Chce napisać kilka słów i opinie na temat Airmax Andrzej Czachor,  Best Partner Andrzej Czachor

Aby wszyscy, którzy choćby pomyślą aby skorzystać z ich usług wybili to sobie z głowy. Airmax Andrzej Czachor, Best Partner Andrzej Czachor to spółka zarejestrowana na słupa działa w Polsce całkowicie nielegalnie, aby ukryć przed klientami ten fakt podają w Polsce fałszywe dane rejestrowe.
– podają fałszywy adres ul. Xawerego Dunikowskiego 16c, Opole  
– podają fałszywy NIP
– podają fałszywy KRS

Działalność jako Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor  faktycznie prowadzi cała rodzina Czachorów.
Jeżeli zostałeś oszukany przez Airmax Andrzej Czachor, Best Partner Andrzej Czachor który wyłudził od Ciebie pieniądze obiecując działający internet, a sprzedał chiński covidowy wadliwie działający sprzęt to zgłoś sprawę do UOKIK oraz sądu cywilnego o zapłatę poinformuj także policje i prokuraturę.

Jedyny adres z Opola do którego dotarła dziennikarka śledcza Polsatu oraz TVN także okazał się fałszywką.

 W wyniku interwencji oszukanych klientów, Google usunął ich wizytówkę ze swoich map ponieważ ustalił, że adresy którymi się posługują są nie prawdziwe i nigdy nie mieli tam biura.  
W celu przyciągnięcia klientów firma Airmax Andrzej Czachor,  Best Partner Andrzej Czachor stworzyła sieć stron, na których publikują spreparowane materiały o sobie, materiały to komentarze i opinie rzekomych klientów którzy napisali sobie sami. Dla orientacji podam kilka takich stron:

opiniuj24.com
opiniak.com
portal-konsumenta.com
twojeopinie.com
operatorzy.net.pl

Faktyczna działalność Airmax Andrzej Czachor,  Best Partner Andrzej Czachor sprowadza się do zawarcia z klientem umowy w celu pobrania zaliczki za montaż anteny i pobrania zaliczki na niedziałający internet, który pada po jednym dniu i nie dodzwonisz się na infolinie.
Kontakt zawsze urywa się po wpłacie pieniędzy, faktury dalej do Ciebie są wysyłane.
Adwokat bez stałego adresu, a jedynie ze skrzynka pocztową niejaki  Drozd, działalność polega na wysyłaniu wezwań do zapłat, prawdopodobnie rodzina Czachorów,  bo nie ma stałego adresu tylko korzysta ze skrytki do doręczeń…
ADW. DROZD DARIUSZ
ADWOKAT
Telefon: 602 883 940
E-mail: [email protected]
ul. gen. Józefa Dwernickiego 1/1
45-049 Opole

Dalsze próby kontaktu zostają bez odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera, gdy zadzwoni się z innego numeru zostanie się wulgarnie zwyzywanym. W ten sposób oszukuje się osoby które już wcześniej stały się ofiarą oszustwa.
Reporterka śledcza Polsatu, TVN i innych mediów zajęła się sprawą i prześwietliła działalność Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor w reportażu śledczym.

Bohaterzy reportażu, osoby starsze chcące odzyskać swoje pieniądze zostały dodatkowo okradzione na kilkadziesiąt tysięcy złotych przez Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor.
 Jakie jeszcze metody stosuja:
– po napisaniu prawdziwego komentarza w internecie jak ciebie oszukali spodziewaj się od nich wezwania do zapłaty na kilkadziesiąt tysięcy złotych, oraz publikacji twoich danych osobowych w całym internecie
– dane osobowe swoich klientów rozrzucają po całym internecie, prowadzą fałszywy rejestr, na który wpisują swoich własnych klientów
– w celu uwiarygodnienia swojego rejestru posługują się w nim logiem legalnie działającego polskiego rejestru, w reportażu pracownik firmy informatycznej  kroki prawne przeciw Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor za posługiwanie się ich logiem
– wysyłają fv za niedziałające usługi i pozywają Cie o zapłatę
-odesłanie badziewie chińskiego nic nie daje, nie przyjmują wypowiedzenia umowy
– przeciw Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor toczą się postępowania prokuratorskie
Napisałem obszerniejszą opinię ponieważ, chciałbym wszystkich ostrzec, nie zróbcie takiego błędu jak ja.

Dane firmy:
Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole
Strona internetowa firmy:
airmax.pl
Telefon do biura: 71 717 05 30

BESTPARTNER ANDRZEJ CZACHOR
Ul. Dunikowskiego 16c
45-631 Opole
[email protected]
pn-pt, godz. 9:00 – 17:00

Współpracuje z nimi również adwokat niejaki:

ADW. DROZD DARIUSZ
ADWOKAT
Telefon: 602 883 940
E-mail: [email protected]
ul. gen. Józefa Dwernickiego 1/1
45-049 Opole

Internet Airmax opinie

Internet Airmax opinie

Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor

1,0 rating
12 listopada 2022

Oszukała mnie firma Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor
Chce napisać kilka słów na temat Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor
Aby wszyscy, którzy choćby pomyślą aby skorzystać z ich usług wybili to sobie z głowy. Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor to spółka zarejestrowana na słupa działa w Polsce całkowicie nielegalnie, aby ukryć przed klientami ten fakt podają w Polsce fałszywe dane rejestrowe.
– podają fałszywy adres ul. Xawerego Dunikowskiego 16c, Opole
– podają fałszywy NIP
– podają fałszywy KRS
Działalność jako Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor faktycznie prowadzi cała rodzina Czachorów.
Jeżeli zostałeś oszukany przez Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor który wyłudził od Ciebie pieniądze obiecując działający internet, a sprzedał chiński covidowy wadliwie działający sprzęt to zgłoś sprawę do UOKIK oraz sądu cywilnego o zapłatę poinformuj także policje i prokuraturę.
Jedyny adres z Opola do którego dotarła dziennikarka śledcza Polsatu oraz TVN także okazał się fałszywką.
W wyniku interwencji oszukanych klientów, Google usunął ich wizytówkę ze swoich map ponieważ ustalił, że adresy którymi się posługują są nie prawdziwe i nigdy nie mieli tam biura.
W celu przyciągnięcia klientów firma Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor stworzyła sieć stron, na których publikują spreparowane materiały o sobie, materiały to komentarze i opinie rzekomych klientów którzy napisali sobie sami. Dla orientacji podam kilka takich stron:
opiniuj24.com
opiniak.com
portal-konsumenta.com
twojeopinie.com
operatorzy.net.pl
Faktyczna działalność Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor sprowadza się do zawarcia z klientem umowy w celu pobrania zaliczki za montaż anteny i pobrania zaliczki na niedziałający internet, który pada po jednym dniu i nie dodzwonisz się na infolinie
Kontakt zawsze urywa się po wpłacie pieniędzy, faktury dalej do Ciebie są wysyłane.
Adwokat bez stałego adresu a jedynie ze skrzynka pocztową niejaki Drozd
ADW. DROZD DARIUSZ
ADWOKAT
Telefon: 602 883 940
E-mail: [email protected]
ul. gen. Józefa Dwernickiego 1/1
45-049 Opole
Dalsze próby kontaktu zostają bez odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera, gdy zadzwoni się z innego numeru zostanie się wulgarnie zwyzywanym. W ten sposób oszukuje się osoby które już wcześniej stały się ofiarą oszustwa.
Reporterka śledcza Polsatu, TVN i innych mediów zajęła się sprawą i prześwietliła działalność Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor w reportażu śledczym.
Bohaterzy reportażu, osoby starsze chcące odzyskać swoje pieniądze zostały dodatkowo okradzione na kilkadziesiąt tysięcy złotych przez Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor.
Jakie jeszcze metody stosuja:
– po napisaniu prawdziwego komentarza w internecie jak ciebie oszukali spodziewaj się od nich wezwania do zapłaty na kilkadziesiąt tysięcy złotych, oraz publikacji twoich danych osobowych w całym internecie
– dane osobowe swoich klientów rozrzucają po całym internecie, prowadzą fałszywy rejestr, na który wpisują swoich własnych klientów
– w celu uwiarygodnienia swojego rejestru posługują się w nim logiem legalnie działającego polskiego rejestru, w reportażu pracownik firmy informatycznej kroki prawne przeciw Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor za posługiwanie się ich logiem
– wysyłają fv za niedziałające usługi i pozywają Cie o zapłątę
-odesłanie badziewie chińskiego nic nie daje, nie przyjmują wypowiedzenia umowy
– przeciw Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor toczą się postępowania prokuratorskie
Napisałem obszerniejszą opinię ponieważ, chciałbym wszystkich ostrzec, nie zróbcie takiego błędu jak ja.
Dane firmy:
Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole
Strona internetowa firmy:
airmax.pl
Telefon do biura: 71 717 05 30
BESTPARTNER ANDRZEJ CZACHOR
Ul. Dunikowskiego 16c
45-631 Opole
[email protected]
pn-pt, godz. 9:00 – 17:00

OPINIA O Airmax Andrzej Czachor, oraz Best Partner Andrzej Czachor

Airmax Internet Opinie 2022 Best Partner Andrzej Czachor

1,0 rating
21 października 2022

Wyciaganie kasy za niedziałajacy sprzęt!! Poczytajcie o nim, sprawy sadowe na kazdym kroku.
Zgłaszac do UOKIK i prokuratury i nie płacić.

PHU Omega

Czachory z Opola Airmax opinie Klientów

1,0 rating
13 sierpnia 2022

Andrzej Czachor Airmax Opole i inne wsie wokoło gdzie wiesza swoje płachty i naciąga ludzi jaki to ma intenet z kija produkcji chińskiej.
Zreszta poczytajcie sobie w sieci o tym procederze a raczej oszustwie nigeryjskim jak wejdziesz to Ci do śmierci bedzie przysyłał faktury za nie działajacy złom.
Sam sobie przez bande klakierów pisze komentarze na stronach:
– opiniak.com
– portal-konsumenta.com
– twojeopinie.com
– opiniuj24.com
– operatorzy.net i oczywiscie
– airmax.pl
Zgłaszać jego strony na:
https://www.gov.pl/web/baza-wiedzy/phishing–widzisz-zglaszaj
Faktyczna działalność Airmax Andrzej Czachor sprowadza się do zawarcia z klientem umowy w celu pobrania zaliczki za guwniane sprzety z Chin, które później nie działają. Kontakt zawsze urywa się po wpłacie pieniędzy i dostajecie kolejne faktury.
Dalsze próby kontaktu zostają bez odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera, gdy zadzwoni się z innego numeru zostanie się wulgarnie zwyzywanym i zablokowanym.

Pan Kleks

Oszuści i krętacze

1,0 rating
16 lipca 2022

Ostrzegam wszystkich którzy zamierzają z nimi zawrzeć umowę. Mimo iż zakończy się umowa, mimo iż wyślę się im wypowiedzenie zgodnie z terminem 30dni nadal wysyłają faktury i wymuszają płatności, nie można się ich pozbyć jak żula pod sklepem.

Joanna

DNO

1,0 rating
2 lipca 2022

DNO, STALE 30% UTRATA PAKIETÓW INFOLINA MA W DUPIE WSZYSTKO

michal

firma scam

1,0 rating
29 czerwca 2022

Usługi dramat (okolice Wrocławia). Internet na okresie próbnym działał bez większych zarzutów, po podpisaniu umowy pojawiła się trzydniowa awaria podczas której nie dostałem żadnej reakcji ani odpowiedzi. Umowa wypowiedziana w ramach konsumenckiego czternastodniowego prawa do odstąpienia od umowy. Od dwóch tygodni nie dostałem żadnego potwierdzenia oraz zwrotu (430 zł) za sprzęt, który dostałem do testów.
Pozytywy: brak
Negatywy:
– dodatkowe, ukryte opłaty w umowie (niezawarte w ofercie na stronie internetowej)
– brak technicznej reakcji na awarię
– brak odpowiedzi na awarię
– internet 30mb download / 10 mb upload, podczas gdy zakupiony pakiet był na 150 mb / 12 mb. Antena po mojej stronie ustawiona idealnie (2km do nadajnika, sygnał -58 dBi)
– brak zwrotu pieniędzy za zakupiony na okres testowy sprzęt

Tomasz

żenada

1,0 rating
12 czerwca 2022

Co za komiczna firma, można sobie wziąć na próbę zestaw ale trzeba płacić ponad 400 zł kaucji a nawet nie mają nikogo kto przyjdzie to skonfigurować tylko wszystko trzeba zrobić samemu!!! Sprzęt w dotyku sprawia wrażenie chińskiego badziewia za 20 zł I tak samo wygląda. Nie jestem stary ani zacofany technicznie a miałem problem z instalacją zestawu i nie wiadomo nawet czy byl kompletny bo do zestawu jest dołączona tylko śmieszna instrukcja pisana przez jakiegoś półgłówków, która nawet nie tlumaczy jak poprawnie zmontować i zamocować antenę. Jednym słowem kpina. Do testowania nawet nie doszło bo mam dosyć tej firmy i ich urzadzenia już na etapie instalacji. Nikomu nie polecam strata czasu i nerwów.

pablo

Czachor Andrzej Airmax Internet Opole Bezprzewodowy

1,0 rating
29 maja 2022

Żyją wyłącznie z oszukiwania i to w sposób najpodlejszy oszukują głównie ludzi starszych i tych którzy zostali już wcześniej oszukani.
Zorganizował to wszystko Andrzej Czachor na słupa założył firmę jednosobową w jest całkowicie nielegalna, polegająca na wyłudzaniu pieniędzy za niedziałający sprzet.
Publikują fałszywe informacje w internecie o rzekomym zadłużeniu swoich własnych klientów. Wszystkie opinie w sieci pozytywne są fałszywe i pochodzą z ich własnych domen, kilka prawdziwych komentarzy można poczytać na:
https://www.sciaganie-dlugow.pl/opinie-o-airmax-pl-internet/
https://www.odzyskamydlug.pl/opinie-o-internet-airmax-pl/

Lucynka

Andrzej Czachor tel. 71 71 70 530, Best Partner, Airmax

1,0 rating
28 maja 2022

Uwaga ta sama złodziejska firma pod różnymi nazwami,
przysyłaja Ci umowe od Czachora a sprzet z Airmax, blokuja telefony, naliczaja opłaty za nic nie działajacego.
Mase spraw w sadzie i prokuraturze.
Dunikowskiego 16C, 45-631 Opole
71 71 70 530
[email protected]
BESTPARTNER
Ul. Dunikowskiego 16c
45-631 Opole
[email protected]
pn-pt, godz. 9:00 – 17:00

Lewiatan

Nic nie działa, airmax do bani, infolinia nie działa.

1,0 rating
19 kwietnia 2022

Airmax.pl firma która oszukuje na dosłownie wszystkim. Mimo mierzenia parametrów, mam dowody, wysyłam maile. Brak odpowiedzi na reklamacje.
W czasie okresu próbnego wszystko było w porządku, dostałem nawet odpowiedzi na maile. Po… już brak. Po notorycznym dzwonieniu, nagle z mojego numeru nie mogę się dodzwonić, a z telefonu jakieś osoby np. z rodziny jak najbardziej da się.
Wysłałem 10 jak nie więcej maili, że nie usługa nie działa jak powinna. Reklamuje i też nic bo nie odpisują na maila, który jest podany na stronie.

Karcz Edward

Guwno jakich mało!!!

1,0 rating
9 kwietnia 2022

W okresie testowym działa, później nie da sie nawet strony otworzyć, infolinia nie działa, później cie zrzucaja i blokują.
Tak jak ludzie mówili natychmiast wypowiadac umowę za niezgodnośc warunków z umowa i zgłaszać tych złodziej do UOKIK!

KT Lewandowski

Airmax Andrzej Czacor Internet nie działa!!

1,0 rating
23 lutego 2022

Natychmiast zgłaszaj ich strony:
https://www.gov.pl/web/baza-wiedzy/phishing–widzisz-zglaszaj.
Tutaj zgłaszać te strony ich trzeba i napisać co się stało w drugiej rubryce zablokują strone jak będzie więcej informacji i osób ja już to zrobiłem.
Oszukała mnie firma Airmax Andrzej Czachor
Chce napisać kilka słów na temat Airmax Andrzej Czachor aby wszyscy, którzy choćby pomyślą aby skorzystać z ich usług wybili to sobie z głowy.
Airmax Andrzej Czachor to spółka zarejestrowana całkowicie nielegalnie, aby ukryć przed klientami ten fakt podają w Polsce fałszywe dane rejestrowe:
– podają fałszywe adresy
– podają fałszywy NIP
– podają fałszywy KRS
Jedyny adres z do którego dotarła dziennikarka śledcza Polsatu, TVN także okazał się fałszywka.
W wyniku interwencji oszukanych klientów, Google usunął ich wizytówkę ze swoich map ponieważ ustalił, że adresy którymi się posługują są nie prawdziwe i nigdy nie mieli tam biura.
W celu przyciągnięcia klientów Airmax Andrzej Czachor Airmax Andrzej Czachor stworzyła sieć stron, na których publikują spreparowane materiały o sobie, materiały to komentarze i opinie rzekomych klientów którzy napisali sobie sami.
Dla orientacji podam kilka takich stron:
-opiniak.com
-portal-konsumenta.com
-twojeopinie.com
-opiniuj24.com
Faktyczna działalność Airmax Andrzej Czachor sprowadza się do zawarcia z klientem umowy w celu pobrania zaliczki za guwniane sprzety z Chin, które później nie działają. Kontakt zawsze urywa się po wpłacie pieniędzy i dostajecie kolejne faktury.
Dalsze próby kontaktu zostają bez odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera, gdy zadzwoni się z innego numeru zostanie się wulgarnie zwyzywanym i zablokowanym.
W ten sposób oszukuje się osoby które już wcześniej stały się ofiarą oszustwa i szukały pomocy w celu odzyskaniu pieniędzy.
Reporterka śledcza TVN zajęła się sprawą i prześwietliła działalność Airmax Andrzej Czachor w reportażu śledczym :
Radzę zapoznać się z tym reportażem, wszystkie materiały tam zgromadzone są prawdziwe i dobrze oddają faktyczny cel działalności Airmax Andrzej Czachor.
Bohaterzy reportażu, osoby starsze chcące odzyskać swoje pieniądze zostały dodatkowo okradzione na kilkadziesiąt tysięcy złotych przez Airmax Andrzej Czachor.
Jakie jeszcze metody stosuja:
– po napisaniu prawdziwego komentarza w internecie jak ciebie oszukali spodziewaj się od nich wezwania do zapłaty na kilkadziesiąt tysięcy złotych, oraz publikacji twoich danych osobowych w całym internecie
– dane osobowe swoich klientów rozrzucają po całym internecie, prowadzą fałszywy rejestr długów, na który wpisują swoich własnych klientów
– w celu uwiarygodnienia swojego rejestru posługują się w nim logiem legalnie działającego polskiego rejestru, w reportażu pracownik legalnego rejestru zapowiedział kroki prawne przeciw Airmax Andrzej Czachor za posługiwanie się ich logiem
– przeciw Airmax Andrzej Czachor toczą się postępowania prokuratorskie, jest także mowa o tym w reportażu.

Andrzej Monk

Omijać szerokim łukiem

1,0 rating
21 lutego 2022

Zaczęło się w porządku, co jakiś czas były tylko małe problemy z prędkością, po zakończeniu się okresu próbnego z dnia na dzień jest tylko gorzej, zwalnia, losowo przerywa, o stabilności już nawet nie wspomnę. Ostatnio przez moment już myślałem że coś się poprawiło, ale nic bardziej mylnego.

Michał

Airmax co z mam internetem

1,0 rating
16 stycznia 2022

Co z moim internetem od paru dni raz jest raz nie ma a dziś to już wogóle przez moja nie uwagę parę miesięcy do przodu mam zapłacone 127 zł za miesiąc za internet to nie jest mało więc skoro place chce mieć internet bo od paru dni z internetem jest dramat!!!! Dzwonisz na infolinię to dziś nie pracują!!!

Zuzanna

OSZUŚCI I NACIĄGACZE

1,0 rating
13 grudnia 2021

DRAMAT! Określenie jednym słowem oferty Pana CZACHORA. Firma nastawiona na oszustwo. Usługi nie zgodna ze stanem faktycznym. Prędkość internetu nawet się nie zbliża do oferowanych prędkości.
Jesteś zmuszony szukać innego dostawcy internetu, a następnie Pan Czachor daje Cię do Sądu i nasyła komornika.
Uciekać z dala od nich!

Negatywna

1,0 rating
7 listopada 2021

Od czterech dni nie mam internetu.Dokonuje przedpłaty,to jakiś żart.Nie polecam.

Magda

Oszuści i nie odbierający naciągacze.

1,0 rating
5 listopada 2021

Począwszy od zmniejszenia prędkości łącza z czasem a kończąc na automatycznym odrzucaniu połączeń i losowym braku dostępu do internetu przez kilka dni.
Rzecznik praw konsumenta powinien się zainteresować.

Niezadowolony klient

Avoid at all costs!!

1,0 rating
5 listopada 2021

We live in a remote area in Dolnoslaskie. They claimed to have an antenna at the end of our road. We foolishly paid for a year up front and after about a week, the internet is unusable and totally unstable. They throttle it on evenings and weekends meaning we can’t watch TV or browse without buffering. When you try and call them, they blame us (even though we’ve proven they’re throttling us) and hang up. Call back and they blocked our numbers! Emailed them threatening them with legal action and of course no reply so we’re in touch with a lawyer to take it further. Don’t forget, speed and bandwidth are 2 different things. You may get speed but the bandwidth is the amount of internet they provide and this is how they scam you. We WILL take legal action against them because what they offer is not what they deliver. Choose ANYONE else but this company, I beg you!

N

Komunikacja

1,0 rating
15 października 2021

Beznadziejna obsługa klienta. Brak jakiejkolwiek reakcji na maile.

Grzegorz

Internet Airmax

1,0 rating
12 października 2021

Usługi niezgodne z ofertą na poziomie Górnej Wolty! Okres próbny to pułapka, bo potem syf kiła i mogiła. Niekorzystne dla odbiorcy zapisy w umowach (uważać na okresy wypowiedzenia umów na czas określony i w terminie je wypowiedzieć, bo bez słowa przedłużają umowy na czas nieokreślony). Bezczelny i arogancki właściciel wraz z pracownikami. Ktokolwiek chce rozwiązać umowę z powodu niezgodności jakości usług z umową, musi liczyć się z wynajętym przez właściciela adwokatem do zadań specjalnych, na którego stać właściciela-cwaniaka. Omijać szerokim łukiem tą firmę, bo w taki sposób działają już wiele lat!

płetwa

Airmax jebać

1,0 rating
16 września 2021

Jeśli wysrać się nie możesz sraj na Airmax to pomoże !
jak cos to chujowy internet maja nie kupujcie

jeabc AirMax te stare kurewki zardzewiałe

jeabne gówno do szczania kurwa mać

1,0 rating
18 sierpnia 2021

Nie da sie do chuja pana nic zrobić z tym interentem nawet jebanego meczu w lige nmg zagrac przez lagi i wysoki ping. Mam najlepszy pakiet iternetu jak jest napiane na stronie a na prawde to jest kurwa najgorsze łacze interetowe z jakim miałem doczynienia. Ten jeabny AirMax niszczy moją kariere esporotwą. Z całego serduszka życze tej firmie zeby im kurwa rozjeabło wszystko co mozliwe za pisanie fałszywych opin na ktore moj stary tata ktory mam 60 lat i nie ogarnia w interet sie nabrał. #jebać_Airmax_te_kurwy A i jedna gwiazdka jest bo trzeba dac chociaż jedna jakbym mógł to bym ją wyjebał.

jeabc AirMax

Airmax czyli ultrachujowy internet swiatlowodowy

1,0 rating
30 lipca 2021

jebane gowno oddawac piniiiiiiiiadze

Huj ci w dupe

Internet

1,0 rating
30 lipca 2021

Tragedia!!
Omijać firmę szerokim łukiem!!
Kiedy ciągle wyświetla mi się monit o zapłatę faktury którą opłaciłem dzwonię do firmy z prośbą o usunięcie tego monitu. Gość twierdzi że mam wyczyścić przeglądarki podczas kiedy ja przełączam na innego dostawcę i nie mam monitu o płacenie kiedy dzwonię ponownie gość rzuca słuchawką!!
Na szczęście rozmowy mam nagrane.
Omijać szerokim łukiem!!!

Fakirdriver

Lipa

1,0 rating
21 lipca 2021

Internet nie działa, telefonów nie odbierają. Całe szczęście że tylko okres próbny. Pytanie tylko jak odzyskać kasę za antenę?

Adrian

Oszuści i krętacze. Uciekać z daleka od nich!!!!!!

1,0 rating
19 lipca 2021

przykładowa prędkość za 96Mb/s to 57zł w okresie promocyjnym , cena netto więc z VAT 70.11zł powinno być. Przychodzi faktura a tutaj 105 zł bo doliczają sobie tzw linię cyfrową o której nic cenniku. Wiedzą że kręcą klientów bo pierwsze zdanie na fakturze to takie:
Informacje:
1. Zgłoszenie zastrzeżeń co do wysokości faktury nie zwalnia Usługobiorcy od uregulowania faktury. Prosimy o terminowe regulowanie należności
także wiecie z kim mamy do czynienia

Tom

Internet

1,0 rating
20 czerwca 2021

Coś im padło. Nie działa strona, nie działają telefony. Mam nadzieję że nie zwinęli biznesu jo jutro pracuję home office.
Generalnie jestem wkur****
Ogólnie Internet pozostawia wiele do życzenia. Mimo niewielkiej odległości od nadajnika i odblokowablnia magicznych 144Mb… Ciągnie max 30…
I gubi pakiety

Wk***wiony

dzis dzien bez internetu i kontaktu z nimi

1,0 rating
20 czerwca 2021

20.06.2021
masakra
internetu brak
telefon wylaczony
maile nie dochodza
ich strona sie nie laduje
bankructwo i likwidacja firmy ?

Zerniki Wroclawskie

Brak internetu

3,0 rating
20 czerwca 2021

Wracam po weekendzie do domu, a tu brak internetu. Z drugiego łącza próbuję wejść na ich stronę, ale żadna nie jest dostępna. WTF. Przez przypadek trafiłem tutaj i trochę się przeraziłem bo dwa miesiące temu podpisałem z nimi umowę. Mam nadzieję, że to nie koniec tej firmy, bo z jakości samego łącza jestem zadowolony mimo że do najtańszych nie należy. Zapłaciłem dopiero jedną fakturę. Jest niedziela więc, jutro będę do nich wydzwaniał i dam znać co i jak.

PiłaPała

Airmax lubuskie

1,0 rating
20 czerwca 2021

Gówno, gówno i jeszcze raz gówno. Okres próbny rewelka i to było by na tyle.

Mar

OMIJAĆ PORAŻKA Z TRANSFEREM

1,0 rating
20 czerwca 2021

Prędkość obecnie w kilobitach liczona, pomimo że umowa jest na 48 mega ale uwaga słowo klucz w umowie DO 48 więc olewają pomimo zgłoszeń a ty sobie zgłaszaj Ale całe szczęście że już Grupa Multiplay położyła światłowód koło domu i będą robić przyłącza. Ja przechodzę na kabel. Więc może splajtują i pójdą w diabły

Do 48Mb

Porażka

1,0 rating
18 maja 2021

Obsługa klienta to jakiś kit i mem.
Dzwonisz do nich kilka razy z tym samym problemem i nie jesteś wstanie dowiedzieć się niczego, a gdy pytasz czy problem jest naprawiany to dowiadujesz się, że nawet nie zdążyli go realizować.
Chcesz informacji to musisz pisać na maila (na którego i tak nikt nie odpisze), a gdy już do nich pojedziesz pod biuro to nagle dzwonią do Ciebie i pytają czy internet będzie montowany przez nich xDDDD.
Prędkość internetu 300mb to żart 20-50mb w tym co chwilę utrata pakietów czy całkowity zanik internetu.
W sumie to nie wiem czy można ich nazwać dostawcą internetu.
Żałosne że w 2k21 istnieją takie firmy.
Nie polecam

Konrad

Żenada i patologia

1,0 rating
16 maja 2021

Częste przerwy połączenia wysoka cena za niską prędkość. Nie miałem innego wyjścia i z nimi podpisałem umowę

Jaski82

Best Partner airmax.pl internet Andrzej Czachor

1,0 rating
19 kwietnia 2021

czuję się oszukany .. kiedy testowałem internet o dziwo było względnie ..po podpisaniu umowy internet ledwo zipie.. nie jasna umowa jak się pózniej okazuje

marek

Jebani oszuści

1,0 rating
18 kwietnia 2021

Airmax to jest takie gówno że to jest szok od podpisania umowy same problem z nimi

Casiek

Odradzam firmę AIRmax

1,0 rating
2 marca 2021

Nie polecam tej firmy. Obsługa jest nieprofesjonalna. Nie udało mi się nawet uruchomić usługi, ponieważ przy zamówieniu Pan z infolini przecenił ilość i rozmieszczenie swoich nadajników.
Finalnie okazało się, że nie ma odpowiedniego nadajnika, który widziałby się z moją anteną.
Stracony czas i niemiła obsługa przy próbie odzyskania kaucji za zestaw.

Mariusz

Ludzie nie dajcie się ich reklamie!!! Airmax to zwykli oszuści!!!

1,0 rating
20 lutego 2021

Potwierdzam wszystkie opisane poniżej praktyki stosowane przez tę firmę.
Uważajcie również na ceny zawarte w ofertach – malutkim druczkiem informacja że to ceny netto ( bez VAT) . Czytajcie również dokładnie umowę – do ceny doliczają opłatę za tzw „utrzymanie łącza”. Również netto. Nie dajcie zwieść się prędkościami Internetu w tzw „okresie próbnym” – to haczyk, byś z nimi podpisał umowę. Po tym okresie prędkość łącza spada do 10-20% oferowanej prędkości.
Dodatkowo wysokie wartości tzw „pingów” nie pozwalają na granie online.
Reklamacje jakości i prędkości łącza są rozpatrywane – na niekorzyść abonenta. Airmax tłumaczy się brakiem zapisów w umowie u minimalnej prędkości – zapewniają prędkość „do”. Słowo „do” jest ich linia obrony…

Marek

Airmax - Opole Andrzej Cz.

1,0 rating
11 lutego 2021

Najgorszy usługodawca jaki istnieje. Prędkości liczone w kilobitach. To co jest max na umowie po okresie próbnym jest nieosiągalne. Bezczelnie kłamią na infolinii a w sytuacji gdy wytknąłem jawne oszustwo – dziwna strona do mierzenia prędkości co lata po adresach airmaxa – zostałem zablokowany na infolinii. Gdy dzwoniłem z numeru zastrzeżonego to po identyfikacji po prostu się rozłączali. Absolutnie odradzam. Najsłabsze LTE działa o wiele bardziej stabilnie. Męczyłem się z nimi 3 lata zanim pojawiła się mojej okolicy alternatywa.

d3

O w Morde a ja podpisałem umowe - zaraz wypowiadam!

1,0 rating
7 lutego 2021

Dobrze ze zobaczyłem te prtawdziwe opinie – podejrzana sprawa podpisujesz umowe z Airmax a przychodzi fv na Best Partner Czachor – to on sprzedaje pod tą sama nazwą ten nie działajacy badziew!!!!
Ludzie natychmiast wypoiwadać umowy nic nie działa, inetrnet to jakaś kpina.
Zgłaszać do Rzecznika!

Zbigniew

LOL

2,0 rating
1 lutego 2021

Wystawiają sobie sami dobre opinie na pierwszych stronach dodać nowych nie można to istna manipulacja.
Okazało się iż w moim mieście jest tylko jedna antena punk nadawczo odbiorczy i to za górą jakby powiedzieli gdzie jest antena to na 100% bym nie brał zero zasięgu. Wciskanie na siłę produktu aby przetestować.
Wprowadzają w błąd aby brać korzyści materialne
Problem ze zwrotem brak konkretnych informacji na stronie jak zwracać produkt na czas testu dopiero infolinia z żalem pomogła.
Brak konkretnych informacji ukryte luczki prawne i techniczne aby tylko brać i płacić

Paweł Olesiuk

Internet Airmax nie polecam

1,0 rating
12 listopada 2020

Hej, czy komuś udało się rozwiazać umowę z Internet Airmax? Internet po okresie próbnym liczę w KB, na maile nie reagują, telefonicznie nie reagują. Czy jest jakaś opcja wypowiedzenia tej umowy?

Marta

Wolny internet od firmy airmax z Opola

1,0 rating
18 września 2020

Zostałem oszukany przez usługodawcę usług airmax.pl gdyż po kilku dniach od podpisania właściwej umowy na dostawę internetu prędkość tak drastycznie spadła że nic nie mogę zrobić. Nie polecam.

Niezadowlony z neta

Internet airmax to coś czego nie życzę najgorszemu wrogowi

2,0 rating
14 września 2020

Od pierwszego dnia były tylko i wyłącznie problemy – zaczęło się od tego że była masa błędów na umowe, potem internet z airmax działał jak by chciał a nie mógł i na koniec brak kontaktu z infolinią… wszystko to sprawiło, że odłączyłem neta i wziąłem z innej firmy a tutaj muszę płacić abonament szmat czasu za coś z czego i tak nie korzystam bo nie mam jak.

Oszukany klient airmax internet opole

Jedna wielka pomyłka INTERNET AIRMAX OPOLE nie polecam

1,0 rating
11 września 2020

Wziąłem neta z airmax.pl żeby pograć sobie przez internet a tu taki psikus że nie mogę ponieważ strony ładują się tak wolno… co sprawia że nawet nie mam jak zalogować się na instagrama czyli internetowa makabra.

Michał

Nie polecam firmy z Opola o nazwie AirMAX

1,0 rating
10 września 2020

Obecywali że internet będzie śmigał jak marzenie i śmigał do końca okresu próbnego , po podpisaniu umowy na 2 lata prędkość spadła do 0,1 mb/s. Co tu dużo pisać PORAŻKA !!!

Wkurzony na airmax.pl internet

Żałuję że nie przeczytałem prawdziwych opinii o firme airmax internet z opola

1,0 rating
8 września 2020

Jest dużo pozytywnych opinii o firme od której mam internet ale wszystko sobie sami oni piszą co jest naprawdą, po przeczytaniu prawdziwych informacji na temat tej firmy dowiedziałem się że wcale nie mają dobrego łącza internetowego i na dodatek mają windykatorów na karku za nieopłacone faktury.

Zawiedziony użytkownik internetu

Prędkość internetu 300 kb na sekundę

2,0 rating
5 września 2020

Łącze przyjechali założyć z dnia na dzień, ale jak zgłosiłem im że internet nie działa prawidłowo to kontakt urwał się z firmą airmax a to już mówi samo za siebie kim są… NIE POLECAM i STANOWSZO ODRADZAM

Mateush77

Negatywna opinia o airmax z opola

1,0 rating
3 września 2020

Nie dość że nie potrafią internetu dobrego dostarczyć to są niegrzeczni dla swoich klientów – dlaczego? a jak nazwać to że kłąmią na infolini grając na czas a potem urywa się kontakt co w finale powoduje że klient zostaje z niczym za co musi słono płacić. Dałem się zrobić jak dziecko ale pozew już jest przeciwko airmax internet napisany.

Zbajerowany przez airmax opole

Tylko na czas okresu próbnego

1,0 rating
7 sierpnia 2020

Wszystko działa do momentu zakończenia okresu próbnego. Później, lepsza będzie każda alternatywa – łącznie ze starusieńką neostradą 10mbps. Nie odpisują na maile, na infolinii spychologia. Internet większość czasu działa tak wolno, że praktycznie nie działa, a w pozostałych momentach wyciąga max 20mbps (przy najdroższym możliwym pakiecie). Omijać!

Piotr

Airamx A. Czachor

1,0 rating
17 lipca 2020

Dobrze, że kończy mi się umowa z nimi a zarazem 3-letnia męczarnia z nimi. Internet w telefonie lepiej działa niż ich radiówka. Z zadeklarowanej prędkości 48Mb/s chodzi ok. 12-15Mb/s a już nie mówię o własnym serwerze synology czy też o ściąganiu czegokolwiek. Totalna porażka. Blokują telefony jak się ma za dużo racji.

Heniek

Internet Airmax opinie Nie brać tego

1,0 rating
27 czerwca 2020

Pieprzeni oszusci.
Wystawiaja sobie sami dobre opinie na pierwszych stronach.
Nierozumiem jak mozna byc takimi nic nie wartymi ludzmi i oszukiwac innych.

Twoj Nowy Chlopak, Pierdol sie

Nie brać tego

1,0 rating
5 czerwca 2020

Jestem klientem airmaxa niejako z przymusu, nie bylo tu gdzie mieszkam alternatywy (chyba, ze orange w kablu na szalonym poziome 10mb). Niestety jest to internet radiowy, zamowiony w sierpniu 2019, pierwsze miesiace dzialal ok, nie bylo jakis zastrzezen, speedtestow nie robilismy bo nie bylo potrzeby. Od konca marca nie da sie korzystac z internetu. Place niemal 150 zl za internet 150mb a na speedtestach jest 2mb, czasem 6, w nocy 30. Wydzwanianie na numer podany na stronie i zglaszanie awarii daje tyle co nic. Tak zgloszenie przyjete, technik sprawdzi. I tak od ponad 2 miesiecy. Rachuneczki za to przychodza zawsze na czas. Teraz dodatkowo od 2 tygodni nie mozna sie nawet dodzwonic do nich na glowny numer, wiec jak dzis internet od rana nie dziala wcale to nawet nie mozna zglosic- okazuje sie ze moj numer zostal po prostu zablokowany, z innego normalnie sie mozna dodzwonic. To juz jest jawne robienie z klientow idiotow! Oficjalna reklamacje olali, rzekomo trafila do spamu… ale jak chcialam zamowic internet i pisalam na tego samego maila to udalo sie odczytac i baaaa nawet odpisac. Bo tak maila, a wyslalam ich juz kilka jak nie kilkanascie, zostaja bez echa. Rozwazam zgloszenie sprawy do odpowiedniego urzedu bo mam dosc. Nie polecam, jesli ktos ma jakis wybor to niech wybierze cos innego :/ Niestety na te strone trafilam dopiero teraz, wczesniej sprawdzajac opinie o airmax trafilam tylko na te swietne

Klaudia

Internet airmax nie działa zgodnie z umową

1,0 rating
1 czerwca 2020

Żenada a nie internet. Oceniam firmę z Opola która się nazywa AIRMAX.pl INTERNET na 1 gwiazdkę i o jedną za dużo.

Krzysztof z Wrocławia

Airmax internet to był mój życiowy błąd

1,0 rating
27 maja 2020

Próbny okres jako tako było, ale potem to już ani internetu nie było ani kontaktu z nimi i wiem dlaczego poczytajcie opinie na tej stronie https://www.windykacja-polska.pl/airmax-internet-opinie/ i przekonajcie się co w trawie piszczy. Usługi internetowe na bardzo niskim poziomie świadczy AIRMAX.PL Z OPOLA.

Olgierd

To nie działa!!!!!!!!!!!!

1,0 rating
22 maja 2020

Intenet nie dział ,inforlonia nie istnieje, chamy sie rozłaczają, omijać tego palanta z Opola, liej wziaśc internet u operatora na karte.

GR Tylawa

3 dni było ok a 30 lipa i tak w kółko

3,0 rating
19 maja 2020

Airmax światłowód to katastrofa nie czytajcie opinii w internecie tych pozytywnych bo to sami sobie piszą. Ja skorzystałem i się zawiodłem na usłudze airmax.pl światłowód, która piękna tylko jest pod kątem marketingowym żeby zachęcić a co do czego to później numer blokują i nie da się zadzwonić.

Klaudiusz

airmz opole, andrzej czachor, internet

1,0 rating
10 maja 2020

To nie dziła, nic nie dział, infolonia ni odpowiada, nie płącić, wypowiadać.
Zresztą poczytajcie o nim w internecie.

PUH Kinio

Internet prywatne

1,0 rating
8 maja 2020

Katastrofa internet od tej firmy to jakaś pomyłka – Strasznie wolny, nie można przeprowadzać pracy zdalnej online, przerywa i zacina czasami ( w sumie częsta) w ogóle go nie ma. Nie polecam a ja sama chyba zrezygnuje z umowy – 100 zł miesięcznie za taki szajs

Wuka

Niby tanio...

2,0 rating
3 maja 2020

… niby tanio ale co z tego jak płaci się to „tanio” za nic tzn. za dosłowiowe powietrze bo z internetu airmax nie da się korzystać, a dlaczego??? POCZYTAJCIE:
https://www.opinie-najnowsze.pl/firma/kategoria/internet/airmax-pl-best-partner-andrzej-czachor/
Ta firma jest zadłużona i w każdej chwili może się zmyć z waszymi pieniędzmi. Odradzam.

Mariusz

Rece opadaja

1,0 rating
18 kwietnia 2020

Ta firma fizycznie nie istnieej ,nikgo tam nie ma , nie odpieraja tel .

Freedom Fr

Nie polecam światłowodu z airmax.pl ponieważ jest niestabilny pod każdym względem

1,0 rating
16 kwietnia 2020

Każdy internet światłowodowy powinien być szybki a tutaj jest odwrotnie bo albo nie działa albo jest jak modem z lat 90-tych.

Fabian

Firma airmax poszukiwana przez firmy windykacyjne

1,0 rating
15 kwietnia 2020

Wpiszcie sobie w internecie airmax windykacja to wyjdzie szydło z worka i nie wierzcie stronom z pozytywnymi opiniami o airmax.pl internet opole bo to sam właściciel sobie pisze np. takie strony to kicz https://opiniak.com/opinie/airmax-internet-swiatlowodowy ściema na maxa. NIE POLECAM I NIGDY W ŻYCIU JUŻ NIE SKORZYSTAM Z ICH OFERTY.

Igor

AIRMAX OPINIE

2,0 rating
10 kwietnia 2020

Jeśli chodzi o moje zdanie na temat słynnej firmy wielkiego dłużnika z Opola to gorzej niż najgorzej – internet miałbyć u mnie podłączony i był, więc dostają ode mnie za podłączenie dodatkową gwiadkę, ale jeśli chodzi o dalsze użytkowanie światłowodu z airmax.pl a dokładnie ze strony https://internet-wroclaw.net to dramat.

Filip

airmax.pl Andrzej czahor

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Zgłaszać do PROKURATURY I UOKIK ZA KLAUZULE NIEDOZWOLONE.
Facet poszukiwany przez ludzi pokrzywdzonych w całej Polsce.
Recydywa na całego!!!!!!!

Kolega

airamx.pl, Andrzej czachor

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Kilka faktów na temat tej firmy (airmax.pl, opiniuj24.pl, portal- konsumenta Andrzej Czachor)- firma zarejestrowana nie wiadomo gdzie, brak nipu, pracownicy się nie przedstawiają, nie znają właściciela, nie płaci podatków w Polsce, zatrudnia na czarno, nie płaci składek, nie widnieje w żadnych rejestrach – podają fałszywe adresy swojej siedziby – wystarczy zadzwonić do nich i się przekonacie kto odbiera telefony – przygłupy nie potrafiące sklecić zdania. Klientów wprowadzają w błąd w celu uzyskania korzyści majątkowej – publikują w sieci fałszywe informacje o swoich usłaugahc i dodają opinie w zfałszowanych witrynach z opiniami tj. portal-konsumenta, opiniuj24.pl – interesuje się nimi policja, prokuratura a ostatnio także dziennikarze śledczy z Polsatu – przyłapani na oszustwie robią się wulgarni i składają groźby karalne, podając się przy tym za funkcjunariuszy różnych państwowych służb Tego jest znacznie więcej, ale mam nadzieje, ze to wystarczy abyście Państwo trzymali się z daleka od tego operatora sieci radiowej na terenie Opola.Show less

Hirek M

Było na początku ok, aleee tylko na poczontku

2,0 rating
3 kwietnia 2020

dali popis sfoich możliwości ludzi z airmax.pl internet miał być taaaaki demon prentkości a co się okazało – AIRMAX PL Z OPOLA wcisnoł kit oferując internet z kturego nie da się korzystać.

Zbyszko

Nie działa!!

1,0 rating
27 marca 2020

NTERNET DZIAŁA POPRAWNIE TYLKO W CZASIE OKRESU PRÓBNEGO !!!!! Później ta 'firma’ praktycznie nie wywiązuje się z umowy. Od razu po podpisaniu umowy doświadczyłem spadku wydajności i jakości o 90+% (można zapomnieć o gamingu czy oglądaniu jakiegokolwiek filmu online, nawet przeglądanie stron sprawia problemy). Na umowie mamy 90+mbps, a transfery w ciągu dnia to maksymalnie 15mbps (przy czym jakość tej usługi zupełnie nie odzwierciedla nawet tej niskiej prędkości – na tym łączu po prostu nic się nie da robić)… Pozytywne opinie które znajduje się na ich temat w internecie są do Siebie tak podobne, że nie mam wątpliwości kto je pisze… Od kilku tygodni próbuję coś wyegzekwować od tej firmy ale w telefonie można usłyszeć tylko: 'zgłoszenie przyjęte i przekazane do techników’ – Proszę się nie łudzić, że nastąpi jakakolwiek poprawa – oni zwyczajnie w ten sposób zbywają klientów. Za brak wywiązywania się z umowy, brak reakcji na zgłoszenia i nieuczciwe praktyki marketingowe, wystawiam ocenę: 0 / 10.
ODRADZAM KORZYSTANIE Z 'USŁUG’ TEJ 'firmy’.

Piotr K

Jeden dzień ok, po podpisaniu umowy fatalnie NIE DA SIĘ KORZYSTAĆ Z INTERNETU AIRMAX !!!!!!!!!!!!

2,0 rating
24 marca 2020

Skusiłem się na super ofertę ze strony https://internet-wroclaw.net gdzie ładnie piszą o super szybkim internecie airmax a co do czego to pic na wodę i reklama wabikiem na naiwniaków do których niestety zaliczam się bo dałem się nabrać na tą ich sztuczkę.

Ziemowit z Wrocławia

Nie polecam neta z firmay airmax internet-wroclaw.net

1,0 rating
1 marca 2020

Opinia maksymalnie niska i daje aż jedną gwiazdkę dla https://internet-wroclaw.net bo gdyby można było to bym minus gwiazdki x10 wstawił za to jak obsługują klientów.

Miłosz

Wolny internet

1,0 rating
22 lutego 2020

Airmax.pl to firma oferująca internet tak wolny, że nie da się korzystać z niego bez znaczenia na porę dnia czy tygodnia jest kaszana po całości. Było nawet fajnie w okresie testowym, a po podpisaniu umowy tak obniżyli prędkość, że ciężko odpalić na ich łączach gry online z poprzedniej dekady.

Oskar

Nie polecam neta z airmaxa

1,0 rating
6 lutego 2020

Wolno, przerywa i co gorsze brak kontaktu z biurem obsługi klienta firmy AirMAX Internet OPOLE doprowadził do tego iż nie skorzystam z ich „świetnej” oferty nigdy w życiu.

Borys

Nie da się filmów oglądać przez internet airmax.pl

1,0 rating
30 stycznia 2020

Opinie ode mnie mają -10000 ponieważ prentkośc jest na poziomie patologii z przed 20 lat lub i nawet gorze bo czasmi nie działa wogóle. Odradzam korzystać z ich usług.

Zbyszko

Ocena firmy dostarczającej internet AirMAX Opole

3,0 rating
26 stycznia 2020

Internet raz działa, raz nie działa…

Marek

Internet bardzo słabiutki

1,0 rating
17 października 2019

Ładnie się reklamuje airmax internet opinie niby dobre a co do czego kicha po całości. NIE POLECAM TEGO PSEUDO-DOSTAWCY INTERNETU Z OPOLA !!!

Zbyszek

ŻEEEENADA A NIE INTERNET

2,0 rating
2 października 2019

Gagatki z airmaxu oferujące internet w Opolu pięknie nawineeeli makaron na uszy mojej matce pod moją nieobbecność i wcisnęli ten kiczowaty internet za który teraz trrzeba płacić nie można rozwiązać bez kar umowy a nie można jego używać bo alboo wolny albo nie działa…….

Krystyn

Generalnie lipa po całości !!! ODRADZAM AIRMAX INTERNET w OPOLU

1,0 rating
12 sierpnia 2019

Żeby internet oferowała firma airmax z Opola tak dobry jakie ładne sami sobie piszą opinie w internecie to by było super, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej tzn. AIRMAX INTERNET OPOLE ma tak słaby internet co można nawet sprawdzić na ogólnodostępnych forach (nie tych ich stronach gdzie sami sobie piszą opinie) to można przekonać się, że szkoda zachodu instalując ich infrastrukturę AIRMAX INTERNET i opinie z tego co widać nie mają złych od wczoraj tylko już inni użytkownicy wiele lat temu skarżyli się na to, że dali się nabrać na marketing airmax.pl i to takie opinie piszą osoby z wielu lokalizacji.

Zawiedziony użytkownik

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY OPINIE

1,0 rating
31 maja 2019

Oferta piękna a co do czego nie da się korzystać z usług firmy airmax internet opole a nie da się do nich dodzwonić bo po drugim telefonie zablokowali mój numer. Światłowód airmax to największe dno jakie można sobie zamówić. Każdy internet lepszy niż AIRMAX OPOLE INTERNET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Narcyz

Podsumowanie opinii

1.3
1,3 rating
1.3 out of 5 stars (based on 80 reviews)
Znakomite opinie1%
Bardzo dobre0%
Zadowalające5%
Mizerne10%
Słabe84%

AIRMAX INTERNET Szczedrzyk, Roszkowice, Dąbrowa, Brzęczkowice, Kosorowice, Ochodze, Magnuszowice, Tułowice, Jedlice, Stare Siołkowice, Kurznie, Wrzoski, Osiny, Kępa, Smolnik, Niewodniki, Brzezie, Szydłowiec, Sosnówka, Radomierowice, Ligota Turawska, Kadłub Turawski, Popielów, Zagwiździe, Antoniów, Bierdzany, Nowe Budkowice, Chmielowice, Wydrowice, Tarnica, Wolny, Ligota Tułowicka, Ostrówek, Dylaki, Zimnice Małe, Ligota Prószkowska, Ozimek, Opole, Dębska Kuźnia, Folwark, Sławice, Jełowa, Goszczowice, Tułowice Małe, Czarnowąsy, Wawelno, Sokolniki, Stare Budkowice, Prószków, Radoszowice, Kaniów, Chrząszczyce, Przysiecz, Krasiejów, Pucnik, Kały, Sady, Niemodlin, Murów, Mechnice, Góra, Skarbiszowice, Domecko, Węgry, Chrząstowice, Grabie, Dziekaństwo, Boguszyce, Brynica, Kąty, Borki, Pustków, Otok, Kup, Krzyżowa Dolina, Luboszyce, Tłustoręby, Karłowice, Chróścice, Wybłyszczów, Molestowice, Dobrzeń Mały, Nakło, Kolonia Jaśkowice, Złotniki, Dębiniec, Łubniany, Żelazna, Sarny Wielkie, Raszowa, Dobrzeń Wielki, Przywory, Dąbrówka Łubniańska, Młodnik, Michałówek, Tarnów Opolski, Kobylno, Babi Las, Lędziny, Jaśkowice, Źlinice, Turawa, Kolanowice, Komprachcice, Karłowiczki, Dębie, Stobrawa, Kotórz Mały, Zakrzów Turawski, Polska Nowa Wieś, Krasna Góra, Narok, Schodnia, Surowina, Nowa Kuźnia, Winów, Górki, Świerkle, Gościejowice, Chrzowice, Piotrowa, Staniszcze Małe, Zimnice Wielkie, Gracze

INTERNET POWIAT JAROCIŃSKI:

Borzęcice Witaszczyki Magnuszewice Ciświca Tarce Roszków Góra Stęgosz Roszkówko Dąbrowa Hilarów Prusy Kąty Potarzyca Osiek Jarocin Wysogotówek Bielejewo Annapol Kadziak Wilczyniec Zalesie Pawłowice Golina Witaszyce Stara Obra Wyszki Wola Książęca Zakrzew Nosków Mieszków Stefanów Twardów Cielcza Siedlemin Parzewnia Brzostów Radlin Parzęczew Bachorzew Łuszczanów

INTERNET POWIAT KALISKI:

Wojciechówka Kalisz Kokanin Żydów Pólko Rożenno Warszówka Pawłówek Niedźwiady Szosa Turecka Pruszków Borków Nowy Winiary Nędzerzew Biskupice

INTERNET POWIAT KĘPIŃSKI:

Kierzno Joanka Łęka Opatowska Jankowy Zgorzelec Trzebień Klasak Grębanin Bralin Brzezie Baranów Świba Młynarka Tabor Wielki Perzów Gola Myjomice Krzyżowniki Mnichowice Granice Turkowy Miechów Mroczeń Opatowiec Kliny Skoroszów Szklarka Mielęcka Sadogóra Olszowa Chojęcin Kępno Dworzyszcze Koza Wielka Krążkowy Rychtal Słupia pod Kępnem Zmyślona Słupska Laski Donaborów Słupia pod Bralinem Domasłów Darnowiec Piaski Ostrówiec Proszów Opatów Szalonka

INTERNET POWIAT KROTOSZYŃSKI:

Brzoza Nowy Folwark Perzyce Benice Gorzupia Rochy Bożacin Tomnice Raciborów Romanów Henryków Wróżewy Konarzew Osusz Wolenice Zduny Lutogniew Kobierno Krotoszyn Dzielice Starygród Durzyn Baszków Salnia Bestwin

INTERNET POWIAT LESZCZYŃSKI:

Leszno Maryszewice Długie Stare Strzyżewice Piotrowice Święciechowa Długie Nowe Trzebiny Lasocice Przybyszewo Wilkowice

INTERNET POWIAT OSTROWSKI:

Jaskółki Radłów Lamki Nowe Kamienice Latowice Jelitów Chotów Kwiatków Wysocko Wielkie Sieroszewice Wtórek Strzegowa Kołątajew Boczków Śliwniki Topola Mała Biskupice Ołoboczne Franklinów Fabianów Trkusów Gorzyce Wielkie Wysocko Małe Kęszyce Lewkowiec Ostrów Wielkopolski Karski Ociąż Mączniki Nowe Skalmierzyce Czachory Kościuszków Czekanów Świeligów Sadowie Leziona Węgry

INTERNET POWIAT PLESZEWSKI:

Kościelna Wieś

INTERNET POWIAT RAWICKI:

Załęcze Sierakowo Izbice Dębno Polskie Folwark Łaszczyn Rawicz Sarnówka Kąty Żołędnica Masłowo Szymanowo

INTERNET POWIAT ŚREDZKI:

Kokorzyce Ciechów Miłoszyn Ujazd Górny Szczepanów Paździorno Zabłoto Żurawiniec Ogrodnica Lenartowice Malczyce Ujazd Dolny Klęka Miękinia Białków Wichrów Kostomłoty Rachów Cesarzowice Komorniki Wróblowice Łagiewniki Średzkie Brodno Gosławice Godków Bogdanów Środa Śląska Mazurowice Tokarów Mrozów Pichorowice Mieczków Rusko Jarosław Krępice Błonie Pielaszkowice Wilkszyn Chwalimierz Radliniec Samborz Lipnica Brzezina Święte Jarostów Wolica Pusta Jugowiec Przedmoście Osiek Proszków Pisarzowice Rzeczyca Karnice Chomiąża Jenkowice Stramnice

INTERNET POWIAT NOWOSOLSKI:

Bodzów Niedoradz Rudno Drogomil Nowe Żabno Stany Tarnów Bycki Wierzbnica Siedlisko Bobrowniki Bytom Odrzański Nowa Sól Radocin Piękne Kąty Lipiny Przyborów Lubieszów Dębianka Otyń Bycz

INTERNET POWIAT WSCHOWSKI:

Dryżyna Olbrachcice Osowa Sień Stare Drzewce Tylewice Zamysłów Górczyna Dębowa Łęka Siedlnica Konradowo Przyczyna Dolna Wschowa Wyszanów Szlichtyngowa Krzepielów Nowa Wieś Nowe Drzewce Gola Przyczyna Górna

INTERNET POWIAT ZIELONOGÓRSKI:

Mozów Cieszów Zielona Góra Sulechów Obłotne Nowogród Bobrzański Kalsk Dobroszów Wielki Brzezie k. Sulechowa Kije Krężoły Kruszyna Klępina

INTERNET POWIAT ŻAGAŃSKI:

Sieraków Leszno Górne Bożnów Zimna Brzeźnica Leszno Dolne Henryków Żagań Gozdnica Nowa Jabłona Dziećmiarowice Szprotawa Kartowice Iłowa Konin Żagański Czyżówek Nowa Kopernia Pasterzowice

INTERNET POWIAT ŻARSKI:

Grabik Lipna Olbrachtów Miłowice Żary Lubomyśl Kunice Żarskie Sieniawa Żarska Drożków Kadłubia

INTERNET POWIAT BOLESŁAWIECKI:

Bożejowice Jurków Otok Wilczy Las Żeliszów Dobra Krzyżowa Chościszowice Raciborowice Dolne Trzebień Warta Bolesławiecka Rakowice Łaziska Osła Bolesławice Iwiny Kruszyn Bolesławiec Łąka Szczytnica Kraśnik Górny Raciborowice Górne Stare Jaroszowice Tomaszów Bolesławiecki Lubków Różyniec

INTERNET POWIAT DZIERŻONIOWSKI:

Piława Dolna Jodłownik Kiełczyn Dobrocin Włóki Roztocznik Jaźwina Uciechów Piława Górna Owiesno Bielawa Nowizna Pieszyce Mościsko Wiatraczyn Dzierżoniów Książnica Ostroszowice Trzebnik

INTERNET POWIAT GŁOGOWSKI:

Szczyglice Grochowice Zabiele Kłoda Kurów Mały Sobczyce Zabłocie Kulów Maniów Jerzmanowa Słone Krzekotówek Bytnik Nielubia Wierzchownia Gaiki Białołęka Chociemyśl Głogówko Smardzów Czerna Bądzów Bukwica Wojszyn Wilków Skidniów Kromolin Moszowice Głogów Krzekotów Ceber Wietszyce Dobrzejowice Zabornia Brzeg Głogowski Serby Kotla Słoćwina Domaniowice Jaczów Stare Serby Ruszowice Turów Przedmoście Pęcław Modła Kamiona Kozie Doły Glinica Piersna Droglowice Grodziec Mały Łagoszów Mały Żukowice Borek Kurowice Klucze Wróblin Głogowski Potoczek Dankowice

INTERNET POWIAT GÓROWSKI:

Kłoda Górowska Gola Górowska Rogów Górowski Stara Góra Chróścina Radosław Góra Witoszyce Sławęcice Strumienna Borszyn Mały Włodków Jastrzębia Świerczów Glinka

INTERNET POWIAT JAWORSKI:

Sady Dolne Grzegorzów Radzimowice Męcinka Paszowice Jawor Godziszowa Mściwojów Płonina Mysłów Wiadrów Bolków Siekierzyce Chełmiec Wolbromek Budziszów Wielki Snowidza Gorzanowice Kaczorów Małuszów Świny Piotrowice Myślibórz Budziszów Mały Bolkowice Zębowice

INTERNET POWIAT KAMIENNOGÓRSKI:

Raszów Bukówka Ptaszków Lubawka Przedwojów Ogorzelec Niedamirów Szczepanów Kamienna Góra Janiszów Szarocin Leszczyniec

INTERNET POWIAT KARKONOSKI:

Zachełmie Grabary Wilkowyja Ściegny Miłków Rybnica Staniszów Karpniki Piechowice Kromnów Wojcieszyce Barcinek Bukowiec Dziwiszów Wojanów Przesieka Szklarska Poręba Kostrzyca Sosnówka Podgórzyn Jelenia Góra Marczyce Radomierz Sobieszów Strużnica Mysłakowice Kowary Cieplice Śląskie-Zdrój Jeżów Sudecki Mała Kamienica Komarno Dąbrowica Borowice Krogulec Głębock Karpacz Łomnica Stara Kamienica Kopaniec Piastów

INTERNET POWIAT KŁODZKI:

Gajnik Muszyn Szalejów Górny Polanica-Zdrój Świerki Sokolica Mielnik Pisary Stary Wielisław Stara Bystrzyca Stary Waliszów Szklarnia Szczytna Ścinawka Średnia Przygórze Chocieszów Żelazno Boboszów Topolice Niwa Nowa Ruda – Słupiec Sowina Borek Bytkowice Raszków Marcinów Wilkanów Słoszów Starków Domaszków Kudowa-Zdrój Dolina Szklarka Pasterka Jaszkowa Dolna Potoczek Górzna Ponikwa Smereczyna Złotno Gołogłowy Kamieńczyk Gorzanów Radochów Rzędzina Nowy Miłków Jaszkowa Górna Michałowice Roztoki Marianówka Nagodzice Krosnowice Dworki Trzebieszowice Ołdrzychowice Kłodzkie Bystrzyca Kłodzka Jaworek Wolibórz Dzikowiec Ruszowice Ścinawka Dolna Bożków Pławnica Duszniki-Zdrój Dalków Nowy Dzikowiec Radków Długopole Zdrój Włodowice Jugów Długopole Górne Korytów Mikowice Nowa Wieś Mszaniec Sokolec Zabłocie Batorów Ścinawka Górna Wolany Międzylesie Lądek-Zdrój Kamieniec Kłodzko Nowa Łomnica Dolnik Ratno Dolne Suszyna Krajanów Skowronki Ławica Roszyce Stara Łomnica

INTERNET POWIAT LEGNICKI:

Dunino Szczytniki Małe Rogów Legnicki Bartoszów Rosochata Koiszków Nowa Wieś Legnicka Krotoszyce Komorniki Golanka Górna Goliszów Mąkolice Szczedrzykowice Ziemnice Stary Łom Lasowice Budziwojów Jaśkowice Legnickie Wilczyce Kolonia Kołłątaja Jaroszówka Raczkowa Kwiatkowice Biskupin Strupice Bieniowice Kawice Spalona Okmiany Grzybiany Lipce Czarnków Kozice Jerzmanowice Biała Golanka Dolna Motyczyn Babin Szczedrzykowice-Stacja Ulesie Bobrów Legnica Janowice Duże Wągrodno Piotrówek Biskupice Jakuszów Dąbie Groble Krzywa Pątnów Taczalin Jezierzany Niedźwiedzice Miłkowice Czernikowice Dobroszów Gniewomirowice Konradówka Legnickie Pole Zamienice Piotrowice Michów Chojnów Ruja Święciany Osetnica Siedliska Witków Gniewomierz Kunice Tyniec Legnicki Studnica Rokitki

INTERNET POWIAT LUBAŃSKI:

Zapusta Radostów Dolny Olszyna Dolna Jałowiec Lubań Wolimierz Radostów Górny Kościelniki Dolne Zaręba Wesołówka Złoty Potok Radogoszcz Karłowice Uniegoszcz Pisaczów Świeradów Zdrój Nowa Świdnica Pisarzowice Radostów Średni Biedrzychowice Pobiedna Kościelniki Średnie Zacisze Kałużna

INTERNET POWIAT LUBIŃSKI:

Księginice Lisiec Osiek Składowice Krzeczyn Wielki Chróstnik Lubin Bukowna Obora

INTERNET POWIAT LWÓWECKI:

Chmieleń Giebułtówek Kotlina Zacisze Kamień Gajówka Przecznica Orłowice Wieża Mirsk Brzeziniec Gierczyn Giebułtów Krzewie Wielkie Ubocze Proszówka Gryfów Śląski

INTERNET POWIAT LWÓWIECKI:

Mroczkowice

INTERNET POWIAT MILICKI:

Pakosławsko Wodników Górny Guzowice Sędraszyce Ostrowąsy Góry Latkowa Ujazd

INTERNET POWIAT OLEŚNICKI:

Wabienice Dobroszyce Święty Marek Boguszyce Kijowice Bielawki Ślizów Oleśnica Karwiniec Grabowno Wielkie Komorów Nowosiedlice Moszyce Solniki Małe Bierutów Chelstówek Strzelce Sądrożyce Jenkowice Nowica Dobra Gołębice Goszcz Wielowieś Syców Dąbrowa Gorzesław Kruszowice Twardogóra Niwki Garbarskie

INTERNET POWIAT OŁAWSKI:

Ścinawa Polska Oleśnica Mała Lizawice Stary Otok Niemil Chwalibożyce Maszków Godzinowice Siecieborowice Jankowice Małe Oława Jaczkowice Pełczyce Godzikowice Marcinkowice Skrzypnik Domaniów Zabardowice Niwnik Brzezimierz Wierzbno Siedlce Sobocisko Polwica Kuny Stary Górnik Jankowice Janików Marszowice Wyszkowice Stanowice Gaj Oławski Jakubowice Goszczyna Osiek Zakrzów Ścinawa Owczary Gęsice Bolechów Bystrzyca Psary

INTERNET POWIAT POLKOWICKI:

Retków Przesieczna Obiszów Żabice Żuków Gaworzyce Dalków Witanowice Grabik Lipin Koźlice Rzeczyca Sucha Górna Proszówek Drożów Proszyce Wierzchowice Jakubów Kłobuczyn Ogorzelec Moskorzyn Grębocice Guzice Kwielice Kaźmierzów Czerńczyce Stara Rzeka Mieszkow Wilczyn Duża Wólka Bucze Gostyń Grodowiec Drożyna Dzików Grodziszcze Mieszków Śrem Komorniki Szymocin Łagoszów Wielki Radwanice

INTERNET POWIAT STRZELIŃSKI:

Pęcz Zielenice Świnobród Warkocz Szczodrowice Zborowice Bryłówek Gościęcice Jelenin Opatowice Kucharzowice Suchowice Boguszyce Górzec Siemianów Stary Wiązów Kuropatnik Piotrków Borowski Księginice Wielkie Gęsiniec Częstocice Rochowice Janowo Wąwolnica Kojęcin Ludów Śląski Gębice Dobrogoszcz Bartoszowa Brzoza Kondratowice Miechowice Oławskie Kurów Kępino Wiązów Strzegów Biały Kościół Bierzyn Borek Strzeliński Kaczów Górka Sobocka Bryłów Jaworów Kalinowa Strzelin Księżyce Kowalów Krzepice Jutrzyna Karczyn Szczawin Karszów Janowiczki Boreczek Mańczyce Kręczków Komorowice Chociwel Kurczów Dębniki Borów Mojków Grzegorzów Gębczyce Kłosów Jędrzychowice Jegłowa Muchowiec Kowalskie Witowice Lipowa Gułów Prusy Kazanów Podgaj Żelowice Biedrzychów

INTERNET POWIAT ŚREDZKI:

Radliniec Godków Wilkszyn Ciechów Święte Ujazd Górny Rachów Szczepanów Przedmoście Żurawiniec Pisarzowice Malczyce Lenartowice Cesarzowice Miłoszyn Bogdanów Chomiąża Chwalimierz Kokorzyce Środa Śląska Ogrodnica Łagiewniki Średzkie Lipnica Stramnice Jenkowice Komorniki Wróblowice Klęka Tokarów Jugowiec Jarosław Paździorno Błonie Wolica Pusta Gosławice Osiek Proszków Mieczków Kostomłoty Zabłoto Jarostów Brodno Karnice Pichorowice Rusko Białków Rzeczyca Pielaszkowice Mrozów Mazurowice Krępice Samborz Brzezina Wichrów Miękinia Ujazd Dolny

INTERNET POWIAT ŚWIDNICKI:

Przyłęgów Grochotów Pszenno Bagieniec Boleścin Panków Wierzbna Makowice Buków Strzegom Milikowice Świebodzice Mrowiny Krzczonów Sulisławice Siedlimowice Stawiska Bojanice Opoczka Gogółów Burkatów Piotrowice Świdnickie Łażany Świdnica Międzyrzecze Stary Jaworów Szymanów Marcinowice Gniewków Nowy Jaworów Tworzyjanów Granica Zawiszów Stanowice Żarów Kalno Bystrzyca Dolna Mikoszowa Tomkowice Pasieczna Pastuchów Bolesławice Imbramowice Skarżyce Kruków Tomkowa Graniczna Nowice Krzyżowa Dzierzków Witków Czechy Grodziszcze Lutomia Dolna Jakubów Niegoszów Lutomia Górna Pyszczyn Bystrzyca Górna Kłaczyna Pożarzysko Śmiałowice Jaworzyna Śląska Modlęcin Miłochów Morawa Mokrzeszów Jagodnik Olszany Bożanów Wilków

INTERNET POWIAT TRZEBNICKI:

Ligota Piękna Ozorowice Rogoż Borzęcin Garbce Uraz Pierwoszów Kanclerzowice Żmigród Komorowo Żmigródek Grądzik Szewce Lubnów Kotowice Dębnica Węgrzynów Pietrowice Małe Machnice Bychowo Wszemirów Księginice Prusice Kalina Zajączków Strzeszów Pawłów Trzebnicki Paniowice Ligotka Taczów Mały Mienice Trzebnica Będkowo Krościna Mała Sulisławice Kliszkowice Małe Raków Krzyżanowice Wisznia Mała Szymanów Pęgów Biskupice Węglewo Malin Kryniczno Brochocin Borek Małuszyn Piotrkowiczki Psary

INTERNET POWIAT WAŁBRZYSKI:

Wałbrzych Jaczków Czarny Bór Cieszów Szczawno-Zdrój Cisów Sędzisław Wałbrzych (góra Chełmiec) Rzeczka

INTERNET POWIAT WOŁOWSKI:

Węgrzce Jakubikowice Krzydlina Wielka Wołów Lubiąż Piskorzyna Rataje Wińsko Grzeszyn Piotroniowice Gliniany Uskorz Wielki Krzydlina Mała Stary Wołów

INTERNET POWIAT WROCŁAWSKI:

Mędłów Wysoka Michałowice Jaszkotle Mietków Zabrodzie Żerniki Wielkie Krzeptów Wrocław (Muchobór) Maniów Łukaszowice Biestrzyków Wojnarowice Wojtkowice Damianowice Glinica Sobótka Kamionna Kuklice Proszkowice Ręków Wrocław Kozłów Krzyżowice Popowice Oleśniczka Pustków Wilczkowski Ujów Bogusławice Krzyków Owsianka Domanice Mnichowice Dobrzykowice Wrocław (Psie Pole) Zagródki Stróża Kiełczówek Polakowice Magnice Długołęka Wszemiłowice Borzygniew Wilkowice Domaszczyn Bielawa Dzikowa Bratowice Maniów Wielki Kobierzyce Brzezia Łąka Smolec Czernica Ratowice Mirków Chrząstawa Mała Wrocław (Krzyki) Piecowice Stary Zamek Piotrówek Mokry Dwór Wrocław (Fabryczna) Komorowice Jordanów Śląski Winna Góra Szymanów Nowa Wieś Wrocławska Jezierzyce Wielkie Wieściszów Strzegomiany Zybiszów Jaksonów Żerzuszyce Piława Rogów Sobócki Cieszyce Chrząstawa Wielka Kunów Wrocław (Klecina) Maniów Mały Szczepankowice Chwałów Krobielowice Świątniki Kamień Milejowice Suchy Dwór Zacharzyce Ozorzyce Królikowice Małuszów Księginice Kilianów Szczodre Nowa Wieś Kącka Wrocław (Leśnica) Mokronos Dolny Nasławice Byków Turów Janówek Ślęza Biskupice Krajków Nadolice Wielkie Gniechowice Galowice Żerniki Wrocławskie Wawrzeńczyce Pełcznica Solna Tyniec Mały Mleczna Jeszkowice Iwiny Bielany Wrocławskie Przezdrowice Kamieniec Wrocławski Rzeplin Szukalice Wojkowice Kiełczów Wilczkowice Księginice Małe Radwanice Milin Strzeganowice Wilczków Nadolice Małe Kąty Wrocławskie Różaniec Cesarzowice Gajków Żerniki Małe Wierzbice Pustków Żurawski Wojnowice Pożarzyce Mirosławice Mokronos Górny Wilczyce Domasław Chrzanów Żórawina Kątna Strachów

INTERNET POWIAT ZĄBKOWICKI:

Doboszowice Cienkowice Olbrachcice Wielkie Topola Strąkowa Karczowice Sztoszowice Raczyce Ziębice Potworów Muszkowice Tarnów Kamieniec Ząbkowicki Bardo Janówka Mrokocin Lutomierz Stary Henryków Grochowa Kluczowa Dobrzenice Mikołajów Wilamowice Brodziszów Stolec Srebrna Góra Skalice Czesławice Stoszowice Koziniec Jakubów Brzeźnica Zwrócona Suszka Lubnów Pomianów Górny Brukalice Pawłowice Nowy Dwór Sławięcin Ząbkowice Śląskie Budzów Witostowice Brochocin Różana Ożary Targowica Sosnowa Krzelków Kobyla Głowa Dzbanów Bobolice Henryków Wadochowice Przyłęk Przedborowa Złoty Stok Braszowice Starczów Grochowiska Ciepłowody Janowiec

INTERNET POWIAT ZGORZELECKI:

Węgliniec Stary Węgliniec

INTERNET POWIAT ZŁOTORYJSKI:

Kopacz Sędzimirów Wilków Złotoryja Jadwisin Pyskowice Lubiatów Łukaszów Radziechów Podolany Zagrodno Rokitnica Prusice Jerzmanice Zdrój Wyskok Wojciechów Grodziec Kozów Modlikowice Olszanica Sępów Brochocin Kwiatów Nowa Wieś Złotoryjska

INTERNET POWIAT BRZESKI:

Lipowa Bąków Różyna Garbów Golczowice Błażejowice Czepielowice Obórki Bierzów Kopice Pisarzowice Olszanka Roszkowice Sarny Małe Borkowice Jankowice Wielkie Lubsza Skorogoszcz Żłobizna Zielonkowice Lubcz Lewin Brzeski Przylesie Dolne Nowy Świat Kościerzyce Michałów Łukowice Brzeskie Gnojna Małujowice Wojnowiczki Kolnica Gola Grodkowska Brzeg Tarnów Grodkowski Młodoszowice Więcmierzyce Łosiów Skarbimierz Osiedle Starowice Dolne Przylesie Wierzbnik Kruszyna Mikolin Grodków Wojsław Szydłowice Nowa Wieś Mała Brzezina Michałowice Janów Zwanowice Piastowice Zielęcice Dobrzyń Czeska Wieś Ptakowice Przecza Pawłów Tarnowiec Mąkoszyce

INTERNET POWIAT GŁUBCZYCKI:

Rozumice Dzielow Sucha Psina Grobniki Widok Ściborzyce Wielkie Księże Pole Dzielów Klisino Branice Wódka Babice Biernatów Krotoszyn Zopowy Gołuszowice Dziećmarów Langowo Debrzyca Boboluszki Wysoka Michałkowice Uciechowice Bliszczyce Ludmierzyce Gadzowice Baborów Lisięcice Niekazanice Dobieszów Krzyżowice Grobniki Boguchwałów Głubczyce-Sady Bernacice Górne Lwowiany Kietrz Grodczany Czerwonków Nowe Gołuszowice Królowe Dzbańce Kietlice Radoszowy Nowy Rożnów Kozłówki Tłustomosty Bogdanowice Zubrzyce Maciowakrze Sułków Raków Bernacice Pilszcz Szczyty Równe Dzierżkowice Mokre Włodzienin Kolonia Nowa Cerekwia Rogożany Nasiedle Posucice Kwiatoniów Chróścielów Głubczyce Wojnowice Dzierżysław Lubotyń

INTERNET POWIAT KĘDZIERZYŃSKO-KOZIELSKI:

Dobrosławice Kamionka Komorno Dobieszów Dębowa Pokrzywnica Landzmierz Kędzierzyn-Koźle Bytków Kobylice Pociękarb Poborszów Grudynia Wielka Reńska Wieś Ostrożnica Radziejów Urbanowice Kędzierzyn-Koźle (Rogi) Ucieszków Zakrzów Gierałtowice Łężce Brzeźce Długomiłowice Dzielawy Chrósty Większyce

INTERNET POWIAT KLUCZBORSKI:

Smardy Górne Kuniów Wierzbica Dolna Chocianowice Kujakowice Dolne Ligota Wołczyńska Łowkowice Jasienie Proślice Nasale Świniary Wielkie Kujakowice Górne Brzezinki Wierzbica Górna Sulikowice Wołczyn Borkowice Laskowice Kluczbork Paruszowice Szum Domaszowice Świniary Małe Brzózki Jakubowice Sułoszyn Krzywizna Dobiercice Gotartów Wąsice Gierałcice Bruny Kochłowice Szymonków Krzywiczyny Maciejów Byczyna Duczów Mały Chudoba Brynica Polanowice Szczepina Rożnów Markotów Duży Tuły Bogacica Skałągi Czaple Stare Biskupice Gierałcice Małe Ligota Mała Biadacz Smardy Dolne Krasków Ligota Dolna Duczów Wielki Lasowice Małe

INTERNET POWIAT KRAPKOWICKI:

Strzeleczki Dobra Zabierzów Kórnica Oleszka Łowkowice Zdzieszowice Kujawy Odrowąż Steblów Wielmierzowice Walce Ścigów Wawrzyńcowice Kamionek Jasiona Gogolin Dalnie Krępna Malnia Racławiczki Dobieszowice Grocholub Rogów Opolski Buława Pisarzowice Zakrzów Moszna Krapkowice Januszkowice Dąbrówka Górna Rozkochów Żywocice Rozwadza Żyrowa Zielina Dziedzice Kamień Śląski Agnieszczyn Pietna Chorula

INTERNET POWIAT NAMYSŁOWSKI:

Grodziec Siemysłów Bukowa Śląska Pielgrzymowice Wężowice Bukowie Igłowice Wilków Pokój Paryż Lubnów Pągów Józefków Kuźnia Domaradzka Fałkowice Bąkowice Dąbrówka Dolna Pszeniczna Gola Ładza Idzikowice Wojciechów Głuszyna Smarchowice Wielkie Zieleniec Świerczów Kozuby Zbica Zawiść Sułoszów Kowalowice Wielołęka Dąbrowa Miejsce Jakubowice Kopalina Domaradzka Kuźnia Świercowskie Baldwinowice Rychnów Bielice Kuźnica Dąbrowska Namysłów Brzezinka Objazda Gręboszów Strzelce Namysłowskie Starościn Osiek Duży Przygorzele Smogorzów Domaradz Woskowice Małe Ziemiełowice

INTERNET POWIAT NYSKI:

Kamienica Głębinów Dobrzyków Łambinowice Ratnowice Strobice Lisie Kąty Ulianówka Otmuchów Kuropas Malerzowice Małe Maciejowice Goszowice Myszowice Chałupki Piotrowice Nyskie Kubice Trzeboszowice Ligota Wielka Sowin Mańkowice Frydrychów Śmieciak Hanuszów Sławniowice Budzieszowice Rączka Starowice Unikowice Iława Rynarcice Biała Nyska Siestrzechowice Niwnica Wierzbno Gościce Nowy Las Głuchołazy Wierzbie Wierzbięcice Pakosławice Brzeziny Niesiebędowice Charbielin Ścinawa Mała Ścinawa Nyska Kwiatków Paczków Siedlec Nadziejów Bednary Kępnica Lasowice Korfantów Przechód Kijów Jarnołtów Mroczkowa Janowa Przydroże Wielkie Suszkowice Kuźnica Ligocka Nowaki Radzikowice Rzymkowice Morów Hajduki Wyszków Śląski Wielkie Łąki Podkamień Czarnolas Lubiatów Skorochów Ujeździec Kałków Pniewie Korzekwice Sękowice Chróścina Piechocice Grądy Śliwice Konradowa Stary Paczków Drogoszów Puszyna Wilamowa Buków Nowy Świętów Konradów Nieradowice Ogonów Smolice Węża Goraszowice Gierałcice Sadurczyce Markowice Okopy Regulice Broniszowice Jodłów Prusinowice Goświnowice Stara Jamka Makowice Nysa Jasienica Dolna Pleśnica Ścibórz Stary Grodków Lasocice Skoroszyce Gryzów Jasienica Górna Bykowice Smolarnia Biechów Włostowa Burgrabice Wójcice Sarnowice Białowieża Bodzanów Bielice Sidzina Meszno Domaszkowice Ulanowice Lipowa Reńska Wieś Rysiowice Jędrzychów Koperniki Biskupów

INTERNET POWIAT OLESKI:

Świercze Kobyla Góra Stare Olesno Sternalice Kolejka Jastrzygowice Dobrodzień Wierzbie Kościeliska Olesno Pakoszów Uszyce Łowoszów Wachów Wysoka Bzinica Stara Wojciechów Pieńki

INTERNET POWIAT OPOLSKI:

Dąbrowa Kąty Brynica Zakrzów Turawski Przywory Węgry Górki Tłustoręby Młodnik Borki Tarnica Jaśkowice Lędziny Nowe Budkowice Ostrówek Kobylno Żelazna Opole Wawelno Chróścice Wybłyszczów Kolonia Jaśkowice Niemodlin Szydłowiec Dębiniec Chrząstowice Nakło Dobrzeń Wielki Tułowice Małe Czarnowąsy Świerkle Złotniki Folwark Gościejowice Polska Nowa Wieś Michałówek Tułowice Sławice Schodnia Ligota Prószkowska Otok Molestowice Winów Stare Siołkowice Skarbiszowice Ligota Tułowicka Domecko Dębie Chrzowice Bierdzany Murów Zagwiździe Brzezie Radomierowice Piotrowa Krasna Góra Popielów Karłowice Kotórz Mały Pustków Luboszyce Gracze Łubniany Ligota Turawska Kępa Dąbrówka Łubniańska Stobrawa Źlinice Osiny Narok Dębska Kuźnia Przysiecz Zimnice Wielkie Chrząszczyce Nowa Kuźnia Goszczowice Kały Sokolniki Staniszcze Małe Komprachcice Mechnice Góra Dobrzeń Mały Sosnówka Ochodze Surowina Kup Babi Las Boguszyce Raszowa Jełowa Zimnice Małe Wrzoski Sady Turawa Krasiejów Niewodniki Dziekaństwo Wolny Roszkowice Ozimek Smolnik Kosorowice Stare Budkowice Chmielowice Grabie Kolanowice Brzęczkowice Wydrowice Dylaki Prószków Krzyżowa Dolina Antoniów Kadłub Turawski Pucnik Karłowiczki Jedlice Szczedrzyk Radoszowice Tarnów Opolski Kaniów Kurznie Magnuszowice Sarny Wielkie

INTERNET POWIAT PRUDNICKI:

Laskowiec Niemysłowice Grabina Głogówek Szybowice Łącznik Wierzch Dobroszowice Lubrza Skrzypiec Kazimierz Biała Golczowice Gostomia Jasiona Śmicz Racławice Śląskie Krobusz Rostkowice Józefów Ogiernicze Zawada Frącki Dobroszewice Błażejowice Dolne Laskowice Radostynia Rzepcze Prężyna Tomice Nowe Kotkowice Krzyżkowice Miłowice Leśnik Biedrzychowice Słoków Szonów Twardawa Nowy Dwór Prudnicki Wróblin Kolonia Ligocka Prudnik Pogórze Mucków Chrzelice Brzeźnica Solec Kolnowice Łąka Prudnicka Olszynka Dębina Wilków Stare Kotkowice Otoki Trzebina Dzierżysławice Ligota Bialska Browiniec Polski Olbrachcice Czyżowice Prężynka Wasiłowice Kierpień Mochów Mionów Mokra Góreczno Górka Prudnicka

INTERNET POWIAT STRZELECKI:

Ligota Czamborowa Warmątowice Łąki Kozielskie Błotnica Strzelecka Henryków Krośnica Izbicko Strzelce Opolskie Księży Las Rozmierka Kalinowice Szymiszów Szczepanek Olszowa Poręba Czarnocin Krasowa Grabów Otmice Lichynia Zawadzkie Rożniątów Kurzawka Góra Św. Anny Balcarzowice Janków Sucha Siedlec Sprzęcice Dolna Wysoka Suchodaniec Jemielnica Poznowice Ligota Górna Kolonowskie Granica Raszowa Kalinów Leśnica Dziewkowice Lwowska Niwki Kadłubiec Brzezina

INTERNET POWIAT CZĘSTOCHOWSKI:

Rędziny Brzyszów Brzeziny Nowe Huta Stara Wrzosowa Słowik Nowa Wieś Karolina Rędziny Kolonia Częstochowa Brzeziny Kolonia Małusy Małe Marianka Rędzińska Kościelec Rudniki

INTERNET POWIAT GLIWICKI:

Kotulin Ligota Toszecka

INTERNET POWIAT KŁOBUCKI:

Iwanowice Małe Zwierzyniec Pierwszy Dankowice Pierwsze Kamyk Wąsosz Górny Dankowice Drugie Kleśniska Brzóski Krzepice Napoleon Stanki Więcki Gruszewnia Brzózki Dębie Kostrzyna Bobrowa Lutrowskie Dankowice Trzecie Starokrzepice Kłobuck Łobodno Zimnowoda Libidza Iwanowice Duże Annolesie Zajączki Pierwsze Waleńczów Marianów Danków Parzymiechy Opatów Natolin Zajączki Drugie Dąbrowa Rybno Wąsosz Dolny Zbrojewsko Lipie

INTERNET POWIAT LUBLINIECKI:

Pawonków Glinica Sadów Jawornica Strzebin Koszęcin Sieraków Śląski Kochcice Molna Panoszów Rusinowice Cieszowa Lubecko Lisowice Lubliniec Rzyce Nowy Dwór Patoka Jeżowa

INTERNET POWIAT RACIBORSKI:

Lekartów Bieńkowice Borucin Nowa Wioska Cyprzanów Bolesław Budziska Racibórz (Markowice) Wojnowice Tworków Rudnik Samborowice Racibórz (Brzezie) Kornice Pietraszyn Racibórz Siedliska Bojanów Amandów Krzyżanowice Racibórz (Obora) Gródczanki Maków Krowiarki Sudół Krzanowice Pietrowice Wielkie Pawłów Kuźnia Raciborska Turze

INTERNET POWIAT WODZISŁAWSKI:

Gorzyce Osiny Kraskowiec Bełsznica Uchylsko Kolonia Fryderyka Turza Śląska Gorzyczki Czyżowice

Miejscowości:

Borszewice Wrzesiny Okup Wielki Wielka Wieś Grabia Trzecia Bilew Bilew-Kolonia

INTERNET POWIAT PAJĘCZAŃSKI:

Pieńki Dworszowskie Sadowiec-Wrzosy Dworszowice Kościelne Nowa Brzeźnica Dylów Rządowy Wydrzynów Niwiska Dolne Kruplin-Parcela Sadowiec-Niwy Dubidze Dubidze-Kolonia Trębaczew Stara Brzeźnica Konstantynów Wrzosy

INTERNET POWIAT PIOTRKOWSKI:

Pieńki Stolarskie Gorzkowice Ryszardów Bujnice Bukowina Bujniczki Szczepanowice Sobakówek Cieszanowice Gorzkowiczki Kolonia Gorzędów Józefina Grabostów Plucice Żuchowice Kolonia Plucice Szczukocice

INTERNET POWIAT RADOMSZCZAŃSKI:

Przybyszów Chałupy Katarzynów Przedbórz Grzebień Łowicz Wielgomłyny Kamieńsk Masłowice Kobiele Wielkie Miejskie Pola Stobiecko Szlacheckie Posadówka Kietlin Piaszczyce Olszowiec Borki Konradów Kolonia Strzałkowska Wola Przedborska Nosalewice Budy Nosalewickie Popielarnia Korytno Przydatki Przybyszowskie Łączkowice Huta Drewniana Barczkowice Ochocice Grobla Orzechówek Odrowąż Wola Kuźniewska Podkrosno Sokola Góra Strzałków Brzezinki Kraszewice Zakrzówek Szlachecki Okrajszów Tomaszów Koconia Wygwizdów Wierzbowiec Radomsko Karsy Płoszów Dziepółć Łazy Przyborów Blok Dobryszyce Antopol Koźniewice Gorzędów Trzebce Kobiele Małe Dmenin Jabłonna Amelin Jedlno Kawęczyn Zrąbiec Pytowice

INTERNET POWIAT SIERADZKI:

Wróblew Prażmów Dzierlin Mikołajewice Antonin Wojków Łosieniec Ligota Uników Sieradz Grzybki Stok Polski Smardzew Jeziory Dzigorzew Bujnów Cielce Rzechta Augustynów Mnichów Równa Strzałki Żelisław Strumiany Miklesz Borzęckie Łubna-Jakusy Grabowiec Duszniki Małków Grzymaczew Stawiszcze Gruszczyce Warta Ruda Brudzew Rakowice Majaczewice Żelisław-Kolonia Szklana Huta Zaborów Złoczew Zagajew Burzenin Charłupia Wielka Cienia Witów Kłocko Kopanina Stok Nowy Włocin-Wieś Czarna Włocin-Kolonia Wrząca Szczawno Sarny Charłupia Mała

INTERNET POWIAT WIELUŃSKI:

Słupsko Skomlin Sołtysy Wierzbie Strugi Grębień Biała Rządowa Łyskornia Bieniec Dobijacz Popowice Mokrsko Chotów Wichernik Przywóz Biała-Kopiec Krzyworzeka Toporów Radomina Wieluń Ożarów Turów Mierzyce Kraszkowice Mokrsko Rządowe Toplin Zmyślona Wygoda Walenczyzna Łaszew Rządowy Łagiewniki Brzoza Łaszew Dzietrzniki Mątewki Kocilew Józefów Huby Bojanów Kopydłów Gaszyn Jeziorko Pątnów Brzeziny Kadłub Grodzisko Budziaki

INTERNET POWIAT WIERUSZOWSKI:

Podzamcze Wieruszów Lubczyna Osiek Bolesławiec-Chróścin Górka Wieruszowska Łubnice Cieszęcin Wyszanów Kuźnica Skakawska Wójcin Podbolesławiec Wesoła Dzietrzkowice Chobanin Jutrków Mesznary Pieczyska

INTERNET POWIAT ZDUŃSKOWOLSKI:

Ptaszkowice Wojsławice Izabelów Duży Krobanów Ochraniew Zduńska Wola Karsznice Nowy Kromolin Poręby Ogrodzisko Michałów Wygiełzów Polków Opiesin Stary Kromolin Suchoczasy Młodawin Dolny Piaski Marżynek Czechy Izabelów Mały Tymienice Andrzejów Dionizów Gajewniki-Kolonia Wólka Wojsławska Paprotnia Holendry Paprockie Wymysłów Janiszewice Biały Ług Beniaminów Mostki Marcelów Korczew Młodawin Górny Annopole Nowe Kłady Zapolice Ostrówek Karolew Swędzieniejewice Świerzyny Gajewniki Krobanówek Rojków

Dostawca internetu i innych usług związanych z branżą.

Charakterystyka działalności AIRMAX INTERNET:
Firma Airmax Internet reklamuje się oznajmiając, że gwarantuje niezawodną sieć teleinformatyczną, która może służyć zarówno do celów amatorskich jak i dla profesjonalistów potrzebujących internetu do specjalistycznych rozwiązań. Oferta firmy wskazuje niezawodne łącze internetu mogące spełnić oczekiwania nawet wybrednych i wymagających osób gdzie nie ma problemu z przystosowania łącza do transmisji danych czy też hostingu.

Bardzo pozytywnie można odebrać profil działalności firmy AIRMAX INTERNET, ale prawda jest zupełnie inna i główny szkopuł pozwalający tak sądzić polega na tym, że nie do końca uczciwie firma gra na rynku wobec kontrahentów i odbiorców swoich usług. Nie płaci należności innym firmom co wpływa na negatywne relacje między partnerami biznesowymi jak i osobami prywatnymi. W sieci można zweryfikować, że firma Airmax Internet ma niezbyt dobrej jakości co nie idzie w parze z zadowoleniem klientów, którzy opisują poziom i jakość świadczonych usług. Długi właściciela firmy AIRMAX Internet to nie jedyny problem z jakim boryka się firma, a mianowicie głównym aczkolwiek najistotniejszym faktem jest to, że firma nie dostarcza usług zgodnie z zapewnieniami i niezbyt chętnie dąży do usprawnienia poprawy jakości oferowanego internetu.

Best Partner
airmax.pl INTERNET
Andrzej Czachor

ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy:
airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1 based on 7002 votes
Brand Name
AirMAX Internet Opinie
Product Name
AirMAX Internet Opinie