Dostawca internetu i innych usług związanych z branżą.

Charakterystyka działalności AIRMAX INTERNET:
Firma Airmax Internet reklamuje się oznajmiając, że gwarantuje niezawodną sieć teleinformatyczną, która może służyć zarówno do celów amatorskich jak i dla profesjonalistów potrzebujących internetu do specjalistycznych rozwiązań. Oferta firmy wskazuje niezawodne łącze internetu mogące spełnić oczekiwania nawet wybrednych i wymagających osób gdzie nie ma problemu z przystosowania łącza do transmisji danych czy też hostingu.

Bardzo pozytywnie można odebrać profil działalności firmy AIRMAX INTERNET, ale prawda jest zupełnie inna i główny szkopuł pozwalający tak sądzić polega na tym, że nie do końca uczciwie firma gra na rynku wobec kontrahentów i odbiorców swoich usług. Nie płaci należności innym firmom co wpływa na negatywne relacje między partnerami biznesowymi jak i osobami prywatnymi. W sieci można zweryfikować, że firma Airmax Internet ma niezbyt dobrej jakości co nie idzie w parze z zadowoleniem klientów, którzy opisują poziom i jakość świadczonych usług. Długi właściciela firmy AIRMAX Internet to nie jedyny problem z jakim boryka się firma, a mianowicie głównym aczkolwiek najistotniejszym faktem jest to, że firma nie dostarcza usług zgodnie z zapewnieniami i niezbyt chętnie dąży do usprawnienia poprawy jakości oferowanego internetu.

Best Partner
airmax.pl INTERNET
Andrzej Czachor

ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy:
airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30

Internet Airmax opinie

 

Internet Airmax opinie

Komunikacja

1,0 rating
15 października 2021

Beznadziejna obsługa klienta. Brak jakiejkolwiek reakcji na maile.

Grzegorz

Internet Airmax

1,0 rating
12 października 2021

Usługi niezgodne z ofertą na poziomie Górnej Wolty! Okres próbny to pułapka, bo potem syf kiła i mogiła. Niekorzystne dla odbiorcy zapisy w umowach (uważać na okresy wypowiedzenia umów na czas określony i w terminie je wypowiedzieć, bo bez słowa przedłużają umowy na czas nieokreślony). Bezczelny i arogancki właściciel wraz z pracownikami. Ktokolwiek chce rozwiązać umowę z powodu niezgodności jakości usług z umową, musi liczyć się z wynajętym przez właściciela adwokatem do zadań specjalnych, na którego stać właściciela-cwaniaka. Omijać szerokim łukiem tą firmę, bo w taki sposób działają już wiele lat!

płetwa

Airmax jebać

1,0 rating
16 września 2021

Jeśli wysrać się nie możesz sraj na Airmax to pomoże !
jak cos to chujowy internet maja nie kupujcie

jeabc AirMax te stare kurewki zardzewiałe

jeabne gówno do szczania kurwa mać

1,0 rating
18 sierpnia 2021

Nie da sie do chuja pana nic zrobić z tym interentem nawet jebanego meczu w lige nmg zagrac przez lagi i wysoki ping. Mam najlepszy pakiet iternetu jak jest napiane na stronie a na prawde to jest kurwa najgorsze łacze interetowe z jakim miałem doczynienia. Ten jeabny AirMax niszczy moją kariere esporotwą. Z całego serduszka życze tej firmie zeby im kurwa rozjeabło wszystko co mozliwe za pisanie fałszywych opin na ktore moj stary tata ktory mam 60 lat i nie ogarnia w interet sie nabrał. #jebać_Airmax_te_kurwy A i jedna gwiazdka jest bo trzeba dac chociaż jedna jakbym mógł to bym ją wyjebał.

jeabc AirMax

Airmax czyli ultrachujowy internet swiatlowodowy

1,0 rating
30 lipca 2021

jebane gowno oddawac piniiiiiiiiadze

Huj ci w dupe

Internet

1,0 rating
30 lipca 2021

Tragedia!!
Omijać firmę szerokim łukiem!!
Kiedy ciągle wyświetla mi się monit o zapłatę faktury którą opłaciłem dzwonię do firmy z prośbą o usunięcie tego monitu. Gość twierdzi że mam wyczyścić przeglądarki podczas kiedy ja przełączam na innego dostawcę i nie mam monitu o płacenie kiedy dzwonię ponownie gość rzuca słuchawką!!
Na szczęście rozmowy mam nagrane.
Omijać szerokim łukiem!!!

Fakirdriver

Lipa

1,0 rating
21 lipca 2021

Internet nie działa, telefonów nie odbierają. Całe szczęście że tylko okres próbny. Pytanie tylko jak odzyskać kasę za antenę?

Adrian

Oszuści i krętacze. Uciekać z daleka od nich!!!!!!

1,0 rating
19 lipca 2021

przykładowa prędkość za 96Mb/s to 57zł w okresie promocyjnym , cena netto więc z VAT 70.11zł powinno być. Przychodzi faktura a tutaj 105 zł bo doliczają sobie tzw linię cyfrową o której nic cenniku. Wiedzą że kręcą klientów bo pierwsze zdanie na fakturze to takie:
Informacje:
1. Zgłoszenie zastrzeżeń co do wysokości faktury nie zwalnia Usługobiorcy od uregulowania faktury. Prosimy o terminowe regulowanie należności
także wiecie z kim mamy do czynienia

Tom

Internet

1,0 rating
20 czerwca 2021

Coś im padło. Nie działa strona, nie działają telefony. Mam nadzieję że nie zwinęli biznesu jo jutro pracuję home office.
Generalnie jestem wkur****
Ogólnie Internet pozostawia wiele do życzenia. Mimo niewielkiej odległości od nadajnika i odblokowablnia magicznych 144Mb… Ciągnie max 30…
I gubi pakiety

Wk***wiony

dzis dzien bez internetu i kontaktu z nimi

1,0 rating
20 czerwca 2021

20.06.2021
masakra
internetu brak
telefon wylaczony
maile nie dochodza
ich strona sie nie laduje
bankructwo i likwidacja firmy ?

Zerniki Wroclawskie

Brak internetu

3,0 rating
20 czerwca 2021

Wracam po weekendzie do domu, a tu brak internetu. Z drugiego łącza próbuję wejść na ich stronę, ale żadna nie jest dostępna. WTF. Przez przypadek trafiłem tutaj i trochę się przeraziłem bo dwa miesiące temu podpisałem z nimi umowę. Mam nadzieję, że to nie koniec tej firmy, bo z jakości samego łącza jestem zadowolony mimo że do najtańszych nie należy. Zapłaciłem dopiero jedną fakturę. Jest niedziela więc, jutro będę do nich wydzwaniał i dam znać co i jak.

PiłaPała

Airmax lubuskie

1,0 rating
20 czerwca 2021

Gówno, gówno i jeszcze raz gówno. Okres próbny rewelka i to było by na tyle.

Mar

OMIJAĆ PORAŻKA Z TRANSFEREM

1,0 rating
20 czerwca 2021

Prędkość obecnie w kilobitach liczona, pomimo że umowa jest na 48 mega ale uwaga słowo klucz w umowie DO 48 więc olewają pomimo zgłoszeń a ty sobie zgłaszaj Ale całe szczęście że już Grupa Multiplay położyła światłowód koło domu i będą robić przyłącza. Ja przechodzę na kabel. Więc może splajtują i pójdą w diabły

Do 48Mb

Porażka

1,0 rating
18 maja 2021

Obsługa klienta to jakiś kit i mem.
Dzwonisz do nich kilka razy z tym samym problemem i nie jesteś wstanie dowiedzieć się niczego, a gdy pytasz czy problem jest naprawiany to dowiadujesz się, że nawet nie zdążyli go realizować.
Chcesz informacji to musisz pisać na maila (na którego i tak nikt nie odpisze), a gdy już do nich pojedziesz pod biuro to nagle dzwonią do Ciebie i pytają czy internet będzie montowany przez nich xDDDD.
Prędkość internetu 300mb to żart 20-50mb w tym co chwilę utrata pakietów czy całkowity zanik internetu.
W sumie to nie wiem czy można ich nazwać dostawcą internetu.
Żałosne że w 2k21 istnieją takie firmy.
Nie polecam

Konrad

Żenada i patologia

1,0 rating
16 maja 2021

Częste przerwy połączenia wysoka cena za niską prędkość. Nie miałem innego wyjścia i z nimi podpisałem umowę

Jaski82

Best Partner airmax.pl internet Andrzej Czachor

1,0 rating
19 kwietnia 2021

czuję się oszukany .. kiedy testowałem internet o dziwo było względnie ..po podpisaniu umowy internet ledwo zipie.. nie jasna umowa jak się pózniej okazuje

marek

Jebani oszuści

1,0 rating
18 kwietnia 2021

Airmax to jest takie gówno że to jest szok od podpisania umowy same problem z nimi

Casiek

Odradzam firmę AIRmax

1,0 rating
2 marca 2021

Nie polecam tej firmy. Obsługa jest nieprofesjonalna. Nie udało mi się nawet uruchomić usługi, ponieważ przy zamówieniu Pan z infolini przecenił ilość i rozmieszczenie swoich nadajników.
Finalnie okazało się, że nie ma odpowiedniego nadajnika, który widziałby się z moją anteną.
Stracony czas i niemiła obsługa przy próbie odzyskania kaucji za zestaw.

Mariusz

Ludzie nie dajcie się ich reklamie!!! Airmax to zwykli oszuści!!!

1,0 rating
20 lutego 2021

Potwierdzam wszystkie opisane poniżej praktyki stosowane przez tę firmę.
Uważajcie również na ceny zawarte w ofertach – malutkim druczkiem informacja że to ceny netto ( bez VAT) . Czytajcie również dokładnie umowę – do ceny doliczają opłatę za tzw „utrzymanie łącza”. Również netto. Nie dajcie zwieść się prędkościami Internetu w tzw „okresie próbnym” – to haczyk, byś z nimi podpisał umowę. Po tym okresie prędkość łącza spada do 10-20% oferowanej prędkości.
Dodatkowo wysokie wartości tzw „pingów” nie pozwalają na granie online.
Reklamacje jakości i prędkości łącza są rozpatrywane – na niekorzyść abonenta. Airmax tłumaczy się brakiem zapisów w umowie u minimalnej prędkości – zapewniają prędkość „do”. Słowo „do” jest ich linia obrony…

Marek

Airmax - Opole Andrzej Cz.

1,0 rating
11 lutego 2021

Najgorszy usługodawca jaki istnieje. Prędkości liczone w kilobitach. To co jest max na umowie po okresie próbnym jest nieosiągalne. Bezczelnie kłamią na infolinii a w sytuacji gdy wytknąłem jawne oszustwo – dziwna strona do mierzenia prędkości co lata po adresach airmaxa – zostałem zablokowany na infolinii. Gdy dzwoniłem z numeru zastrzeżonego to po identyfikacji po prostu się rozłączali. Absolutnie odradzam. Najsłabsze LTE działa o wiele bardziej stabilnie. Męczyłem się z nimi 3 lata zanim pojawiła się mojej okolicy alternatywa.

d3

O w Morde a ja podpisałem umowe - zaraz wypowiadam!

1,0 rating
7 lutego 2021

Dobrze ze zobaczyłem te prtawdziwe opinie – podejrzana sprawa podpisujesz umowe z Airmax a przychodzi fv na Best Partner Czachor – to on sprzedaje pod tą sama nazwą ten nie działajacy badziew!!!!
Ludzie natychmiast wypoiwadać umowy nic nie działa, inetrnet to jakaś kpina.
Zgłaszać do Rzecznika!

Zbigniew

LOL

2,0 rating
1 lutego 2021

Wystawiają sobie sami dobre opinie na pierwszych stronach dodać nowych nie można to istna manipulacja.
Okazało się iż w moim mieście jest tylko jedna antena punk nadawczo odbiorczy i to za górą jakby powiedzieli gdzie jest antena to na 100% bym nie brał zero zasięgu. Wciskanie na siłę produktu aby przetestować.
Wprowadzają w błąd aby brać korzyści materialne
Problem ze zwrotem brak konkretnych informacji na stronie jak zwracać produkt na czas testu dopiero infolinia z żalem pomogła.
Brak konkretnych informacji ukryte luczki prawne i techniczne aby tylko brać i płacić

Paweł Olesiuk

Internet Airmax nie polecam

1,0 rating
12 listopada 2020

Hej, czy komuś udało się rozwiazać umowę z Internet Airmax? Internet po okresie próbnym liczę w KB, na maile nie reagują, telefonicznie nie reagują. Czy jest jakaś opcja wypowiedzenia tej umowy?

Marta

Wolny internet od firmy airmax z Opola

1,0 rating
18 września 2020

Zostałem oszukany przez usługodawcę usług airmax.pl gdyż po kilku dniach od podpisania właściwej umowy na dostawę internetu prędkość tak drastycznie spadła że nic nie mogę zrobić. Nie polecam.

Niezadowlony z neta

Internet airmax to coś czego nie życzę najgorszemu wrogowi

2,0 rating
14 września 2020

Od pierwszego dnia były tylko i wyłącznie problemy – zaczęło się od tego że była masa błędów na umowe, potem internet z airmax działał jak by chciał a nie mógł i na koniec brak kontaktu z infolinią… wszystko to sprawiło, że odłączyłem neta i wziąłem z innej firmy a tutaj muszę płacić abonament szmat czasu za coś z czego i tak nie korzystam bo nie mam jak.

Oszukany klient airmax internet opole

Jedna wielka pomyłka INTERNET AIRMAX OPOLE nie polecam

1,0 rating
11 września 2020

Wziąłem neta z airmax.pl żeby pograć sobie przez internet a tu taki psikus że nie mogę ponieważ strony ładują się tak wolno… co sprawia że nawet nie mam jak zalogować się na instagrama czyli internetowa makabra.

Michał

Nie polecam firmy z Opola o nazwie AirMAX

1,0 rating
10 września 2020

Obecywali że internet będzie śmigał jak marzenie i śmigał do końca okresu próbnego , po podpisaniu umowy na 2 lata prędkość spadła do 0,1 mb/s. Co tu dużo pisać PORAŻKA !!!

Wkurzony na airmax.pl internet

Żałuję że nie przeczytałem prawdziwych opinii o firme airmax internet z opola

1,0 rating
8 września 2020

Jest dużo pozytywnych opinii o firme od której mam internet ale wszystko sobie sami oni piszą co jest naprawdą, po przeczytaniu prawdziwych informacji na temat tej firmy dowiedziałem się że wcale nie mają dobrego łącza internetowego i na dodatek mają windykatorów na karku za nieopłacone faktury.

Zawiedziony użytkownik internetu

Prędkość internetu 300 kb na sekundę

2,0 rating
5 września 2020

Łącze przyjechali założyć z dnia na dzień, ale jak zgłosiłem im że internet nie działa prawidłowo to kontakt urwał się z firmą airmax a to już mówi samo za siebie kim są… NIE POLECAM i STANOWSZO ODRADZAM

Mateush77

Negatywna opinia o airmax z opola

1,0 rating
3 września 2020

Nie dość że nie potrafią internetu dobrego dostarczyć to są niegrzeczni dla swoich klientów – dlaczego? a jak nazwać to że kłąmią na infolini grając na czas a potem urywa się kontakt co w finale powoduje że klient zostaje z niczym za co musi słono płacić. Dałem się zrobić jak dziecko ale pozew już jest przeciwko airmax internet napisany.

Zbajerowany przez airmax opole

Tylko na czas okresu próbnego

1,0 rating
7 sierpnia 2020

Wszystko działa do momentu zakończenia okresu próbnego. Później, lepsza będzie każda alternatywa – łącznie ze starusieńką neostradą 10mbps. Nie odpisują na maile, na infolinii spychologia. Internet większość czasu działa tak wolno, że praktycznie nie działa, a w pozostałych momentach wyciąga max 20mbps (przy najdroższym możliwym pakiecie). Omijać!

Piotr

Airamx A. Czachor

1,0 rating
17 lipca 2020

Dobrze, że kończy mi się umowa z nimi a zarazem 3-letnia męczarnia z nimi. Internet w telefonie lepiej działa niż ich radiówka. Z zadeklarowanej prędkości 48Mb/s chodzi ok. 12-15Mb/s a już nie mówię o własnym serwerze synology czy też o ściąganiu czegokolwiek. Totalna porażka. Blokują telefony jak się ma za dużo racji.

Heniek

Internet Airmax opinie Nie brać tego

1,0 rating
27 czerwca 2020

Pieprzeni oszusci.
Wystawiaja sobie sami dobre opinie na pierwszych stronach.
Nierozumiem jak mozna byc takimi nic nie wartymi ludzmi i oszukiwac innych.

Twoj Nowy Chlopak, Pierdol sie

Nie brać tego

1,0 rating
5 czerwca 2020

Jestem klientem airmaxa niejako z przymusu, nie bylo tu gdzie mieszkam alternatywy (chyba, ze orange w kablu na szalonym poziome 10mb). Niestety jest to internet radiowy, zamowiony w sierpniu 2019, pierwsze miesiace dzialal ok, nie bylo jakis zastrzezen, speedtestow nie robilismy bo nie bylo potrzeby. Od konca marca nie da sie korzystac z internetu. Place niemal 150 zl za internet 150mb a na speedtestach jest 2mb, czasem 6, w nocy 30. Wydzwanianie na numer podany na stronie i zglaszanie awarii daje tyle co nic. Tak zgloszenie przyjete, technik sprawdzi. I tak od ponad 2 miesiecy. Rachuneczki za to przychodza zawsze na czas. Teraz dodatkowo od 2 tygodni nie mozna sie nawet dodzwonic do nich na glowny numer, wiec jak dzis internet od rana nie dziala wcale to nawet nie mozna zglosic- okazuje sie ze moj numer zostal po prostu zablokowany, z innego normalnie sie mozna dodzwonic. To juz jest jawne robienie z klientow idiotow! Oficjalna reklamacje olali, rzekomo trafila do spamu… ale jak chcialam zamowic internet i pisalam na tego samego maila to udalo sie odczytac i baaaa nawet odpisac. Bo tak maila, a wyslalam ich juz kilka jak nie kilkanascie, zostaja bez echa. Rozwazam zgloszenie sprawy do odpowiedniego urzedu bo mam dosc. Nie polecam, jesli ktos ma jakis wybor to niech wybierze cos innego :/ Niestety na te strone trafilam dopiero teraz, wczesniej sprawdzajac opinie o airmax trafilam tylko na te swietne

Klaudia

Internet airmax nie działa zgodnie z umową

1,0 rating
1 czerwca 2020

Żenada a nie internet. Oceniam firmę z Opola która się nazywa AIRMAX.pl INTERNET na 1 gwiazdkę i o jedną za dużo.

Krzysztof z Wrocławia

Airmax internet to był mój życiowy błąd

1,0 rating
27 maja 2020

Próbny okres jako tako było, ale potem to już ani internetu nie było ani kontaktu z nimi i wiem dlaczego poczytajcie opinie na tej stronie https://www.windykacja-polska.pl/airmax-internet-opinie/ i przekonajcie się co w trawie piszczy. Usługi internetowe na bardzo niskim poziomie świadczy AIRMAX.PL Z OPOLA.

Olgierd

To nie działa!!!!!!!!!!!!

1,0 rating
22 maja 2020

Intenet nie dział ,inforlonia nie istnieje, chamy sie rozłaczają, omijać tego palanta z Opola, liej wziaśc internet u operatora na karte.

GR Tylawa

3 dni było ok a 30 lipa i tak w kółko

3,0 rating
19 maja 2020

Airmax światłowód to katastrofa nie czytajcie opinii w internecie tych pozytywnych bo to sami sobie piszą. Ja skorzystałem i się zawiodłem na usłudze airmax.pl światłowód, która piękna tylko jest pod kątem marketingowym żeby zachęcić a co do czego to później numer blokują i nie da się zadzwonić.

Klaudiusz

airmz opole, andrzej czachor, internet

1,0 rating
10 maja 2020

To nie dziła, nic nie dział, infolonia ni odpowiada, nie płącić, wypowiadać.
Zresztą poczytajcie o nim w internecie.

PUH Kinio

Internet prywatne

1,0 rating
8 maja 2020

Katastrofa internet od tej firmy to jakaś pomyłka – Strasznie wolny, nie można przeprowadzać pracy zdalnej online, przerywa i zacina czasami ( w sumie częsta) w ogóle go nie ma. Nie polecam a ja sama chyba zrezygnuje z umowy – 100 zł miesięcznie za taki szajs

Wuka

Niby tanio...

2,0 rating
3 maja 2020

… niby tanio ale co z tego jak płaci się to „tanio” za nic tzn. za dosłowiowe powietrze bo z internetu airmax nie da się korzystać, a dlaczego??? POCZYTAJCIE:
https://www.opinie-najnowsze.pl/firma/kategoria/internet/airmax-pl-best-partner-andrzej-czachor/
Ta firma jest zadłużona i w każdej chwili może się zmyć z waszymi pieniędzmi. Odradzam.

Mariusz

Rece opadaja

1,0 rating
18 kwietnia 2020

Ta firma fizycznie nie istnieej ,nikgo tam nie ma , nie odpieraja tel .

Freedom Fr

Nie polecam światłowodu z airmax.pl ponieważ jest niestabilny pod każdym względem

1,0 rating
16 kwietnia 2020

Każdy internet światłowodowy powinien być szybki a tutaj jest odwrotnie bo albo nie działa albo jest jak modem z lat 90-tych.

Fabian

Firma airmax poszukiwana przez firmy windykacyjne

1,0 rating
15 kwietnia 2020

Wpiszcie sobie w internecie airmax windykacja to wyjdzie szydło z worka i nie wierzcie stronom z pozytywnymi opiniami o airmax.pl internet opole bo to sam właściciel sobie pisze np. takie strony to kicz https://opiniak.com/opinie/airmax-internet-swiatlowodowy ściema na maxa. NIE POLECAM I NIGDY W ŻYCIU JUŻ NIE SKORZYSTAM Z ICH OFERTY.

Igor

AIRMAX OPINIE

2,0 rating
10 kwietnia 2020

Jeśli chodzi o moje zdanie na temat słynnej firmy wielkiego dłużnika z Opola to gorzej niż najgorzej – internet miałbyć u mnie podłączony i był, więc dostają ode mnie za podłączenie dodatkową gwiadkę, ale jeśli chodzi o dalsze użytkowanie światłowodu z airmax.pl a dokładnie ze strony https://internet-wroclaw.net to dramat.

Filip

airmax.pl Andrzej czahor

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Zgłaszać do PROKURATURY I UOKIK ZA KLAUZULE NIEDOZWOLONE.
Facet poszukiwany przez ludzi pokrzywdzonych w całej Polsce.
Recydywa na całego!!!!!!!

Kolega

airamx.pl, Andrzej czachor

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Kilka faktów na temat tej firmy (airmax.pl, opiniuj24.pl, portal- konsumenta Andrzej Czachor)- firma zarejestrowana nie wiadomo gdzie, brak nipu, pracownicy się nie przedstawiają, nie znają właściciela, nie płaci podatków w Polsce, zatrudnia na czarno, nie płaci składek, nie widnieje w żadnych rejestrach – podają fałszywe adresy swojej siedziby – wystarczy zadzwonić do nich i się przekonacie kto odbiera telefony – przygłupy nie potrafiące sklecić zdania. Klientów wprowadzają w błąd w celu uzyskania korzyści majątkowej – publikują w sieci fałszywe informacje o swoich usłaugahc i dodają opinie w zfałszowanych witrynach z opiniami tj. portal-konsumenta, opiniuj24.pl – interesuje się nimi policja, prokuratura a ostatnio także dziennikarze śledczy z Polsatu – przyłapani na oszustwie robią się wulgarni i składają groźby karalne, podając się przy tym za funkcjunariuszy różnych państwowych służb Tego jest znacznie więcej, ale mam nadzieje, ze to wystarczy abyście Państwo trzymali się z daleka od tego operatora sieci radiowej na terenie Opola.Show less

Hirek M

Było na początku ok, aleee tylko na poczontku

2,0 rating
3 kwietnia 2020

dali popis sfoich możliwości ludzi z airmax.pl internet miał być taaaaki demon prentkości a co się okazało – AIRMAX PL Z OPOLA wcisnoł kit oferując internet z kturego nie da się korzystać.

Zbyszko

Nie działa!!

1,0 rating
27 marca 2020

NTERNET DZIAŁA POPRAWNIE TYLKO W CZASIE OKRESU PRÓBNEGO !!!!! Później ta 'firma’ praktycznie nie wywiązuje się z umowy. Od razu po podpisaniu umowy doświadczyłem spadku wydajności i jakości o 90+% (można zapomnieć o gamingu czy oglądaniu jakiegokolwiek filmu online, nawet przeglądanie stron sprawia problemy). Na umowie mamy 90+mbps, a transfery w ciągu dnia to maksymalnie 15mbps (przy czym jakość tej usługi zupełnie nie odzwierciedla nawet tej niskiej prędkości – na tym łączu po prostu nic się nie da robić)… Pozytywne opinie które znajduje się na ich temat w internecie są do Siebie tak podobne, że nie mam wątpliwości kto je pisze… Od kilku tygodni próbuję coś wyegzekwować od tej firmy ale w telefonie można usłyszeć tylko: 'zgłoszenie przyjęte i przekazane do techników’ – Proszę się nie łudzić, że nastąpi jakakolwiek poprawa – oni zwyczajnie w ten sposób zbywają klientów. Za brak wywiązywania się z umowy, brak reakcji na zgłoszenia i nieuczciwe praktyki marketingowe, wystawiam ocenę: 0 / 10.
ODRADZAM KORZYSTANIE Z 'USŁUG’ TEJ 'firmy’.

Piotr K

Jeden dzień ok, po podpisaniu umowy fatalnie NIE DA SIĘ KORZYSTAĆ Z INTERNETU AIRMAX !!!!!!!!!!!!

2,0 rating
24 marca 2020

Skusiłem się na super ofertę ze strony https://internet-wroclaw.net gdzie ładnie piszą o super szybkim internecie airmax a co do czego to pic na wodę i reklama wabikiem na naiwniaków do których niestety zaliczam się bo dałem się nabrać na tą ich sztuczkę.

Ziemowit z Wrocławia

Nie polecam neta z firmay airmax internet-wroclaw.net

1,0 rating
1 marca 2020

Opinia maksymalnie niska i daje aż jedną gwiazdkę dla https://internet-wroclaw.net bo gdyby można było to bym minus gwiazdki x10 wstawił za to jak obsługują klientów.

Miłosz

Wolny internet

1,0 rating
22 lutego 2020

Airmax.pl to firma oferująca internet tak wolny, że nie da się korzystać z niego bez znaczenia na porę dnia czy tygodnia jest kaszana po całości. Było nawet fajnie w okresie testowym, a po podpisaniu umowy tak obniżyli prędkość, że ciężko odpalić na ich łączach gry online z poprzedniej dekady.

Oskar

Nie polecam neta z airmaxa

1,0 rating
6 lutego 2020

Wolno, przerywa i co gorsze brak kontaktu z biurem obsługi klienta firmy AirMAX Internet OPOLE doprowadził do tego iż nie skorzystam z ich „świetnej” oferty nigdy w życiu.

Borys

Nie da się filmów oglądać przez internet airmax.pl

1,0 rating
30 stycznia 2020

Opinie ode mnie mają -10000 ponieważ prentkośc jest na poziomie patologii z przed 20 lat lub i nawet gorze bo czasmi nie działa wogóle. Odradzam korzystać z ich usług.

Zbyszko

Ocena firmy dostarczającej internet AirMAX Opole

3,0 rating
26 stycznia 2020

Internet raz działa, raz nie działa…

Marek

Internet bardzo słabiutki

1,0 rating
17 października 2019

Ładnie się reklamuje airmax internet opinie niby dobre a co do czego kicha po całości. NIE POLECAM TEGO PSEUDO-DOSTAWCY INTERNETU Z OPOLA !!!

Zbyszek

ŻEEEENADA A NIE INTERNET

2,0 rating
2 października 2019

Gagatki z airmaxu oferujące internet w Opolu pięknie nawineeeli makaron na uszy mojej matce pod moją nieobbecność i wcisnęli ten kiczowaty internet za który teraz trrzeba płacić nie można rozwiązać bez kar umowy a nie można jego używać bo alboo wolny albo nie działa…….

Krystyn

Generalnie lipa po całości !!! ODRADZAM AIRMAX INTERNET w OPOLU

1,0 rating
12 sierpnia 2019

Żeby internet oferowała firma airmax z Opola tak dobry jakie ładne sami sobie piszą opinie w internecie to by było super, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej tzn. AIRMAX INTERNET OPOLE ma tak słaby internet co można nawet sprawdzić na ogólnodostępnych forach (nie tych ich stronach gdzie sami sobie piszą opinie) to można przekonać się, że szkoda zachodu instalując ich infrastrukturę AIRMAX INTERNET i opinie z tego co widać nie mają złych od wczoraj tylko już inni użytkownicy wiele lat temu skarżyli się na to, że dali się nabrać na marketing airmax.pl i to takie opinie piszą osoby z wielu lokalizacji.

Zawiedziony użytkownik

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY OPINIE

1,0 rating
31 maja 2019

Oferta piękna a co do czego nie da się korzystać z usług firmy airmax internet opole a nie da się do nich dodzwonić bo po drugim telefonie zablokowali mój numer. Światłowód airmax to największe dno jakie można sobie zamówić. Każdy internet lepszy niż AIRMAX OPOLE INTERNET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Narcyz

 

Podsumowanie opinii

1.2
1,2 rating
1.2 out of 5 stars (based on 106 reviews)
Znakomite opinie0%
Bardzo dobre0%
Zadowalające5%
Mizerne10%
Słabe85%
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1.5 based on 527 votes
Brand Name
AirMAX Internet Opinie
Product Name
AirMAX Internet Opinie