kancelaria ultimatum oferteo

Opinie o Kancelarii Ultimatum:

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Współpracuję z firmą już chyba kilkanaście lat i dotąd nie zawiodła mnie Kancelaria Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach. Zawsze wykazują się chęcią pomocy mojej osobie i odzyskują dług w bardzo krótkim czasie.

5,0 rating
28 grudnia 2022

Od 15 lat korzystam z usług Kancelarii Ultimatum w trudnych przypadkach kiedy nie mogę sama na własną rękę odzyskać pieniędzy i jestem zadowolona z ich metodyki działania. Bardzo dobry kontakt, wysoka skuteczność. Zawsze mogę liczyć na konkrety a nie ciągnące się latami kosztowne procesy sądowe jak to bywa w innych pseudo firmach odzyskując pieniądze. Zdecydowanie polecam usługi windykacyjne jakie oferuje Kancelaria Ultimatum.

Józefa

Wreszcie jakaś porządna firma, która faktycznie jeździ po dłużnikach i próbuje odzyskać wierzytelności na każdy możliwy sposób włącznie z ponagleniami do zapłaty, które są wysyłane dłużnikowi aż do skutku.

5,0 rating
23 grudnia 2022

Bardzo rzadko wypowiadam się w internecie jako człowiek starej daty, ale chciałabym państwa firmę wyróżnić na tle innych biur windykacyjnych gdyż pomogliście mi w tych trudnych dla mnie chwilach i pomogliście z odzyskaniem pieniędzy maksymalnie dobrze jak tylko było możliwe. Moja sprawa była z gatunku trudniejszych i została spartaczona przez pewną znaną firmę, która nie tylko dała plamę, ale też zmarnowała mój czas. Gdy Kancelaria Ultimatum zajęła się tematem wystarczył miesiąc żeby odzyskać 100% zadłużenia za co bardzo dziękuję.

Alina

Kontakt bardzo dobry, skuteczność na najwyższym poziomie, rzetelna i miła obsługa klienta to tylko jedne z wielu atutów jakimi może poszczycić się Kancelaria Ultimatum, którą pod każdym względem polecam.

5,0 rating
18 grudnia 2022

Myślę, że mogę z czystym sumieniem polecić Kancelarię Ultimatum każdemu kto znalazł się w nieprzyjemnej sytuacji wymagającej interwencji firmy windykacyjnej. Widok mojego dłużnika przepraszającego mnie na ulicy i przysięgającego oddać wszystko, co do grosza, zostanie w moim zimnym sercu na zawsze. Jestem tak bardzo zadowolona z działań przeprowadzonych przez Kancelarię Ultimatum, że aż brakuje mi słów żeby to opisać.

Mirosława

Profesjonalizm, ogromna wiedza a zarazem ich skuteczność w odzyskiwaniu długów bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, dlatego z miłą chęcią wystawiam Kancelarii Ultimatum pozytywną rekomendację.

5,0 rating
13 grudnia 2022

Odzyskali wierzytelność po innej firmie windykacyjnej więc za to duży plus, a mówiły osoby z tego poprzedniego biura, że jest to trudna sprawa, a okazało się po rozpoczęciu współpracy z Kancelarią Ultimatum, że wystarczy dobrze zorganizować działania żeby uzyskać zamierzony cel z czym poprzednicy sobie nie poradzili. Do każdej sprawy podchodzą indywidualnie i w pełni profesjonalnie. Sama się zastanawiam czasami w jaki sposób odzyskują należności.

Aleksandra

Doskonale sobie radzą w Kancelarii Ultimatum nawet przy naprawdę ciężkich sprawach związanych z długami gdzie trudno wyegzekwować samemu należność finansową od dłużnika. Korzystałam z ich usług i śmiało mogę polecić to biuro windykacyjne.

5,0 rating
6 grudnia 2022

Dowiedziałam się już na pierwszym spotkaniu w biurze windykacyjnym już na początku współpracy, że nie pobierają zaliczek ani innych opłat wstępnych, więc zdecydowałam się skorzystać z ich pomocy i z perspektywy czasu uważam, że na lepszych fachowców nie mogłam trafić.

Władysława

Mają wiedzę na temat windykacji i wypracowane przez dwie dekady działalności zaplecze prawne, które pozwala odzyskiwać długi nawet od przebiegłych oszustów finansowych. Kancelaria Ultimatum zdała przy mojej sprawie egzamin wzorowo i pokazali się z jak najlpeszej strony, dlatego na ich konto wpada ode mnie pozytywna opinia.

5,0 rating
8 listopada 2022

Pomagają w Kancelarii Ultimatum osobom poszkodowanym od A do Z czyli kompleksowo świadczą usługi windykacyjne począwszy od kompletacji dokumentów związanych z długiem aż po odnalezienie dłużnika o ile tak osoba ukrywa się poza miejscem swojego zamieszkania. Można też liczyć na pomoc w zakresie reprezentowaniem klienta w sądzie oraz różnego rodzaju urzędach czy też instytucjac. Osobiście u mnie pokazali się z bardzo dobrej strony i gdybym miała jeszcze razz wybierać to z całą pewnością ponownie powierzyłabym odzyskanie długu Kancelarii Ultimatum. Z całego serca polecam tych fachowców i pozdrawiam osoby z tego biura, które zajmowały się moją sprawą. Pozdrawiam

Bogusia

Szczerze polecam KancelarięUltimatum. Rozwiązali mój problem najlepiej jak to tylko było możliwe. Powierzyłam im sprawę odzyskania dość sporego długu i do tematu podeszli w sposób profesjonalny z dużym zaangażowaniem. Jak się okazało w moim przypadku wystarczyło wystosować kilka odpowiednich pism, dzięki którym dłużnik wiedział już w jakiej jest sytuacji. Jestem zadowolona ze współpracy i wystawiam pozytywnąa opinie dla tego biura windykacyjnego.

5,0 rating
7 listopada 2022

U mnie dopiero co kończyła się sprawa dotycząca odzyskania długu i muszę pochwalić Kancelarię Ultimatum. Znają się na swym fachu bardzo dobrze i można to wyczuć na każdym kroku. Znalazłam opinie o ich firmie w internetcie i wszystko się potwierdziło. Bardzo szybko działają i w ekspresowym tempie odzyskują pieniądze bez znaczenia na kwotę długu. Chwalę sobie współpracę z ludźmi reprezentującymi to biuro windykacyjne. Inne firmy odzyskujące długi patrzyły tylko na pieniądze, a Kancelaria Ultimatum najpierw dokładnie zweryfikowała sprawę, oceniła możliwości i przedstawiła warianty działania co pozytywnie wpłynęło na dalszy los postępowania. Polecam i pozdrawiam.

Izka

W Kancelarii Ultimatum nie pobierają ani zaliczek ani opłat startowych tylko dopiero jak będzie pozytywny finał sprawy windykacyjnej i dłużnik odda pieniądze to rozliczenie jest na zasadzie prowizyjnym i wynosi zaledwie kilka procent, więc jak jak za darmo, więc idealny układ. OPINIA POZYTYWNA. POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM

5,0 rating
5 listopada 2022

Super kontakt na każdym etapie prowadzonego postępowania sprawia, że szczerze mogę polecić poczynania Kancelarii Ultimatum, które oceniam na poziomie godnym profesjonalistów z prawdziwego zdarzenia. Dbają o to żeby wyegzekwować dla klienta jak najszybciej pieniądze informując cały czas co w danej chwili się dzieje. Podejście do klienta na wysokim poziomie – wszystko fachowo zostało załatwione i bardzo rzeczowo, więc gdybym miała jeszcze raz wybierać biuro windykacyjne z całą pewnością ponownie decyzja padłaby właśnie na specjalistów reprezentujących Kancelarię Ultimatum. Polecam jako zadowolona klientka.

Emilka

Kancelaria Ultimatum ma całkowity brak opłat wstępnych, a to duży plus w tego typu usługach - opłata jest jedynie za finalny rezultat działań windykacyjnych czyli każdy może sobie pozwolić na współpracę z nimi, a są naprawdę efektywni i bardzo mili. Sprawa zakończona pełnym sukcesem. Po współpracy z tymi fachowcami już wiem czemu Kancelaria Ultimatum opinie ma aż tak dobre.

5,0 rating
3 listopada 2022

Postępowanie windykacyjne zostało bardzo sprawnie załatwione jak do akcji wkroczyli prawnicy z Kancelarii Ultimatum i co najważniejsze to fakt, iż wszystko pozytywnie się zakończyło. Kontakt z tym biurem jest dosłownie świetny tzn. są uchwytni każdego dnia pod telefonem i odpisują na maile nawet kilka razy dziennie, więc oprócz tego, że odzyskali moje pieniądze to muszę dodać, że współpracowało mi się z nimi bardzo dobrze. Z perspektywy czasu wiem, że trafiłam na najlepszych zawowodowców w branży windykowania należności finansowych. Polecam przez duże P i zachęcam do zapoznania się z ich ofertą.

Łucja

Oceniam pozytywnie Kancelarię Ultimatum, która doprowadziłaa sprawę do samego końca jak przystało na fachowców z prawdziwego zdarzenia. Dłużnik spłacił całe zadłużenie w błyskawicznym tempie, a wrecz zaczęło mu na tym zależeć po interwencji prawników z tego biura windykacyjnego. Prowizja stosunkowo niewielka, a jakość świadczonych usług na najwyższym poziomie. Polecam!

5,0 rating
1 listopada 2022

Należy się ogromny pozytyw dla Kancelarii Ultimatum za to że swoją prowizję również ściągają z dłużnika, co pozwala na zminimalizowanie kosztów prowadzenia postępowania windykacyjnego do minimum – klient nic nie musi wpłacać Kancelarii Ultimatum żeby móc rozpocząć współpracę z tymi fachowcami, a ponadto obowiązuje u nich zawsze indywidualne podejście do każdej sprawy, co powoduje, że są maksymalnie skuteczni. Jestem zadowolona z usług i będę polecała to biuro wszystkim moim znajomym gdyż wiem, że mogę za nich ręczyć. Pełen profesjonalizm na każdym etapie prowadzonego postępowania windykacyjnego. Dokładnie na takiej współpracy mi zależało.

Gabriela

Jak dla mnie KANCELARIA ULTIMATUM to bez dwóch zdań najlepsza firma windykacyjna jaką znam. Skutecznie odzyskali moje pieniądze bez najmniejszej zwłoki czasowej.

5,0 rating
20 sierpnia 2022

Bardzo dobra komunikacja oraz skuteczność w odzyskiwaniu długów sprawia, że współpraca z tym biurem windykacyjnym to przyjemność i gwarancja należycie wykonanej usługi w możliwie najkrótszym czasie. Merytoryczne podejście do tematu i bardzo dobra organizacja działań. Z powierzonego zlecenia firma wywiązała się terminowo i rzetelnie. Duży plus za ściągnięcie kosztów windykacji od dłużnika. Nie mam zastrzeżeń i gdy będę miał w przyszłości znowu podobny problem to od razu zgłoszę się do Kancelarii Ultimatum gdyż wiem, że jest najlepsza na rynku.

Edmund

Bardzo sprawnie działająca firma windykacyjna. Szybka pomoc na wysokim poziomie w sprawie, która wydawała mi się na początku nie do rozwiązania.

5,0 rating
17 sierpnia 2022

Działają bez pardonu i skrupułów. Odzyskali pieniądze ze strych nakazów z którymi wcześniej nawet komornicy nie dali sobie rady. Osoby które tutaj pracują mają wiedzę na wysokim poziomie i można na nich polegać. Jako jedyna firma na rynku Kancelaria Ultimatum nie pobiera opłat wstępnych za zajęcie się sprawą, co w moim przypadku było znaczącym udogodnieniem gdyż nie miałem pieniędzy w tamtym okresie przez to, że dłużnik miał cały mój majątek. Po zgłoszeniu się do tego biura wystarczyło przekazać dokumenty, a oni już dalej zajęli się sprawą. Oczywiście całą należność ściągnęli co do złotówki. Polecam

Marcin

Rzetelna firma windykacyjna, którabez owijania w bawełnę powiedziała co można zrobić żeby odzyskać od dłużnika pieniądze i ile będzie mniej więcej trwało całe postępowanie.

5,0 rating
15 sierpnia 2022

Nie wiem jak to robią ale są skuteczni. Pracują tutaj bardzo kompetentne, profesjonalne osoby z wiedzą prawniczą, która pozwala osiągną cel w możliwie najlepszy sposób. W końcu trafiłem na biuro windykacyjne, które potrafi odzyskać pieniądze, a nie tylko grać na czas jak to bywa w innych firmach. Uzyskałem w Kancelarii Ultimatum wsparcie na jakie liczyłem i odzyskanie pieniędzy okazało się być prostsze niż się tego wstępnie spodziewałem.

Lech

Już po wstępnych rozmowach widać było, że mam do czynienia z profesjonalistami i przeczucie mnie nie myliło gdyż niespełna miesiąc później cała kwota zadłużenia zostałą w stu procentach odzyskana.

5,0 rating
12 sierpnia 2022

Ze zlecenia wywiązali się w 100%. Piszę tą opinię przede wszystkim dlatego, że jest to firma godna polecenia i każdy kto szuka fachowego wsparcia związanego z odzyskaniem pieniędzy powinien w pierwszej kolejności zgłosić się do tych specjalistów, a na pewno nikt nie zawiedzie się na kompetencjach pracujących tutaj osób, które nie mają sobie równych w wykonywanej przez siebie profesji. Oceniam pozytywnie Kancelarię Ultimatum jako zadowolony zleceniodawca.

Karol

Od wielu lat Kancelaria Ultimatum odzyskuje dla mnie należności wynikające z niezapłaconych faktur i robi to bardzo dobrze. Mam świetny kontakt z osobami prowadzącymi sprawy i do tego można w tej firmie licznyć na doskonały stosunek jakości usług do ceny.

5,0 rating
9 sierpnia 2022

Niezwykle kontaktowi ludzie tutaj pracują z mnóstwem pozytywnej energii do działania. Już po pierwszym spotkaniu z przedstawicielem firmy byłem pewny, że odzyskanie pieniędzy jest pewne i pozostaje jedynie kwestią czasu i od tamtego czasu nieustannine współpracuję z tymi fachowcami. Dla mających wątpliwości co do zlecenia windykacji doradzam jak najszybsze wysłanie dokumentów, a zostanie sprawa bezpłatnie przeanalizowana i zweryfikowana. Rozpoczęcie działań windykacyjnych również nie wymaga wpłacania pieniędzy, więc nie ma się nic do stracenia. Polecam skorzystać z usług tej firmy.

Arkadiusz

Kancelaria Ultimatum ma ogromne doświadczenie w ściąganiu długów i bardzo dyskretnie działa zawsze walcząc na maxa skutecznie w imieniu klienta. Pomogą każdemu kto się do nich zgłosi tak jak i miało to miejsce w moim przypadku

5,0 rating
29 lipca 2022

Niekiedy potrzeba pomocy z nieuczciwymi krętaczami którzy nie chcą oddać pieniędzy i w takich sprawach zgłaszam się do Kancelarii Ultimatum wiedząc, że uzyskam w tym biurze windykacyjnym pomoc jakiej oczekuje. Ta firma zawsze mi pomogła w odzyskaniu pieniedzy od dłużnika i nigdy nie musiałam długo czekać na rezultaty działań z ich strony. Współpraca z prawnikami reprezentującymi Kancelarię Ultimatum to zaszczyt dla mnie.

Natalia

Świetna firma windykacyjna i na pewno najlepsza z jaką kiedykolwiek współpracowałam. Dzięki Kancelarii Ultimatum odzyskałam pieniądze w krótkim czasie na czym mi bardzo zależało. Było cieżko ponieważ dłużnik ukrywał swoje prawdziwe dochody, ale summa summarum finalnie się udało uzyskać zamierzony cel.

5,0 rating
27 lipca 2022

Śmiało mogę polecić tych specjalistów, którzy doskonale sobie poradzili z realizacją powierzonego przeze mnie zadania. Kancelaria Ultimatum pomaga mi w batalii z dłużnikiem i spisali się fenomenalnie w swoich działaniach windykacyjnych. Dyskretna pomoc na miarę XXI wieku. Pomogli mi odzyskać utracone pieniądze i dodatkowo wywalczyli jeszcze dla mnie odsetki od dłużnika za spóźnione rozliczenie się. Polecam w 100%

Celina

Kompetentni fachowcy którzy rzetelnie podchodzą do realizacji zlecenia i wszystkie czynności przeprowadzają z dbałością o najmniejsze szczegóły. Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
25 lipca 2022

Jest to bardzo profesjonalna firma windyacyjna, w której pracują osoby doskonale znający się na swojej pracy. Poradzą sobie bez trudu z kazdą sytuacją. U mnie wywiązali sie z mojego zlecenia bardzo sprawnie i w ekspresowym tempie. Osobiście jestem zadowolona ze współpracy i szczerze rekomenduję usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum każdemu kto ma problem z odzyskaniem pieniędzy od zadłużonej osoby czy też firmy.

Ilona

Szybkie i skuteczne działania windykacyjne to domena Kancelarii Ultimatum i z tego co zaobserowałam radzą sobie bezproblemowo nawet z beznadziejnymi oraz skomlikowanymi sprawami.

5,0 rating
22 lipca 2022

Zawsze w Kancelarii Ultimatum specjaliści do spraw egzekwowania należności finansowych robią wszystko co w ich mocy żeby ruszyć z miejsca sprawę i zmotywować zadłużoną osobę do współpracy. Uświadamiają kombinatorów którzy są zwykłymi oszustami finansowymi w jakiej znajdują się sytuacji i jakie konsekwencje im grożą za uchylanie się od obowiązku spłaty zadłużenia, a potem jest już tylko kwestią czasu kiedy środki spływają na konto bankowe zleceniodawców prosto od dłużników. Jak dla mnie Kancelaria Ultimatum jest niepodważalnie najlepszą firmą windykacjną w całym kraju.

Wiktoria

Polecam przede wszystkim ze względu na szybkość działania i podejmowania właściwych kroków mających na zelu wyegzekwowanie należności finansowych od zadłużonych firm czy też osób prywatnych.

5,0 rating
19 lipca 2022

Jak ktoś nie chce tracić czasu i nerwów na droczenie się z dłużnikiem to polecam odezwać się do Kancelarii Ultimatum i skorzystać z wachlarza usług jakie ma w swojej ofercie, a zapewniam, że nikt nie zawiedzie się na tych fachowcach, którzy mają przeszło dwadzieścia lat doświadczenia w rozliczeniu dłużników. Działają w całym kraju, więc każdy może się do nich zgłosić. Oceniam pozytywnie współpracę.

Olga

Dziś mija rok od mojej współpracy z firmą i nie mam nic do zarzucenia, współpraca przebiega bardzo sprawnie i pozytywnie. Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum.

5,0 rating
30 czerwca 2022

Osoby zajmujące się moją sprawą wywiązali się z obietnicy i w mniej niż miesiąc odzyskali moje pieniądze od dłużnika. Absolutni profesjonaliści. Serdecznie polecam współpracę z Kancelarią Ultimatum. Bardzo dobra analiza stanu majątkowego mojego dłużnika i skuteczne działanie sprawiło, że odzyskanie długu było tylko formalnością. Wcześniej korzystałem z usług innej firmy windykacyjnej jednak nic nie udało im się odzyskać. Dla odmiany Kancelaria Ultimatum ściągnęła od nieuczciwego dłużnika całość zadłużenia.

Seweryn

Proces sciągania długów z dłużników przebieg sprawnie. W Kancelarii Ultimatum pracują sami eksperci, którzy wiedzą co robią w dosłownym sensie tego znaczenia. Rekomenduje firmę.

5,0 rating
17 czerwca 2022

Jeśli mam problem z dłużnikiem od razu zgłaszam się do Kancelarii Ultimatum gdyż jest to najlepszy sposób na odzyskanie pieniędzy. Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia, osoby zajmujące się sprawą robią wszystko, żeby odzyskać pieniądze zleceniodawcy najszybciej jak to tylko możliwe. Osobiście korzystałam z ich pomocy już kilka razy i nigdy się nie zawiodłem. Warto wysłać im mailem dokumenty i skorzystać z bezpłatnej weryfikacji, a szybko uzyska się odpowiedź. Oceniam firmę 10/10.

Herbert

W Kancelarii Ultimatum zawsze można liczyć na profesjonalizm, fachowość i konkretne podejście do klienta o czym mogłem się osobiście przekonać podczas współpracy z tymi specjalistami.

5,0 rating
30 maja 2022

Polecam Kancelarię Ultimatum w której zawsze na pierwszym miejscu jest klient i jego dobro. Powierzona przeze mnie tej firmie sprawa została zrealizowana najlepiej jak to tylko było możliwe w pełnym znaczeniu tego słowa. Pieniądze zostały odzyskane sprawnie i przede wszystkim szybko. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie.

Kazimierz

Kontakt z Kancelarią Ultimatum na najwyższym poziomie. Pracują tutaj miłe i kompetentne osoby, które za wszelką cenę stawiają dobro swoich zleceniodawców. Polecam

5,0 rating
27 maja 2022

Wszystkie przekazane Kancelarii Ultimatum dokumenty zostały zweryfikowane bez żadnej zwłoki czasowej, dzięki czemu szybko wiedziałem na czym stoję. Prawnicy z tego biura dali pokaz swoich możliwości i odzyskali moje pieniądze od dłużnika w ekspresowym tempie. Od początku aż do samego końca współpracy mogłem liczyć na uczciwe podejście do mojej osoby.

Marek

Rekomenduje usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum i zapewniam, że nikt nie zawiedzie się na skuteczności jaką odznacza się to biuro windykacyjne.

5,0 rating
25 maja 2022

Fachowo i bardzo rzeczowo działają w tej firmie, a na dodatek nie pobierają w Kancelarii Ultimatum opłat na początku współpracy tylko dopiero jak ściągną dług, więc jam by nie patrzyć mają niezwykle uczciwe podejście do swoich klientów. Osobiście jestem skłonny jak najbardziej polecić oferowane usługi w tym miejscu.

Marian

Kancelaria Ultimatum profesjonalnie podeszła do powierzonego przeze mnie zlecenia, co przyczyniło się do odzyskania pieniędzy bez najmniejszych problemów po drodze w możliwie najkrótszym czasie.

5,0 rating
23 maja 2022

Po odzyskaniu moich pieniędzy od dłużnika jednoznacznie mogę stwierdzić, że specjaliści z tej firmy znają się na wykonywanej przez siebie profesji. Kancelaria Ultimatum kojarzy mi się z profesjonalizmem i skutecznymi działaniami windykacyjnymi. Z mojej strony owa firma zasługuje na jak najbardziej pozytywną ocenę. Polecam w 100%

Piotr

Mają w Kancelarii Ultimatum swoje autorskie sposoby na odzyskiwanie długów i z tego co zauważyłem ich metody są skuteczne a na rezultaty działań nie trzeba długo czekać.

5,0 rating
20 maja 2022

Jest to idealna firma żeby pozbyć się problemów związanych z brakiem rozliczenia ze strony zadłużonej osoby. Mi pomogła Kancelaria Ultimatum w znaczącym stopniu gdyż odzyskali od dłużnika dokładnie w 27 dni trzydzieści tysięcy złotych plus odsetki, więc jak by nie patrzeć ściągnęli całą kwotę i do tego sprawnie sobie poradzili ze sprawą oszczędzając moje nerwy, których już mi brakowało. Zdecydowanie polecam to biuro.

Janusz

Odzyskują pieniądze praktycznie od ręki specjaliści reprezentujący Kancelarię Ultimatum. Przy mojej sprawie nie minął nawet miesiąc, a cała kwota wróciła od dłużnika na moje konto.

5,0 rating
17 maja 2022

Po udaniu się do Kancelarii Ultimatum z kompletem dokumentów przeanalizowali sprawę i powiedzieli, że dług będzie ściągnięty w nie dłuższym czasie jak 1-2 miesiące co się potwierdziło, bo właśnie tyle czekałem na finał całego postępowania windykacyjnego. Pracują tutaj prawnicy, którzy nie mają równych sobie w wykonywanym przez siebie zawodzie. POLECAM

Władysław

Jak najbardziej pozytywnie wspominam współpracę z Kancelarią Ultimatum i polecam wachlarz ich możliwości każdej osobie.

5,0 rating
14 maja 2022

Specjaliści do spraw windykowania należności reprezentujący Kancelarię Ultimatum to prawdziwi fachowcy i nie trzeba długo czekać na efekty działań z ich strony. Kancelaria Ultimatum potrafi już w kilka dni sprawić że rzeczy niemożliwe stają się na wyciągnięcie ręki o czym mogłem się sam przekonać kiedy cały dług został odzyskany w 2 tygodnie od zgłoszenia się do tego biura. Oceniam 5/5

Adam

Z czystym sumieniem wystawiam Kancelarii Ultimatum pozytywną ocenę i szczerze polecam to biuro windykacyjnie każdemu kto chce odzyskać swoje pieniądze.

5,0 rating
11 maja 2022

Po wstępnych konsultacjach nawiązałem współpracę z Kancelarią Ultimatum i z perspektywy czasu cieszę się, bo w niedługim czasie zadzwonił do mnie działu windykacyjnego tego biura i oświadczył, że dłużnik chce się spotkać i oddać pieniądze, co stało się faktem i sprawa zakończyła się powodzeniem.

Wiesław

Kancelaria Ultimatum bardzo szybko a wręcz bym powiedział, że z zamkniętymi oczami rozgryzła dłużnika i w ekspresowym tempie zmotywowali delikwenta do rozliczenia się ze mną.

5,0 rating
8 maja 2022

Profesjonalne podejście do sprawy od początku współpracy. Wykwalifikowany zespół fachowców którzy egzekwują należności finansowe w tej firmie sprawia, że Kancelaria Ultimatum radzi sobie iście perfekcyjnie z odzyskaniem dosłownie każdego długu nawet takiego gdzie wydaje się na pierwszy rzut oka nie do ściągnięcia. Gorąco polecam.

Zdzisław

Współpraca z Kancelarią Ultimatum układała się bardzo dobrze. Regularnie korzystam z ich usług i nigdy się nie zawiodłem na tej firmie.

5,0 rating
4 maja 2022

Korzystam kilka razy w roku z wachlarza usług Kancelarii Ultimatum jeśli chodzi o rozliczania zaległości wynikających z nieopłaconych faktur na czas przez moich kontrahentów za produkty jakie ode mnie pobierają i dzięki skutecznym działaniom ze strony tego biura windykacyjnego nie mam na chwilę obecną ani jednej przeterminowanej faktury w swojej firmie za co jestem niezmiernie wdzięczny. Szczerze polecam i serdecznie pozdrawiam.

Edward

Pełen profesjonalizm i skuteczność na bardzo wysokim poziomie. Polecam Kancelarię Ultimatum.

5,0 rating
29 marca 2022

Kancelaria godna polecenia. Skutecznie i szybko załatwienie sprawy. Wszystko profesjonalnie załatwione. Uczciwe warunki współpracy, uprzejma obsługa. Jak dla mnie Kancelaria Ultimatum nie ma sobie równych jeśli chodzi o odzyskiwanie długów o czym mogłam się osobiście przekonać.

Bożena

Indywidualne podejść do klienta, ogromna wiedza ze strony osób zajmujących się moją sprawią i przede wszystkim ludzkie podejście sprawia, że z chęcią polecam to biuro windykacyjne.

5,0 rating
25 marca 2022

Nie mam zastrzeżeń co do współpracy z Kancelarią Ultimatum i uważam, że lepiej trafić nie mogłam. Są to zawodowcy, którzy wiedzą jak zabrać się do każdej sprawy związanej z odzyskaniem pieniędzy. Szybko działają i cały czas informują na jakim etapie jest obecnie sprawa. Polecam

Danuta

Polecam współpracę ze specjalistami ds. egzekwowani należności finansowych, którzy reprezentują Kancelarię Ultimatum. Są bardzo konkretni, zawsze dostępni i przede wszystkim skuteczni.

4,0 rating
21 marca 2022

Maksymalnie skuteczna windykacja. Konkretna i fachowa pomoc w odzyskaniu długu. U mnie sprawa toczyła się o odzyskanie 27000 zł od dłużnika, który przebywał za granicą i myślałam, że już nigdy nie zobaczę swoich pieniędzy, ale po przekazaniu do weryfikacji dokumentów Kancelarii Ultimatum wystarczył miesiąc żeby sprowadzić kombinatora na ziemię i uświadomić w jakiej jest sytuacji po czym rozliczyć go co do złotówki z zobowiązania finansowego jakie na nim ciążyło. POLECAM FIRMĘ !!!

Halina

Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Ultimatum i bez chwili zastanowienia daję maksymalnie pozytywną ocenę tej firmie windykacyjnej.

5,0 rating
16 marca 2022

Rzadko się zdarza trafić na firmę dla której priorytetem nie są pieniądze, a uczciwe i skuteczne wykonanie usługi. Osoby prowadzące moją sprawę za wszelką cenę chciały mi pomóc, a nie potraktować mnie jako kolejnego klienta. Wysłuchano mnie i już wiedziałam po pierwszej rozmowie, że w końcu ktoś mnie zrozumiał. Gdyby było więcej takich firm jak Kancelaria Ultimatum to świat byłby lepszy.

Irena

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum pomimo trudności i ogromu pracy jaką musieli włożyć w powierzoną im sprawę odzyskali całą należną mi kwotę w bardzo krótkim czasie.

5,0 rating
13 marca 2022

Bardzo szybka reakcja na zgłoszeni i tym samym ekspresowe przejście do działania sprawiło, że współpraca z Kancelarią Ultimatum już od samego początku była na satysfakcjonującym poziomie. Nie było marnowania czasu, obiecywanek i filozofowania tylko od razu prawnicy przeszli do działania i zanim się zorientowała pieniądze zostały w 100% odzyskane.

Ewa

Jestem zadowolona z wyboru Kancelarii Ultimatum, która sprawnie poradziła sobie z odzyskanie moich pieniędzy. Bardzo polecam, sprawa załatwiona szybko i skutecznie.

5,0 rating
9 marca 2022

Firma windykacyjna, która nie ma dla siebie konkurencji w całym kraju. Po prostu specjaliści z Kancelarii Ultimatum są najlepsi. Dałam im dokumenty żeby zweryfikowali sprawę, która wydawała się być beznadziejna, a okazało się, że jest do rozwiązania i na efekty działań z ich strony nie musiałam długo czekać gdyż już po 2 tygodniach pieniądze pojawiły się na na moim koncie bankowym.

Małgorzata

Dziękujemy serdecznie za pomoc, wspaniałe doradztwo i ogrom poświęconego dla nas czasu. Pozdrawiam

4,0 rating
6 marca 2022

Kancelaria Ultimatum nie pobiera ani 1 grosza za przeanalizowanie sprawy i rozliczenie jest na zasadzie znikomej prowizji od wygranej sprawy a jak będzie problem z dłużnikiem to nie trzeba im płacić dosłownie nic, więc nie ma się nic do stracenia czy też zaryzykowania nawiązując z nimi współpracę. Jak dla mnie finalnie koszty były bardzo niskie w porównaniu do jakości jaką Kancelaria Ultimatum oferuje.

Helena

Indywidualne podejście do sprawy i tym samym klienta, ogromna wiedza i doświadczenie sprawia, że współpraca z Kancelarią Ultimatum to przyjemność w czystej postaci.

5,0 rating
2 marca 2022

Nie życzę sobie być kolejny raz oszukaną przez dłużnika, ale jeśli tak się stanie to z całą pewnością ponownie zdecyduję się na współpracę z Kancelarią Ultimatum ponieważ mają ofertę i znają się na swoim fachu jak nikt inny. Zasługują na gromkie brawa i owacje na stojąco za działania windykacyjne jakie przeprowadzają dla swoich klientów.

Maria

Kancelaria Ultimatum podjęła się działań w celu odzyskania długu od trudnego kontrahenta i udało się pozytywnie sfinalizować sprawę, a pieniądze wróciły na konto naszej firmy

5,0 rating
26 listopada 2021

Współpraca z Kancelarią Ultimatum to zaszczyt i jednoczenie przyjemność. Odzyskali dług w przeciągu kilku tygodni od problematycznego kontrahenta i to na etapie polubownym, więc spisali się rewelacyjnie. Polecam firmę jako rzetelną, profesjonalną i co najważniejsze skuteczną.

Mieczysław

Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wierzytelności ściągane są ze stuprocentową skutecznością i w bardzo szybkim tempie.

5,0 rating
25 listopada 2021

Wystarczyło kilka tygodni, aby pieniądze z nieopłaconych faktur wróciły na konto mojej firmy. Kancelaria Ultimatum jest godna współpracy i polecenia. Wymagają minimum formalności, a oferują maksimum skute znośności. Gdyby było więcej takich firm na rynku jak Kancelaria Ultimatum to z całą pewnością byłoby mniej dłużników, kombinatorów i oszustów finansowych, którzy chcą wykorzystać innych.

Roman

Solidna firma windykacyjna. Bardzo dobry kontakt. Szybkie załatwienie sprawy. Bardzo polecam Kancelarię Ultimatum. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam.

5,0 rating
22 listopada 2021

Polecam Kancelarię Ultimatum jako bardzo rzetelną, wiarygodną i skuteczną firmę. Kontakt i informacje z tym biurem windykacyjnym to nieukrywana satysfakcja. Firma w całości odzyskała należną kwotę w przeciągu kilki tygodni. Kompetencja, wiedza, solidność to atuty Kancelarii Ultimatum, która jest liderem na rynku firm egzekwujących należności.

Mirosław

Osobiście polecam usługi oferowane przez Kancelarię Ultimatum z którą współpracujemy już od kilku miesięcy i z uwagi na kompetencje, rzetelność oraz na szybkie działania przynoszące zadowalające efekty.

5,0 rating
19 listopada 2021

Wszystkie działania podjęte przez Kancelarię Ultimatum są zawsze szybie, skuteczne i na bardzo wysokim poziomie. Polecam wszystkim, którzy mają problemy z odzyskaniem swoich należności, a na pewno nie zawiodą się na tej firmie windykacyjnej, która jest Numerem Jeden w całym kraju jeśli chodzi o odzyskiwanie długów.

Grzegorz

Pragnę zarekomendować Kancelarię Ultimatum jako godnego polecenia partnera z którym warto współpracować wiedząc, że poradzą sobie bez najmniejszego problemu z odzyskaniem wszelakich zadłużeń

5,0 rating
17 listopada 2021

Z ogromnym sukcesem Kancelaria Ultimatum pomogła mi odzyskać należności od zagranicznego dłużnika. Zdecydowanie polecam ich usługi wachlarz możliwości. Wierzytelność została spłacona w ciągu jednego miesiąca od podpisania umowy przy czym firma winna mi pieniądze co chwila robiła po drodze problemy, ale na prawnikach z Kancelarii Ultimatum nie robiło to większego wrażenia i zawsze byli o krok do przodu przed dłużnikiem.

Czesław

Kancelaria Ultimatum ma bardzo skuteczne metody windykowania należności, dlatego radzą sobie z każdym dłużnikiem bez najmniejszego problemu

5,0 rating
16 listopada 2021

Bardzo dobry kontakt z osobami zajmującymi się moją sprawą pozwalał mi koordynować działania windykacyjne jakie były prowadzone przez Kancelarię Ultimatum. Mogłem na każdym etapie postępowania dowiedzieć się telefonicznie lub mailowo jakie kroki są podejmowane w celu odzyskania moich pieniędzy i jakie kroki dłużnik podejmuje, a Kancelaria Ultimatum przez cały czas mnie informowała o wszystkim, co uważam za ogromny atut w tego typu usługach.

Dariusz

Profesjonalizm, wiedza a zarazem skuteczność w odzyskiwaniu długów bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, dlatego pod każdym względem mogę polecić to biuro windykacyjne

5,0 rating
13 listopada 2021

Polecam z czystym sumieniem Kancelarię Ultimatum. Panowie bardzo konkretni. Nie było mowy o marnowaniu czasu i w momencie kiedy odwiedziłem ich biuro zabrali się od razu do pracy. Szybki przegląd sytuacji i wnikliwa weryfikacja sprawy pozwoliła sprawnie przejść do właściwych działań windykacyjnych, a realizacja odzyskania pożyczonych pieniędzy w znacznej kwocie była jedynie kwestią czasu dla takich doświadczonych specjalistów. Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum.

Wojciech

W Kancelarii Ultimatum mają wgląd w wiele miejsc gdzie ja nie miałam, dlatego łatwiej było ustalić wiele kwestii związanych z dłużnikiem

5,0 rating
22 września 2021

Kancelaria Ultimatum sprawdziła majątek dłużnika i okazało się że znaleźli kilka nieruchomości jakie zataił na sprawie sądowej mówiąc, że jest bankrutem. Dzięki sprawnym i efektywnym działaniom tego biura windykacyjnego odzyskanie pieniędzy było tylko i wyłącznie kwestią czasu. Mają ogromne doświadczenie i wiedzę z zakresu prawa, co pozwala na skuteczne działanie oraz odzyskanie pieniędzy w możliwie najkrótszym czasie.

Aleksandra

Bez ukrytych kosztów i zaliczki. Szybko i skutecznie. Pozytywna opinia. Polecam Kancelarię Ultimatum.

5,0 rating
20 września 2021

Dużym ich plusem w Kancelarii Ultimatum jest to, że nie pobierają żadnych opłat wstępnych za zajęcie się dłużnikiem. Byłam wcześniej ze swoja sprawą w innej firmie windykacyjnej, więc mam porównanie i Kancelaria Ultimatum ma naprawdę dużą przewagę jeśli chodzi o jakość świadczonych usług, dlatego z ogromną przyjemnością mogę ich polecić.

Władysława

Firma godna zaufania z którą aż chce się współpracować i polecić oferowane przez nich usługi windykacyjne

5,0 rating
18 września 2021

Przeanalizowali moją sytuację i dostałam szybko odpowiedź oznajmiającą, że zajmą się moją sprawą – oczywiście wszystko bezpłatnie. Kompleksowo obsługują w Kancelarii Ultimatum firmy i osoby prywatne stąd mają duże doświadczenie w odzyskiwaniu długów i zawsze osiągają zamierzony cel jakim jest odzyskanie pieniędzy dla ich zleceniodawcy. Polecam!

Henryka

Bardzo dobrzy specjaliści windykacyjni dla których nie ma długu którego by nie odzyskali

5,0 rating
16 września 2021

Widać już po ich pierwszych ruchach, że znają się na rzeczy w Kancelarii Ultimatum. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Trzeba zdawać sobie sprawę, że oszuści finansowi nie mają szans z tymi specjalistami ds. windykowania należności. Pozdrawiam.

Czesława

W Kancelarii Ultimatum pomagają każdej osobie w potrzebie i na dodatek nie pobierają zaliczek za zajęcie się sprawą

5,0 rating
14 września 2021

Wszystko mają w Kancelarii Ultimatum bardzo dobrze zorganizowane i cały proces odzyskiwania długu przebiega w ekspresowym tempie. Polecam wszystkim tym którzy walczą na własną rękę z dłużnikiem i nie mogą zbyt wiele wskórać. Wybór tego biura windykacyjnego jest najlepszym wyborem z wszystkich możliwych. Zdecydowanie rekomenduję usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum.

Regina

Najlepsi w kraju

5,0 rating
29 sierpnia 2021

Cała kasa odzyskana w miesiąc!!!

Firma Budtor

Uzyskałam pomoc od Kancelarii Ultimatum, a także cenne porady oraz miłe słowo i wsparcie, a dalej było już tylko z górki jak zaczęliśmy ze sobą współpracować

5,0 rating
2 lipca 2020

Wszystko bardzo rzetelnie wykonane było przez Kancelarię Ultimatum aż byłem zaskoczony z jaką dbałością o najmniejsze szczegóły zajęli się sprawą. Całe postępowanie trwało aż 3 tygodnie i Kancelaria Ultimatum odzyskała całą kwotę należności – obyło się bez sądu i bardzo dobrze za co jestem bardzo wdzięczny Kancelarii Ultimatum. Będę ich każdemu w potrzebie polecał.

Kajetan

Kancelaria Ultimatum odpowiednie i umiejętnie wybadała powierzoną im sprawę, aby jak najszybciej wyegzekwować całą kwotę zadłużenia i udało się

4,0 rating
29 czerwca 2020

Zadawali dużo pytań panowie z Kancelarii Ultimatum – widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc. Od pierwszego dnia kiedy zgłosiłem się do nich przeanalizowali sprawę i szanse na realne odzyskanie długu bez obarczania mnie jakimikolwiek opłatami co było bardzo fair ze strony firmy KANCELARIA ULTIMATUM bo nie miałem zbytnio wtedy pieniędzy gdyż sam chciałem odzyskać pieniądze żeby przywrócić moją płynność finansową.

August

Wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie - mogę jak najbardziej polecić usługi oferowane przez firmę KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
27 czerwca 2020

Rzeczowość oraz dążenie do celu, a także dbałość maksymalne zadowolenie klienta to z pewnością największe atuty Kancelarii Ultimatum, ale też trzeba zaznaczyć, że mają spory bagaż doświadczeń zbieranych około 20 lat, więc Kancelaria Ultimatum doskonale wie jak zadziałać w każdym postępowaniu windykacyjnym. U mnie spisali się lepiej niż najlepiej, więc jeśli chodzi o Kancelarię Ultimatum jest ona dla mnie numerem jeden jeśli chodzi o dostępne na rynku firmy windykacyjne.

Dymitr

Bardzo dobrze wspominam współpracę z Kancelarią Ultimatum - znają się na windykowaniu należności najlepiej na świecie

5,0 rating
25 czerwca 2020

Jeśli mam w skrócie opowiedzieć o Kancelarii Ultimatum to na pewno działają w swym fachu bardzo profesjonalnie i co ważniejsze skutecznie. Kancelaria Ultimatum zawsze podchodzi do danej sprawy indywidualnie czyniąc z nich lidera na rynku firm windykacyjnych wygrywające wszystkie sprawy z dłużnikami.

Ksawery

Firma Budowlana

5,0 rating
12 września 2019

Bez zastrzeżeń. Profesjonalnie Kancelaria Ultimatum zajęła sie moim dłużnikiem, be zopłąt wstepnych w rekawiczkach i skutecznie.

bogdan wnęk

Dziękuję za profesjonalną i fachową pomoc!

3,0 rating
13 stycznia 2019

Jestem wdzięczny za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od firmy w której kiedyś pracowałem, a nie chcieli mi wypłacić ostatniej wypłaty i ekwiwalentu za niewykorzystany urlop! DZIĘKUJĘ ULTIMATUM!!!

Przemek

Długo szukałam takiego skutecznego biura jak Kancelaria Ultimatum

4,0 rating
12 stycznia 2019

Bardzo fachowe i rzeczowe podejście do każdej osoby bez znaczenia na wysokość długu. Ekspresowo i sprawnie oraz dodam jeszcze doskonały kontakt praktycznie przez cały tydzień, najszybciej wszystko można załatwić mailowo, ale telefonicznie też wytłumaczą co i jak. Na pewno wrócę to tej firmy.

Bogna z Wielunia

Się znają Panowie windykatorzy z Kancelarii Ultimatum na robocie i praktykują nowoczesne metody, które są bardzo skuteczne

5,0 rating
7 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum to nie tylko zwykli ludzie i przeciętna firma jak by mogło się zdawać myśląc o kancelarii windykacyjnej, ale jest całkiem inaczej!!! Nie myślą jak zarobić na poszkodowanym, ale o tym jak mu pomóc – nie potraktowali mnie jako klienta tylko człowieka. Wyręczyli mnie z mozolnej kompletacji dokumentów dowodowych, faktur itp. oraz reprezentowali mnie w sądzie jak i pisali mnóstwo pism do dłużnika – dobrze, że Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre, bo inaczej ciężko wybrać w dzisiejszych czasach solidną firmę zajmującą się ściganiem dłużników. Mi Kancelaria Ultimatum, a dokładnie ekspert windykacyjny pomógł odzyskać 100% długu wraz z odsetkami, a teraz dłużnik pluje sobie w gardło, że mógł wcześniej oddać szmal to by uniknął zbędnych i niemałych odsetek, ale ja mam mu tylko jedno do powiedzenia z tym, że nie będę brzydko pisał na takich forach internetowych jak tutaj. Polecam serdecznie!!!!!

Mateusz z Gawrońca

Perpetuum mobile windykacji tak właśnie nazywamy firmę Kancelaria Ultimatum szczycącą się świetną opinią wśród odbiorców ich usług włącznie ze mną

5,0 rating
18 grudnia 2018

Kasę potrafi KANCELARIA ULTIMATUM ściągnąć z każdego rodzaju dłużnika tzn. nie ważne jaki ma kolor skóry, nie ważne jaką religię wyznaje, nie ważne kim jest i ile zalega to KANCELARIA ULTIMATUM na życzenie klienta znajdzie i wyciągnie z takiego oszusta finansowego dług co do złotówki. I za to właśnie cenię sobie firmę Ultimatum, która już wielokrotnie wybawiła moją rodzinę z opresji.

Gabriel

Mogę pochwalić Kancelarię Ultimatum za solidne wykonanie usługi windykacyjnej

5,0 rating
6 grudnia 2018

Sprawa z grubsza wydawała się prosta i jak chciałam uzyskać wcześniej jakąkolwiek pomoc prawną jeszcze przed poznaniem Kancelarii Ultimatum od innych firm konkurencyjnych to nikt na starcie nie był świadomy złożoności sprawy. Chcieli zająć się sprawą wszyscy, a nikomu nie udawało się i dopiero znajoma poleciła mi Pana reprezentującego firmę Kancelaria Ultimatum, który bardzo mi pomógł i nie wymiękł jak inni „fachowcy” od siedmiu boleści. Zdecydowanie polecam!

Marika09527

Zawsze po wykonanej usłudze przez firmę Kancelaria Ultimatum jest powód do celebrowania zwycięstwa - naprawdę dosłownie Zawsze!

5,0 rating
5 listopada 2018

Można liczyć na Was, dzięki wielkie za odzyskanie całej kwoty, jaką oszuści finansowi wyłudzili od pracownika naszej firmy, ale na policję już zostało to dawno temu zgłoszone i zasądzono oddanie pieniędzy, co naprawdę nie należało do najłatwiejszych czynności. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum nie powiedziała jak inne firmy windykacyjne „nie” tylko zabrała się w dniu zgłoszenia za niezbędne czynności mające na celu ściąganie pieniędzy. Bardzo dziękuję że nie musiałem jechać do Warszawy żeby wszystko załatwić tylko można było korespondencyjnie się porozumiewać. Mili i wyedukowani pracownicy po szkoleniach. Polecam wszystkim!!!!!

Marionos

Wywiązali się z umowy przed czasem

5,0 rating
7 października 2018

Kancelaria Ultimatum mieszcząca na ulicy Złota 59, 00-120 Warszawa, gdzie można rozmawiać na temat problemu związanego z długiem. Ja miałem przyjemność rozmawiać z osobą, która mnie później prowadziła wraz adwokatem panem Pawłem Olszewskim zweryfikowali moją sprawę pozytywnie i przeszli do konkretnych działań. Dziękuję za odzyskanie całego długu wraz z odsetkami, które nawet nie wiedziałem, że mi się należą. Polecam jak najbardziej Kancelarię Ultimatum!

Herbexo

usługa

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Pełen profesjonalizm

Grażyna

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Jakub

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Antoni

Godni polecenia

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Taniej niż u konkurencji

Szymon

Marexoss

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Pokrywają częściowo opłaty sądowe

Franciszek

OK

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Bez zaliczek

Jan

ok

5,0 rating
2 sierpnia 2018

ok

Filip

Dobra firma z plusem

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Wzorowi windykatorzy

Aleksander

Pomocni

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Zawsze jest u nich odpowiednie wybadanie tematu przez rozpoczęciem działań. Są bardzo pomocni na każdym etapie postępowania. Pozdrawiam Miki

Mikołaj

Polecam

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Uzyskałem pomoc na najwyższym poziomie!

Wojciech

Porada za free

5,0 rating
25 lipca 2018

Można liczyć na darmową porad 🙂

Kacper

Super

5,0 rating
14 lipca 2018

Wsparcie z ich strony jest na maxa

Adam

Pozytywnie

5,0 rating
8 lipca 2018

Całość bardzo rzetelnie załatwiona.

Michał

Super firma

5,0 rating
7 lipca 2018

Panowie w firmie Ultimatum stanęli na wysokości zadania i jestem zadowolony.

Marcel

Polecam

5,0 rating
6 lipca 2018

Gorąco polecam Kancelarię Utimatum

Stanisław

Skuteczność bez łamania kości 🙂

5,0 rating
2 lipca 2018

Sprytnie działają w firmie Kancelaria Ultimatum

Wiktor

Są spoko

5,0 rating
22 czerwca 2018

Jak ich wybierzesz to w sądzie nawet nie zdąży nic powiedzieć dłużnik a już będzie miał wezwanie do zapłaty.

Piotr

ok

5,0 rating
19 czerwca 2018

Wszystko Ok.

Igor

Godni polecenia

5,0 rating
15 czerwca 2018

Bardzo ale to bardzo pomogli mi finansowo w życiu.

Leon

Mają u mnie dużego plusa

5,0 rating
12 czerwca 2018

Błyskawicznie wpisali dłużnika w rejestr.

Nikodem

Zadziałali konkretnie

5,0 rating
3 czerwca 2018

Zrobili tak, że zadziałało skutecznie 🙂

Mateusz

Dali radę

5,0 rating
22 maja 2018

U mnie była sprawa z moją byłą wspólniczkom o udziały w spółce.

Bartosz

Finansowo na plus

5,0 rating
19 maja 2018

W kancelarii Ultimatum nie pobrali żadnych kosztów wstępnych ani innych opłat startowych.

Maksymilian

Spłata na raty

5,0 rating
14 maja 2018

Dług oddany w 10 ratach, więc można polecić.

Miłosz

Super działanie

5,0 rating
7 maja 2018

Rok temu uzyskałem pomoc i wygraliśmy z Kancelarią Ultimatum całe postępowanie.

Tymon

Polecam

5,0 rating
5 maja 2018

Jestem bardzo wdzięczna za udzieloną pomoc.

Oliwier

Wszystko załatwione

5,0 rating
23 kwietnia 2018

Konkretna firma.

Alan

Zawodowcy z krwi i kości tak jak zapewniała telewizja Polsat

5,0 rating
22 kwietnia 2018

Wszystko jak zwykle maksymalnie OK

Ignacy

Polecam

5,0 rating
15 kwietnia 2018

Pozytywne odczucia

Tymoteusz

Wielkie pozytywne zaskoczenie

5,0 rating
14 kwietnia 2018

Firma godna polecenia.

Oskar

Totalne 0 zł opłaty wstępnej

5,0 rating
12 kwietnia 2018

Firma godna polecenia – bez żadnych zarzutów.

Dawid

Polecam

5,0 rating
23 marca 2018

Polecam

Dominnik

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 marca 2018

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w uzyskaniu zaległego długu z którym nie mogłem sobie poradzić.

Karol

Świetne działanie

5,0 rating
22 marca 2018

Można powiedzieć że jestem w 100% zadowolony dzięki Kancelarii Ultimatum.

Maciej

Ok

5,0 rating
12 marca 2018

Są wiarygodni

Tomasz

Perfekcyjnie

5,0 rating
23 lutego 2018

Firma Ultimatum zna się na windykacji jak mało kto.

Julian

Telewizja POLSAT mogła przedstawić jak dłużnik chce wmówić nieprawdę o firmie Ultimatum

5,0 rating
19 lutego 2018

Jak najbardziej można korzystać, znam z Polsatu i regularnie korzystamy jak jest taka potrzeba w firmie.

Fabian

Dziękuję

5,0 rating
16 lutego 2018

Świetna robota Panowie z Ultimatum!

Hubert

Polecam

5,0 rating
14 lutego 2018

Odzyskany dług w całości.

Hubert

Szybkie ruchy

5,0 rating
4 lutego 2018

Pomogli mi szybko i skutecznie

Natan

Prawdziwa znajomość prawa

5,0 rating
29 stycznia 2018

Odznaczają się rewelacyjną znajomością prawa i posiadają portfel narzędzi pozwalający na szybsze wyegzekwowanie długu.

Gabriel

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
28 stycznia 2018

Super firma poznana w telewizji POLSAT i super ludzie w niej pracują.

Paweł

Wszystko ok

5,0 rating
27 stycznia 2018

Załatwili dłużnika tak, że sam oddał z odsetkami. Polecam

Patryk

Dla mnie Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w całym kraju

5,0 rating
24 stycznia 2018

Kancelaria Ultimatum to obowiązkowo zawsze miła atmosfera od początku aż do samego końca postępowania windykacyjnego.

Ksawery

Jak najbardziej ok

5,0 rating
23 stycznia 2018

Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum i muszę przyznać, że na swojej robocie znają się lepiej niż najlepiej.

Kamil

Kancelaria Ultimatum to uczciwy i solidny partner biznesowy

5,0 rating
22 stycznia 2018

Świadczą usługi na najwyższym poziomie!

Kamil

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
14 stycznia 2018

Moja opinia o firmie Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Dzięki Panowie

Bartłomiej

Pomocni na maxa

5,0 rating
7 stycznia 2018

Załatwili za mnie praktycznie wszystko.

Bruno

Szybcy

5,0 rating
5 stycznia 2018

Gotowi do działania są w Kancelarii Ultimatum niemalże od razu od zgłoszenia sprawy.

Sebastian

Kancelaria Ultimatum jest ok

5,0 rating
2 stycznia 2018

Jak dla mnie to idealna firma ponieważ obsługują kompleksowo inne firmy oraz osoby prywatne.

Krystian

Dochodzenie długu przez firmę windykacyjną

5,0 rating
19 grudnia 2017

Pomogli mi znaleźć dłużnika i załatwili całą papierologie związaną z odzyskaniem długu.

Borys

Firma Ultimatum Kancelarią godną polecenia

5,0 rating
9 listopada 2017

Firma Ultimatum spełniła swoje zadanie i przyznaje, że jest bez zarzutów.

Olaf

Zero opłat w Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
18 października 2017

Dosłownie ani złotówki wpisowego i weryfikują sprawę z miejsca.

Adrian

Bez kosztów wstępnych

5,0 rating
8 września 2017

Polecam z całego serca firmę windykacyjną Kancelaria Ultimatum.

Kajetan

Zero opłat wstępnych przy chęci odzyskania długu

5,0 rating
17 sierpnia 2017

Brawurowa robota na każdym etapie postępowania.

Kuba

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
7 lipca 2017

Są naprawdę pomocni i znają się na literaturze prawa.

Artur

Szybko załatwiają sprawę

5,0 rating
16 czerwca 2017

Wygląda to tak że wysyła się dokumenty to szybko idzie.

Grzegorz

Dziękuję i pozdrawiam

5,0 rating
6 maja 2017

Kancelaria Ultimatum bardzo dużo mi pomogła 🙂

Marcin

Polecam Ultimatum

5,0 rating
15 kwietnia 2017

Kancelaria godna uwagi!

Błażej

Transport

5,0 rating
2 kwietnia 2017

Zlecenie transportowe- Rumunia sprzed roku, kasa nie do odzyskania, im się jakoś udało , polecam!!

Gwidon

Dobra firma

5,0 rating
5 marca 2017

Ultimatum to firma, której od dawna szukałem.

Daniel

Odzyskany dług

5,0 rating
14 lutego 2017

W moim przypadku odzyskali dług w niespełna 3 miesiąca. Super Kancelaria.

Łukasz

Korzystna współpraca

5,0 rating
4 stycznia 2017

Zadzwoniłem do Kancelarii Ultimatum po poradę w związku z długiem i pomogli mi szybko.

Cezary

Polecam

5,0 rating
16 grudnia 2016

Pozytywne wrażenia.

Tadeusz

Polecam

5,0 rating
6 listopada 2016

Wszystko ok

Tobiasz

Kancelaria Ultimatum jest najlepsza

5,0 rating
15 października 2016

Dziękuję za to co dla mnie zrobiliście.

Damian

Zadowolony

5,0 rating
14 sierpnia 2016

W 10 minut rozjaśnili mi całą sytuacje i zabrali się do pracy – po 3 miesiącach dług odzyskany.

Robert

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2016

W Kancelarii Ultimatum podpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inne firmy konkurencyjne chciały odpowiadać całymi dniami i za dużo pieniędzy…

Robert

Polecam

5,0 rating
13 czerwca 2016

Dziękuję droga Kancelario Ultimatum za trud, który włożyliście w moją sprawę.

Przemysław

Pozytywna

5,0 rating
3 maja 2016

Gorąco polecam tą kancelarię.

Kornel

Ok

5,0 rating
12 kwietnia 2016

Usługi na wyższym poziomie w atrakcyjnej ofercie pod kątem cenowym.

Radosław

Opinia o Kancelarii Ultimatum może być tylko jedna - specjaliści z krwi i kości

5,0 rating
2 marca 2016

Błyskawicznie i niedrogo pomogli mi z moim długiem jak i z dłużnikiem.

Olivier

Idealna współpraca - dług odzyskany

5,0 rating
11 lutego 2016

Całkowicie wydobyłem się z tarapatów i mogę w 100% polecić firmę Ultimatum.

Konrad

Ocena firmy wg mnie to 5 gwiazdek!

5,0 rating
1 stycznia 2016

Klient od wielu lat.

Emil

Solidny partner biznesowy

5,0 rating
28 grudnia 2015

Kancelaria Ultimatum była 4 firmą z którą współpracowałem i okazali się najskuteczniejsi, więc 5 gwiazdek obowiązkowo 🙂

Mieszko

Zadowlony

5,0 rating
15 listopada 2015

Dłużnik znaleziony w 2 tygodnie i cały dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, więc polecam na maxa.

Jerzy

Pomocni

5,0 rating
24 października 2015

Firma Ultimatum jest naprawdę bardzo pomocna przy załatwianiu papierów.

Marek

Polecam

5,0 rating
18 października 2015

Zadowolony klient

Milan

Chemia

5,0 rating
8 października 2015

FV za uslugi sprzed 4 -ech lat, pomimo ze przedawnione, przyjeli i po umieszczeniu dluznika w rejestrze zaczal splacac.Polecam Kancelarie Ultimatum.

PPHU ROBCHAEM

Klient

5,0 rating
26 września 2015

Osobiście miałem przyjemność korzystać z usług tej uczciwej i skutecznej Kancelarii Ultimatum wielokrotnie.

Henryk

Sprawdzona firma windykacyjna

5,0 rating
12 września 2015

Kancelaria Ultimatum potrafi zająć się sprawą najlepiej w kraju!

Nataniel

Profesjonaliści

5,0 rating
8 września 2015

Podejście do klienta jest profesjonalne

Stefan

OK

5,0 rating
20 sierpnia 2015

Raz korzystałem i jestem zadowolony.

Marek

Polecam tą kancelarię prawną

5,0 rating
5 sierpnia 2015

Skuteczna windykacja należności można znaleźć ich po KRS ogólnodostępnym lub po numerze NIP.

Alex

Beton

5,0 rating
1 sierpnia 2015

Kontrahent – brak kontaktu od pol roku, nie mailem juz nerwow wydzwaniac i sie prosic, polecil mi ich moj znajomy. Nie mam na razie zastrzezen.

Ludwik FREd

Są niezawodni

5,0 rating
1 lipca 2015

Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach daje z siebie wszystko i ich skuteczność jest praktycznie stu procentowa.

Kazimierz

Ceny są niskie

5,0 rating
4 czerwca 2015

Oferta cenowa usług oferowanych w Kancelarii Ultimatum krs są przystępne dla każdej osoby.

Józef

Zagraniczne sprawy

5,0 rating
4 maja 2015

Polecam ponieważ Kancelaria Ultimatum przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i też zajmuje się spawami zagranicznymi.

Gustaw

Wszystko poszło bez problemu

5,0 rating
4 kwietnia 2015

Można ich brać. Polecam Ultimatum

Gracjan

Moja ulubiona firma windykacyjna

5,0 rating
4 marca 2015

Bez Zaliczek działa Kancelaria Ultimatum krs i to już mówi samo za siebie 🙂 Wiedzą co robią!

Ryszard

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lutego 2015

Ultimatum nie pobiera opłat początkowych ani za analizowanie sprawy więc mega plus! To dla mnie było najważniejsze 🙂 Są znani i lubiani w całym kraju nawet telewizja Polsat emitował ich firmę Kancelaria windykacyjna.

Konstanty

Są uczciwi po całości!

5,0 rating
4 stycznia 2015

Polecam Ultimatum. Pozdrawiam

Andrzej

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2014

Pozytywne wrażenia z świadczonych przez nich usług.

Alexander

Zadowolony klient z Poznania

5,0 rating
8 listopada 2014

Korzystałem i mogę z całego serca polecić.

Juliujsz

Brawo !!!

5,0 rating
4 października 2014

Udało się 🙂 W końcu odzyskali mi dług po 3 miesiącach 🙂 Super! Dziękuję bardzo. Znaleziony namiar na stronie Polsat.

Juliusz

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum nip

5,0 rating
4 września 2014

Opiniowana Kancelaria Ultimatum krs to najlepsza firma w kraju z jaką miałem do czynienia, która obsługuje nawet zagraniczne sprawy, co świadczy o jej skuteczności na rynku windykacyjnym w ściąganiu pieniędzy z oszustów.

Jacek

Polecam - oszuści nie mają z nimi szans

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Pieniądze odzyskane w niespełna 3 miesiące, gdzie ja i kilka innych firm męczyliśmy się bezskutecznie ze znalezieniem dłużnika. Można ich znaleźć wpisująć Kancelaria Ultimatum nip lub Firma Ultimatum krs, więc w max 1 minute powinniśmy uzyskać wszystkie dostępne metody komunikacji.

Jędrzej

Piękna sprawa pod kątem finansowym

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Trzeba wziąć pod uwagę, że w Kancelarii Ultimatum weryfikowane są sprawy windykacyjne bez opłat na wstępie, więc mamy pewność i skuteczność w jednym.

Jeremi

Zadowolony Klient - uczciwie potraktowany

5,0 rating
4 lipca 2014

Do Ultimatum została wysłana kolejna sprawa – współpraca systematyczna i cykliczna w jednym. Polecam pod wieloma względami.

Remigiusz

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2014

Dłużnika Kancelaria Ultimatum sama znalazła w niespełna 3 tygodnie, gdzie trzeba zaznaczyć, że dłużnik znajdował się w Bułgarii.

Feliks

Polecam

5,0 rating
4 maja 2014

Firma godna polecenia bez znaczenia na złożoność sprawy.

Albert

Opinie klientów Kancelaria Ultimatum krs

5,0 rating
4 maja 2014

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami klientów o Kancelarii Ultimatum Polsat, gdyż sam miałem przyjemność korzystania z usług tychże przemiłych Panów, którzy zawsze służą pomocą podczas tłumaczeniom oszustom w jakiej sytuacji obecnie znajdują się.

Feliks

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
22 kwietnia 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum w ogóle nie musiałem się zajmować sprawą którą zleciłem do przeprowadzenia, która była związana z dużym długiem długiem.

Norbert

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
1 marca 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum nie musiałem mieć kontaktu z tym pseudo przyjacielem, który ode mnie wyciągnął kasę na niby biznes, a wiadomo jak się stało…

Seweryn

100% zadowolenia

5,0 rating
8 lutego 2014

Załatwili za mnie wszystko i jeszcze trochę

Eryk

Zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum krs

5,0 rating
4 stycznia 2014

Znakomity kontakt i wysokie kompetencje – to mi wystarczy 🙂 Dowiedziałem się o nich z telewizji POLSAT i to właśnie na Polsacie na programie Interwencja widziałem jak dłużnik che ich oczernić. Polecam już po odzyskaniu długu, dzięki Kancelarii Ultimatum krs.

Samuel

Można korzystać!

5,0 rating
15 grudnia 2013

Nie ma się do czego przyczepić w tej firmie a korzyści są naprawdę duże.

Dorian

Wyższy poziom windykacji

5,0 rating
16 września 2013

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum krs Polsat na najwyższym poziomie. Mieli kiedy biuro w Warszawie potem była kancelaria ultima podkowa leśna opinie miała rewelacyjne i jestem jednym z klientów, którzy odzyskali mi dług. Super kancelaria wierzytelności! Zadowolony klient 🙂

Leonard

W Ultimatum obsługa ok

5,0 rating
24 kwietnia 2013

Cenowo – nie ma konkurencji w kraju.

Brajan

Wszystko ok

5,0 rating
5 stycznia 2013

Można do nich śmiało pisać, a bezpłatnie zweryfikują sprawę.

Teodor

Koszty pokryte za mnie

5,0 rating
3 września 2012

Bez zaliczek, sprawa sfinalizowana po 48 dniach, więc na plusie. 5 gwiazdek obowiązkowo.

Aleks

Super finał postępowania windykacyjnego

5,0 rating
30 kwietnia 2012

Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika i nasza firma znów może się rozwijać.

Hydrulik

Współpraca przebiegła bez problemu

5,0 rating
5 lutego 2012

Korzystaliśmy raz i jak trzeba będzie to znów skorzystamy ponieważ jesteśmy usatysfakcjonowani.

Arkadiusz

Pozytywnie

5,0 rating
5 września 2011

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum.

Witold

Ogólny wynik

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 187 reviews)
Znakomite opinie96%
Bardzo dobre3%
Zadowalające1%
Mizerne0%
Słabe0%

opinie klientów Kancelaria Ultimatum


Całe postępowanie w firmie Kancelaria Ultimatum opinie mająca wzorowe i jest związana z windykacją należności można tak naprawdę podzielić na trzy etapy. Pierwszy etap to postępowanie przed egzekucyjne, drugi etap to postępowanie sądowe, natomiast trzeci obejmuje wszystkie czynności, jakie związane są z ostatecznym wyegzekwowaniem długu. Zawsze pierwszym etapem odzyskiwania od dłużnika należności w Kancelaria Ultimatum jest postępowanie przedegzekucyjne, w czasie którego dłużnik ma szansę na polubowne załatwienie sprawy zwrotu zaciągniętych wcześniej należności.

Pierwszym krokiem w Kancelarii Ultimatum opinie jest nawiązanie kontaktu z dłużnikiem w celu przypomnienia mu, że termin spłaty zadłużenia właśnie minął. Jeśli nie jest on gotowy na spłatę zadłużenia, podejmowane są negocjacje w celu przedłużenia czasu na spłatę zaciągniętego długu lub rozłożeniu go na raty. Tak naprawdę wszystko zależy od woli dłużnika – jeżeli będzie się chciał on dogadać, z całą pewnością sprawę uda się załatwić bez potrzeby sądowej ingerencji i przymusowego ściągania zadłużenia przy pomocy sądu.

Sprawdź koniecznie KANCELARIA ULTIMATUM opinie RANKING FIRM wypróbuj możliwości społeczności również w kwestiach windykacyjnych.

Drugi etap odzyskiwania należności wszczynany jest, gdy pierwsze polubowne próby załatwienia sprawy nie przynoszą oczekiwanych korzyści. Kancelaria Ultimatum na tym etapie postępowania do sądu trafia stosowny wniosek, w którym pożyczkodawca domaga się zwrotu należności zaciągniętych przez dłużnika. Chodzi tu o to, aby w trakcie rozprawy uzyskać tytuł egzekucyjny, który niejako zmusiłby dłużnika do jak najszybszego, polubownego bądź nie zwrotu pożyczonych pieniędzy.

Trzeci etap to postępowanie egzekucyjne, które prowadzone jest już wyłącznie przez Komornika Sądowego. W takim przypadku postępowanie egzekucyjne obejmuje przeprowadzanie przez komornika czynności takich jak:
– prowadzenie ostatecznych negocjacji w biurze firmy Kancelaria Ultimatum opinie dotyczących zwrotu zaciągniętego długu,
– sporządzenie wniosku o wszczęcie przeciwko dłużnikowi postępowania egzekucyjnego,
– dołożenie wszelkich starań, aby sprawy zadłużenia zostały załatwione szybko i skutecznie,
– monitoring przez komornika wszystkich czynności, jakie zostają przeprowadzane w celu odzyskania należności jego klienta.

Windykacja Polska prezentujące najciekawsze opinie o firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum wystawione przez zweryfikowane osoby lub osoby, które wcześniej korzystały z usług. Jesteśmy firmą windykacyjną działającą na terenie całego kraju. Kancelaria Ultimatum działa na rynku od kilkunastu lat. Nasi pracownicy są w pełni profesjonalni i dyskretni. Znają dokładnie wszystkie przepisy prawne windykacji i prowadzą szczegółową dokumentacje. Przed podejściem do sprawy klient musi dostarczyć kopie dokumentów potrzebnych do rozpoczęcia czynności windykacyjnych.

Po przekazaniu tych dokumentów nasi specjaliści w Kancelaria Ultimatum opinie przygotowują plan działania i przedstawiają go klientowi. Załatwiają też wszystkie możliwe formalności, aby klient nie musiał spędzać godzin w urzędach czy sądach. Do każdego podchodzimy z taką ogromnym przyłożeniem niezależnie od tego jaką kwotę zadłużenia mamy wyegzekwować. Na potwierdzenie moich słów mogą być tylko setki zadowolonych klientów i ich opinie o nas.

Omawiana Kancelaria Ultimatum opinie PKT ma w znanych serwisach na których są tylko zweryfikowani autorzy opinii.

Oto kilka historii z życia Kancelarii Ultimatum opinie ma sprawdzone. Na początek pani Mari, jej mąż zostawił ją gdy urodziło im się drugie dziecko. Wyprowadził się do innego miasta i nie płacił alimentów. Po pewnym czasie postanowiła zgłosić tę sprawę do sądu. Tam przyznano jej 10 tys. zaległych alimentów których nie zapłacił jej mąż. Pomogliśmy jej odzyskać te pieniądze. Oto jej słowa:

„Myślałam że zostałam z tym sama i że nigdy nie odzyskam tych pieniędzy ale na szczęście znalazłam tą firmę, oni mi pomogli i teraz mam pieniądze na wychowanie mojego synka”.

Jest jeszcze pan Mariusz który dzięki nam odzyskał 25 tys. które pożyczył od niego znajomy.

„Nie chciał mi oddać pieniędzy, które pożyczył. Nie wiedziałem co robić. Dobrze że oni mi pomogli teraz odzyskuje swoje pieniądze stopniowo tyle na ile jest w stanie oddać mój znajomy”.

Jeszcze historia pani Natalii która odzyskała 5 tys. złotych.

„Jestem taka szczęśliwa, wreszcie odzyskałam swoje pieniądze”.

Takich historii są setki i to co je łączy to to że wszyscy klienci odzyskali swoje pieniądze. Świadczy to o tym że nasza opinia Kancelarii wierzytelności Ultimatum z zweryfikowanymi opiniami jest bardzo dobra a klienci wychodzą z naszego biura usatysfakcjonowani i szczęśliwi. Zaufało nam tak wielu zaufaj i ty.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z Kancelarią Ultimatum lub mailowego gdzie spokojnie rozwiążemy twoje problemy z dłużnikiem.

Windykacja-Polska.pl

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

Warszawa

Kategoria: Windykacja należności
Dział: Windykacyjny

+48 605 448 944

www.KancelariaUltimatum.pl

Bieżący rejestr dłużników: Sprawdź

Polecamy sprawdzić opinie o biurze windykacyjnym KANCELARIA ULTIMATUM na pozostałych niezależnych serwisach informacyjnych na których można znaleźć rekomendacje o firmie dla której nie ma długu nie do odzyskania:

Kancelaria Ultimatum opinie nowe – kancelriaultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z Polski – windykacja-polska.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Warszawa – windykacja-polska.pl
Biuro Kancelaria Ultimatum opinie – windykacja-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – opinie-kancelaria-ultimatum.pl
Firma Kancelaria Ultimatum opinie – opinie-kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – kancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie klientów – kancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie – sciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie firm – sciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie najnowsze – kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie kontrahentów – kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z 2020 roku – odzyskamydlug.pl
Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowane – ranking-windykacja.pl
Kancelaria Ultimatum opinie PKT – pkt.pl
Kancelaria Ultimatum opinie BiznesFinder – biznesfinder.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Facebook – facebook.com
Kancelaria Ultimatum opinie Oferteo – oferteo.com
Kancelaria Ultimatum opinie – google.com

SPRAWDŹ REKOMENDACJE I DOŁĄCZ DO GRONA ZADOWOLONYCH KLIENTÓW KANCELARII ULTIMATUM

☎ +48 605-448-944

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1159 votes
Brand Name
Kancelaria Ultimatum ⭐
Product Name
Opinie o Kancelaria Ultimatum ⭐ Odzyskiwanie Długów