605 448 944 Dział pomocy windykacyjnej firmy Kancelaria Ultimatum opinie

Firma windykacyjna wiodąca swój prym w całym kraju odnosząc liczne osiągnięcia na szczeblu europejskim. Powierzenie Kancelarii Ultimatum sprawy to zaszczyt sam w sobie na jaki nie każdy może sobie pozwolić.

Pożyczyłeś pieniądze? A może masz dług do spłacenia? Zastanawiasz się czy jest możliwe rozłożenie zadłużenia na raty? Tysiące pytań kotłują się w głowie. Co zrobić aby odzyskać pożyczone pieniądze, co zrobić aby dług nie rósł?

Często długi trafiają do firm windykacyjnych, które zajmują się odzyskiwaniem zadłużenia. Głównym zadaniem kancelarii windykacyjnej Ultimatum jest doprowadzenie do ugody między wierzycielem, a osoba zadłużoną. Gdy dług znajdzie się już u indykatora, ten rozpoczyna swoją pracę.

kancelaria ultimatum opinie
  kancelaria ultimatum opinie

Rozpocznie od weryfikacji długu, czy faktycznie istnieje, jak duży. Indykator kontaktuje się z dłużnikiem i stara się początkowo polubownie dojść do porozumienia, wynegocjować warunki uregulowania zadłużenia. Nie zawsze ta niewinna próba przynosi oczekiwany efekt, czasem potrzeba większego nakładu pracy.

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE

Firmy windykacyjne funkcjonują w oparciu o ustawę z dnia 2 lipca 2004r. o swobodzie działalności gospodarczej, muszą być wpisane do rejestru przedsiębiorstw, jak każda prawnie działająca firma.

Kancelarie takie jak Ultimatum z Warszawy działają zgodnie z prawem. Zasady działania oparte są o kodeks cywilny (art. 5 k. c.). Indykator to nie komornik, nie musi posiadać specjalnych uprawnień, pracuje na umowie o pracę, na zlecenie lub po prostu prowadzi własną działalność gospodarczą.

Indykator podjąć próbę sprawdzenia zadłużenia, istnieje. A więc może wprowadzić wstępnie proste działania. Próba polubownego rozwiązania problemu jest pierwszym krokiem w odzyskiwaniu zadłużenia. Indykator z Ultimatum przypomina o dokonaniu zapłaty, wzywa do zapłaty, albo wzywa do zapłaty z naliczonymi odsetkami.

Sprawdź też Opinie o Kancelaria Ultimatum

Jest to metoda mało skuteczna, tylko niewielka część dłużników reguluje swoje zadłużenie, gdy nie uzyskamy zadowalającego efektu indykator do wezwań dopisuje dodatkowe informacje o konsekwencjach związanych z niewywiązaniem się z umowy. Pojawiają się komunikaty typu: przekażemy twoje dane do Biur Informacji Gospodarczej, przekazanie sprawy do sądu.

Od pewnego czas pracownicy Kancelarii  Ultimatum w Warszawie wykorzystują nową metodę opierająca się m. in. Na wypisywaniu opinii o dłużniku np. na portalach społecznościowych. Negatywne informacje ta droga bardzo szybko się rozprzestrzeniają. Jest to proces tzw. miękkiej windykacji, jeśli tym sposobem nie uzyskamy satysfakcjonującego nas rezultatu nastąpić może proces windykacji twardej, tzw. sądowej.

Kancelaria Ultimatum Polsat

Kancelaria Ultimatum opinie ma wśród swoich Klientów znakomite i żadne podstępne sztuczki stosowane przez oszustów zostają sprowadzone do porządku dziennego gdyż był przypadek jednego z dłużników, który wymyślił fakty i zgłosił wszystko dziennikarzom telewizji Polsat. Oszuści nie mają nic do stracenia, dlatego wprowadzają w błąd i posuwają się coraz dalej w swoich poczynaniach unikają odpowiedzialności.

Mieszcząca się w Warszawie i obsługująca Klientów z całego kraju Kancelaria Ultimatum opinie zbiera od przeszło 15 lat, dlatego ten kto zna tą kancelarię windykacyjną Ultimatum może jednoznacznie potwierdzić, że są niezawodni w windykowaniu zadłużonych osób i firm nie bojąc się blefów ze strony oszustów-dłużników, którzy robią filmy typu Kancelaria Ultimatum Polsat na których wprowadzają w błąd osoby które rzeczywiście potrzebują pomocy windykacyjnej.

Polsat Interwencja to program do którego zgłosił się dłużnik, który nie specjalnie chciał uregulować zadłużenie i nie powiedział ani słowa prawdy tylko oszust chciał oczernić osoby z Kancelaria Ultimatum opinie nie były za bardzo pokrywające się z prawdą, a wręcz przypominały sprawę z innego programu Polsat Interwencja 14.05.2018.

Odzyskiwanie długów z Kancelaria Ultimatum opinie to sama przyjemność i nie podważy tego żaden program z serii Polsat Interwencja – dłużnicy muszą spojrzeć sobie prosto w twarz i przyznać, że żaden oszust nie ma z firmą Ultimatum żadnych szans ponieważ windykacja długów dla nich to chleb powszedni.

Kancelaria odzyskiwania wierzytelności z Warszawy o nazwie Ultimatum opinie ma u wiernych Klientów w 100% pozytywne dlatego są godnym partnerem do pokonywania finansowych przeciwności jakie można spotkać w życiu.

Telewizja Polsat z programem Interwencja emitowanym 14 maja 2018 roku pod tytułem „Poszkodowani dwa razy. 30 tys. zł za niepochlebną opinię w internecie” to doskonały przykład, że Kancelaria Ultimatum doskonale radzi sobie z dłużnikami ponieważ dalej działają czyli są nie winni, a dłużnik tzw. życiowy oszust nie spłacił długu.

Warto dzielić się opiniami, dlatego na tej stronie znajdziesz wyłącznie wyselekcjonowane oceny o Kancelaria Ultimatum opinie od sprawdzonych klientów, którzy mieli okazję korzystać z usług Kancelaria Wierzytelności Ultimatum reprezentowaną przez kilka osób między innymi Pan Marcin Protaziński i Rafał Jarocki, którzy znają się na odzyskiwaniu długów jak mało kto.

Kancelaria Ultimatum oszuści

Jak to w każdej branży można spotkać mniej i bardziej wiarygodnych klientów, kontrahentów i partnerów biznesowych, ale akurat w branży windykacyjnej jest najwięcej osób nazwanych mianem żadnym innym jak oszuści i to z nimi zawsze jest najwięcej problemów. Oszuści nie tylko popadają w długi na własne życzenie, ale także oszuści na późniejszym etapie nie chcą spłacać zadłużenia. Jednym słowem zawodowy dłużnik to rasowy oszust jak to można w skrócie nazwać.

Kancelaria odzyskująca długi reprezentowana przez Panów: Marcin Protaziński i Rafał Jarocki, którzy pędzą z pomoc każdej potrzebującej osobie nie chcąc ani złotówki zaliczki, opłat wstępnych czy innych metod wyciągnięcia pieniędzy. Panowie od 12 lat ściągają długi nie tylko od osób indywidualnych zwanych inaczej oszustami, ale także windykując firmy i spółki prowadzone przez oszustów finansowych. Ciekawostką jest to, że można do tych Panów napisać maila, a oni odpiszą lub podaję adres: kancelaria ultimatum, złota 59, 00-120 warszawa gdzie mają biuro – klienci preferują w 80% komunikację zdalną oszczędzając czas i pieniądze na listy, kuriera, koperty, znaczki itd.

Najwięcej spraw Kancelaria Wierzytelności Ultimatum ma pochodzenia krajowego, ale całkiem spora grupa firm i osób mieszka, a także pracuje poza granicami kraju i również oszuści windykacyjni nie dają im spać. Rzeczą pewną jest to, że jak ktoś mu dłużnika najlepiej zadzwonić do Panów z Kancelaria ULTIMATUM krs i wspólnym siłami wyjść z bałaganu jaki panuje w naszym życiu. Trzeba jednoznacznie wykrzyczeć!!! Oszuści, oszuści i wszyscy inni oszuści na świecie wiedzcie, że Kancelaria Ultimatum prędzej was dopadnie bez znaczenia czy dana osoba będzie znajdować się w Polsce czy poza granicami Unii Europejskiej.

Kategoria: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział obsługi Klienta
605 448 944

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Piątek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

FACEBOOK KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE


www.kancelariaultimatum.pl


Opinie o Kancelaria Ultimatum z Warszawy:

Wyraź swoją opinię na temat firmy:

 

Wystawione oceny o Kancelaria Ultimatum opinie:

Działania windykacyjne bez marnowania czasu

Ocena: 6.12.2018

Opinia: Całe szczęście, że Kancelaria Ultimatum działa szybko ponieważ gdyby nie ich szybkie działania to sprawa zostałby w moim przypadku przedawniona. Pan Marcin Protaziński wraz z partnerami w kancelarii robią kawał dobrej roboty. Podziwiam Was.

- Ania90322

Myślałam, że już po mnie, ale Kancelaria Ultimatum mająca świetne opinie przekonała mnie do kroków jakie trzeba postawić, aby oszuści nie mieli lekkiego życia

Ocena: 5.11.2018

Opinia: Prowadząc firmę nawet najlepiej na świecie nie można ominąć tematu jak oszuści finansowi uciekają od obowiązku opłacenia faktur vat za towary, które wcześnie szybciutko zabierali z naszej hurtowni. Na początku sama zajmowałam się windykacją w firmie, aż namnożyło się od groma oszustów finansowych, którym nie spieszno do uregulowania należności. Całe szczęście, że jest Kancelaria Wierzytelności Ultimatum mogąca w bardzo krótkim czasie znaleźć oszusta, który ucieka przed odpowiedzialności nawet na drugi koniec kraju czy też europy. Zdecydowałam się żeby akurat ta a nie inna kancelaria windykacyjna obsługiwała nasze sprawy ponieważ mają znakomitą reputacje na rynku odzyskiwania należności i znam ich na chwilę obecną ponad 4 lata, więc już jaką opinie o tej firmie ściągającej długi mogę powiedzieć niemało. Polecam firmę Ultimatum za fachowe podejście do tematu windykacji i ekspresowe zamknięcie sprawy, która trafiła już na drogę sądową. Pozdrawiamy wraz z całą hurtownią.

- Helka

Kancelaria Ultimatum oszuści nie mają z nimi szans

Ocena: 4.11.2018

Opinia: Bardzo rzetelna Kancelaria wierzytelności pomagająca w kwestiach związanych z oszustami finansowymi, których można było zobaczyć w tv Polsat. Polecam Ultimatum ponieważ jest to sprawdzona firma.

- Mateusz

Polecam firmę Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Rafał Jarocki i Marcin Protaziński

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Polecam i opowiem Wam przezabawną historię o Kancelarii Ultimatum i telewizji Polsat, a mianowicie chodzi o to że pewna firma nie opłacała faktur od różnych firm, które zgłosiły się do Kancelarii windykacyjnej Ultimatum. Kancelaria perfekcyjnie wykonywała swoje zadania i dłużnik zorientował się, że nie ma szans z nimi, więc skontaktował się z telewizją Polsat i wmówił im w programie Interwencja, że to on jest poszkodowany itd. Oczywiście wszystko szybko się wyjaśniło i Polsat już nie jest podkręcany przez tamtego Pana, ale tak sobie myślę co Ci ludzie mają w głowie, że przychodzą im takie niezwykłe i misterne plany zachowując się niczym Gargamel, a nie osoba która chce spłacić zobowiązania finansowe.

- Rozbawiony wierny klient z Karlina

POLSAT

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Dnia dokładnie 14.05.18 w telewizji Polsat w programie Interwencja widziałem jak dziennikarka opowiada o Kancelarii Ultimatum i zadzwoniłem do nich – dałem sprawę tylko do zerknięcie, a oni błyskawicznie zweryfikowali czy da się coś z tym zrobić opinia ich na temat dłużnika była jednoznaczna – działamy. Cieszę się, że ich poznałem ponieważ mam pieniądze na koncie, których samodzielnie nie potrafiłem czy nie umiałem odzyskać od firmy, która okazała się oszustem pierwszej klasy.

- Andrzej

Zmienili adres

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Oni już nie mieszczą się na Marszałkowskiej tylko na ulicy Złota 59 również w Warszawie i można powiedzieć, że już parę dobrych lat tam siedzą i tępią dłużników niczym na wojnie tylko tutaj jest bardziej bitwa finansowa gdzie zawsze Kancelaria Ultimatum opinie wychodzi z podniesioną głową.

- Klient

Firma znana od lat

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Pamiętam jak jeszcze chodziłam do ich biura na Marszałkowska 100/102 w Warszawie i już wtedy Panowie nieźle się rozkręcali, bo każdy kto tam był miał skończone prawo i dalej się edukowali. Naprawdę pamiętne czasy jak mojemu znajomemu odzyskiwali dług od takiego jednego dłużnika.

- Marusia

Oszustwo finansowe z Kancelarią Ultimatum nie ma szans

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Korzystałem kilka razy z usług Kancelarii Ultimatum i nie rozumiem co tam się stało w tym Polsacie, że dłużnik w programie interwencja nawymyślał takie rzeczy. U mnie 4 razy bez najmniejszego przestoju działali i odzyskiwali długi.

- Krzysztof

KANCELARIA WIERZYTELNOŚCI ULTIMATUM POLSAT

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Spotkana w ogólnodostępnej telewizji Polsat Kancelaria Wierzytelności Ultimatum zaintrygowała mnie swoją charakterystyczną opinią. Poznałem ich dopiero jak zaczęliśmy współpracę i nie żałuje ani jednego kontrahenta którego im dawałem tzn. takiego, który uciekał się od płacenia faktur za towary na których zarabiał. Można powiedzieć, że Kancelaria Ultimatum Polsat to naprawdę najlepszy przykład jak ta firma doskonale radzi sobie z dłużnikami, którzy tak się ich boją że aż muszą mówić i pisać wymyślone historyjki.

- Lileinaos

OPINIE O KANCELARIA WIERZYTELNOŚCI ULTIMATUM MARCIN PROTAZIŃSKI I RAFAŁ JAROCKI

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Wzorowy konta poprzez maila, telefon czy też bezpośrednio face to face pozwoliło lepiej mi poznać specyfikę biura windykacyjnego specjalizującego się windykowaniu długów. Nie było by tak łatwo gdyby Pan Marcin Protaziński nie znalazł rozwiązania, dlatego Panu Maricnowi ogromnie dziękuję. Jestem bardzo wdzięczny także Panu Rafał Jarocki, który ekspresowo obsługiwał moją sprawę załatwiając liczne dokumenty.

- Zadowolony Klient biura Ultimatum

Długi odzyskują na medal

Ocena: 30.10.2018

Opinia: U mnie patowa sytuacja z dłużnikiem, który zniknął, ale Kancelaria Ultimatum dopadła go za granicą i musiał wszystkie pieniążki oddać co do grosika. Super efektywne działania windykacyjne pozwoliły na uporanie z długiem, a zarazem problemem, który ciążył na naszej firmie od lat.

- Logistyk dynamics

Kancelaria Ultimatum Polsat

Ocena: 30.10.2018

Opinia: Jestem Klientem i po reklamie w telewizji Polsat zadzwoniłem żeby zweryfikowali moją sprawę windykacyjną, bez zbędnych ceregieli przeszliśmy do sedna sprawy. Oczywiście bez żadnych opłat ponieważ doszły mnie słuchy, że w Polsacie ktoś mówił o jakichś zaliczek i albo firmę pomylił albo kłamał. Pieniądze Kancelaria Ultimatum opinie odzyskała, dlatego wielki plus za poświęcenie i odwagę.

- Biuroplaxes

Sprostali moim wymaganiom

Ocena: 29.10.2018

Opinia: Poszłam do firmy Kancelaria Ultimatum z zapytaniem czy można na raty rozłożyć płatności, a oni że nie trzeba bo nie pobierają zaliczek 🙂 Świetnie trafiłam i strasznie się z tego cieszę. Dłużnika tylko i aż miesiąc szukali, ale był w Kanadzie, więc i tak nie najgorzej.

- Anita

Bardzo pomocni

Ocena: 26.10.2018

Opinia: U mnie stanęli na wysokości zadania i sprowadzili na ziemię dłużnika, którego oświeciło dopiero po ich kontakcie, że zalega nam pieniądze.

- Zakład blacharski

Polecam wszystkim osobom z całego kraju

Ocena: 25.10.2018

Opinia: Oferują swoje usługi w całym kraju, a załatwiają dłużników, którzy nawet wyjechali z kraju. Gorąco polecam!

- Klaudyna

Wszystko z nimi ok

Ocena: 24.10.2018

Opinia: Sprawdziłem ich kompetencje na własnej skórze i muszę przyznać że wymiatają na rynku windykacyjnym nie tylko w Warszawie, ale również w całym kraju.

- Michał

Zadowolona z wykonanej usługi

Ocena: 23.10.2018

Opinia: W firmie Ultimatum kompletnie nie ma żadnych opłat wstępnych jak u innych nawet po 5 tys. zł za sprawę jak utopiła nasza przyjaciółka przez znaną firmę z województwa dolnośląskiego.

- Grażyna

Super konkretni ludzie tam pracują

Ocena: 22.10.2018

Opinia: Pracownicy w Kancelarii Ultimatum ltd. to prawdziwe rekiny biznesu, którzy rozumieją prawo, windykacje z nim związaną, a także rozumieją człowieka, co jest w tego typu postępowaniach niezmiernie istotne.

- Roman

Kancelaria daje radę

Ocena: 21.10.2018

Opinia: Powierzyliśmy jedną małą sprawę i firma Ultimatum ltd. załatwiła wszystko bez sądu tylko pismami zmobilizowała dłużnika do spłacania zadłużenia.

- Zarządca nieruchomości

Obeznani w temacie

Ocena: 20.10.2018

Opinia: W firmie windykacyjnej Ultimatum ltd. sami sobie znaleźli dane zadłużonej osoby po dosłownie samym peselu, bo tak się zapadł pod ziemię, że nawet miejsce zamieszkania zmienił.

- Lucyna

Rewelacyjna współpraca

Ocena: 19.10.2018

Opinia: U mnie wyglądała sprawa tak, że jak dłużnik otrzymał pismo od firmy Ultimatum ltd. to przeżył niezły szok, że go namierzyli, aż sam z siebie oddał całą kwotę.

- Katarzyna

Bardzo zadowolony klient

Ocena: 18.10.2018

Opinia: Współpraca z Kancelarią Ultimatum to czysta przyjemność i jak będzie taka potrzeba na pewno wrócę do Was 🙂 Obsługiwał mnie Pan Rafał Jarocki i jestem bardzo zadowolony z jego usług.

- Kazimierz

Porządna firma

Ocena: 17.10.2018

Opinia: Odzyskał Pan Rafał Jarocki dług w parę tygodni gdzie inna firma męczyła się 2 lata bez większego efektu. Polecam Pana Marcina Protazińskiego z firmy Ultimatum każdej osobie.

- Maria

Perfekcjoniści

Ocena: 16.10.2018

Opinia: Elegancko załatwiony dłużnik i odzyskana cała kwota zobowiązania finansowego. Naprawdę Pan Marcin Protaziński doskonale wie co to windykacja i jak się posługiwać wiedzą z zakresu prawa.

- Michał

Zadowolony kontrahent

Ocena: 15.10.2018

Opinia: Z firmą Ultimatum nie ma nigdy żadnych jakichkolwiek niespodzianek przy załatwianiu spraw czy to w sądzie czy też poza nim, dlatego wszystko z nimi w jak najlepszym porządku. Są godni polecenia!!!

- Albert

Było załatwione wszystko jak trzeba

Ocena: 14.10.2018

Opinia: Wszystko ogarnięte, kasa odzyskana, dlatego pochwały się należą Kancelarii Ultimatum jak mało komu. Extra firma.

- Marek

Kancelarie Ultimatum opinie

Ocena: 13.10.2018

Opinia: Rekomenduję tą firmę ponieważ wykonują od wielu lat szeroki zakres usług świadczonych naprawdę na światowym poziomie. Dzięki Polsatowi zaufałem Kancelarii windykacyjnej Ultimatum za co szczerze chciałem podziękować. Firma nie pobiera zaliczek i ma klarowne umowy pisane na korzyść dla klienta.

- Kowal

Pomoc windykacyjna

Ocena: 12.10.2018

Opinia: Pomogli mi odzyskać pieniądze od osoby, która wynajmowała u mnie mieszkanie. Trwało po pół roku bo tamta osoba nie miała ani pieniędzy, ani nic cennego, ani też zdolności kredytowej, ale w końcu wywiązała się z zobowiązania finansowego.

- Krzysztof

Dług odzyskany

Ocena: 11.10.2018

Opinia: Mimo tego że namierzanie dłużnika trwało miesiąc czasu, ale co do czego znaleźli dłużnika i pieniądze zostały zwrócone w ratach.

- Klaudiusz

Bardzo polecam

Ocena: 10.10.2018

Opinia: W tej firmie windykacyjnej chętnie udzielają wyczerpujących odpowiedzi na każde nurtujące nas pytanie.

- Karolina

Wszystko ok

Ocena: 9.10.2018

Opinia: Spisali się na maxa dobrze, więc daje 5 gwiazdek 🙂

- Marta

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

Ocena: 8.10.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum udziela za darmo porad prawnych i to nawet bez wychodzenia z domu. Konkretna firma!

- Piotrek

Polecam firmę Ultimatum

Ocena: 7.10.2018

Opinia: Korzystałem z usług Kancelarii Ultimatum, a dokładnie obsługiwał mnie Pan Rafał Jarocki pod adresem Złota 59, 00-120 Warszawa gdzie dokonali dokładnej analizy mojej sprawy. Nie wzięli pieniędzy na początku, więc duży plus, bo nie miałem wtedy naprawdę grosza przy sobie. Dokładnie sprawdzili możliwości i przeszli do działania za co bardzo dziękuję gdyż cała kwota została odzyskana.

- Marek

0 zł opłaty za zajęcie się sprawą

Ocena: 7.10.2018

Opinia: Ultimatum po przede wszystkim brak jakichkolwiek opłat wstępnych czy też zaliczek, dlatego zdecydowałam się właśnie na ich biuro i wcale tego nigdy nie żałowałam.

- Kinga

Wszystko było na wysokim poziomie załatwione

Ocena: 6.10.2018

Opinia: Nie kasują w Kancelarii Ultimatum za szukanie majątku dłużnika wraz z jego całą rodziną aż do 5 lat wstecz jak to bywa w konkurencyjnych firmach, że płacimy kilka tysięcy, a tak naprawdę nic się nie ma – tutaj jest inaczej i załatwiają wszystko niemalże od ręki. Dziękuję polsatowi za rzeczowy przekaz ich działań.

- Mateusz

Pozytywna recenzja

Ocena: 5.10.2018

Opinia: Można im w 100% zaufać. Są znani z solidności i rzetelnie wykonanej pracy jaką im się powierza. Dłużnicy nie mają z Ultimatum żadnych szans.

- Tomasz

Profesjonalna windykacja

Ocena: 4.10.2018

Opinia: U mnie sprawa trwała niecałe 3 lata, ale odzyskałam praktycznie wszystkie pieniądze, jeszcze zostały odsetki, ale jestem spokojna że i to wyegzekwują od dłużnika.

- Norbert

Eksperci windykacyjni

Ocena: 3.10.2018

Opinia: Odzyskali cały dług za niewypłacone wynagrodzenie z tytułu umowy pracy. Wróciło do mnie ponad 20 000 zł, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić dobrze mi znaną Kancelarię Ultimatum.

- Filip

Załatwiają sprawy konkretnie bez owijania w bawełne

Ocena: 2.10.2018

Opinia: Mają niezwykle skutecznego komornika, który nawet dojeżdża do dłużnika żeby wyegzekwować dług. Nawet nie trzeba mieć ani 1 złotówki na rozpoczęcie odzyskiwania długu z ich pomocą.

- Hieronim

Dobre biuro windykacyjne

Ocena: 1.10.2018

Opinia: Obsługują osoby w całym kraju z dogodnymi warunkami rozliczania się, co jest dużym atutem tejże kancelarii.

- Magda

Zadowolona

Ocena: 30.9.2018

Opinia: Kancelario Ultimatum bardzo dziękuję za fachową pomoc i profesjonalna poradę z zakresu prawa windykacyjnego! Pozdrawiam!

- Asia

Skuteczni

Ocena: 29.9.2018

Opinia: Odzyskali w naszej firmie pieniądze za nieopłacone faktury, a tych którzy się spóźniali bardziej motywowali do namacalnego poprawienia sytuacji w finansach.

- Masarnia

Polecam

Ocena: 28.9.2018

Opinia: U mnie jeśli chodzi o windykację długów bardzo polecam pójść do Kancelarii Ultimatum, opowiedzieć o całej sytuacji i wymyślić miarodajne rozwiązanie.

- Iwona

Korzystałem

Ocena: 27.9.2018

Opinia: Osobiście na własnej skórze testowałem ich skuteczność ponieważ na nieszczęście znalazła się firma, która nie chciała zwrócić mi pieniędzy i muszę naprawdę przyznać, że Panowie z Ultimatum znają się na swojej robocie.

- Waldek

Polecam firmę Ultimatum

Ocena: 26.9.2018

Opinia: Podziwiam ich zaangażowanie w powierzone im zlecenia. Dziękuję za pomoc przy odzyskaniu długu i Polsatu na którym zobaczyłam ich program – serdecznie pozdrawiam.

- Kasia

Bez komplikacji

Ocena: 20.9.2018

Opinia: Mają dobrą organizację i znają się na prawie – więcej im jak i mi nie było potrzeba. Dług odzyskali za niewielką prowizję. W ogólnie nie pobierają zaliczek, co też stanowi dodatkowy atut. Polecam i na pewno wrócę jak będzie taka potrzeba.

- Wanda

Szczerze polecam

Ocena: 19.9.2018

Opinia: Odzyskali całą kwotę + odsetki, które dłużnik sam zaproponował po wcześniejszym kontakcie Kancelarii Ultimatum. Minimum formalności, zadowolenie na maxa, jedyne czego nie ma to długu 🙂

- Klaudiusz

Usługa wykonana wzorowo

Ocena: 18.9.2018

Opinia: Widać że każdy w ich biurze ma prawnicze wykszałcenie jak i po efektach działań można wnioskować nie jedną noc spędzoną przy studiowaniu tematyki windykacyjnej. U mnie wielkie powodzenie, a inni rozkładali ręce gdzie Ultimatum podjęło się zlecenia i jeszcze nie chcieli zaliczki.

- Marta

Usługi na wysokim poziomie

Ocena: 17.9.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum to jakość sama w sobie! Potrafią zrozumieć drugą osobę i wszystko mówią zrozumiałym językiem bez trudnych prawniczych definicji, więc wszystko każdy rozumie. Polecam

- Waldemar

Zadowolona klientka - pozytywna opinia

Ocena: 16.9.2018

Opinia: Nie chcieli żadnych pieniędzy za prowadzenie sprawy tylko dopiero na koniec rozliczyliśmy się procentowo za wygraną sprawę. Spisali się na 5 gwiazdek z plusem ponieważ dłużnika załatwili na dobre w niespełna miesiąc czasu 🙂 Polecam

- Asia

Zachwycony z wykonanej usługi windykacyjnej

Ocena: 15.9.2018

Opinia: Zaufałam polsatu i była to słuszna decyzja. Panowie w firmie Ultimatum oznajmili mi że może to trwać nawet rok, ale zgodziłem się i nie żałuje bo załatwili wszystko w niespełna 2 miesiące i pieniądze były na trzeci miesiąc już na koncie za co niezmiernie dziękuję i serdecznie pozdrawiam z nad morza.

- Nadmorski klient

Kancelaria Ultimatum Opinie

Ocena: 14.9.2018

Opinia: Mogę śmiało polecić firmę nie tylko za to że odzyskali mi dług, ale także za to, że nie pobrali żadnych pieniędzy, żeby zająć się sprawą windykacyjną stąd z mojej strony dla tychże Panów wręczam ogromny plus 🙂 Działają sprawnie, szybko i efektywnie, co widać już po pierwszych tygodniach prac związanych z odzyskaniem środków finansowych.

- Mirek z Grudziądza

Korzystała 2 razy

Ocena: 13.9.2018

Opinia: Moja przygoda z firmą Ultimatum miała miejsce już po raz drugi i zawsze wszystko rzetelnie załatwiali. Każde ich działanie było raportowane, więc wiedziałam co się dzieje.

- Maja

Warsztat uratowany

Ocena: 12.9.2018

Opinia: Pewna firma serwisowała w naszym warsztacie swoją całą flotę aut dostawczych i przestała opłacać bieżące faktury, aż uzbierał się dług. Już mieliśmy się w firmie poddać, ale napotkaliśmy na ogłoszenie firmy Ultimatum, która pomogła nam wyjść z trudnej sytuacji.

- Mechanik

Mocny partner biznesowy

Ocena: 13.8.2018

Opinia: W naszej firmie Kancelaria Ultimatum czuwa nad regulowaniem należności finansowych.

- Robert

Polecam firmę Ultimatum z Warszawy

Ocena: 13.8.2018

Opinia: Nie pobierają zaliczek i weryfikują bezpłatnie każdą zgłoszoną sprawę. Naprawdę solidna kancelaria.

- Zosia

Profesjonaliści z krwi i kości w skali krajowej

Ocena: 13.8.2018

Opinia: Ultimatum to naprawdę skuteczna i solidna firma windykacyjna.

- Piotr

Nie pobrali żadnych opłat na wstępie

Ocena: 13.8.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum to lider na rynku windykacji w całej Polsce i to mówi samo za siebie kim są i co potrafią.

- Ewa

Fantastyczna firma windykacyjna

Ocena: 13.8.2018

Opinia: Znają się na robocie! Świadczą usługi w całym kraju. Dziękuję Polsatowi, że pokazaliście tą Kancelarię.

- Mirka

Brak zaliczek i innych opłat

Ocena: 13.8.2018

Opinia: Nie pobierają opłat startowych co wg mnie jest ogromnym atutem.

- Magda

Firma godna polecenia

Ocena: 12.8.2018

Opinia: Działają w kwestiach windykacyjnych najlepiej w kraju, więc można skorzystać z usług tego biura.

- Miłosław

Sprawdzona firma

Ocena: 11.8.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum to solidna firma działająca na terenie całej polski.

- Maciek

Szybko wysyłają dokumenty

Ocena: 11.8.2018

Opinia: Męczyłem się z jedną firmą, która zalegała z opłatami ponad rok, a Ultimatum jak zasypało ich pismami to w 2 miesiące oddali całą kwotę.

- Prezes spółki

Bardzo zadowolona klienta z Rzeszowa

Ocena: 11.8.2018

Opinia: Dziękuję za pomoc w namierzeniu dłużnika, który zwlekał z uregulowaniem zobowiązania finansowego uciekając po całej europie.

- Paulina

Nie obowiązują u nich wpłaty startowe ani zaliczki

Ocena: 10.8.2018

Opinia: Można iść do Kancelarii Ultimatum bezpłatnie zweryfikować sprawę czy nadaje się do wyegzekwowania długu.

- Stolarnia

Sprawdzona firma

Ocena: 10.8.2018

Opinia: Korzystaliśmy nie raz z usług Kancelarii Ultimatum i nigdy nie mieliśmy jakichkolwiek problemów z nimi. Nasz polsatowy widz polecił nam zgłosić się do nich i nie pożałowaliśmy tego. Pozdrawiam

- Lara

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum

Ocena: 9.8.2018

Opinia: Załatwili sprawę praktycznie od ręki. Można ich śmiało brać do szukania dłużnika lub/i do ściągania należności z firm lub osób prywatnych.

- Antonia

Są genialni

Ocena: 9.8.2018

Opinia: Ich rozwiązania są po prostu naprawdę przemyślane ponieważ cały czasu z powodzeniem sobie radzą na rynku windykacyjnym

- Inka

Wszystko bez problemu w tej firmie

Ocena: 9.8.2018

Opinia: Można ich brać – korzystałem i doprowadzili sprawę windykacyjną do samego końca.

- Marek

Alimenty

Ocena: 8.8.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum wywalczyła mi zaległe alimenty od ojca dziecka i zadbała o to żeby były w przyszłości regularnie uiszczane – póki co regularnie dostaje pieniądze od mojego byłego.

- Felicja

Pozytywna recencja

Ocena: 8.8.2018

Opinia: Odnośnie Kancelaria Ultimatum opinie z mojej strony są jak najbardziej pozytywne, Polsatowy odbiór przyniósł wymierne korzyści.

- Hanna

Szybko zabrali się za skuteczne działania

Ocena: 7.8.2018

Opinia: Konkretni ludzie, konkretna firma. Poleca zadowolony klient z Karpacza.

- Magda

Daje 5 gwiazdek 🙂

Ocena: 7.8.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum zajęła się tak dokładnie i profesjonalnie moją sprawą z satysfakcjonującym wynikiem dla mnie za co niezmiernie dziękuję.

- Adrian

Pozytywna opinia

Ocena: 7.8.2018

Opinia: U mnie mało wzięli prowizji, a dużo zrobili, więc duży plus 🙂 Wszystko odzyskane!

- Tamara

Są naprawdę skuteczni

Ocena: 6.8.2018

Opinia: Osobiście na procedurach sądowych się nie znam ani trochę, a moja sprawa wymagała fachowego podejścia, dlatego wybrałam Ultimatum ponieważ POLSATOWY przekaz na to wskazywał i nie żałuje tego.

- Monika

Znają się na polskim prawie wręcz idealnie

Ocena: 6.8.2018

Opinia: Dłużnika osobiście szukałam rok i bez żadnego skutku, a w tej firmie w ciągu 2 tygodni nie dość że go Ultimatum namierzyły to już wysłane zostało pismo przedsądowe.

- Danuta

Sprawy sądowe ciągnęły się ponad pół roku

Ocena: 6.8.2018

Opinia: Niby ponad 6 miesięcy trwało całe postępowanie windykacyjne, ale najważniejsze że się udało odzyskać pieniądze.

- Paula

Polecam i zostawiam pozytywną opinię

Ocena: 5.8.2018

Opinia: Niespodziewana informacja o braku zaliczki w firmie Ultimatum to naprawdę niepodważalny atut tejże Kancelarii.

- Sylwia

Nie trzeba mieć kasy na start

Ocena: 5.8.2018

Opinia: Biorą na siebie niepowodzenie i nie pobierają zaliczek od klientów chcących odzyskać swoje pieniądze.

- Andrzej

Szczęśliwa klientka

Ocena: 5.8.2018

Opinia: Jestem bardzo zadowolona z usług windykacyjnych jakie świadczy Kancelaria Ultimatum stąd opinie o nich z moich ust padną wyłącznie jak najlepsze. Sprawdź Polsatowy program w którym niegdyś można było zobaczyć Kancelarię Ultimatum. Pozdrawiam

- Izabella

Opinie o Kancelarii Ultimatum

Ocena: 4.8.2018

Opinia: Korzystałam 4 razy z usług windykacyjnych Kancelarii Ultimatum i muszę przyznać rację że znają się na temacie.

- Wacław

Kancelaria Ultimatum Polsat pomaga przy alimentach

Ocena: 3.8.2018

Opinia: Sprawami alimentacyjnymi zajmują się dobrze jak mało kto. Alimenty zaległe zostały uregulowane i cały czas mąż dziecka płaci regularnie, więc plus niepodważalny.

- Monika

Szybkość to ich atut

Ocena: 3.8.2018

Opinia: Ekspresowe podejście do tematu windykacyjnego, dlatego opinie o kancelarii Ultimatum jak dla mnie są i będą zawsze na wysokim poziomie.

- Jarek

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

Ocena: 1.8.2018

Opinia: Poznałam w programie Interwencja w ogólnopolskiej telewizji Polsat. Doskonałe podejście do klienta to podstawa jeśli mówimy o tematyce windykacyjnej ponieważ dla niektórych jest to delikatny temat.

- Kaja

Korzystałam i moja opinia o nich jest pozytywna

Ocena: 22.7.2018

Opinia: Wszystko przebiegło zgodnie z planem – dłużnik oddał całą kwotę.

- Marian

Nowy wymiar windykacji w Kancelarii Ultimatum

Ocena: 19.7.2018

Opinia: Jestem w szoku jaką znajomością prawa władają Panowie z Kancelarii Ultimatum i nie tylko to wiedzieli, ale potrafili swoją wiedzę zamienić w efektywne działania finalnie pozwalające na odzyskanie pieniędzy o czym mówiono na antenie tv POLSAT. Polecam

- Agnieszka

Zagraniczna klientka

Ocena: 18.7.2018

Opinia: Zostałam oszukana na terytorium Polski będąc cudzoziemką i myślałam, że już nie ma ratunku na odzyskanie pieniędzy, ale firma Ultimatum wszystko za mnie załatwiła i zanim się zorientowałam pieniądze wróciły od dłużnika na moje konto. Polecam

- Julia

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum

Ocena: 16.7.2018

Opinia: Są naprawdę zdolni w kwestiach finansowych i dlatego ich polecam.

- Grzegorz

Zadowolona firma - nawet w tv Polsat ich nie zabrakło

Ocena: 15.7.2018

Opinia: Zajęli się naszymi sprawami związanymi z niepłacącymi kontrahentami i po niespełna 6 tygodniach praktycznie wszystko to co się dało było uregulowane 🙂 Dłużnicy nawet próbują pomówić tą firmę Kancelaria Ultimatum w tv Polsat, ale oni się nie dają. Polecam!

- Firma budowlana

Dług ściągnięty

Ocena: 11.7.2018

Opinia: Pozytywna opinia o firmie Ultimatum gdyż odzyskali dług w mgnieniu oka. Pozdrawiam

- Kazimierz

Polecam zawsze i wszędzie

Ocena: 4.7.2018

Opinia: Ultimatum to najlepsza kancelaria windykacyjna w całej Polsce 🙂 dlatego moja opinia o nich jest i zawsze będzie jak najlepsza.

- Zykfryd

Opinia o Ultimatum

Ocena: 24.6.2018

Opinia: Świetne podejście do tematu windykacyjnego bez znaczenia na wielkość sprawy. Polecam i pozdrawiam z nad morza 🙂

- Helena

Nie biorą kasy za weryfikację sprawy

Ocena: 21.6.2018

Opinia: Dłużnicy w tv Polsat są biedni jak Ultimatum zaczęło się nimi interesować. Super metodyka widać, że została wypracowana przez długie lata.

- Przedsiębiorca

Szybkie działania windykacyjne

Ocena: 19.6.2018

Opinia: Kancelaria Ultimatum działa jak burza – szybciej niż najszybciej z wielkim grzmotem dla dłużnika.

- Małgosia

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna

Ocena: 19.6.2018

Opinia: Korzystałem i muszę powiedzieć, że na każdym kroku Kancelaria Ultimatum pozytywnie mnie zaskakiwała bo co chwila myślałem, że to już koniec, a oni co chwila wyciągali asa z rękawa. Finał taki że wywalczyli dla mnie cały dług od dłużnika.

- Warsztat samochodowy

Polecam i to prawda, że w tv Polsat powiedzieli, że to firma windykacyjne

Ocena: 15.6.2018

Opinia: Wszystko przebiegło bez jakichkolwiek problemów.

- Magda

Pozytywne zaskoczenie

Ocena: 19.5.2018

Opinia: Na pewno zakończenie sprawy windykacyjnej zależy od bardzo wielu czynników zależących i niezależących od nas samych, ale u mnie z wszystkimi kłopotami Kancelaria Ultimatum poradziła sobie idealnie, dlatego jak będę znowu potrzebował pomocny na pewno wrócę.

- Iza

Bez zastrzeżeń

Ocena: 15.5.2018

Opinia: Parę lat temu skorzystałam z usług kancelarii Ultimatum i jestem zadowolona – pieniądze wróciły od dłużnika na moje konto i to się dla mnie liczyło. Pozdrawiam

- Elwira

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

Ocena: 1.5.2018

Opinia: Jak zwykle (3 razy korzystałam) szczęśliwy finał sprawy windykacyjnej z Kancelarią Ultimatum i dług wywalczony. Dziękuję

- Kasia

Usługi na wysokim poziomie

Ocena: 23.4.2018

Opinia: Bardzo polecam wszystkim tym którzy nie mogą się zdecydować bo warto korzystać z ich usług.

- Henryk

Alimenty

Ocena: 19.4.2018

Opinia: Oficjalnie chciałam serdecznie podziękować za przeprowadzenie sprawnie sprawy sądowej i odzyskanie alimentów od ojca moich dzieci. Dziękuję!

- Ania

Po sprawie sądowej

Ocena: 19.4.2018

Opinia: Jestem zadowolony z usług. Pomogli mi we wszystkim aż do zakończenia spraw sądowych.

- Sprzedawca

Profesjonaliści

Ocena: 29.3.2018

Opinia: Nie mam pojęcia jak oni to robią w Ultimatum, ale dają radę, bo czekanie na pieniądze kilka lat i jakieś grosze dostawać to nie dla mnie rozwiązanie. Reasumując wybieram zawsze Ultimatum 🙂

- Jakub

Bez zaliczki

Ocena: 23.3.2018

Opinia: Poszedłem zweryfikować sprawę i okazało się że bezpłatnie przeanalizują moją sytuację i jestem bardzo zadowolony.

- Mateusz

Super Ultimatum Polsat

Ocena: 19.3.2018

Opinia: W moim przypadku liczył się głównie profesjonalizm firmy na którą mam się zdecydować bo miałam serdecznie za dużo słuchania „chyba” czy też „może” lub „wydaje mi się jak to w konkurencyjnych kancelariach windykacyjnych często można usłyszeć, dlatego zdecydowanie polecam Ultimatum.

- Ania

Zadowolona Klientka firmy Ultimatum

Ocena: 19.2.2018

Opinia: W Kancelarii nazywającej się Ultimatum dosłownie nigdy nie ma chcą zaliczek i innych wstępnych finansowań gdzie w konkurencyjnych firmach chcą zaliczkę w wysokości kilku tysięcy złotych, dlatego ogromy plus ponieważ nie wszyscy w kryzysowej sytuacji kiedy nie mają pieniędzy na zapłacenie od tak takiej wielkiej kwoty. Super!

- Maria

Kompleksowa obsługa

Ocena: 18.2.2018

Opinia: Potrafią dużo więcej niż się wydaje ponieważ cały czas udaje się im odzyskać środki finansowe od Funduszy typu Getback czy też popularny Runicom. Polecam

- Paweł

Kancelaria Ultimatum opinie klientów

Ocena: 7.2.2018

Opinia: Również i ja mogę się pochwalić że kancelaria Ultimatum pomogła nam wyjść z sytuacji kiedy w firmie mieliśmy więcej dłużników niż uczciwych kontrahentów.

- Firma prywatna

Zadowolony klient z Gdańska

Ocena: 27.1.2018

Opinia: Bardzo profesjonalnie podeszli do tematu, dzięki czemu sprawa została z automatu wygrana, a dług został spłacony całkowicie w przeciągu 8 miesięcy. Polecam

- Mirek

Polecam

Ocena: 21.1.2018

Opinia: Opinia jak najbardziej pozytywna.

- Marek

Jest moc

Ocena: 19.1.2018

Opinia: U mnie było tak, że facet dostał pismo od Ultimatum i sam zadzwonił gdzie ma wpłacić pieniądze czyli jest MOC!

- Robert

Nie trzeba kasy żeby iść do Ultimatum

Ocena: 3.1.2018

Opinia: Obowiązuje dla każdego klienta całkowity zakaz wpłacania zaliczek, dlatego ode mnie otrzymują 5 gwiazdek.

- Henryk

Odzyskany dług

Ocena: 19.12.2017

Opinia: Naprawdę są mega efektywni, nie ma jakichkolwiek opłat wstępnych, %%% prowizja na tle podobnych firm malutka. Można do nich dzwonić i pisać jak kto woli, dlatego za kontakt i fachowe podejście daje 6 z plusem. Kancelaria Ultimatum Polsat to miejsce w którym można zostawić opinię lub ocenę przydatną dla ludzi z całego kraju – pomóż również i Ty!

- Hania

Świetny kontakt

Ocena: 4.12.2017

Opinia: Możliwy kontakt telefoniczny lub mailowy. W telewizji Polsat mieli rację, że to Warszawska firma. Polecam

- Ludwik

Długa historia

Ocena: 19.11.2017

Opinia: Osobiście miałem całkiem innego rodzaju zamówioną usługę a mianowicie chodziło o znalezienie człowieka który zabrał kasę i prysł za granicę, ale dobrze że Kancelaria Ultimatum wywęszyła go przez ich detektywa, który działa na terenie Rosji i Litwy.

- Tomasz

Polecam

Ocena: 4.11.2017

Opinia: W końcu trafiłem na firmę, która działa na wysokim poziomie.

- Leo

Tartakowe przeboje

Ocena: 19.10.2017

Opinia: W mej skromnej ocenie mam dobre zdanie o Kancelarii Ultimatum, a znam ich przeszło 12 lat i zawsze pozytywnie do przodu bez żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam w 100%

- Uratowany od długów

Pożyczka

Ocena: 1.10.2017

Opinia: Kasa odzyskana od byłego przyjaciela w 20 dni. Kancelaria Ultimatum nie pobrała zaliczek. Pozytyw.

- hrhrh

Zadowolona Klientka

Ocena: 19.9.2017

Opinia: Polecam Kancelarię Ultimatum za znajomość rynku i prawa – bez tego w dzisiejszych czasach nic się nie zrobi.

- Monika

Ultimatum firma godna polecenia

Ocena: 19.8.2017

Opinia: Kilka lat temu wstecz miałem przyjemność sprawdzenia usług firmy windykacyjnej Ultimatum gdyż na prawie się nie znam ani trochę, a moje postępowanie potrzebowało fachowego podejścia i wiedzy z zakresu prawa, a nie podejrzewania i spekulowania nad rzeczami przy których tracimy tylko cenny czas. Działają szybko, mają kilka dróg kontaktu, dlatego ode mnie otrzymują 5 gwiazdek 🙂

- Piotrek

Kancelaria Ultimatum - firma na medal 🥇

Ocena: 19.7.2017

Opinia: Miałem przyjemność pracować z jednym Panem z Kancelarii Ultimatum to mogę przyznać że znają się na robocie (pieniądze od 3 dni wróciły na konto) i mogę ich z czystym sumieniem polecić 👍

- Ignacy

Zachwycona

Ocena: 19.6.2017

Opinia: Jeśli naprawdę zależy Wam na odzyskaniu pieniędzy skorzystajcie z pomocy Kancelarii Ultimatum, Ja się przekonałam i nie żałuję, a pieniądze wydaje się wyśmienicie. Polecam

- Marta

Pozytywnie załatwiona sprawa

Ocena: 4.6.2017

Opinia: Wysokie kompetencje + duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę = Kancelaria Ultimatum

- Florian

Kaska i Ewa

Ocena: 1.6.2017

Opinia: Do kancelarii ultimatum zgłosiłam sie z polecenia koleżanki. . Nie pobrali żadnej opłaty wstępnej, nawet nie obciążyli mnie kosztami sądowymi, wszystko ściągają od dłużnika. Komornik skuteczny, nie musiałam wogóle sie tym zajmowac.

- hrhhrh

Fachowcy

Ocena: 19.5.2017

Opinia: Kontakt na najwyższym poziomie i pełen profesjonalizm, stosowne wybadanie tematu związanego z dłużnikiem, zadawali mnóstwo pytań, więc widać, że na prawdę chcą poznać sprawę i z całego serca pomóc. Uzyskałem fachową pomoc, super poradę, miłe słowo, a także wsparcie niezmiernie ważne w tych trudnych dniach. Całość bardzo rzetelnie, stanęli na wysokości zadania. Dziękuję i pozdrawiam!

- Marek

Uratowany zakład fryzjerski

Ocena: 1.4.2017

Opinia: Duży plus ode mnie ponieważ w konkurencyjnej firmie chcieli 500 zł za poradę, a w tej firmie załatwiłam to bezpłatnie i to w około 10 minut, więc nie mogę na nich powiedzieć złego słowa. Fajnie, fajnie!

- Fryzjerka

Zadowolona klientka

Ocena: 25.3.2017

Opinia: Wysoko sobie postawili poprzeczkę w tej firmie z Warszawy o nazwie Ultimatum. Pozdrawiam

- Iza

Bajdurski i syn

Ocena: 24.3.2017

Opinia: Bez zaliczek i opłat wstępnych, sprawa się ciagneła prawie 3 lata z byłym wspołnikiem, zwiał z majatkiem ale po batalii sądowej i z komornikiem odzyskane 90%.Polecam Kancelarie Ultimatum.

- Jurek

Klientka z Warszawy

Ocena: 17.3.2017

Opinia: U mnie było tak następująco… Pomimo, że dług nie był wysoki to bez mrugnięcia okiem zajęli się naszą sprawą i doprowadzili ją aż do końca postępowania i poszło im rewelacyjnie jakoś dali rade odzyskać dług sprzed czterech lat.

- Monika

Fundusze nawet obsługują

Ocena: 19.2.2017

Opinia: Muszę oznajmi wszystkim, że Kancelarii Ultimatum udaje się wywalczyć pieniądze od Funduszy takich jak Getback czy też Runicom – uwierzcie, że nie wiem jak oni to robią, ale dają chłopaki radę, bo wyczekiwanie na pieniędzy kilkadziesiąt miesięcy i jakieś grosze to nie dla mojej rodziny. Znam ich lata i mogę rekomendować każdemu!.

- Mietek

Polecam

Ocena: 4.2.2017

Opinia: Wszystko ok z załatwieniem sprawy windykacyjnej przez firmę Ultimatum.

- Maksym

Zadowolony klient Kancelarii Ultimatum

Ocena: 4.1.2017

Opinia: Mam w tym temacie doświadczenie i miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się naszą firmą, ale Ultimatum jest najskuteczniejsze, dlatego z nimi współpracujemy.

- Cyprian

Podwykonawca

Ocena: 3.1.2017

Opinia: Kancelaria Ultimatum to najlepsze co mogło nas spotakć, po tym jak wieloletni klient mnie przekreciłna sporą kase. Ultimatum nie pobrało żadnych opłat wstępnych a jedynie za sprawę sądową która wygrali i uruchomili swojego komornika po tym jak dłużnik ukrył swoj majatek po rodzinie. Kancelaria Ultimatum nie popusciła i odzyskali cąłosć po 1,5 roku. Dzieki.

- Lucjan Miłek

Happy

Ocena: 19.12.2016

Opinia: Kancelaria Ultimatum to firma dla takich ludzi jak ja 🙂 Czyli mało zmartwień, a zawsze dostaje oczekiwany efekt od działania tejże firmy. Polecam

- Janek

Firma windykacyjna, która mnie zadowoliła

Ocena: 4.12.2016

Opinia: Od wielu lat Kancelaria Ultimatum, którą widziałem w tv polsat przebija konkurencję swoją jakością, profesjonalizmem oraz terminowością.

- Władysław

Zadowolony klient

Ocena: 14.11.2016

Opinia: Stanowczo polecam gdyż można tej firmie zaufać w 100%. Są to specjaliści z krwi i kości w branży windykacyjnej.

- Piotr

Ultimatum pomogło mi w 100%

Ocena: 11.10.2016

Opinia: Bardzo dobra kancelaria.

- Dariusz

Panele

Ocena: 9.8.2016

Opinia: Sprawa skomlikowana ze wzgledu na spór jak i moj upierdliwy klient sie domgaał zwrotu całosci zadłuzenia, bo mu nic nie grało, za towar 1-szej jakosci. Proba ugodowa przez Kancelaria Ultimatum nic nie dała ale jak dostał nakaz i zobaczył ile ma zapłacić to sie zaczał dogadywać. Kancelaria Ultimatum doprowadziła a szczególnie PAn Kierbedź do ugody – zapłacono!!Opinie o Kancelarii Ultimatum jak najbadziej pozytywe.

- Roman

Zadowolona

Ocena: 17.7.2016

Opinia: Kancelaria Ultimatum Polsat to firma na najwyższym europejskim poziomie gdyż potrafią załatwić niemalże każdą sprawę bez żadnego płacenia na początku jak to często a praktycznie zawsze bywa w podobnych firmach, Ja jak udaję się do sądu to od razu płacę i to większe sumy, a w tej firmie mamy możliwość umówić się na z nimi na konkretne warunki i uiścić opłatę w kilku małych ratach żeby klient był zadowolony od początku do końca, tak to tego typu firma, która pomaga.

- Wanda

Opinie Kancelaria Ultimatum Warszawa

Ocena: 28.6.2016

Opinia: Jestem Warszawiakiem z krwi i kości, ale tak dobrej firmy jak Kancelaria Ultimatum nie widziałem w stolicy. Polecam. Pozdrawiam

- Hugo

Zadowolony klient

Ocena: 1.5.2016

Opinia: Znaleźli dłużnika ukrywającego się wraz z moimi pieniędzmi, które zostały już odzyskane. Dziękuję

- Antoni

Miła atmosfera jak na biuro windykacyjne

Ocena: 23.4.2016

Opinia: Zawsze profesjonalna załoga zajmowała się naszymi postępowaniami windykacyjnymi, dlatego z mojej strony dobrą opinię daję dla Kancelarii Ultimatum.

- Jeremiasz

Polecam

Ocena: 2.4.2016

Opinia: Na Kancelarię Ultimatum zawsze można liczyć i każdy wie kto korzystał z ich usług. Ja ich poznałam w tv polsat i od samego początku zaintrygowali mnie swoimi technikami. Pozdrawiam

- Tomasz

Nie mam pytań

Ocena: 29.1.2016

Opinia: Wszystko odzyskane w ciagu 14 dni, a ja meczylem sie z tym ponad 2 lata. Polecam Kancelari Ultiamatum

- tettete

Dług od byłego

Ocena: 18.1.2016

Opinia: Alimenty odzyskane od mojego byłego, Kancelarai Ultimatum sposała sie dobrze, nie mam zastrzeżeń.

- Moni

Zadowolona firma

Ocena: 23.12.2015

Opinia: Sprawa o dług w sądzie zakończona ogromnym sukcesem.

- Ernest

Kasa odzyskana w 4 miesiące

Ocena: 15.11.2015

Opinia: Polsat wyemitował program o Kancelaria wierzytelności Ultimatum krs, mający na celu przedstawienie firmy windykacyjnej z Warszawy. Polecam każdemu kto potrzebuje fachowej pomocy windykacyjnej.

- Maximilian

Dobra opinia Kancelaria Ultimatum

Ocena: 9.10.2015

Opinia: Wszystko było ok przy ściąganiu długu z ich pomocą. Polsat nie mylił się że to wyjątkowa Kancelaria Windykacyjna Ultimatum KRS.

- Mariusz

Było wszystko ok

Ocena: 22.9.2015

Opinia: Nie miałem jakichkolwiek zastrzeżeń przy ściąganiu długu z dłużnika przez firmę Ultimatum krs z Warszawy.

- Właściciel komisu

Usługa windykacyjna za niezapłaconą fakturę

Ocena: 6.7.2015

Opinia: Bardzo pomocni już od pierwszych chwil poznania się.

- Marian

Dobra firma

Ocena: 11.3.2015

Opinia: Polecam wszystkim! Usługi na najwyższym poziomie wykonywane przez Kancelaria Ultimatum z krs ogólnodostępnym.

- Rafał

Szybkie działanie ze strony Ultimatum

Ocena: 7.3.2015

Opinia: Bardzo długo na ten widok czekałem – dłużnik w podskokach uciekał jak mnie widział, aż miło jak mu się do dupska po 2-óch latach dobrali z długi.

- Mariusz

Firma Budowlana

Ocena: 26.2.2015

Opinia: Polecam z całego serca, brak opłat wstepnych, weryfikacja dłużnika również po rodzinie do 5 lat wstecz. Jak dobrze poprosisz to zapąłcą cześc wpisu, komornika mają swojego.

- Wojciech Sapa

Super zaskoczenie

Ocena: 2.2.2015

Opinia: Długo to trwało, ale na szczęście dobrze się skończyło, dzięki firmie Ultimatum.

- Beniamin

Polecam

Ocena: 28.1.2015

Opinia: Super szybkie działanie – wątpię czy konkurencyjne firmy zajęły by się naszą sprawą w takim błyskawicznym tempie jak Kancelaria Ultimatum… A tu kasa szybko zwrócona, do tego mają profesjonalne podejście do wszystkich klientów. Czego chcieć więcej od firmy windykacyjnej? Polecam Panów z tej firmy

- Marek

Wszystko OK

Ocena: 28.1.2015

Opinia: W firmie Ultimatum mają indywidualne podejście do klienta bez znaczenia na wielkość sprawy.

- Lucjan

Dobra firma windykacyjna, którą poznałem przed studio Polsat

Ocena: 29.12.2014

Opinia: Idealnie radzą sobie przy ciężkich sprawach windykacyjnych – Kancelaria na 5 z plusem.

- Szczepan

Windykowanie dłużnika na poza granicami kraju

Ocena: 23.12.2014

Opinia: Super firma Kancelaria Ultimatum krs oprócz tego, że ma świetne opinie to była w tv Polsat 🙂 Polecam!

- Janusz

Pozytywnie załatwione

Ocena: 28.11.2014

Opinia: Dług spłacony w niespełna rok czasu, ale z odsetkami 🙂

- Aleksy

Pozytywny odbiór

Ocena: 2.11.2014

Opinia: Miałam 2 postępowania w których Ultimatum pomogło mi wyjść z problemów, dlatego w 100% polecam!

- Anna

Polecam

Ocena: 27.10.2014

Opinia: Sprawa skomplikowana prawnie, ale Kancelaria Ultimatum dała radę, dlatego opinia o firmie Ultimatum w mych oczach jest lepsza niż najlepsza.

- Aron

Bez zaliczek

Ocena: 19.10.2014

Opinia: W tej firmie jest całkowicie bez zaliczki! Pozostałe konkurencyjne firmy biorą po kilka tysięcy za samo przyjęcie sprawy i twierdzą, że coś robią, a tu płacisz za wykonaną usługę i namacalny efekt. Wszystkie opłaty sądowe pokryli za mnie w połowie. Śmiało można korzystać.

- Robert

Obligacje

Ocena: 28.9.2014

Opinia: Nie ma zadnych zastrzezen, kancelaria ultimatum pomogla mi odzyskac srodki z obligacji gdzie juz jedna windykacja sie wylozyla. Opinia o kancelarii ultimatum – zasłużony pozytyw!

- Antoni Swierut

5 gwiazdek to mój obowiązek

Ocena: 24.9.2014

Opinia: Koszty zostały przez Kancelarię Ultimatum w sporej cześć pokryte tak jak to mówili w telewizji POLSAT, a następnie przerzucili je na dłużnika, więc podwójny plus.

- Tytus

Firma na poziomie europejskim

Ocena: 21.8.2014

Opinia: Znają się na prawie w Ultimatum i każdy to dobrze wiem.

- Marceli

Wspólniczka nie rozliczyła się z biznesu

Ocena: 7.8.2014

Opinia: Przeszło 3 lata temu mieliśmy z moją przyjaciółką plan na nowoczesny sposób na zarabianie pieniędzy, ale po wzięciu pieniędzy pod zastaw i zatowarowaniu studio kosmetycznego poinformowała mnie że po grubszych przemyśleniach jest zdania że to nie dla niej sposób na zarobek i „zmyła się” zostawiając mnie z długami u wierzycieli. Na całe szczęście, że znajoma mojej mamy zarekomendowała mi Kancelarię Ultimatum, która pomogła mi ze sprawą raz na zawsze z owocnym zakończeniem. Super robota Panowie!

- Magda

Wywalczyli jako jedyni dług (i znaleźli dłużnika)

Ocena: 20.7.2014

Opinia: W sądzie był ich pełnomocnik, komornika mieli swojego, więc ciężko im dać inną ocenę niż 5 gwiazdek.

- Olgierd

Uratowana przed wspólnikami

Ocena: 17.7.2014

Opinia: 5 lat temu miałem 4 postępowania windykacyjne u swoich wspólników w których Kancelaria Ultimatum pomogła mi uporać się z problemami i wyjść z problemów na dobre stąd nie pozostaje mi nic innego jak dać 5 gwiazdek.

- Kasia

Polecam Kancelarię Ultimatum

Ocena: 13.6.2014

Opinia: Moja opinia o Ultimatum jest pozytywna – uratowali moją firmę przez ogromnymi problemami finansowymi.

- Brunon

Są genialni

Ocena: 11.5.2014

Opinia: Wpadli na pomysł o którym nikt nawet nie pomyślał wcześniej. Polecam

- Kevin

Można korzystać z ich usług windykacyjnych

Ocena: 9.4.2014

Opinia: Polecam Kancelarię Ultimatum za skuteczność i profesjonalizm.

- Maks

Zlecone - odzyskane

Ocena: 29.3.2014

Opinia: FV za usługi sprzed 6 ciu lat!!!! Przedwnione wszyscy mówili, a okazało sie ze i tak idług mozna upublicznić i odzyskać. Bez ksoztów wstepnych dało się sciagnać. POLECAM!

- fsfsffs

Dług odzyskany z %

Ocena: 6.3.2014

Opinia: Rok temu miałem problem z odzyskaniem kaucji za wynajmowany dom i Kancelaria Ultimatum pomogła ze wszystkim. Dług odzyskany z procentami 🙂

- Edward

Po zakończonym odzyskiwaniu długu

Ocena: 3.2.2014

Opinia: Z czystym sumieniem mogę polecić tą kancelarię windykacyjną.

- Zbigniew

Pomocni

Ocena: 1.1.2014

Opinia: Naprawdę bardzo pomocna firma windykacyjna.

- Sławomir

Polecam

Ocena: 29.12.2013

Opinia: Są profesjonalistami z krwi i kości. Znają się na prawie i szukaniu dłużników. Pozdrawiam

- David

Działają błyskawicznie w Ultimatum

Ocena: 28.11.2013

Opinia: Kilka miesięcy korzystałem z ich usług i mogę polecić ich usługi.

- Nathan

Zawsze jestem zadowolony i usług Ultimatum

Ocena: 26.10.2013

Opinia: Bardzo profesjonalna kancelaria.

- Sylwester

Porada bezpłatnie

Ocena: 25.9.2013

Opinia: Udzielili mi bez żadnej opłaty fachową poradę prawną związaną z windykacją długu.

- Oktawian

Polecam firmę Ultimatum

Ocena: 22.8.2013

Opinia: Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna.

- Oscar

Profesjonaliści

Ocena: 14.7.2013

Opinia: Miałem niestety dług i zarazem potrzebę skorzystać z usług Ultimatum bo nikt nie lubi sadów i negatywnych emocji, dlatego wolałem taką sprawę powierzyć sprawdzonej firmie.

- Martin

Dużo spraw

Ocena: 12.6.2013

Opinia: Mam dużą firmę ze specyfiką taką, że długi u kontrahentów nie są niczym obcym, a że nie mam zbytnio czasu to zawsze daje tego typu namiary na dłużników i Kancelaria Ultimatum sama egzekwuje długi.

- Bayan

Misja zakończona sukcesem

Ocena: 11.5.2013

Opinia: Dzięki pomocy firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum dług został odzyskany z powodzeniem 🙂 Polecam

- Jonatan

Polecam

Ocena: 8.4.2013

Opinia: Wszystko przebiegło pozytywnie. Oczywiście polecam 🙂

- Nikolas

Szybko osiągnęli zamierzony cel

Ocena: 6.3.2013

Opinia: Bardzo sprawnie i konkretnie zajęli się moją sprawą i już nie mam problemu, który ciągnął się latami.

- Oliwier

Wyciągnięty z tarapatów finansowych

Ocena: 4.2.2013

Opinia: Z całkiem dobrym efektem finał naszego postępowania. Dzięki Panowie!

- Max

Opinie o firmie Ultimatum

Ocena: 3.1.2013

Opinia: Miałem przyjemność korzystać 4 razy z usługi firmy Kancelaria Ultimatum i nasze opinie są takie, że można ich brać.

- Kosma

Znają się na robocie

Ocena: 29.12.2012

Opinia: Całkowicie bezpłatnie powiedzieli jak uporać się z dłużnikiem i zadziałało – wystarczyło 3 miesiące, a dług z pomocą Ultimatum został wyegzekwowany.

- Ksawier

Opinia pozytywna

Ocena: 28.11.2012

Opinia: Porady udzielili za free, więc wielki plus za chęć pomocy ze strony firmy Ultimatum stąd nie pozostaje mi dać innej oceny niż 5/5 gwiazdek.

- Emilian

Przeszli sprawdzian

Ocena: 27.10.2012

Opinia: Dałem im kilka spraw i z każdą sobie poradzili – kwestia czasu, ale mogą zająć się każdą sprawą wystarczy tylko mieć dokumenty i opisać sprawę. Polecam

- Nicolas

Robią efektywnie co mają robić, a nie tylko gadają jak inni

Ocena: 25.9.2012

Opinia: Trochę niecierpliwi jeśli chodzi o darmową weryfikacje, ale jest ona lepsza niż płatna w firmach konkurencyjnych – wiem z doświadczenia 🙂

- Benjamin

Polecam Kancelarię Ultimatum

Ocena: 22.8.2012

Opinia: Majątek dłużnika znaleziony w niespełna tydzień czasu. Odzyskali z Ultimatum wszystko co do grosza.

- Bernard

Bez opłat

Ocena: 20.7.2012

Opinia: W Kancelarii Ultimatum zaproponowali rozwiązanie i po postępowaniu mogę powiedzieć że jestem zadowolony, nie mam żadnych zastrzeżeń.

- Joachim

U mnie wszystko ok

Ocena: 17.6.2012

Opinia: Klarowne zasady proponuje Kancelaria Ultimatum już od pierwszego kontaktu, dlatego opinia pozytywna.

- Ziemowit

W 100% polecam Ultimatum

Ocena: 15.5.2012

Opinia: Całkowicie bez zaliczek jest w tej firmie dla każdego, gdzie inni tylko kasę ciągną od samego startu na dzień dobry po 2-3 tysiące.

- Xavier

2 spawy windykacyjne bez sądu.

Ocena: 8.4.2012

Opinia: Dwie sprawy z oszustami, którzy nie chcieli oddać kasy obyły się bez ingerencji sądu, więc zaoszczędziliśmy dzięki Kancelarii Ultimatum krs czas.

- Oleg

Niskie % za wygraną sprawę

Ocena: 6.3.2012

Opinia: Prowizja chyba najniższa na rynku jak robiłem rozeznanie w ostatnim czasie.

- Jonasz

Polecam

Ocena: 3.2.2012

Opinia: Sporządzili umowę i dogadaliśmy się. Po sfinalizowaniu wszystkiego nie mam żadnych uwag. Pozdrawiam

- Jarosław

Perfekcyjny kontakt i dbałość o wszelkie szczegóły

Ocena: 1.1.2012

Opinia: Znają się na tym co robią w Kancelarii Ultimatum Polsat – widać to po głosach zadowolonych klientów z całego kraju za co chwała im.

- Firma ubezpieczeniowa z Łodzi

Satysfakcja w 100%

Ocena: 21.12.2011

Opinia: W Kancelarii Ultimatum załatwili sprawę jak najporządniej tylko się dało, z niewielką ilością dokumentów do wypełnienia.

- Zbigniew

Zadowolony

Ocena: 30.11.2011

Opinia: Daje dużego plusa Kancelarii Ultimatum za to, że poradzili sobie z moja sprawą w 3 miesiące a inni „coś” robili rok i bezskutecznie.

- Mietek

Były małżonek

Ocena: 28.9.2011

Opinia: Mój nieszczęsny były mąż pracowała na czarno za granicą i dobrze się ukrywał długi czas, sprawa trwała ponad 2 lata, jednak się nie poddali w Kancelarii Ultimatum. Preferuje kontakt mailowy – odpowiedź błyskawiczna.

- Teresa

Firma niezależna

Ocena: 26.8.2011

Opinia: Szybkość i solidność tak można kojarzyć markę firmy windykacyjnej Ultimatum – sprawa załatwiona w 4 miesiące, dłużnik teraz sam jest w długach.

- Kontrahent

Odzyskane pieniądze

Ocena: 25.7.2011

Opinia: Szczerze pragnę bardzo podziękować za pozbycie się oszusta-dłużnika i wyrazić uznanie za pełen profesjonalizm w moim procesie odszkodowawczym gdzie fachowe podejście do sprawy było niezbędnych aspektem całego postępowania. Dziękuję Kancelario Ultimatum krs za wszystkie opinie i za to co zrobiliście.

- Waldek

Uratowane pieniądze

Ocena: 22.6.2011

Opinia: W moim przypadku załatwienie sprawy łącznie z procesem sądowym trwało niespełna 5 miesięcy, co świadczy z jaką skutecznością i szybkością działa firma Ultimatum

- Mateusz

Satysfakcja

Ocena: 14.6.2011

Opinia: U mnie finalnie satysfakcja była na maxa ponieważ pomogli mi dosłownie we wszystkim. Jestem wdzięczna za solidność, rzetelność, uczciwość, przejrzystość i fachowe podejście do tematu. Naprawdę jestem wdzięczna , że umieliście załatwić wszystko bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby za co bardzo dziękuję i polecam firmę!

- Bożena

Bezgranicznie wdzięczni

Ocena: 24.5.2011

Opinia: Wspólnie z mężem od początku wiedzieliśmy, że można zaufać Kancelarii Ultimatum i nie myliliśmy się. Dług odzyskany za śmiesznie małą prowizję adekwatnie do wagi problemu.

- Roman i Bożena

Firma godna polecenia

Ocena: 12.5.2011

Opinia: Jako wieloletnia klientka z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że jesteście godni zaufania i warci polecenia bez znaczenia na wysokość kwoty o jaką walczycie.

- Mieczysław

Dłużnikowi zszedł uśmieszek z twarzy

Ocena: 22.4.2011

Opinia: Dłużnik jak zobaczył przychodzące pismo za pismem sam zapytał się gdzie ma pieniądze wpłacić czyli działają sprawnie i fachową na terenie całego kraju.

- Marta

Pomogli mi

Ocena: 19.3.2011

Opinia: Firma windykacyjna walcząca z oszustami finansowymi o nazwie Kancelaria Ultimatum krs zajęła się dosłownie wszystkimi aspektami związanymi z odzyskaniem pieniędzy. Polecam

- Marta

W 3 miesiące pieniądze odzyskane

Ocena: 18.3.2011

Opinia: Potwierdzam wszystkie powyższe opinie – Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna na świecie. Pieniądze odzyskali w niespełna trzy miesiące.

- Tomasz

Kasa oddana wraz z odsetkami

Ocena: 13.2.2011

Opinia: Firma na poziomie europejskim. Jestem maksymalnie zadowolona i uszczęśliwiona gdyż dłużnik oddał kasę z odsetkami. Polecam i pozdrawiam

- Ilona

Brak kosztów - oszuści nie cienia szans

Ocena: 8.2.2011

Opinia: Całkowity brak kosztów startowych, swoją prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy, oczywiście sprawa pozytywnie zakończona. Istny motywator gdzie oszuści nie mają szans walczyć z kimś potężnym jak Kancelaria Ultimatum opinie także ma rewelacyjne.

- Edward

Zadowolony na maxa

Ocena: 7.2.2011

Opinia: Nie wiem jak się odwdzięczyć Kancelarii Ultimatum ponieważ odzyskali ogromny dług już praktycznie nie do ściągnięcia, dobrze że Polsat ich pokazał bo wcześniej ich nie znałem. Dziękuję Panowie!!!

- Marian

Sprawa alimentacyjna

Ocena: 7.1.2011

Opinia: Firma godna polecenia. Pieniądze za alimenty wywalczone. Dziękuję

- Wanda

Kancelaria Ultimatum Polsat to miejsce w którym można sporo zobaczyć jak dłużnik chce oczernić tą Kancelarię

Ocena: 2.1.2011

Opinia: Droga Kancelario Ultimatum dzięki Wam moja trzecia sprawa zakończyła się ogromnym sukcesem. Wszystko dzięki telewizji Polsat (program Interwencja), która zachęciła mnie do działania. Dziękuję z całego serca i polecam wszystkim! Oszuści zawsze muszą się co do grosza rozliczyć jak Kancelaria Ultimatum wkracza do gry.

- Klientka

 

Podsumowanie

55 z 5 ocen (na podstawie 216 ocen)
Znakomite opinie99%
Bardzo dobre1%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%