605 448 944 Dział pomocy windykacyjnej firmy Ultimatum

Firma windykacyjna wiodąca swój prym w całym kraju odnosząc liczne osiągnięcia na szczeblu europejskim. Powierzenie Kancelarii Ultimatum sprawy to zaszczyt sam w sobie na jaki nie każdy może sobie pozwolić.

Pożyczyłeś pieniądze? A może masz dług do spłacenia? Zastanawiasz się czy jest możliwe rozłożenie zadłużenia na raty? Tysiące pytań kotłują się w głowie. Co zrobić aby odzyskać pożyczone pieniądze, co zrobić aby dług nie rósł?

Często długi trafiają do firm windykacyjnych, które zajmują się odzyskiwaniem zadłużenia. Głównym zadaniem kancelarii windykacyjnej Ultimatum jest doprowadzenie do ugody między wierzycielem, a osoba zadłużoną. Gdy dług znajdzie się już u indykatora, ten rozpoczyna swoją pracę. Rozpocznie od weryfikacji długu, czy faktycznie istnieje, jak duży. Indykator kontaktuje się z dłużnikiem i stara się początkowo polubownie dojść do porozumienia, wynegocjować warunki uregulowania zadłużenia. Nie zawsze ta niewinna próba przynosi oczekiwany efekt, czasem potrzeba większego nakładu pracy.

Firmy windykacyjne funkcjonują w oparciu o ustawę z dnia 2 lipca 2004r. o swobodzie działalności gospodarczej, muszą być wpisane do rejestru przedsiębiorstw, jak każda prawnie działająca firma. Kancelarie takie jak Ultimatum z Warszawy działają zgodnie z prawem. Zasady działania oparte są o kodeks cywilny (art. 5 k. c.). Indykator to nie komornik, nie musi posiadać specjalnych uprawnień, pracuje na umowie o pracę, na zlecenie lub po prostu prowadzi własną działalność gospodarczą.

Indykator podjąć próbę sprawdzenia zadłużenia, istnieje. A więc może wprowadzić wstępnie proste działania. Próba polubownego rozwiązania problemu jest pierwszym krokiem w odzyskiwaniu zadłużenia. Indykator z Ultimatum przypomina o dokonaniu zapłaty, wzywa do zapłaty, albo wzywa do zapłaty z naliczonymi odsetkami. Jest to metoda mało skuteczna, tylko niewielka część dłużników reguluje swoje zadłużenie, gdy nie uzyskamy zadowalającego efektu indykator do wezwań dopisuje dodatkowe informacje o konsekwencjach związanych z niewywiązaniem się z umowy. Pojawiają się komunikaty typu: przekażemy twoje dane do Biur Informacji Gospodarczej, przekazanie sprawy do sądu.

Od pewnego czas pracownicy Kancelarii  Ultimatum w Warszawie wykorzystują nową metodę opierająca się m. in. Na wypisywaniu opinii o dłużniku np. na portalach społecznościowych. Negatywne informacje ta droga bardzo szybko się rozprzestrzeniają. Jest to proces tzw. miękkiej windykacji, jeśli tym sposobem nie uzyskamy satysfakcjonującego nas rezultatu nastąpić może proces windykacji twardej, tzw. sądowej.

Kategoria: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział obsługi Klienta
605 448 944

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 8:00-18:00
Wtorek: 8:00-18:00
Środa: 8:00-18:00
Czwartek: 8:00-18:00
Piątek: 8:00-18:00
Sobota: 8:00-13:00
Niedziela: Zamknięte

 

www.kancelariaultimatum.pl


Opinie o firmie: Kancelaria Ultimatum z Warszawy:

Wyraź swoją opinię na temat firmy:

 

Wystawione oceny i opinie o Kancelarii Ultimatum:

Bez komplikacji

20 września 2018

Mają dobrą organizację i znają się na prawie – więcej im jak i mi nie było potrzeba. Dług odzyskali za niewielką prowizję. W ogólnie nie pobierają zaliczek, co też stanowi dodatkowy atut. Polecam i na pewno wrócę jak będzie taka potrzeba.

Wanda

Szczerze polecam

19 września 2018

Odzyskali całą kwotę + odsetki, które dłużnik sam zaproponował po wcześniejszym kontakcie Kancelarii Ultimatum. Minimum formalności, zadowolenie na maxa, jedyne czego nie ma to długu 🙂

Klaudiusz

Usługa wykonana wzorowo

18 września 2018

Widać że każdy w ich biurze ma prawnicze wykszałcenie jak i po efektach działań można wnioskować nie jedną noc spędzoną przy studiowaniu tematyki windykacyjnej. U mnie wielkie powodzenie, a inni rozkładali ręce gdzie Ultimatum podjęło się zlecenia i jeszcze nie chcieli zaliczki.

Marta

Usługi na wysokim poziomie

17 września 2018

Kancelaria Ultimatum to jakość sama w sobie! Potrafią zrozumieć drugą osobę i wszystko mówią zrozumiałym językiem bez trudnych prawniczych definicji, więc wszystko każdy rozumie. Polecam

Waldemar

Zadowolona klientka - pozytywna opinia

16 września 2018

Nie chcieli żadnych pieniędzy za prowadzenie sprawy tylko dopiero na koniec rozliczyliśmy się procentowo za wygraną sprawę. Spisali się na 5 gwiazdek z plusem ponieważ dłużnika załatwili na dobre w niespełna miesiąc czasu 🙂 Polecam

Asia

Zachwycony z wykonanej usługi windykacyjnej

15 września 2018

Panowie w firmie Ultimatum oznajmili mi że może to trwać nawet rok, ale zgodziłem się i nie żałuje bo załatwili wszystko w niespełna 2 miesiące i pieniądze były na trzeci miesiąc już na koncie za co niezmiernie dziękuję i serdecznie pozdrawiam z nad morza.

Nadmorski klient

Kancelaria Ultimatum Opinie

14 września 2018

Mogę śmiało polecić firmę nie tylko za to że odzyskali mi dług, ale także za to, że nie pobrali żadnych pieniędzy, żeby zająć się sprawą windykacyjną stąd z mojej strony dla tychże Panów wręczam ogromny plus 🙂 Działają sprawnie, szybko i efektywnie, co widać już po pierwszych tygodniach prac związanych z odzyskaniem środków finansowych.

Mirek z Grudziądza

Korzystała 2 razy

13 września 2018

Moja przygoda z firmą Ultimatum miała miejsce już po raz drugi i zawsze wszystko rzetelnie załatwiali. Każde ich działanie było raportowane, więc wiedziałam co się dzieje.

Maja

Warsztat uratowany

12 września 2018

Pewna firma serwisowała w naszym warsztacie swoją całą flotę aut dostawczych i przestała opłacać bieżące faktury, aż uzbierał się dług. Już mieliśmy się w firmie poddać, ale napotkaliśmy na ogłoszenie firmy Ultimatum, która pomogła nam wyjść z trudnej sytuacji.

Mechanik

Mocny partner biznesowy

13 sierpnia 2018

W naszej firmie Kancelaria Ultimatum czuwa nad regulowaniem należności finansowych.

Robert

Polecam firmę Ultimatum z Warszawy

13 sierpnia 2018

Nie pobierają zaliczek i weryfikują bezpłatnie każdą zgłoszoną sprawę. Naprawdę solidna kancelaria.

Zosia

Profesjonaliści z krwi i kości w skali krajowej

13 sierpnia 2018

Ultimatum to naprawdę skuteczna i solidna firma windykacyjna.

Piotr

Nie pobrali żadnych opłat na wstępie

13 sierpnia 2018

Kancelaria Ultimatum to lider na rynku windykacji w całej Polsce i to mówi samo za siebie kim są i co potrafią.

Ewa

Fantastyczna firma windykacyjna

13 sierpnia 2018

Znają się na robocie! Świadczą usługi w całym kraju.

Mirka

Brak zaliczek i innych opłat

13 sierpnia 2018

Nie pobierają opłat startowych co wg mnie jest ogromnym atutem.

Magda

Firma godna polecenia

12 sierpnia 2018

Działają w kwestiach windykacyjnych najlepiej w kraju, więc można skorzystać z usług tego biura.

Miłosław

Sprawdzona firma

11 sierpnia 2018

Kancelaria Ultimatum to solidna firma działająca na terenie całej polski.

Maciek

Szybko wysyłają dokumenty

11 sierpnia 2018

Męczyłem się z jedną firmą, która zalegała z opłatami ponad rok, a Ultimatum jak zasypało ich pismami to w 2 miesiące oddali całą kwotę.

Prezes spółki

Bardzo zadowolona klienta z Rzeszowa

11 sierpnia 2018

Dziękuję za pomoc w namierzeniu dłużnika, który zwlekał z uregulowaniem zobowiązania finansowego uciekając po całej europie.

Paulina

Nie obowiązują u nich wpłaty startowe ani zaliczki

10 sierpnia 2018

Można iść do Kancelarii Ultimatum bezpłatnie zweryfikować sprawę czy nadaje się do wyegzekwowania długu.

Stolarnia

Sprawdzona firma

10 sierpnia 2018

Korzystaliśmy nie raz z usług Kancelarii Ultimatum i nigdy nie mieliśmy jakichkolwiek problemów z nimi. Pozdrawiam

Lara

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum

9 sierpnia 2018

Załatwili sprawę praktycznie od ręki. Można ich śmiało brać do szukania dłużnika lub/i do ściągania należności z firm lub osób prywatnych.

Antonia

Są genialni

9 sierpnia 2018

Ich rozwiązania są po prostu naprawdę przemyślane ponieważ cały czasu z powodzeniem sobie radzą na rynku windykacyjnym

Inka

Wszystko bez problemu w tej firmie

9 sierpnia 2018

Można ich brać – korzystałem i doprowadzili sprawę windykacyjną do samego końca.

Marek

Alimenty

8 sierpnia 2018

Kancelaria Ultimatum wywalczyła mi zaległe alimenty od ojca dziecka i zadbała o to żeby były w przyszłości regularnie uiszczane – póki co regularnie dostaje pieniądze od mojego byłego.

Felicja

Pozytywna recencja

8 sierpnia 2018

Odnośnie Kancelaria Ultimatum opinie z mojej strony są jak najbardziej pozytywne,

Hanna

Szybko zabrali się za skuteczne działania

7 sierpnia 2018

Konkretni ludzie, konkretna firma. Poleca zadowolony klient z Karpacza.

Magda

Daje 5 gwiazdek 🙂

7 sierpnia 2018

Kancelaria Ultimatum zajęła się tak dokładnie i profesjonalnie moją sprawą z satysfakcjonującym wynikiem dla mnie za co niezmiernie dziękuję.

Adrian

Pozytywna opinia

7 sierpnia 2018

U mnie mało wzięli prowizji, a dużo zrobili, więc duży plus 🙂 Wszystko odzyskane!

Tamara

Są naprawdę skuteczni

6 sierpnia 2018

Osobiście na procedurach sądowych się nie znam ani trochę, a moja sprawa wymagała fachowego podejścia, dlatego wybrałam Ultimatum i nie żałuje tego.

Monika

Znają się na polskim prawie wręcz idealnie

6 sierpnia 2018

Dłużnika osobiście szukałam rok i bez żadnego skutku, a w tej firmie w ciągu 2 tygodni nie dość że go Ultimatum namierzyły to już wysłane zostało pismo przedsądowe.

Danuta

Sprawy sądowe ciągnęły się ponad pół roku

6 sierpnia 2018

Niby ponad 6 miesięcy trwało całe postępowanie windykacyjne, ale najważniejsze że się udało odzyskać pieniądze.

Paula

Polecam i zostawiam pozytywną opinię

5 sierpnia 2018

Niespodziewana informacja o braku zaliczki w firmie Ultimatum to naprawdę niepodważalny atut tejże Kancelarii.

Sylwia

Nie trzeba mieć kasy na start

5 sierpnia 2018

Biorą na siebie niepowodzenie i nie pobierają zaliczek od klientów chcących odzyskać swoje pieniądze.

Andrzej

Szczęśliwa klientka

5 sierpnia 2018

Jestem bardzo zadowolona z usług windykacyjnych jakie świadczy Kancelaria Ultimatum stąd opinie o nich z moich ust padną wyłącznie jak najlepsze. Pozdrawiam

Izabella

Opinie o Kancelarii Ultimatum

4 sierpnia 2018

Korzystałam 4 razy z usług windykacyjnych Kancelarii Ultimatum i muszę przyznać rację że znają się na temacie.

Wacław

Kancelaria Ultimatum pomaga przy alimentach

3 sierpnia 2018

Sprawami alimentacyjnymi zajmują się dobrze jak mało kto. Alimenty zaległe zostały uregulowane i cały czas mąż dziecka płaci regularnie, więc plus niepodważalny.

Monika

Szybkość to ich atut

3 sierpnia 2018

Ekspresowe podejście do tematu windykacyjnego, dlatego opinie o kancelarii Ultimatum jak dla mnie są i będą zawsze na wysokim poziomie.

Jarek

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

1 sierpnia 2018

Doskonałe podejście do klienta to podstawa jeśli mówimy o tematyce windykacyjnej ponieważ dla niektórych jest to delikatny temat.

Kaja

Korzystałam i moja opinia o nich jest pozytywna

22 lipca 2018

Wszystko przebiegło zgodnie z planem – dłużnik oddał całą kwotę.

Marian

Nowy wymiar windykacji w Kancelarii Ultimatum

19 lipca 2018

Jestem w szoku jaką znajomością prawa władają Panowie z Kancelarii Ultimatum i nie tylko to wiedzieli, ale potrafili swoją wiedzę zamienić w efektywne działania finalnie pozwalające na odzyskanie pieniędzy. Polecam

Agnieszka

Zagraniczna klientka

18 lipca 2018

Zostałam oszukana na terytorium Polski będąc cudzoziemką i myślałam, że już nie ma ratunku na odzyskanie pieniędzy, ale firma Ultimatum wszystko za mnie załatwiła i zanim się zorientowałam pieniądze wróciły od dłużnika na moje konto. Polecam

Julia

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum

16 lipca 2018

Są naprawdę zdolni w kwestiach finansowych i dlatego ich polecam.

Grzegorz

Zadowolona firma

15 lipca 2018

Zajęli się naszymi sprawami związanymi z niepłacącymi kontrahentami i po niespełna 6 tygodniach praktycznie wszystko to co się dało było uregulowane 🙂 Polecam!

Firma budowlana

Dług ściągnięty

11 lipca 2018

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum gdyż odzyskali dług w mgnieniu oka. Pozdrawiam

Kazimierz

Polecam zawsze i wszędzie

4 lipca 2018

Ultimatum to najlepsza kancelaria windykacyjna w całej Polsce 🙂 dlatego moja opinia o nich jest i zawsze będzie jak najlepsza.

Zykfryd

Opinia o Ultimatum

24 czerwca 2018

Świetne podejście do tematu windykacyjnego bez znaczenia na wielkość sprawy. Polecam i pozdrawiam z nad morza 🙂

Helena

Nie biorą kasy za weryfikację sprawy

21 czerwca 2018

Dłużnicy są biedni jak Ultimatum zaczęło się nimi interesować. Super metodyka widać, że została wypracowana przez długie lata.

Przedsiębiorca

Szybkie działania windykacyjne

19 czerwca 2018

Kancelaria Ultimatum działa jak burza – szybciej niż najszybciej z wielkim grzmotem dla dłużnika.

Małgosia

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna

19 czerwca 2018

Korzystałem i muszę powiedzieć, że na każdym kroku Kancelaria Ultimatum pozytywnie mnie zaskakiwała bo co chwila myślałem, że to już koniec, a oni co chwila wyciągali asa z rękawa. Finał taki że wywalczyli dla mnie cały dług od dłużnika.

Warsztat samochodowy

Polecam

15 czerwca 2018

Wszystko przebiegło bez jakichkolwiek problemów.

Magda

Pozytywne zaskoczenie

19 maja 2018

Na pewno zakończenie sprawy windykacyjnej zależy od bardzo wielu czynników zależących i niezależących od nas samych, ale u mnie z wszystkimi kłopotami Kancelaria Ultimatum poradziła sobie idealnie, dlatego jak będę znowu potrzebował pomocny na pewno wrócę.

Iza

Bez zastrzeżeń

15 maja 2018

Parę lat temu skorzystałam z usług kancelarii Ultimatum i jestem zadowolona – pieniądze wróciły od dłużnika na moje konto i to się dla mnie liczyło. Pozdrawiam

Elwira

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

1 maja 2018

Jak zwykle (3 razy korzystałam) szczęśliwy finał sprawy windykacyjnej z Kancelarią Ultimatum i dług wywalczony. Dziękuję

Kasia

Usługi na wysokim poziomie

23 kwietnia 2018

Bardzo polecam wszystkim tym którzy nie mogą się zdecydować bo warto korzystać z ich usług.

Henryk

Alimenty

19 kwietnia 2018

Oficjalnie chciałam serdecznie podziękować za przeprowadzenie sprawnie sprawy sądowej i odzyskanie alimentów od ojca moich dzieci. Dziękuję!

Ania

Po sprawie sądowej

19 kwietnia 2018

Jestem zadowolony z usług. Pomogli mi we wszystkim aż do zakończenia spraw sądowych.

Sprzedawca

Profesjonaliści

29 marca 2018

Nie mam pojęcia jak oni to robią w Ultimatum, ale dają radę, bo czekanie na pieniądze kilka lat i jakieś grosze dostawać to nie dla mnie rozwiązanie. Reasumując wybieram zawsze Ultimatum 🙂

Jakub

Bez zaliczki

23 marca 2018

Poszedłem zweryfikować sprawę i okazało się że bezpłatnie przeanalizują moją sytuację i jestem bardzo zadowolony.

Mateusz

Super Ultimatum

19 marca 2018

W moim przypadku liczył się głównie profesjonalizm firmy na którą mam się zdecydować bo miałam serdecznie za dużo słuchania „chyba” czy też „może” lub „wydaje mi się jak to w konkurencyjnych kancelariach windykacyjnych często można usłyszeć, dlatego zdecydowanie polecam Ultimatum.

Ania

Zadowolona Klientka firmy Ultimatum

19 lutego 2018

W Kancelarii nazywającej się Ultimatum dosłownie nigdy nie ma chcą zaliczek i innych wstępnych finansowań gdzie w konkurencyjnych firmach chcą zaliczkę w wysokości kilku tysięcy złotych, dlatego ogromy plus ponieważ nie wszyscy w kryzysowej sytuacji kiedy nie mają pieniędzy na zapłacenie od tak takiej wielkiej kwoty. Super!

Maria

Kompleksowa obsługa

18 lutego 2018

Potrafią dużo więcej niż się wydaje ponieważ cały czas udaje się im odzyskać środki finansowe od Funduszy typu Getback czy też popularny Runicom. Polecam

Paweł

Kancelaria Ultimatum opinie klientów

7 lutego 2018

Również i ja mogę się pochwalić że kancelaria Ultimatum pomogła nam wyjść z sytuacji kiedy w firmie mieliśmy więcej dłużników niż uczciwych kontrahentów.

Firma prywatna

Zadowolony klient z Gdańska

27 stycznia 2018

Bardzo profesjonalnie podeszli do tematu, dzięki czemu sprawa została z automatu wygrana, a dług został spłacony całkowicie w przeciągu 8 miesięcy. Polecam

Mirek

Polecam

21 stycznia 2018

Opinia jak najbardziej pozytywna.

Marek

Jest moc

19 stycznia 2018

U mnie było tak, że facet dostał pismo od Ultimatum i sam zadzwonił gdzie ma wpłacić pieniądze czyli jest MOC!

Robert

Nie trzeba kasy żeby iść do Ultimatum

3 stycznia 2018

Obowiązuje dla każdego klienta całkowity zakaz wpłacania zaliczek, dlatego ode mnie otrzymują 5 gwiazdek.

Henryk

Odzyskany dług

19 grudnia 2017

Naprawdę są mega efektywni, nie ma jakichkolwiek opłat wstępnych, %%% prowizja na tle podobnych firm malutka. Można do nich dzwonić i pisać jak kto woli, dlatego za kontakt i fachowe podejście daje 6 z plusem.

Hania

Świetny kontakt

4 grudnia 2017

Możliwy kontakt telefoniczny lub mailowy. Polecam

Ludwik

Długa historia

19 listopada 2017

Osobiście miałem całkiem innego rodzaju zamówioną usługę a mianowicie chodziło o znalezienie człowieka który zabrał kasę i prysł za granicę, ale dobrze że Kancelaria Ultimatum wywęszyła go przez ich detektywa, który działa na terenie Rosji i Litwy.

Tomasz

Polecam

4 listopada 2017

W końcu trafiłem na firmę, która działa na wysokim poziomie.

Leo

Tartakowe przeboje

19 października 2017

W mej skromnej ocenie mam dobre zdanie o Kancelarii Ultimatum, a znam ich przeszło 12 lat i zawsze pozytywnie do przodu bez żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam w 100%

Uratowany od długów

Pożyczka

1 października 2017

Kasa odzyskana od byłego przyjaciela w 20 dni. Kancelaria Ultimatum nie pobrała zaliczek. Pozytyw.

hrhrh

Zadowolona Klientka

19 września 2017

Polecam Kancelarię Ultimatum za znajomość rynku i prawa – bez tego w dzisiejszych czasach nic się nie zrobi.

Monika

Ultimatum firma godna polecenia

19 sierpnia 2017

Kilka lat temu wstecz miałem przyjemność sprawdzenia usług firmy windykacyjnej Ultimatum gdyż na prawie się nie znam ani trochę, a moje postępowanie potrzebowało fachowego podejścia i wiedzy z zakresu prawa, a nie podejrzewania i spekulowania nad rzeczami przy których tracimy tylko cenny czas. Działają szybko, mają kilka dróg kontaktu, dlatego ode mnie otrzymują 5 gwiazdek 🙂

Piotrek

Kancelaria Ultimatum - firma na medal 🥇

19 lipca 2017

Miałem przyjemność pracować z jednym Panem z Kancelarii Ultimatum to mogę przyznać że znają się na robocie (pieniądze od 3 dni wróciły na konto) i mogę ich z czystym sumieniem polecić 👍

Ignacy

Zachwycona

19 czerwca 2017

Jeśli naprawdę zależy Wam na odzyskaniu pieniędzy skorzystajcie z pomocy Kancelarii Ultimatum, Ja się przekonałam i nie żałuję, a pieniądze wydaje się wyśmienicie. Polecam

Marta

Pozytywnie załatwiona sprawa

4 czerwca 2017

Wysokie kompetencje + duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę = Kancelaria Ultimatum

Florian

Kaska i Ewa

1 czerwca 2017

Do kancelarii ultimatum zgłosiłam sie z polecenia koleżanki. . Nie pobrali żadnej opłaty wstępnej, nawet nie obciążyli mnie kosztami sądowymi, wszystko ściągają od dłużnika. Komornik skuteczny, nie musiałam wogóle sie tym zajmowac.

hrhhrh

Fachowcy

19 maja 2017

Kontakt na najwyższym poziomie i pełen profesjonalizm, stosowne wybadanie tematu związanego z dłużnikiem, zadawali mnóstwo pytań, więc widać, że na prawdę chcą poznać sprawę i z całego serca pomóc. Uzyskałem fachową pomoc, super poradę, miłe słowo, a także wsparcie niezmiernie ważne w tych trudnych dniach. Całość bardzo rzetelnie, stanęli na wysokości zadania. Dziękuję i pozdrawiam!

Marek

Uratowany zakład fryzjerski

1 kwietnia 2017

Duży plus ode mnie ponieważ w konkurencyjnej firmie chcieli 500 zł za poradę, a w tej firmie załatwiłam to bezpłatnie i to w około 10 minut, więc nie mogę na nich powiedzieć złego słowa. Fajnie, fajnie!

Fryzjerka

Zadowolona klientka

25 marca 2017

Wysoko sobie postawili poprzeczkę w tej firmie z Warszawy o nazwie Ultimatum. Pozdrawiam

Iza

Bajdurski i syn

24 marca 2017

Bez zaliczek i opłat wstępnych, sprawa się ciagneła prawie 3 lata z byłym wspołnikiem, zwiał z majatkiem ale po batalii sądowej i z komornikiem odzyskane 90%.Polecam Kancelarie Ultimatum.

Jurek

Klientka z Warszawy

17 marca 2017

U mnie było tak następująco… Pomimo, że dług nie był wysoki to bez mrugnięcia okiem zajęli się naszą sprawą i doprowadzili ją aż do końca postępowania i poszło im rewelacyjnie jakoś dali rade odzyskać dług sprzed czterech lat.

Monika

Fundusze nawet obsługują

19 lutego 2017

Muszę oznajmi wszystkim, że Kancelarii Ultimatum udaje się wywalczyć pieniądze od Funduszy takich jak Getback czy też Runicom – uwierzcie, że nie wiem jak oni to robią, ale dają chłopaki radę, bo wyczekiwanie na pieniędzy kilkadziesiąt miesięcy i jakieś grosze to nie dla mojej rodziny. Znam ich lata i mogę rekomendować każdemu!.

Mietek

Polecam

4 lutego 2017

Wszystko ok z załatwieniem sprawy windykacyjnej przez firmę Ultimatum.

Maksym

Zadowolony klient Kancelarii Ultimatum

4 stycznia 2017

Mam w tym temacie doświadczenie i miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się naszą firmą, ale Ultimatum jest najskuteczniejsze, dlatego z nimi współpracujemy.

Cyprian

Podwykonawca

3 stycznia 2017

Kancelaria Ultimatum to najlepsze co mogło nas spotakć, po tym jak wieloletni klient mnie przekreciłna sporą kase. Ultimatum nie pobrało żadnych opłat wstępnych a jedynie za sprawę sądową która wygrali i uruchomili swojego komornika po tym jak dłużnik ukrył swoj majatek po rodzinie. Kancelaria Ultimatum nie popusciła i odzyskali cąłosć po 1,5 roku. Dzieki.

Lucjan Miłek

Happy

19 grudnia 2016

Kancelaria Ultimatum to firma dla takich ludzi jak ja 🙂 Czyli mało zmartwień, a zawsze dostaje oczekiwany efekt od działania tejże firmy. Polecam

Janek

Firma windykacyjna, która mnie zadowoliła

4 grudnia 2016

Od wielu lat Kancelaria Ultimatum przebija konkurencję swoją jakością, profesjonalizmem oraz terminowością.

Władysław

Zadowolony klient

14 listopada 2016

Stanowczo polecam gdyż można tej firmie zaufać w 100%. Są to specjaliści z krwi i kości w branży windykacyjnej.

Piotr

Ultimatum pomogło mi w 100%

11 października 2016

Bardzo dobra kancelaria.

Dariusz

Panele

9 sierpnia 2016

Sprawa skomlikowana ze wzgledu na spór jak i moj upierdliwy klient sie domgaał zwrotu całosci zadłuzenia, bo mu nic nie grało, za towar 1-szej jakosci. Proba ugodowa przez Kancelaria Ultimatum nic nie dała ale jak dostał nakaz i zobaczył ile ma zapłacić to sie zaczał dogadywać. Kancelaria Ultimatum doprowadziła a szczególnie PAn Kierbedź do ugody – zapłacono!!Opinie o Kancelarii Ultimatum jak najbadziej pozytywe.

Roman

Zadowolona

17 lipca 2016

Kancelaria Ultimatum to firma na najwyższym europejskim poziomie gdyż potrafią załatwić niemalże każdą sprawę bez żadnego płacenia na początku jak to często a praktycznie zawsze bywa w podobnych firmach, Ja jak udaję się do sądu to od razu płacę i to większe sumy, a w tej firmie mamy możliwość umówić się na z nimi na konkretne warunki i uiścić opłatę w kilku małych ratach żeby klient był zadowolony od początku do końca, tak to tego typu firma, która pomaga.

Wanda

Opinie Kancelaria Ultimatum Warszawa

28 czerwca 2016

Jestem Warszawiakiem z krwi i kości, ale tak dobrej firmy jak Kancelaria Ultimatum nie widziałem w stolicy. Polecam. Pozdrawiam

Hugo

Zadowolony klient

1 maja 2016

Znaleźli dłużnika ukrywającego się wraz z moimi pieniędzmi, które zostały już odzyskane. Dziękuję

Antoni

Miła atmosfera jak na biuro windykacyjne

23 kwietnia 2016

Zawsze profesjonalna załoga zajmowała się naszymi postępowaniami windykacyjnymi, dlatego z mojej strony dobrą opinię daję dla Kancelarii Ultimatum.

Jeremiasz

Polecam

2 kwietnia 2016

Na Kancelarię Ultimatum zawsze można liczyć i każdy wie kto korzystał z ich usług. Pozdrawiam

Tomasz

Nie mam pytań

29 stycznia 2016

Wszystko odzyskane w ciagu 14 dni, a ja meczylem sie z tym ponad 2 lata. Polecam Kancelari Ultiamatum

tettete

Dług od byłego

18 stycznia 2016

Alimenty odzyskane od mojego byłego, Kancelarai Ultimatum sposała sie dobrze, nie mam zastrzeżeń.

Moni

Zadowolona firma

23 grudnia 2015

Sprawa o dług w sądzie zakończona ogromnym sukcesem.

Ernest

Kasa odzyskana w 4 miesiące

15 listopada 2015

Polecam każdemu kto potrzebuje fachowej pomocy windykacyjnej.

Maximilian

Dobra opinia Kancelaria Ultimatum

9 października 2015

Wszystko było ok przy ściąganiu długu z ich pomocą.

Mariusz

Było wszystko ok

22 września 2015

Nie miałem jakichkolwiek zastrzeżeń przy ściąganiu długu z dłużnika przez firmę Ultimatum z Warszawy.

Właściciel komisu

Usługa windykacyjna za niezapłaconą fakturę

6 lipca 2015

Bardzo pomocni już od pierwszych chwil poznania się.

Marian

Dobra firma

11 marca 2015

Polecam wszystkim! Usługi na najwyższym poziomie.

Rafał

Szybkie działanie ze strony Ultimatum

7 marca 2015

Bardzo długo na ten widok czekałem – dłużnik w podskokach uciekał jak mnie widział, aż miło jak mu się do dupska po 2-óch latach dobrali z długi.

Mariusz

Firma Budowlana

26 lutego 2015

Polecam z całego serca, brak opłat wstepnych, weryfikacja dłużnika również po rodzinie do 5 lat wstecz. Jak dobrze poprosisz to zapąłcą cześc wpisu, komornika mają swojego.

Wojciech Sapa

Super zaskoczenie

2 lutego 2015

Długo to trwało, ale na szczęście dobrze się skończyło, dzięki firmie Ultimatum.

Beniamin

Polecam

28 stycznia 2015

Super szybkie działanie – wątpię czy konkurencyjne firmy zajęły by się naszą sprawą w takim błyskawicznym tempie jak Kancelaria Ultimatum… A tu kasa szybko zwrócona, do tego mają profesjonalne podejście do wszystkich klientów. Czego chcieć więcej od firmy windykacyjnej? Polecam Panów z tej firmy

Marek

Wszystko OK

28 stycznia 2015

W firmie Ultimatum mają indywidualne podejście do klienta bez znaczenia na wielkość sprawy.

Lucjan

ok

29 grudnia 2014

polecam

Szczepan

Windykowanie dłużnika na poza granicami kraju

23 grudnia 2014

Super firma. Polecam!

Janusz

Pozytywnie załatwione

28 listopada 2014

Dług spłacony w niespełna rok czasu, ale z odsetkami 🙂

Aleksy

Pozytywny odbiór

2 listopada 2014

Miałam 2 postępowania w których Ultimatum pomogło mi wyjść z problemów, dlatego w 100% polecam!

Anna

Polecam

27 października 2014

Sprawa skomplikowana prawnie, ale Kancelaria Ultimatum dała radę, dlatego opinia o firmie Ultimatum w mych oczach jest lepsza niż najlepsza.

Aron

Bez zaliczek

19 października 2014

W tej firmie jest całkowicie bez zaliczki! Pozostałe konkurencyjne firmy biorą po kilka tysięcy za samo przyjęcie sprawy i twierdzą, że coś robią, a tu płacisz za wykonaną usługę i namacalny efekt. Wszystkie opłaty sądowe pokryli za mnie w połowie. Śmiało można korzystać.

Robert

Obligacje

28 września 2014

Nie ma zadnych zastrzezen, kancelaria ultimatum pomogla mi odzyskac srodki z obligacji gdzie juz jedna windykacja sie wylozyla. Opinia o kancelarii ultimatum – zasłużony pozytyw!

Antoni Swierut

5 gwiazdek to mój obowiązek

24 września 2014

Koszty zostały przez Kancelarię Ultimatum w sporej cześć pokryte a następnie przerzucili je na dłużnika, więc podwójny plus.

Tytus

Firma na poziomie europejskim

21 sierpnia 2014

Znają się na prawie w Ultimatum i każdy to dobrze wiem.

Marceli

Wspólniczka nie rozliczyła się z biznesu

7 sierpnia 2014

Przeszło 3 lata temu mieliśmy z moją przyjaciółką plan na nowoczesny sposób na zarabianie pieniędzy, ale po wzięciu pieniędzy pod zastaw i zatowarowaniu studio kosmetycznego poinformowała mnie że po grubszych przemyśleniach jest zdania że to nie dla niej sposób na zarobek i „zmyła się” zostawiając mnie z długami u wierzycieli. Na całe szczęście, że znajoma mojej mamy zarekomendowała mi Kancelarię Ultimatum, która pomogła mi ze sprawą raz na zawsze z owocnym zakończeniem. Super robota Panowie!

Magda

Wywalczyli jako jedyni dług (i znaleźli dłużnika)

20 lipca 2014

W sądzie był ich pełnomocnik, komornika mieli swojego, więc ciężko im dać inną ocenę niż 5 gwiazdek.

Olgierd

Uratowana przed wspólnikami

17 lipca 2014

5 lat temu miałem 4 postępowania windykacyjne u swoich wspólników w których Kancelaria Ultimatum pomogła mi uporać się z problemami i wyjść z problemów na dobre stąd nie pozostaje mi nic innego jak dać 5 gwiazdek.

Kasia

Polecam Kancelarię Ultimatum

13 czerwca 2014

Moja opinia o Ultimatum jest pozytywna – uratowali moją firmę przez ogromnymi problemami finansowymi.

Brunon

Są genialni

11 maja 2014

Wpadli na pomysł o którym nikt nawet nie pomyślał wcześniej. Polecam

Kevin

Można korzystać z ich usług windykacyjnych

9 kwietnia 2014

Polecam Kancelarię Ultimatum za skuteczność i profesjonalizm.

Maks

Zlecone - odzyskane

29 marca 2014

FV za usługi sprzed 6 ciu lat!!!! Przedwnione wszyscy mówili, a okazało sie ze i tak idług mozna upublicznić i odzyskać. Bez ksoztów wstepnych dało się sciagnać. POLECAM!

fsfsffs

Dług odzyskany z %

6 marca 2014

Rok temu miałem problem z odzyskaniem kaucji za wynajmowany dom i Kancelaria Ultimatum pomogła ze wszystkim. Dług odzyskany z procentami 🙂

Edward

Po zakończonym odzyskiwaniu długu

3 lutego 2014

Z czystym sumieniem mogę polecić tą kancelarię windykacyjną.

Zbigniew

Pomocni

1 stycznia 2014

Naprawdę bardzo pomocna firma windykacyjna.

Sławomir

Polecam

29 grudnia 2013

Są profesjonalistami z krwi i kości. Znają się na prawie i szukaniu dłużników. Pozdrawiam

David

Działają błyskawicznie w Ultimatum

28 listopada 2013

Kilka miesięcy korzystałem z ich usług i mogę polecić ich usługi.

Nathan

Zawsze jestem zadowolony i usług Ultimatum

26 października 2013

Bardzo profesjonalna kancelaria.

Sylwester

Porada bezpłatnie

25 września 2013

Udzielili mi bez żadnej opłaty fachową poradę prawną związaną z windykacją długu.

Oktawian

Polecam firmę Ultimatum

22 sierpnia 2013

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna.

Oscar

Profesjonaliści

14 lipca 2013

Miałem niestety dług i zarazem potrzebę skorzystać z usług Ultimatum bo nikt nie lubi sadów i negatywnych emocji, dlatego wolałem taką sprawę powierzyć sprawdzonej firmie.

Martin

Dużo spraw

12 czerwca 2013

Mam dużą firmę ze specyfiką taką, że długi u kontrahentów nie są niczym obcym, a że nie mam zbytnio czasu to zawsze daje tego typu namiary na dłużników i Kancelaria Ultimatum sama egzekwuje długi.

Bayan

Misja zakończona sukcesem

11 maja 2013

Dzięki pomocy firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum dług został odzyskany z powodzeniem 🙂 Polecam

Jonatan

Polecam

8 kwietnia 2013

Wszystko przebiegło pozytywnie. Oczywiście polecam 🙂

Nikolas

Szybko osiągnęli zamierzony cel

6 marca 2013

Bardzo sprawnie i konkretnie zajęli się moją sprawą i już nie mam problemu, który ciągnął się latami.

Oliwier

Wyciągnięty z tarapatów finansowych

4 lutego 2013

Z całkiem dobrym efektem finał naszego postępowania. Dzięki Panowie!

Max

Opinie o firmie Ultimatum

3 stycznia 2013

Miałem przyjemność korzystać 4 razy z usługi firmy Kancelaria Ultimatum i nasze opinie są takie, że można ich brać.

Kosma

Znają się na robocie

29 grudnia 2012

Całkowicie bezpłatnie powiedzieli jak uporać się z dłużnikiem i zadziałało – wystarczyło 3 miesiące, a dług z pomocą Ultimatum został wyegzekwowany.

Ksawier

Opinia pozytywna

28 listopada 2012

Porady udzielili za free, więc wielki plus za chęć pomocy ze strony firmy Ultimatum stąd nie pozostaje mi dać innej oceny niż 5/5 gwiazdek.

Emilian

Przeszli sprawdzian

27 października 2012

Dałem im kilka spraw i z każdą sobie poradzili – kwestia czasu, ale mogą zająć się każdą sprawą wystarczy tylko mieć dokumenty i opisać sprawę. Polecam

Nicolas

Robią efektywnie co mają robić, a nie tylko gadają jak inni

25 września 2012

Trochę niecierpliwi jeśli chodzi o darmową weryfikacje, ale jest ona lepsza niż płatna w firmach konkurencyjnych – wiem z doświadczenia 🙂

Benjamin

Polecam Kancelarię Ultimatum

22 sierpnia 2012

Majątek dłużnika znaleziony w niespełna tydzień czasu. Odzyskali z Ultimatum wszystko co do grosza.

Bernard

Bez opłat

20 lipca 2012

W Kancelarii Ultimatum zaproponowali rozwiązanie i po postępowaniu mogę powiedzieć że jestem zadowolony, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Joachim

U mnie wszystko ok

17 czerwca 2012

Klarowne zasady proponuje Kancelaria Ultimatum już od pierwszego kontaktu, dlatego opinia pozytywna.

Ziemowit

W 100% polecam Ultimatum

15 maja 2012

Całkowicie bez zaliczek jest w tej firmie dla każdego, gdzie inni tylko kasę ciągną od samego startu na dzień dobry po 2-3 tysiące.

Xavier

2 spawy windykacyjne bez sądu.

8 kwietnia 2012

Dwie sprawy obyły się bez ingerencji sądu, więc zaoszczędziliśmy dzięki Kancelarii Ultimatum czas.

Oleg

Niskie % za wygraną sprawę

6 marca 2012

Prowizja chyba najniższa na rynku jak robiłem rozeznanie w ostatnim czasie.

Jonasz

Polecam

3 lutego 2012

Sporządzili umowę i dogadaliśmy się. Po sfinalizowaniu wszystkiego nie mam żadnych uwag. Pozdrawiam

Jarosław

Perfekcyjny kontakt i dbałość o wszelkie szczegóły

1 stycznia 2012

Znają się na tym co robią w Kancelarii Ultimatum – widać to po głosach zadowolonych klientów z całego kraju za co chwała im.

Firma ubezpieczeniowa z Łodzi

Satysfakcja w 100%

21 grudnia 2011

W Kancelarii Ultimatum załatwili sprawę jak najporządniej tylko się dało, z niewielką ilością dokumentów do wypełnienia.

Zbigniew

Zadowolony

30 listopada 2011

Daje dużego plusa Kancelarii Ultimatum za to, że poradzili sobie z moja sprawą w 3 miesiące a inni „coś” robili rok i bezskutecznie.

Mietek

Były małżonek

28 września 2011

Mój nieszczęsny były mąż pracowała na czarno za granicą i dobrze się ukrywał długi czas, sprawa trwała ponad 2 lata, jednak się nie poddali w Kancelarii Ultimatum. Preferuje kontakt mailowy – odpowiedź błyskawiczna.

Teresa

Firma niezależna

26 sierpnia 2011

Szybkość i solidność tak można kojarzyć markę firmy windykacyjnej Ultimatum – sprawa załatwiona w 4 miesiące, dłużnik teraz sam jest w długach.

Kontrahent

Odzyskane pieniądze

25 lipca 2011

Szczerze pragnę bardzo podziękować i wyrazić uznanie za pełen profesjonalizm w moim procesie odszkodowawczym gdzie fachowe podejście do sprawy było niezbędnych aspektem całego postępowania. Dziękuję Ultimatum za wszystko co zrobiliście.

Waldek

Uratowane pieniądze

22 czerwca 2011

W moim przypadku załatwienie sprawy łącznie z procesem sądowym trwało niespełna 5 miesięcy, co świadczy z jaką skutecznością i szybkością działa firma Ultimatum

Mateusz

Satysfakcja

14 czerwca 2011

U mnie finalnie satysfakcja była na maxa ponieważ pomogli mi dosłownie we wszystkim. Jestem wdzięczna za solidność, rzetelność, uczciwość, przejrzystość i fachowe podejście do tematu. Naprawdę jestem wdzięczna , że umieliście załatwić wszystko bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby za co bardzo dziękuję i polecam firmę!

Bożena

Bezgranicznie wdzięczni

24 maja 2011

Wspólnie z mężem od początku wiedzieliśmy, że można zaufać Kancelarii Ultimatum i nie myliliśmy się. Dług odzyskany za śmiesznie małą prowizję adekwatnie do wagi problemu.

Roman i Bożena

Firma godna polecenia

12 maja 2011

Jako wieloletnia klientka z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że jesteście godni zaufania i warci polecenia bez znaczenia na wysokość kwoty o jaką walczycie.

Mieczysław

Dłużnikowi zszedł uśmieszek z twarzy

22 kwietnia 2011

Dłużnik jak zobaczył przychodzące pismo za pismem sam zapytał się gdzie ma pieniądze wpłacić czyli działają sprawnie i fachową na terenie całego kraju.

Marta

Pomogli mi

19 marca 2011

Firma windykacyjna o nazwie Ultimatum zajęła się dosłownie wszystkimi aspektami związanymi z odzyskaniem pieniędzy. Polecam

Marta

W 3 miesiące pieniądze odzyskane

18 marca 2011

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie – Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna na świecie. Pieniądze odzyskali w niespełna trzy miesiące.

Tomasz

Kasa oddana wraz z odsetkami

13 lutego 2011

Firma na poziomie europejskim. Jestem maksymalnie zadowolona i uszczęśliwiona gdyż dłużnik oddał kasę z odsetkami. Polecam i pozdrawiam

Ilona

Brak kosztów

8 lutego 2011

Całkowity brak kosztów startowych, swoją prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy, oczywiście sprawa pozytywnie zakończona.pl

Edward

Zadowolony na maxa

7 lutego 2011

Nie wiem jak się odwdzięczyć Kancelarii Ultimatum ponieważ odzyskali ogromny dług już praktycznie nie do ściągnięcia. Dziękuję Panowie!!!

Marian

Sprawa alimentacyjna

7 stycznia 2011

Firma godna polecenia. Pieniądze za alimenty wywalczone. Dziękuję

Wanda

Polecam

2 stycznia 2011

Droga Kancelario Ultimatum dzięki Wam moja trzecia sprawa zakończyła się ogromnym sukcesem. Dziękuję z całego serca i polecam wszystkim!

Klientka

 

Podsumowanie

55 z 5 ocen (na podstawie 171 ocen)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%