 miesiące, gdzie ja i kilka innych firm męczyliśmy się bezskutecznie ze znalezieniem dłużnika.

Jędrzej

Piękna sprawa pod kątem finansowym

4 sierpnia 2014

Trzeba wziąć pod uwagę, że w Kancelarii Ultimatum weryfikowane są sprawy windykacyjne bez opłat na wstępie, więc mamy pewność i skuteczność w jednym.

Jeremi

Zadowolony Klient - uczciwie potraktowany

4 lipca 2014

Do Ultimatum została wysłana kolejna sprawa – współpraca systematyczna i cykliczna w jednym. Polecam pod wieloma względami.

Remigiusz

Kancelaria Ultimatum

4 lipca 2014

Dłużnika Kancelaria Ultimatum sama znalazła w niespełna 3 tygodnie, gdzie trzeba zaznaczyć, że dłużnik znajdował się w Bułgarii.

Feliks

Polecam

4 maja 2014

Firma godna polecenia bez znaczenia na złożoność sprawy.

Albert

Opinie klientów Kancelaria Ultimatum

4 maja 2014

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami klientów o Kancelarii Ultimatum, gdyż sam miałem przyjemność korzystania z usług tychże przemiłych Panów, którzy zawsze służą pomocą.

Feliks

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum

22 kwietnia 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum w ogóle nie musiałem się zajmować sprawą którą zleciłem do przeprowadzenia, która była związana z dużym długiem długiem.

Norbert

Opinia o Kancelarii Ultimatum

1 marca 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum nie musiałem mieć kontaktu z tym pseudo przyjacielem, który ode mnie wyciągnął kasę na niby biznes, a wiadomo jak się stało…

Seweryn

100% zadowolenia

8 lutego 2014

Załatwili za mnie wszystko i jeszcze trochę

Eryk

Zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum

4 stycznia 2014

Znakomity kontakt i wysokie kompetencje – to mi wystarczy 🙂 Polecam już po odzyskaniu długu, dzięki Kancelarii Ultimatum.

Samuel

Można korzystać!

15 grudnia 2013

Nie ma się do czego przyczepić w tej firmie a korzyści są naprawdę duże.

Dorian

Wyższy poziom windykacji

16 września 2013

Firma windykacyjna na najwyższym poziomie. Zadowolony klient 🙂

Leonard

W Ultimatum obsługa ok

24 kwietnia 2013

Cenowo – nie ma konkurencji w kraju.

Brajan

Wszystko ok

5 stycznia 2013

Można do nich śmiało pisać, a bezpłatnie zweryfikują sprawę.

Teodor

Koszty pokryte za mnie

3 września 2012

Bez zaliczek, sprawa sfinalizowana po 48 dniach, więc na plusie. 5 gwiazdek obowiązkowo.

Aleks

Super finał postępowania windykacyjnego

30 kwietnia 2012

Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika i nasza firma znów może się rozwijać.

Hydrulik

Współpraca przebiegła bez problemu

5 lutego 2012

Korzystaliśmy raz i jak trzeba będzie to znów skorzystamy ponieważ jesteśmy usatysfakcjonowani.

Arkadiusz

Pozytywnie

5 września 2011

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum.

Witold

 

Ogólny wynik

55 z 5 ocen (na podstawie 115 ocen)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%

 

Windykacja-Polska.pl

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

Warszawa

Kategoria: Windykacja należności
Dział: Windykacyjny

+48 605 448 944