Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum

Opinie o Kancelarii Ultimatum:

 

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Oszu┼Ťci

1,0 rating
13 lutego 2020

Oszu┼Ťci pisz─ů sobie sami pozytywnie komentarze

997

Firma Budowlana

5,0 rating
12 wrze┼Ťnia 2019

Bez zastrze┼╝e┼ä. Profesjonalnie Kancelaria Ultimatum zaj─Ö┼éa sie moim d┼éu┼╝nikiem, be zop┼é─ůt wstepnych w rekawiczkach i skutecznie.

bogdan wn─Ök

Dzi─Ökuj─Ö za profesjonaln─ů i fachow─ů pomoc!

3,0 rating
13 stycznia 2019

Jestem wdzi─Öczny za pomoc w odzyskaniu pieni─Ödzy od firmy w kt├│rej kiedy┼Ť pracowa┼éem, a nie chcieli mi wyp┼éaci─ç ostatniej wyp┼éaty i ekwiwalentu za niewykorzystany urlop! DZI─śKUJ─ś ULTIMATUM!!!

Przemek

Długo szukałam takiego skutecznego biura jak Kancelaria Ultimatum

4,0 rating
12 stycznia 2019

Bardzo fachowe i rzeczowe podej┼Ťcie do ka┼╝dej osoby bez znaczenia na wysoko┼Ť─ç d┼éugu. Ekspresowo i sprawnie oraz dodam jeszcze doskona┼éy kontakt praktycznie przez ca┼éy tydzie┼ä, najszybciej wszystko mo┼╝na za┼éatwi─ç mailowo, ale telefonicznie te┼╝ wyt┼éumacz─ů co i jak. Na pewno wr├│c─Ö to tej firmy.

Bogna z Wielunia

Si─Ö znaj─ů Panowie windykatorzy z Kancelarii Ultimatum na robocie i praktykuj─ů nowoczesne metody, kt├│re s─ů bardzo skuteczne

5,0 rating
7 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum to nie tylko zwykli ludzie i przeci─Ötna firma jak by mog┼éo si─Ö zdawa─ç my┼Ťl─ůc o kancelarii windykacyjnej, ale jest ca┼ékiem inaczej!!! Nie my┼Ťl─ů jak zarobi─ç na poszkodowanym, ale o tym jak mu pom├│c – nie potraktowali mnie jako klienta tylko cz┼éowieka. Wyr─Öczyli mnie z mozolnej kompletacji dokument├│w dowodowych, faktur itp. oraz reprezentowali mnie w s─ůdzie jak i pisali mn├│stwo pism do d┼éu┼╝nika – dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre, bo inaczej ci─Ö┼╝ko wybra─ç w dzisiejszych czasach solidn─ů firm─Ö zajmuj─ůc─ů si─Ö ┼Ťciganiem d┼éu┼╝nik├│w. Mi Kancelaria Ultimatum, a dok┼éadnie ekspert windykacyjny pom├│g┼é odzyska─ç 100% d┼éugu wraz z odsetkami, a teraz d┼éu┼╝nik pluje sobie w gard┼éo, ┼╝e m├│g┼é wcze┼Ťniej odda─ç szmal to by unikn─ů┼é zb─Ödnych i niema┼éych odsetek, ale ja mam mu tylko jedno do powiedzenia z tym, ┼╝e nie b─Öd─Ö brzydko pisa┼é na takich forach internetowych jak tutaj. Polecam serdecznie!!!!!

Mateusz z Gawrońca

Perpetuum mobile windykacji tak w┼éa┼Ťnie nazywamy firm─Ö Kancelaria Ultimatum szczyc─ůc─ů si─Ö ┼Ťwietn─ů opini─ů w┼Ťr├│d odbiorc├│w ich us┼éug w┼é─ůcznie ze mn─ů

5,0 rating
18 grudnia 2018

Kas─Ö potrafi KANCELARIA ULTIMATUM ┼Ťci─ůgn─ů─ç z ka┼╝dego rodzaju d┼éu┼╝nika tzn. nie wa┼╝ne jaki ma kolor sk├│ry, nie wa┼╝ne jak─ů religi─Ö wyznaje, nie wa┼╝ne kim jest i ile zalega to KANCELARIA ULTIMATUM na ┼╝yczenie klienta znajdzie i wyci─ůgnie z takiego oszusta finansowego d┼éug co do z┼éot├│wki. I za to w┼éa┼Ťnie ceni─Ö sobie firm─Ö Ultimatum, kt├│ra ju┼╝ wielokrotnie wybawi┼éa moj─ů rodzin─Ö z opresji.

Gabriel

Mogę pochwalić Kancelarię Ultimatum za solidne wykonanie usługi windykacyjnej

5,0 rating
6 grudnia 2018

Sprawa z grubsza wydawa┼éa si─Ö prosta i jak chcia┼éam uzyska─ç wcze┼Ťniej jak─ůkolwiek pomoc prawn─ů jeszcze przed poznaniem Kancelarii Ultimatum od innych firm konkurencyjnych to nikt na starcie nie by┼é ┼Ťwiadomy z┼éo┼╝ono┼Ťci sprawy. Chcieli zaj─ů─ç si─Ö spraw─ů wszyscy, a nikomu nie udawa┼éo si─Ö i dopiero znajoma poleci┼éa mi Pana reprezentuj─ůcego firm─Ö Kancelaria Ultimatum, kt├│ry bardzo mi pom├│g┼é i nie wymi─Ök┼é jak inni „fachowcy” od siedmiu bole┼Ťci. Zdecydowanie polecam!

Marika09527

Zawsze po wykonanej usłudze przez firmę Kancelaria Ultimatum jest powód do celebrowania zwycięstwa - naprawdę dosłownie Zawsze!

5,0 rating
5 listopada 2018

Mo┼╝na liczy─ç na Was, dzi─Öki wielkie za odzyskanie ca┼éej kwoty, jak─ů oszu┼Ťci finansowi wy┼éudzili od pracownika naszej firmy, ale na policj─Ö ju┼╝ zosta┼éo to dawno temu zg┼éoszone i zas─ůdzono oddanie pieni─Ödzy, co naprawd─Ö nie nale┼╝a┼éo do naj┼éatwiejszych czynno┼Ťci. Dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum nie powiedzia┼éa jak inne firmy windykacyjne „nie” tylko zabra┼éa si─Ö w dniu zg┼éoszenia za niezb─Ödne czynno┼Ťci maj─ůce na celu ┼Ťci─ůganie pieni─Ödzy. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ┼╝e nie musia┼éem jecha─ç do Warszawy ┼╝eby wszystko za┼éatwi─ç tylko mo┼╝na by┼éo korespondencyjnie si─Ö porozumiewa─ç. Mili i wyedukowani pracownicy po szkoleniach. Polecam wszystkim!!!!!

Marionos

Wywi─ůzali si─Ö z umowy przed czasem

5,0 rating
7 pa┼║dziernika 2018

Kancelaria Ultimatum mieszcz─ůca na ulicy Z┼éota 59, 00-120 Warszawa, gdzie mo┼╝na rozmawia─ç na temat problemu zwi─ůzanego z d┼éugiem. Ja mia┼éem przyjemno┼Ť─ç rozmawia─ç z osob─ů, kt├│ra mnie p├│┼║niej prowadzi┼éa wraz adwokatem panem Paw┼éem Olszewskim zweryfikowali moj─ů spraw─Ö pozytywnie i przeszli do konkretnych dzia┼éa┼ä. Dzi─Ökuj─Ö za odzyskanie ca┼éego d┼éugu wraz z odsetkami, kt├│re nawet nie wiedzia┼éem, ┼╝e mi si─Ö nale┼╝─ů. Polecam jak najbardziej Kancelari─Ö Ultimatum!

Herbexo

usługa

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Pełen profesjonalizm

Gra┼╝yna

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Jakub

Pozytywna

5,0 rating
4 sierpnia 2018

Polecam

Antoni

Godni polecenia

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Taniej ni┼╝ u konkurencji

Szymon

Marexoss

5,0 rating
3 sierpnia 2018

Pokrywaj─ů cz─Ö┼Ťciowo op┼éaty s─ůdowe

Franciszek

OK

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Bez zaliczek

Jan

ok

5,0 rating
2 sierpnia 2018

ok

Filip

Dobra firma z plusem

5,0 rating
2 sierpnia 2018

Wzorowi windykatorzy

Aleksander

Pomocni

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Zawsze jest u nich odpowiednie wybadanie tematu przez rozpocz─Öciem dzia┼éa┼ä. S─ů bardzo pomocni na ka┼╝dym etapie post─Öpowania. Pozdrawiam Miki

Mikołaj

Polecam

5,0 rating
1 sierpnia 2018

Uzyskałem pomoc na najwyższym poziomie!

Wojciech

Porada za free

5,0 rating
25 lipca 2018

Mo┼╝na liczy─ç na darmow─ů porad ­čÖé

Kacper

Super

5,0 rating
14 lipca 2018

Wsparcie z ich strony jest na maxa

Adam

Pozytywnie

5,0 rating
8 lipca 2018

Ca┼éo┼Ť─ç bardzo rzetelnie za┼éatwiona.

Michał

Super firma

5,0 rating
7 lipca 2018

Panowie w firmie Ultimatum stan─Öli na wysoko┼Ťci zadania i jestem zadowolony.

Marcel

Polecam

5,0 rating
6 lipca 2018

Gor─ůco polecam Kancelari─Ö Utimatum

Stanisław

Skuteczno┼Ť─ç bez ┼éamania ko┼Ťci ­čÖé

5,0 rating
2 lipca 2018

Sprytnie dzia┼éaj─ů w firmie Kancelaria Ultimatum

Wiktor

S─ů spoko

5,0 rating
22 czerwca 2018

Jak ich wybierzesz to w s─ůdzie nawet nie zd─ů┼╝y nic powiedzie─ç d┼éu┼╝nik a ju┼╝ b─Ödzie mia┼é wezwanie do zap┼éaty.

Piotr

ok

5,0 rating
19 czerwca 2018

Wszystko Ok.

Igor

Godni polecenia

5,0 rating
15 czerwca 2018

Bardzo ale to bardzo pomogli mi finansowo w ┼╝yciu.

Leon

Maj─ů u mnie du┼╝ego plusa

5,0 rating
12 czerwca 2018

Błyskawicznie wpisali dłużnika w rejestr.

Nikodem

Zadziałali konkretnie

5,0 rating
3 czerwca 2018

Zrobili tak, ┼╝e zadzia┼éa┼éo skutecznie ­čÖé

Mateusz

Dali rad─Ö

5,0 rating
22 maja 2018

U mnie by┼éa sprawa z moj─ů by┼é─ů wsp├│lniczkom o udzia┼éy w sp├│┼éce.

Bartosz

Finansowo na plus

5,0 rating
19 maja 2018

W kancelarii Ultimatum nie pobrali żadnych kosztów wstępnych ani innych opłat startowych.

Maksymilian

Spłata na raty

5,0 rating
14 maja 2018

Dług oddany w 10 ratach, więc można polecić.

Miłosz

Super działanie

5,0 rating
7 maja 2018

Rok temu uzyska┼éem pomoc i wygrali┼Ťmy z Kancelari─ů Ultimatum ca┼ée post─Öpowanie.

Tymon

Polecam

5,0 rating
5 maja 2018

Jestem bardzo wdzi─Öczna za udzielon─ů pomoc.

Oliwier

Wszystko załatwione

5,0 rating
23 kwietnia 2018

Konkretna firma.

Alan

Zawodowcy z krwi i ko┼Ťci tak jak zapewnia┼éa telewizja Polsat

5,0 rating
22 kwietnia 2018

Wszystko jak zwykle maksymalnie OK

Ignacy

Polecam

5,0 rating
15 kwietnia 2018

Pozytywne odczucia

Tymoteusz

Wielkie pozytywne zaskoczenie

5,0 rating
14 kwietnia 2018

Firma godna polecenia.

Oskar

Totalne 0 zł opłaty wstępnej

5,0 rating
12 kwietnia 2018

Firma godna polecenia – bez ┼╝adnych zarzut├│w.

Dawid

Polecam

5,0 rating
23 marca 2018

Polecam

Dominnik

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 marca 2018

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w uzyskaniu zaległego długu z którym nie mogłem sobie poradzić.

Karol

Świetne działanie

5,0 rating
22 marca 2018

Mo┼╝na powiedzie─ç ┼╝e jestem w 100% zadowolony dzi─Öki Kancelarii Ultimatum.

Maciej

Ok

5,0 rating
12 marca 2018

S─ů wiarygodni

Tomasz

Perfekcyjnie

5,0 rating
23 lutego 2018

Firma Ultimatum zna się na windykacji jak mało kto.

Julian

Telewizja POLSAT mogła przedstawić jak dłużnik chce wmówić nieprawdę o firmie Ultimatum

5,0 rating
19 lutego 2018

Jak najbardziej mo┼╝na korzysta─ç, znam z Polsatu i regularnie korzystamy jak jest taka potrzeba w firmie.

Fabian

Dzi─Ökuj─Ö

5,0 rating
16 lutego 2018

Świetna robota Panowie z Ultimatum!

Hubert

Polecam

5,0 rating
14 lutego 2018

Odzyskany d┼éug w ca┼éo┼Ťci.

Hubert

Szybkie ruchy

5,0 rating
4 lutego 2018

Pomogli mi szybko i skutecznie

Natan

Prawdziwa znajomo┼Ť─ç prawa

5,0 rating
29 stycznia 2018

Odznaczaj─ů si─Ö rewelacyjn─ů znajomo┼Ťci─ů prawa i posiadaj─ů portfel narz─Ödzi pozwalaj─ůcy na szybsze wyegzekwowanie d┼éugu.

Gabriel

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
28 stycznia 2018

Super firma poznana w telewizji POLSAT i super ludzie w niej pracuj─ů.

Paweł

Wszystko ok

5,0 rating
27 stycznia 2018

Załatwili dłużnika tak, że sam oddał z odsetkami. Polecam

Patryk

Dla mnie Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w całym kraju

5,0 rating
24 stycznia 2018

Kancelaria Ultimatum to obowi─ůzkowo zawsze mi┼éa atmosfera od pocz─ůtku a┼╝ do samego ko┼äca post─Öpowania windykacyjnego.

Ksawery

Jak najbardziej ok

5,0 rating
23 stycznia 2018

Korzysta┼éem z us┼éug Kancelarii Ultimatum i musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e na swojej robocie znaj─ů si─Ö lepiej ni┼╝ najlepiej.

Kamil

Kancelaria Ultimatum to uczciwy i solidny partner biznesowy

5,0 rating
22 stycznia 2018

┼Üwiadcz─ů us┼éugi na najwy┼╝szym poziomie!

Kamil

Polecam w 100% Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
14 stycznia 2018

Moja opinia o firmie Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Dzi─Öki Panowie

Bartłomiej

Pomocni na maxa

5,0 rating
7 stycznia 2018

Załatwili za mnie praktycznie wszystko.

Bruno

Szybcy

5,0 rating
5 stycznia 2018

Gotowi do dzia┼éania s─ů w Kancelarii Ultimatum niemal┼╝e od razu od zg┼éoszenia sprawy.

Sebastian

Kancelaria Ultimatum jest ok

5,0 rating
2 stycznia 2018

Jak dla mnie to idealna firma poniewa┼╝ obs┼éuguj─ů kompleksowo inne firmy oraz osoby prywatne.

Krystian

Dochodzenie d┼éugu przez firm─Ö windykacyjn─ů

5,0 rating
19 grudnia 2017

Pomogli mi znale┼║─ç d┼éu┼╝nika i za┼éatwili ca┼é─ů papierologie zwi─ůzan─ů z odzyskaniem d┼éugu.

Borys

Firma Ultimatum Kancelari─ů godn─ů polecenia

5,0 rating
9 listopada 2017

Firma Ultimatum spełniła swoje zadanie i przyznaje, że jest bez zarzutów.

Olaf

Zero opłat w Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
18 pa┼║dziernika 2017

Dos┼éownie ani z┼éot├│wki wpisowego i weryfikuj─ů spraw─Ö z miejsca.

Adrian

Bez koszt├│w wst─Öpnych

5,0 rating
8 wrze┼Ťnia 2017

Polecam z ca┼éego serca firm─Ö windykacyjn─ů Kancelaria Ultimatum.

Kajetan

Zero opłat wstępnych przy chęci odzyskania długu

5,0 rating
17 sierpnia 2017

Brawurowa robota na ka┼╝dym etapie post─Öpowania.

Kuba

Polecam firm─Ö Ultimatum

5,0 rating
7 lipca 2017

S─ů naprawd─Ö pomocni i znaj─ů si─Ö na literaturze prawa.

Artur

Szybko za┼éatwiaj─ů spraw─Ö

5,0 rating
16 czerwca 2017

Wygl─ůda to tak ┼╝e wysy┼éa si─Ö dokumenty to szybko idzie.

Grzegorz

Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam

5,0 rating
6 maja 2017

Kancelaria Ultimatum bardzo du┼╝o mi pomog┼éa ­čÖé

Marcin

Polecam Ultimatum

5,0 rating
15 kwietnia 2017

Kancelaria godna uwagi!

Błażej

Transport

5,0 rating
2 kwietnia 2017

Zlecenie transportowe- Rumunia sprzed roku, kasa nie do odzyskania, im si─Ö jako┼Ť uda┼éo , polecam!!

Gwidon

Dobra firma

5,0 rating
5 marca 2017

Ultimatum to firma, której od dawna szukałem.

Daniel

Odzyskany dług

5,0 rating
14 lutego 2017

W moim przypadku odzyskali d┼éug w niespe┼éna 3 miesi─ůca. Super Kancelaria.

Łukasz

Korzystna współpraca

5,0 rating
4 stycznia 2017

Zadzwoni┼éem do Kancelarii Ultimatum po porad─Ö w zwi─ůzku z d┼éugiem i pomogli mi szybko.

Cezary

Polecam

5,0 rating
16 grudnia 2016

Pozytywne wra┼╝enia.

Tadeusz

Polecam

5,0 rating
6 listopada 2016

Wszystko ok

Tobiasz

Kancelaria Ultimatum jest najlepsza

5,0 rating
15 pa┼║dziernika 2016

Dzi─Ökuj─Ö za to co dla mnie zrobili┼Ťcie.

Damian

Zadowolony

5,0 rating
14 sierpnia 2016

W 10 minut rozja┼Ťnili mi ca┼é─ů sytuacje i zabrali si─Ö do pracy – po 3 miesi─ůcach d┼éug odzyskany.

Robert

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2016

W Kancelarii Ultimatum podpowiedzieli najlepsze rozwi─ůzanie gdzie inne firmy konkurencyjne chcia┼éy odpowiada─ç ca┼éymi dniami i za du┼╝o pieni─Ödzy…

Robert

Polecam

5,0 rating
13 czerwca 2016

Dzi─Ökuj─Ö droga Kancelario Ultimatum za trud, kt├│ry w┼éo┼╝yli┼Ťcie w moj─ů spraw─Ö.

Przemysław

Pozytywna

5,0 rating
3 maja 2016

Gor─ůco polecam t─ů kancelari─Ö.

Kornel

Ok

5,0 rating
12 kwietnia 2016

Us┼éugi na wy┼╝szym poziomie w atrakcyjnej ofercie pod k─ůtem cenowym.

Radosław

Opinia o Kancelarii Ultimatum mo┼╝e by─ç tylko jedna - specjali┼Ťci z krwi i ko┼Ťci

5,0 rating
2 marca 2016

Błyskawicznie i niedrogo pomogli mi z moim długiem jak i z dłużnikiem.

Olivier

Idealna współpraca - dług odzyskany

5,0 rating
11 lutego 2016

Całkowicie wydobyłem się z tarapatów i mogę w 100% polecić firmę Ultimatum.

Konrad

Ocena firmy wg mnie to 5 gwiazdek!

5,0 rating
1 stycznia 2016

Klient od wielu lat.

Emil

Solidny partner biznesowy

5,0 rating
28 grudnia 2015

Kancelaria Ultimatum by┼éa 4 firm─ů z kt├│r─ů wsp├│┼épracowa┼éem i okazali si─Ö najskuteczniejsi, wi─Öc 5 gwiazdek obowi─ůzkowo ­čÖé

Mieszko

Zadowlony

5,0 rating
15 listopada 2015

D┼éu┼╝nik znaleziony w 2 tygodnie i ca┼éy d┼éug odzyskany po zaledwie kilku miesi─ůcach, wi─Öc polecam na maxa.

Jerzy

Pomocni

5,0 rating
24 pa┼║dziernika 2015

Firma Ultimatum jest naprawdę bardzo pomocna przy załatwianiu papierów.

Marek

Polecam

5,0 rating
18 pa┼║dziernika 2015

Zadowolony klient

Milan

Chemia

5,0 rating
8 pa┼║dziernika 2015

FV za uslugi sprzed 4 -ech lat, pomimo ze przedawnione, przyjeli i po umieszczeniu dluznika w rejestrze zaczal splacac.Polecam Kancelarie Ultimatum.

PPHU ROBCHAEM

Klient

5,0 rating
26 wrze┼Ťnia 2015

Osobi┼Ťcie mia┼éem przyjemno┼Ť─ç korzysta─ç z us┼éug tej uczciwej i skutecznej Kancelarii Ultimatum wielokrotnie.

Henryk

Sprawdzona firma windykacyjna

5,0 rating
12 wrze┼Ťnia 2015

Kancelaria Ultimatum potrafi zaj─ů─ç si─Ö spraw─ů najlepiej w kraju!

Nataniel

Profesjonali┼Ťci

5,0 rating
8 wrze┼Ťnia 2015

Podej┼Ťcie do klienta jest profesjonalne

Stefan

OK

5,0 rating
20 sierpnia 2015

Raz korzystałem i jestem zadowolony.

Marek

Polecam t─ů kancelari─Ö prawn─ů

5,0 rating
5 sierpnia 2015

Skuteczna windykacja nale┼╝no┼Ťci mo┼╝na znale┼║─ç ich po KRS og├│lnodost─Öpnym lub po numerze NIP.

Alex

Beton

5,0 rating
1 sierpnia 2015

Kontrahent – brak kontaktu od pol roku, nie mailem juz nerwow wydzwaniac i sie prosic, polecil mi ich moj znajomy. Nie mam na razie zastrzezen.

Ludwik FREd

S─ů niezawodni

5,0 rating
1 lipca 2015

Ultimatum nawet w beznadziejnych przypadkach daje z siebie wszystko i ich skuteczno┼Ť─ç jest praktycznie stu procentowa.

Kazimierz

Ceny s─ů niskie

5,0 rating
4 czerwca 2015

Oferta cenowa us┼éug oferowanych w Kancelarii Ultimatum krs s─ů przyst─Öpne dla ka┼╝dej osoby.

J├│zef

Zagraniczne sprawy

5,0 rating
4 maja 2015

Polecam poniewa┼╝ Kancelaria Ultimatum przyjmuje zlecenia zar├│wno krajowe jak i te┼╝ zajmuje si─Ö spawami zagranicznymi.

Gustaw

Wszystko poszło bez problemu

5,0 rating
4 kwietnia 2015

Mo┼╝na ich bra─ç. Polecam Ultimatum

Gracjan

Moja ulubiona firma windykacyjna

5,0 rating
4 marca 2015

Bez Zaliczek dzia┼éa Kancelaria Ultimatum krs i to ju┼╝ m├│wi samo za siebie ­čÖé Wiedz─ů co robi─ů!

Ryszard

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lutego 2015

Ultimatum nie pobiera op┼éat pocz─ůtkowych ani za analizowanie sprawy wi─Öc mega plus! To dla mnie by┼éo najwa┼╝niejsze ­čÖé S─ů znani i lubiani w ca┼éym kraju nawet telewizja Polsat emitowa┼é ich firm─Ö Kancelaria windykacyjna.

Konstanty

S─ů uczciwi po ca┼éo┼Ťci!

5,0 rating
4 stycznia 2015

Polecam Ultimatum. Pozdrawiam

Andrzej

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2014

Pozytywne wra┼╝enia z ┼Ťwiadczonych przez nich us┼éug.

Alexander

Zadowolony klient z Poznania

5,0 rating
8 listopada 2014

Korzystałem i mogę z całego serca polecić.

Juliujsz

Brawo !!!

5,0 rating
4 pa┼║dziernika 2014

Uda┼éo si─Ö ­čÖé W ko┼äcu odzyskali mi d┼éug po 3 miesi─ůcach ­čÖé Super! Dzi─Ökuj─Ö bardzo. Znaleziony namiar na stronie Polsat.

Juliusz

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum nip

5,0 rating
4 wrze┼Ťnia 2014

Opiniowana Kancelaria Ultimatum krs to najlepsza firma w kraju z jak─ů mia┼éem do czynienia, kt├│ra obs┼éuguje nawet zagraniczne sprawy, co ┼Ťwiadczy o jej skuteczno┼Ťci na rynku windykacyjnym w ┼Ťci─ůganiu pieni─Ödzy z oszust├│w.

Jacek

Polecam - oszu┼Ťci nie maj─ů z nimi szans

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Pieni─ůdze odzyskane w niespe┼éna 3 miesi─ůce, gdzie ja i kilka innych firm m─Öczyli┼Ťmy si─Ö bezskutecznie ze znalezieniem d┼éu┼╝nika. Mo┼╝na ich znale┼║─ç wpisuj─ů─ç Kancelaria Ultimatum nip lub Firma Ultimatum krs, wi─Öc w max 1 minute powinni┼Ťmy uzyska─ç wszystkie dost─Öpne metody komunikacji.

J─Ödrzej

Pi─Ökna sprawa pod k─ůtem finansowym

5,0 rating
4 sierpnia 2014

Trzeba wzi─ů─ç pod uwag─Ö, ┼╝e w Kancelarii Ultimatum weryfikowane s─ů sprawy windykacyjne bez op┼éat na wst─Öpie, wi─Öc mamy pewno┼Ť─ç i skuteczno┼Ť─ç w jednym.

Jeremi

Zadowolony Klient - uczciwie potraktowany

5,0 rating
4 lipca 2014

Do Ultimatum zosta┼éa wys┼éana kolejna sprawa – wsp├│┼épraca systematyczna i cykliczna w jednym. Polecam pod wieloma wzgl─Ödami.

Remigiusz

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 lipca 2014

Dłużnika Kancelaria Ultimatum sama znalazła w niespełna 3 tygodnie, gdzie trzeba zaznaczyć, że dłużnik znajdował się w Bułgarii.

Feliks

Polecam

5,0 rating
4 maja 2014

Firma godna polecenia bez znaczenia na z┼éo┼╝ono┼Ť─ç sprawy.

Albert

Opinie klient├│w Kancelaria Ultimatum krs

5,0 rating
4 maja 2014

Zgadzam si─Ö ze wszystkimi opiniami klient├│w o Kancelarii Ultimatum Polsat, gdy┼╝ sam mia┼éem przyjemno┼Ť─ç korzystania z us┼éug tych┼╝e przemi┼éych Pan├│w, kt├│rzy zawsze s┼éu┼╝─ů pomoc─ů podczas t┼éumaczeniom oszustom w jakiej sytuacji obecnie znajduj─ů si─Ö.

Feliks

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
22 kwietnia 2014

Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum w og├│le nie musia┼éem si─Ö zajmowa─ç spraw─ů kt├│r─ů zleci┼éem do przeprowadzenia, kt├│ra by┼éa zwi─ůzana z du┼╝ym d┼éugiem d┼éugiem.

Norbert

Opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
1 marca 2014

Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum nie musia┼éem mie─ç kontaktu z tym pseudo przyjacielem, kt├│ry ode mnie wyci─ůgn─ů┼é kas─Ö na niby biznes, a wiadomo jak si─Ö sta┼éo…

Seweryn

100% zadowolenia

5,0 rating
8 lutego 2014

Załatwili za mnie wszystko i jeszcze trochę

Eryk

Zadowolony z usług Kancelarii Ultimatum krs

5,0 rating
4 stycznia 2014

Znakomity kontakt i wysokie kompetencje – to mi wystarczy ­čÖé Dowiedzia┼éem si─Ö o nich z telewizji POLSAT i to w┼éa┼Ťnie na Polsacie na programie Interwencja widzia┼éem jak d┼éu┼╝nik che ich oczerni─ç. Polecam ju┼╝ po odzyskaniu d┼éugu, dzi─Öki Kancelarii Ultimatum krs.

Samuel

Mo┼╝na korzysta─ç!

5,0 rating
15 grudnia 2013

Nie ma si─Ö do czego przyczepi─ç w tej firmie a korzy┼Ťci s─ů naprawd─Ö du┼╝e.

Dorian

Wy┼╝szy poziom windykacji

5,0 rating
16 wrze┼Ťnia 2013

Firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum krs Polsat na najwy┼╝szym poziomie. Mieli kiedy biuro w Warszawie potem by┼éa kancelaria ultima podkowa le┼Ťna opinie mia┼éa rewelacyjne i jestem jednym z klient├│w, kt├│rzy odzyskali mi d┼éug. Super kancelaria wierzytelno┼Ťci! Zadowolony klient ­čÖé

Leonard

W Ultimatum obsługa ok

5,0 rating
24 kwietnia 2013

Cenowo – nie ma konkurencji w kraju.

Brajan

Wszystko ok

5,0 rating
5 stycznia 2013

Mo┼╝na do nich ┼Ťmia┼éo pisa─ç, a bezp┼éatnie zweryfikuj─ů spraw─Ö.

Teodor

Koszty pokryte za mnie

5,0 rating
3 wrze┼Ťnia 2012

Bez zaliczek, sprawa sfinalizowana po 48 dniach, wi─Öc na plusie. 5 gwiazdek obowi─ůzkowo.

Aleks

Super finał postępowania windykacyjnego

5,0 rating
30 kwietnia 2012

Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika i nasza firma znów może się rozwijać.

Hydrulik

Współpraca przebiegła bez problemu

5,0 rating
5 lutego 2012

Korzystali┼Ťmy raz i jak trzeba b─Ödzie to zn├│w skorzystamy poniewa┼╝ jeste┼Ťmy usatysfakcjonowani.

Arkadiusz

Pozytywnie

5,0 rating
5 wrze┼Ťnia 2011

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum.

Witold

 

Og├│lny wynik

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 124 reviews)
Znakomite opinie97%
Bardzo dobre1%
Zadowalaj─ůce1%
Mizerne0%
Słabe1%

 

 

opinie klient├│w Kancelaria Ultimatum


Ca┼ée post─Öpowanie w firmie Kancelaria Ultimatum opinie maj─ůca wzorowe i jest zwi─ůzana z windykacj─ů nale┼╝no┼Ťci mo┼╝na tak naprawd─Ö podzieli─ç na trzy etapy. Pierwszy etap to post─Öpowanie przed egzekucyjne, drugi etap to post─Öpowanie s─ůdowe, natomiast trzeci obejmuje wszystkie czynno┼Ťci, jakie zwi─ůzane s─ů z ostatecznym wyegzekwowaniem d┼éugu. Zawsze pierwszym etapem odzyskiwania od d┼éu┼╝nika nale┼╝no┼Ťci w Kancelaria Ultimatum jest post─Öpowanie przedegzekucyjne, w czasie kt├│rego d┼éu┼╝nik ma szans─Ö na polubowne za┼éatwienie sprawy zwrotu zaci─ůgni─Ötych wcze┼Ťniej nale┼╝no┼Ťci.

Pierwszym krokiem w Kancelarii Ultimatum┬áopinie┬ájest nawi─ůzanie kontaktu z d┼éu┼╝nikiem w celu przypomnienia mu, ┼╝e termin sp┼éaty zad┼éu┼╝enia w┼éa┼Ťnie min─ů┼é. Je┼Ťli nie jest on gotowy na sp┼éat─Ö zad┼éu┼╝enia, podejmowane s─ů negocjacje w celu przed┼éu┼╝enia czasu na sp┼éat─Ö zaci─ůgni─Ötego d┼éugu lub roz┼éo┼╝eniu go na raty. Tak naprawd─Ö wszystko zale┼╝y od woli d┼éu┼╝nika – je┼╝eli b─Ödzie si─Ö chcia┼é on dogada─ç, z ca┼é─ů pewno┼Ťci─ů spraw─Ö uda si─Ö za┼éatwi─ç bez potrzeby s─ůdowej ingerencji i przymusowego ┼Ťci─ůgania zad┼éu┼╝enia przy pomocy s─ůdu.

Sprawd┼║ koniecznie KANCELARIA ULTIMATUM opinie RANKING FIRM┬áwypr├│buj mo┼╝liwo┼Ťci spo┼éeczno┼Ťci r├│wnie┼╝ w kwestiach windykacyjnych.

Drugi etap odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci wszczynany jest, gdy pierwsze polubowne pr├│by za┼éatwienia sprawy nie przynosz─ů oczekiwanych korzy┼Ťci. Kancelaria Ultimatum na tym etapie post─Öpowania do s─ůdu trafia stosowny wniosek, w kt├│rym po┼╝yczkodawca domaga si─Ö zwrotu nale┼╝no┼Ťci zaci─ůgni─Ötych przez d┼éu┼╝nika. Chodzi tu o to, aby w trakcie rozprawy uzyska─ç tytu┼é egzekucyjny, kt├│ry niejako zmusi┼éby d┼éu┼╝nika do jak najszybszego, polubownego b─ůd┼║ nie zwrotu po┼╝yczonych pieni─Ödzy.

Trzeci etap to post─Öpowanie egzekucyjne, kt├│re prowadzone jest ju┼╝ wy┼é─ůcznie przez Komornika S─ůdowego. W takim przypadku post─Öpowanie egzekucyjne obejmuje przeprowadzanie przez komornika czynno┼Ťci takich jak:
– prowadzenie ostatecznych negocjacji w biurze firmy Kancelaria Ultimatum opinie dotycz─ůcych zwrotu zaci─ůgni─Ötego d┼éugu,
– sporz─ůdzenie wniosku o wszcz─Öcie przeciwko d┼éu┼╝nikowi post─Öpowania egzekucyjnego,
– do┼éo┼╝enie wszelkich stara┼ä, aby sprawy zad┼éu┼╝enia zosta┼éy za┼éatwione szybko i skutecznie,
– monitoring przez komornika wszystkich czynno┼Ťci, jakie zostaj─ů przeprowadzane w celu odzyskania nale┼╝no┼Ťci jego klienta.

Windykacja Polska prezentuj─ůce najciekawsze opinie o firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum wystawione przez zweryfikowane osoby lub osoby, kt├│re wcze┼Ťniej korzysta┼éy z us┼éug. Jeste┼Ťmy firm─ů windykacyjn─ů dzia┼éaj─ůc─ů na terenie ca┼éego kraju. Kancelaria Ultimatum dzia┼éa na rynku od kilkunastu lat. Nasi pracownicy s─ů w pe┼éni profesjonalni i dyskretni. Znaj─ů dok┼éadnie wszystkie przepisy prawne windykacji i prowadz─ů szczeg├│┼éow─ů dokumentacje. Przed podej┼Ťciem do sprawy klient musi dostarczy─ç kopie dokument├│w potrzebnych do rozpocz─Öcia czynno┼Ťci windykacyjnych.

Po przekazaniu tych dokument├│w nasi specjali┼Ťci w Kancelaria Ultimatum opinie przygotowuj─ů plan dzia┼éania i przedstawiaj─ů go klientowi. Za┼éatwiaj─ů te┼╝ wszystkie mo┼╝liwe formalno┼Ťci, aby klient nie musia┼é sp─Ödza─ç godzin w urz─Ödach czy s─ůdach. Do ka┼╝dego podchodzimy z tak─ů ogromnym przy┼éo┼╝eniem niezale┼╝nie od tego jak─ů kwot─Ö zad┼éu┼╝enia mamy wyegzekwowa─ç. Na potwierdzenie moich s┼é├│w mog─ů by─ç tylko setki zadowolonych klient├│w i ich opinie o nas.

Omawiana Kancelaria Ultimatum opinie PKT ma w znanych serwisach na kt├│rych s─ů tylko zweryfikowani autorzy opinii.

Oto kilka historii z ┼╝ycia Kancelarii Ultimatum opinie ma sprawdzone. Na pocz─ůtek pani Mari, jej m─ů┼╝ zostawi┼é j─ů gdy urodzi┼éo im si─Ö drugie dziecko. Wyprowadzi┼é si─Ö do innego miasta i nie p┼éaci┼é aliment├│w. Po pewnym czasie postanowi┼éa zg┼éosi─ç t─Ö spraw─Ö do s─ůdu. Tam przyznano jej 10 tys. zaleg┼éych aliment├│w kt├│rych nie zap┼éaci┼é jej m─ů┼╝. Pomogli┼Ťmy jej odzyska─ç te pieni─ůdze. Oto jej s┼éowa:

„My┼Ťla┼éam ┼╝e zosta┼éam z tym sama i ┼╝e nigdy nie odzyskam tych pieni─Ödzy ale na szcz─Ö┼Ťcie znalaz┼éam t─ů firm─Ö, oni mi pomogli i teraz mam pieni─ůdze na wychowanie mojego synka”.

Jest jeszcze pan Mariusz który dzięki nam odzyskał 25 tys. które pożyczył od niego znajomy.

„Nie chcia┼é mi odda─ç pieni─Ödzy, kt├│re po┼╝yczy┼é. Nie wiedzia┼éem co robi─ç. Dobrze ┼╝e oni mi pomogli teraz odzyskuje swoje pieni─ůdze stopniowo tyle na ile jest w stanie odda─ç m├│j znajomy”.

Jeszcze historia pani Natalii która odzyskała 5 tys. złotych.

„Jestem taka szcz─Ö┼Ťliwa, wreszcie odzyska┼éam swoje pieni─ůdze”.

Takich historii s─ů setki i to co je ┼é─ůczy to to ┼╝e wszyscy klienci odzyskali swoje pieni─ůdze. ┼Üwiadczy to o tym ┼╝e nasza opinia Kancelarii wierzytelno┼Ťci Ultimatum z zweryfikowanymi opiniami jest bardzo dobra a klienci wychodz─ů z naszego biura usatysfakcjonowani i szcz─Ö┼Ťliwi. Zaufa┼éo nam tak wielu zaufaj i ty.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z Kancelari─ů Ultimatum lub mailowego gdzie spokojnie rozwi─ů┼╝emy twoje problemy z d┼éu┼╝nikiem.

 

Windykacja-Polska.pl

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamkni─Öte

Warszawa

Kategoria: Windykacja nale┼╝no┼Ťci
Dział: Windykacyjny

+48 605 448 944

 

Polecamy sprawdzić opinie o biurze windykacyjnym KANCELARIA ULTIMATUM na pozostałych niezależnych serwisach informacyjnych na których można znaleźć rekomendacje o firmie dla której nie ma długu nie do odzyskania:

Kancelaria Ultimatum opinie nowe – kancelriaultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z Polski – windykacja-polska.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Warszawa – windykacja-polska.pl
Biuro Kancelaria Ultimatum opinie – windykacja-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie –┬áopinie-kancelaria-ultimatum.pl
Firma Kancelaria Ultimatum opinie –┬áopinie-kancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie –┬ákancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie klient├│w –┬ákancelaria-ultimatum-opinie.pl
Kancelaria Ultimatum opinie –┬ásciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie firm –┬ásciaganie-dlugow.pl
Kancelaria Ultimatum opinie najnowsze –┬ákancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie kontrahent├│w –┬ákancelaria-ultimatum.pl
Kancelaria Ultimatum opinie z 2020 roku –┬áodzyskamydlug.pl
Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowane –┬áranking-windykacja.pl
Kancelaria Ultimatum opinie PKT – pkt.pl
Kancelaria Ultimatum opinie BiznesFinder – biznesfinder.pl
Kancelaria Ultimatum opinie Facebook – facebook.com
Kancelaria Ultimatum opinie Oferteo – oferteo.com

SPRAWDŹ REKOMENDACJE I DOŁĄCZ DO GRONA ZADOWOLONYCH KLIENTÓW KANCELARII ULTIMATUM

ÔśÄ +48 605-448-944

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 15 votes
Brand Name
Kancelaria Ultimatum opinie
Product Name
Kancelaria Ultimatum opinie klient├│w