Dostawca internetu i innych usług związanych z branżą.

Charakterystyka działalności AIRMAX INTERNET:
Firma Airmax Internet reklamuje się oznajmiając, że gwarantuje niezawodną sieć teleinformatyczną, która może służyć zarówno do celów amatorskich jak i dla profesjonalistów potrzebujących internetu do specjalistycznych rozwiązań. Oferta firmy wskazuje niezawodne łącze internetu mogące spełnić oczekiwania nawet wybrednych i wymagających osób gdzie nie ma problemu z przystosowania łącza do transmisji danych czy też hostingu.

Bardzo pozytywnie można odebrać profil działalności firmy AIRMAX INTERNET, ale prawda jest zupełnie inna i główny szkopuł pozwalający tak sądzić polega na tym, że nie do końca uczciwie firma gra na rynku wobec kontrahentów i odbiorców swoich usług. Nie płaci należności innym firmom co wpływa na negatywne relacje między partnerami biznesowymi jak i osobami prywatnymi. W sieci można zweryfikować, że firma Airmax Internet ma niezbyt dobrej jakości co nie idzie w parze z zadowoleniem klientów, którzy opisują poziom i jakość świadczonych usług. Długi właściciela firmy AIRMAX Internet to nie jedyny problem z jakim boryka się firma, a mianowicie głównym aczkolwiek najistotniejszym faktem jest to, że firma nie dostarcza usług zgodnie z zapewnieniami i niezbyt chętnie dąży do usprawnienia poprawy jakości oferowanego internetu.

Best Partner
airmax.pl INTERNET
Andrzej Czachor

ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy:
airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30

Internet Airmax opinie

 

Internet Airmax opinie

Internet airmax nie działa zgodnie z umową

1,0 rating
1 czerwca 2020

Żenada a nie internet. Oceniam firmę z Opola która się nazywa AIRMAX.pl INTERNET na 1 gwiazdkę i o jedną za dużo.

Krzysztof z Wrocławia

Airmax internet to był mój życiowy błąd

1,0 rating
27 maja 2020

Próbny okres jako tako było, ale potem to już ani internetu nie było ani kontaktu z nimi i wiem dlaczego poczytajcie opinie na tej stronie https://www.windykacja-polska.pl/airmax-internet-opinie/ i przekonajcie się co w trawie piszczy. Usługi internetowe na bardzo niskim poziomie świadczy AIRMAX.PL Z OPOLA.

Olgierd

To nie działa!!!!!!!!!!!!

1,0 rating
22 maja 2020

Intenet nie dział ,inforlonia nie istnieje, chamy sie rozłaczają, omijać tego palanta z Opola, liej wziaśc internet u operatora na karte.

GR Tylawa

3 dni było ok a 30 lipa i tak w kółko

3,0 rating
19 maja 2020

Airmax światłowód to katastrofa nie czytajcie opinii w internecie tych pozytywnych bo to sami sobie piszą. Ja skorzystałem i się zawiodłem na usłudze airmax.pl światłowód, która piękna tylko jest pod kątem marketingowym żeby zachęcić a co do czego to później numer blokują i nie da się zadzwonić.

Klaudiusz

airmz opole, andrzej czachor, internet

1,0 rating
10 maja 2020

To nie dziła, nic nie dział, infolonia ni odpowiada, nie płącić, wypowiadać.
Zresztą poczytajcie o nim w internecie.

PUH Kinio

Internet prywatne

1,0 rating
8 maja 2020

Katastrofa internet od tej firmy to jakaś pomyłka – Strasznie wolny, nie można przeprowadzać pracy zdalnej online, przerywa i zacina czasami ( w sumie częsta) w ogóle go nie ma. Nie polecam a ja sama chyba zrezygnuje z umowy – 100 zł miesięcznie za taki szajs

Wuka

Niby tanio...

2,0 rating
3 maja 2020

… niby tanio ale co z tego jak płaci się to „tanio” za nic tzn. za dosłowiowe powietrze bo z internetu airmax nie da się korzystać, a dlaczego??? POCZYTAJCIE:
https://www.opinie-najnowsze.pl/firma/kategoria/internet/airmax-pl-best-partner-andrzej-czachor/
Ta firma jest zadłużona i w każdej chwili może się zmyć z waszymi pieniędzmi. Odradzam.

Mariusz

Rece opadaja

1,0 rating
18 kwietnia 2020

Ta firma fizycznie nie istnieej ,nikgo tam nie ma , nie odpieraja tel .

Freedom Fr

Nie polecam światłowodu z airmax.pl ponieważ jest niestabilny pod każdym względem

1,0 rating
16 kwietnia 2020

Każdy internet światłowodowy powinien być szybki a tutaj jest odwrotnie bo albo nie działa albo jest jak modem z lat 90-tych.

Fabian

Firma airmax poszukiwana przez firmy windykacyjne

1,0 rating
15 kwietnia 2020

Wpiszcie sobie w internecie airmax windykacja to wyjdzie szydło z worka i nie wierzcie stronom z pozytywnymi opiniami o airmax.pl internet opole bo to sam właściciel sobie pisze np. takie strony to kicz https://opiniak.com/opinie/airmax-internet-swiatlowodowy ściema na maxa. NIE POLECAM I NIGDY W ŻYCIU JUŻ NIE SKORZYSTAM Z ICH OFERTY.

Igor

AIRMAX OPINIE

2,0 rating
10 kwietnia 2020

Jeśli chodzi o moje zdanie na temat słynnej firmy wielkiego dłużnika z Opola to gorzej niż najgorzej – internet miałbyć u mnie podłączony i był, więc dostają ode mnie za podłączenie dodatkową gwiadkę, ale jeśli chodzi o dalsze użytkowanie światłowodu z airmax.pl a dokładnie ze strony https://internet-wroclaw.net to dramat.

Filip

airmax.pl Andrzej czahor

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Zgłaszać do PROKURATURY I UOKIK ZA KLAUZULE NIEDOZWOLONE.
Facet poszukiwany przez ludzi pokrzywdzonych w całej Polsce.
Recydywa na całego!!!!!!!

Kolega

airamx.pl, Andrzej czachor

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Kilka faktów na temat tej firmy (airmax.pl, opiniuj24.pl, portal- konsumenta Andrzej Czachor)- firma zarejestrowana nie wiadomo gdzie, brak nipu, pracownicy się nie przedstawiają, nie znają właściciela, nie płaci podatków w Polsce, zatrudnia na czarno, nie płaci składek, nie widnieje w żadnych rejestrach – podają fałszywe adresy swojej siedziby – wystarczy zadzwonić do nich i się przekonacie kto odbiera telefony – przygłupy nie potrafiące sklecić zdania. Klientów wprowadzają w błąd w celu uzyskania korzyści majątkowej – publikują w sieci fałszywe informacje o swoich usłaugahc i dodają opinie w zfałszowanych witrynach z opiniami tj. portal-konsumenta, opiniuj24.pl – interesuje się nimi policja, prokuratura a ostatnio także dziennikarze śledczy z Polsatu – przyłapani na oszustwie robią się wulgarni i składają groźby karalne, podając się przy tym za funkcjunariuszy różnych państwowych służb Tego jest znacznie więcej, ale mam nadzieje, ze to wystarczy abyście Państwo trzymali się z daleka od tego operatora sieci radiowej na terenie Opola.Show less

Hirek M

Było na początku ok, aleee tylko na poczontku

2,0 rating
3 kwietnia 2020

dali popis sfoich możliwości ludzi z airmax.pl internet miał być taaaaki demon prentkości a co się okazało – AIRMAX PL Z OPOLA wcisnoł kit oferując internet z kturego nie da się korzystać.

Zbyszko

Nie działa!!

1,0 rating
27 marca 2020

NTERNET DZIAŁA POPRAWNIE TYLKO W CZASIE OKRESU PRÓBNEGO !!!!! Później ta ‚firma’ praktycznie nie wywiązuje się z umowy. Od razu po podpisaniu umowy doświadczyłem spadku wydajności i jakości o 90+% (można zapomnieć o gamingu czy oglądaniu jakiegokolwiek filmu online, nawet przeglądanie stron sprawia problemy). Na umowie mamy 90+mbps, a transfery w ciągu dnia to maksymalnie 15mbps (przy czym jakość tej usługi zupełnie nie odzwierciedla nawet tej niskiej prędkości – na tym łączu po prostu nic się nie da robić)… Pozytywne opinie które znajduje się na ich temat w internecie są do Siebie tak podobne, że nie mam wątpliwości kto je pisze… Od kilku tygodni próbuję coś wyegzekwować od tej firmy ale w telefonie można usłyszeć tylko: ‚zgłoszenie przyjęte i przekazane do techników’ – Proszę się nie łudzić, że nastąpi jakakolwiek poprawa – oni zwyczajnie w ten sposób zbywają klientów. Za brak wywiązywania się z umowy, brak reakcji na zgłoszenia i nieuczciwe praktyki marketingowe, wystawiam ocenę: 0 / 10.
ODRADZAM KORZYSTANIE Z ‚USŁUG’ TEJ ‚firmy’.

Piotr K

Jeden dzień ok, po podpisaniu umowy fatalnie NIE DA SIĘ KORZYSTAĆ Z INTERNETU AIRMAX !!!!!!!!!!!!

2,0 rating
24 marca 2020

Skusiłem się na super ofertę ze strony https://internet-wroclaw.net gdzie ładnie piszą o super szybkim internecie airmax a co do czego to pic na wodę i reklama wabikiem na naiwniaków do których niestety zaliczam się bo dałem się nabrać na tą ich sztuczkę.

Ziemowit z Wrocławia

Nie polecam neta z firmay airmax internet-wroclaw.net

1,0 rating
1 marca 2020

Opinia maksymalnie niska i daje aż jedną gwiazdkę dla https://internet-wroclaw.net bo gdyby można było to bym minus gwiazdki x10 wstawił za to jak obsługują klientów.

Miłosz

Wolny internet

1,0 rating
22 lutego 2020

Airmax.pl to firma oferująca internet tak wolny, że nie da się korzystać z niego bez znaczenia na porę dnia czy tygodnia jest kaszana po całości. Było nawet fajnie w okresie testowym, a po podpisaniu umowy tak obniżyli prędkość, że ciężko odpalić na ich łączach gry online z poprzedniej dekady.

Oskar

Nie polecam neta z airmaxa

1,0 rating
6 lutego 2020

Wolno, przerywa i co gorsze brak kontaktu z biurem obsługi klienta firmy AirMAX Internet OPOLE doprowadził do tego iż nie skorzystam z ich „świetnej” oferty nigdy w życiu.

Borys

Nie da się filmów oglądać przez internet airmax.pl

1,0 rating
30 stycznia 2020

Opinie ode mnie mają -10000 ponieważ prentkośc jest na poziomie patologii z przed 20 lat lub i nawet gorze bo czasmi nie działa wogóle. Odradzam korzystać z ich usług.

Zbyszko

Ocena firmy dostarczającej internet AirMAX Opole

3,0 rating
26 stycznia 2020

Internet raz działa, raz nie działa…

Marek

Internet bardzo słabiutki

1,0 rating
17 października 2019

Ładnie się reklamuje airmax internet opinie niby dobre a co do czego kicha po całości. NIE POLECAM TEGO PSEUDO-DOSTAWCY INTERNETU Z OPOLA !!!

Zbyszek

ŻEEEENADA A NIE INTERNET

2,0 rating
2 października 2019

Gagatki z airmaxu oferujące internet w Opolu pięknie nawineeeli makaron na uszy mojej matce pod moją nieobbecność i wcisnęli ten kiczowaty internet za który teraz trrzeba płacić nie można rozwiązać bez kar umowy a nie można jego używać bo alboo wolny albo nie działa…….

Krystyn

Generalnie lipa po całości !!! ODRADZAM AIRMAX INTERNET w OPOLU

1,0 rating
12 sierpnia 2019

Żeby internet oferowała firma airmax z Opola tak dobry jakie ładne sami sobie piszą opinie w internecie to by było super, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej tzn. AIRMAX INTERNET OPOLE ma tak słaby internet co można nawet sprawdzić na ogólnodostępnych forach (nie tych ich stronach gdzie sami sobie piszą opinie) to można przekonać się, że szkoda zachodu instalując ich infrastrukturę AIRMAX INTERNET i opinie z tego co widać nie mają złych od wczoraj tylko już inni użytkownicy wiele lat temu skarżyli się na to, że dali się nabrać na marketing airmax.pl i to takie opinie piszą osoby z wielu lokalizacji.

Zawiedziony użytkownik

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY OPINIE

1,0 rating
31 maja 2019

Oferta piękna a co do czego nie da się korzystać z usług firmy airmax internet opole a nie da się do nich dodzwonić bo po drugim telefonie zablokowali mój numer. Światłowód airmax to największe dno jakie można sobie zamówić. Każdy internet lepszy niż AIRMAX OPOLE INTERNET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Narcyz

 

Podsumowanie opinii

1.3
1,3 rating
1.3 out of 5 stars (based on 47 reviews)
Znakomite opinie0%
Bardzo dobre0%
Zadowalające7%
Mizerne21%
Słabe72%
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1 based on 53 votes
Brand Name
AirMAX Internet Opinie
Product Name
AirMAX Internet Opinie